Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148885 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Gizli operasyon abi, top sikret ya, kalkisma seyinin arkasina saklamislar direkleri de helikopterin basamaklari gibi gizlice getirmisler vodafone arenaya, manisalilar hala anlamamis olayi.

Zaten oyle helikopter falan inse cimler bozulurdu abi, bu ozel helikoptermis

abi senin ekibin işlerine benziyorbunlar özel destek vermişlerdir operasyon eminim yoksa bu kalkışma ekibine kalsa 2 eliyle bir direği dickemez o mallar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RevivaL

Tolga'nın geçen yıl 5 metre önündekine pas veremeyişini hatırladıkça deliriyorum. Bu adam bizim kadromuzda ve suratını ekşiterek gezmesi sinirlerimi zıplatıyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Kerim' le olmayacak gibi. Şenol Hocayla da parlayamıyorsan sen ölmüşsün be Kerim. Bari hoca arasa biraz şans verse de izlesek. Ligde daha adam akıllı göremedik.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga'nın geçen yıl 5 metre önündekine pas veremeyişini hatırladıkça deliriyorum. Bu adam bizim kadromuzda ve suratını ekşiterek gezmesi sinirlerimi zıplatıyor.
Licktvden eski ozetleri izledim ismaili falan gordum sinirim bozuldu.
O degil de cenkin iki sene once attigi gol ofsayt degilmis gibi geldi.
Bulent yildirimin yonettigi macin ozetinden de iki kirmizi kart cikar.

Çevrimdışı tangaz

Kerim' le olmayacak gibi. Şenol Hocayla da parlayamıyorsan sen ölmüşsün be Kerim. Bari hoca arasa biraz şans verse de izlesek. Ligde daha adam akıllı göremedik.

şu çocugu 2,5-3e versek ya fenere operasyon bakımından iyi olur stok 2 kontenjanından oynatırlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seni Sen yapan bizdik

Su haline bir bak , Biz degil Sen kaybettin Sevgili Gomez :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Devre Arasi kesinlikle Hollanda ligine kiraya vermeliyiz

Tam Eredivisie Ligi Topçusu , Kral olur orada Sene sonuda en az 5 milyon € ya Epl ye uğurlarız :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RevivaL

şu çocugu 2,5-3e versek ya fenere operasyon bakımından iyi olur stok 2 kontenjanından oynatırlar
Kiralık verip de görsek abi. Oynatmadık ki hiç, 1 var 1 yok.

Çevrimdışı tangaz

Kiralık verip de görsek abi. Oynatmadık ki hiç, 1 var 1 yok.

ilk 11 çıkıpda iş yaptıgı maç yok ki. güven vermiyor oyun planı yok bruma vol2.

Çevrimdışı tangaz

Seni Sen yapan bizdik

Su haline bir bak , Biz degil Sen kaybettin Sevgili Gomez :tabe:

beter olsun burada kraldı herkes ona büyük saygı ve sevgi besliyordu kıymetini bilmedi. sürekli kazanmaya oynayan takımı bıraktı ve dönmeyi düşünmüyorum dediği bundesligaya döndü. çünkü bizim gibi kazanmaya oynayan hiç bir takım istemedi kendisini oda ülkeme dönüp istediğim parayı verebilecek kulübe gideyim dedi. sürünsün beter ötesi olsun!!!

Çevrimdışı Çağatay

Licktvden eski ozetleri izledim ismaili falan gordum sinirim bozuldu.
O degil de cenkin iki sene once attigi gol ofsayt degilmis gibi geldi.
Bulent yildirimin yonettigi macin ozetinden de iki kirmizi kart cikar.

Ben de mesela geçen seneki akhisardaki 3-3 biten maçın özetini şampiyon olduktan sonra izledim  :evillol:
çünkü biliyorum ki o maçı hemen sonra izleseydim şu an kanser tedavisi oluyordum...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Kerim'i denedik denedik olmadı, Töre gibi şansını kullanamadı Şenol Hoca cevheri varken.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ilk 11 çıkıpda iş yaptıgı maç yok ki. güven vermiyor oyun planı yok bruma vol2.

Rize,Trabzon,Sivas deplasmanları ?

Çevrimdışı tangaz

Rize,Trabzon,Sivas deplasmanları ?

o maçlarda da dikkatli izlerseniz başlangıç planlarında zayıftı oyun ilerlediğinde rakip oyundan düştüğü gaflet anlarında iş gördü. bir nev-i oyuna snradan girmiş hamle oyuncusu gibi iş gördü bence. güçlü bir başlangıç oyunu oynayamıyor...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

o maçlarda da dikkatli izlerseniz başlangıç planlarında zayıftı oyun ilerlediğinde rakip oyundan düştüğü gaflet anlarında iş gördü. bir nev-i oyuna snradan girmiş hamle oyuncusu gibi iş gördü bence. güçlü bir başlangıç oyunu oynayamıyor...

Genel oyunu dağınık, oyun görüşü sadece çalım atmaya dayanıyor, kafasını kaldırmayı bilmiyor fakat bu saydığım maçlarda direk 3 puana katkıda bulunan oyuncu Kerim Frei'dır özellikle Sivas maçında. Diğer bir pencereden bakıldığında maçlara etkisini koyan bir oyuncu değil söylediklerinizde haklısınız.

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresma hic iyi bir Baslangic Oyunu oynadi mi? Hatirlamiyorum.

Çevrimdışı Berat

Oley oley oley....

Çevrimdışı tangaz

Genel oyunu dağınık, oyun görüşü sadece çalım atmaya dayanıyor, kafasını kaldırmayı bilmiyor fakat bu saydığım maçlarda direk 3 puana katkıda bulunan oyuncu Kerim Frei'dır özellikle Sivas maçında. Diğer bir pencereden bakıldığında maçlara etkisini koyan bir oyuncu değil söylediklerinizde haklısınız.

beni yanıltmasını çok istiyorum ama maalesef olmuyor diğer yandan mutlak kulübede rolü var sıkışan oyunlarda 60 sonrası ilk hamle oyuncum kerim olur...

Çevrimdışı mylife1903

Sadece biz degil chelsi inter barselona taraftari da hatirlamiyor

Çevrimdışı GÖRKEM

Demek ki Sorun Hafizamda degilmis. :D

Hocanin Quaresma'da neden bu kadar israrci oldugu merak konusu.

Çevrimdışı tangaz

ben hatırlıyorum ilk geldiğinde ilk haftalarda bir karabük maçı vardı 4-2 mi ne bitmişti maçın devre arası ridvanın ağzı açık kalmıştı hagiden beri böyle oynayan adam hatırlamıyorum ligde demişti  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Demek ki Sorun Hafizamda degilmis. :D

Hocanin Quaresma'da neden bu kadar israrci oldugu merak konusu.
Hoca yattarada israr etmis adam quaresma adam icin islenmemis cevher.

Ayrica quaresmayi ya almayacaksin aldiysan da oynatacak, verim alacaksin.

Benim icin saha disindaki katkisi saha icinden daha onemli. Takim oturmaya baslayinca karijmayi da ceker, oynatir. Muhim olan karijmaya lokomotif gorevi vermemektir, vagon olarak kullanmaktir.

Çevrimdışı mylife1903

ben hatırlıyorum ilk geldiğinde ilk haftalarda bir karabük maçı vardı 4-2 mi ne bitmişti maçın devre arası ridvanın ağzı açık kalmıştı hagiden beri böyle oynayan adam hatırlamıyorum ligde demişti  :icool:
Abi ilk geldiginde interden gelmisti adam hazirdi, gucluydu o sene antalya macinda 19 tane tekme yiyip sakatlanana kadar ismi gibi oynuyordu.
Ricardo sag acik
Bernardo ortada
Andrade forvet
Quaresma sol acik

4 kisilik oynuyordu herif. Antremanlar hafif kalinca, tekmeler agir kalinca sacmalamaya basladi tabi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi ilk geldiginde interden gelmisti adam hazirdi, gucluydu o sene antalya macinda 19 tane tekme yiyip sakatlanana kadar ismi gibi oynuyordu.
Ricardo sag acik
Bernardo ortada
Andrade forvet
Quaresma sol acik

4 kisilik oynuyordu herif. Antremanlar hafif kalinca, tekmeler agir kalinca sacmalamaya basladi tabi.
Sonuç ne oldu abi oldum olası hiç sevmem bu adamı

Çevrimdışı GÖRKEM

Hoca yattarada israr etmis adam quaresma adam icin islenmemis cevher.

Ayrica quaresmayi ya almayacaksin aldiysan da oynatacak, verim alacaksin.

Benim icin saha disindaki katkisi saha icinden daha onemli. Takim oturmaya baslayinca karijmayi da ceker, oynatir. Muhim olan karijmaya lokomotif gorevi vermemektir, vagon olarak kullanmaktir.

Vagon görevini yerine getirebilse ne mutlu bize. Fayda saglamayi birak zarar veriyor Takima. Zaman zaman 10 kisi oynamaktan beter ediyor. Quaresma'yi artik 60'dan evvel Oyunda görmek istemiyorum. Yalniz Aboubakar'i Kanat yapmaya mecbur kaliriz böylece.

Etiketler: