Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145929 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi ilk geldiginde interden gelmisti adam hazirdi, gucluydu o sene antalya macinda 19 tane tekme yiyip sakatlanana kadar ismi gibi oynuyordu.
Ricardo sag acik
Bernardo ortada
Andrade forvet
Quaresma sol acik

4 kisilik oynuyordu herif. Antremanlar hafif kalinca, tekmeler agir kalinca sacmalamaya basladi tabi.

hakkaten de öyle oluyor bu fenere yıllar önce gerson die bi brezilyalı gelmişti bari.den sezon açılışına sayılı gün vardı geldiğinde sezon başı falan baride geçirmiş adamgeldi 2 gün sonra ligi salladı tempoyla falan diğer yıllar bir daha asla o sene gibi olmadı. bizim antrenmanlar yumuşak hafif ve temposuz oluyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

beter olsun burada kraldı herkes ona büyük saygı ve sevgi besliyordu kıymetini bilmedi. sürekli kazanmaya oynayan takımı bıraktı ve dönmeyi düşünmüyorum dediği bundesligaya döndü. çünkü bizim gibi kazanmaya oynayan hiç bir takım istemedi kendisini oda ülkeme dönüp istediğim parayı verebilecek kulübe gideyim dedi. sürünsün beter ötesi olsun!!!
Adim kadar eminim ki suanda Ciddi Bir pişmanlık duyuyordur :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Sonuç ne oldu abi oldum olası hiç sevmem bu adamı

böyle dersek haksızlık olur biraz adama her maç 20 faul yapılıyordu gutiyede öyleydi hatırla bir eskişehir deplasmanı vardı guti kızarmıştı adam tekmelerden sıtkı sıyrılınca hakeme itiraz edip kızarmıştı burada futbol oynanmıyorki o sene belkide ligin en çok tekme atılan senesiydi fetöçü hakemlerin azıtma seneleriydi bizi doğruyorlardı. sonra yd denen mal paraları ödememeye başladı şike yapıldı o yıl ertesi sene süper final vırt zırt ayağına 2 günde bir maç oynattılar bize bragayı elemiştik gs maçına çıkmıştık 8.günde 4.maçımızdı cinconun ise 9.günde 2.maçıydı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Adim kadar eminim ki suanda Ciddi Bir pişmanlık duyuyordur :tabe:

paylaştığın fotolarda yüzünde o ifade war zaten

Çevrimdışı GÖRKEM

beter olsun burada kraldı herkes ona büyük saygı ve sevgi besliyordu kıymetini bilmedi. sürekli kazanmaya oynayan takımı bıraktı ve dönmeyi düşünmüyorum dediği bundesligaya döndü. çünkü bizim gibi kazanmaya oynayan hiç bir takım istemedi kendisini oda ülkeme dönüp istediğim parayı verebilecek kulübe gideyim dedi. sürünsün beter ötesi olsun!!!

Adam Profesyonel biri en üst seviye Takimlara gitmek istemesi gayet normal. Ve sonucta kendisi Sampiyonlugumuzda büyük Pay Sahibi. Sanirim hepimiz Gomez'e kirginiz ama sen beddua etmekle siniri asmissin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

En iyi Başkan

En iyi Stat

En iyi Zemin

En iyi Hoca

En iyi Kadro
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Adam Profesyonel biri en üst seviye Takimlara gitmek istemesi gayet normal. Ve sonucta kendisi Sampiyonlugumuzda büyük Pay Sahibi. Sanirim hepimiz Gomez'e kirginiz ama sen beddua etmekle siniri asmissin.

hani bir laf vardır ya "profesyonelliği senden mi öğreneceğim" die, bunu sana yolluyorum. gerek gomez gerek sosa bize bu yıl transfer döneminde en çok zarar veren 2 adam oldu. kalıp kalmamaları hiç önemli değil bunu uzatarak sürümceme de bırakarak yapmaları zarar verdi. o arada patlayan bombalar darbe girişimi vbvb transfer işlerini iyice zorda bıraktı arkadaşlar liglerin ertesi günü vedalaşsalar ve biz transfer yapsaydık ikisine de tek laf etmezdim. teşekkür eder ve başarılar dilerdim. şuan bu ikili yüzünden takım hala hazırlık kampında gibi bir süreçte. bu nedenle ikisi de beter olabilir sosayı bir nebzede olsa affedebilirim iyi para getirdi bu yaşda ama gomez bin beter olsun. hülle mülle yapıyor birde bize kazık atmaya çalışıyor utanmadan  :akuma:

Çevrimdışı 'TaNeR'

hani bir laf vardır ya "profesyonelliği senden mi öğreneceğim" die, bunu sana yolluyorum. gerek gomez gerek sosa bize bu yıl transfer döneminde en çok zarar veren 2 adam oldu. kalıp kalmamaları hiç önemli değil bunu uzatarak sürümceme de bırakarak yapmaları zarar verdi. o arada patlayan bombalar darbe girişimi vbvb transfer işlerini iyice zorda bıraktı arkadaşlar liglerin ertesi günü vedalaşsalar ve biz transfer yapsaydık ikisine de tek laf etmezdim. teşekkür eder ve başarılar dilerdim. şuan bu ikili yüzünden takım hala hazırlık kampında gibi bir süreçte. bu nedenle ikisi de beter olabilir sosayı bir nebzede olsa affedebilirim iyi para getirdi bu yaşda ama gomez bin beter olsun. hülle mülle yapıyor birde bize kazık atmaya çalışıyor utanmadan  :akuma:
.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eklemek istiyorum @tangaz Abicim izninle. Gomez ilkelerden, hedeflerden vizyondan bahsetti. Kadroya ekleme güçlendirilmesi istedi.
İstediği herseyde oldu ama bu nasıl vizyon ki Wolsfurg'a gitti. Bayern, Dormund'a gitse dicem ki "Adamlar bizden güçlü hedefleri daha sağlam " hak veririm. Sezon bitsin dedi , bitti - Euro  2016 bitsin dedi , bitti - Sezon başlamak üzere olunca gelmiyorum dedi. Bu mu profosyonellik. Sosa dışında kimseye iyi niyetlerimi söylemıyorum bende . Beter olsun Fİo günlerine dönecek yakında zaten. Besıktası araç olan kullandı gitti.

Çevrimdışı onurturan

2. Baskanimiz Ahmet Nur Cebi nin de katilimiyla acilan Aydın Kartal Yuvası hayirli ugurlu olsun..
Aydinlilar olarak Besiktasimiza ve orjinal urunlerine sahip cikalim ve Korsana Hayir diyelim..
Aydina ve takimimiza tekrar hayirli olsun

Çevrimdışı GÖRKEM

Adam Mayis ayinda gelecegime Avrupa Sampiyonasindan sonra karar verecegim diyor ve sende ona bu özgürlügü taniyip sonra sucu Adam'da ariyorsan Adami degil kendini kücük düsürürsün. Asil Sosa'yi affetmek daha zor. Elinden gelse Para kazandirmadan gidecekti cünkü.

Çevrimdışı tangaz

2. Baskanimiz Ahmet Nur Cebi nin de katilimiyla acilan Aydın Kartal Yuvası hayirli ugurlu olsun..
Aydinlilar olarak Besiktasimiza ve orjinal urunlerine sahip cikalim ve Korsana Hayir diyelim..
Aydina ve takimimiza tekrar hayirli olsun

:claps: hayırlı olsun

Çevrimdışı tangaz

Eklemek istiyorum @tangaz Abicim izninle. Gomez ilkelerden, hedeflerden vizyondan bahsetti. Kadroya ekleme güçlendirilmesi istedi.
İstediği herseyde oldu ama bu nasıl vizyon ki Wolsfurg'a gitti. Bayern, Dormund'a gitse dicem ki "Adamlar bizden güçlü hedefleri daha sağlam " hak veririm. Sezon bitsin dedi , bitti - Euro  2016 bitsin dedi , bitti - Sezon başlamak üzere olunca gelmiyorum dedi. Bu mu profosyonellik. Sosa dışında kimseye iyi niyetlerimi söylemıyorum bende . Beter olsun Fİo günlerine dönecek yakında zaten. Besıktası araç olan kullandı gitti.

çünkü kimse istemedi kendisini bu kadar basit. oliver khan mıydı kimdi sağlam yapıştırdı ya lafı korkak paragöz vbvb gibi...

Çevrimdışı tangaz

Adam Mayis ayinda gelecegime Avrupa Sampiyonasindan sonra karar verecegim diyor ve sende ona bu özgürlügü taniyip sonra sucu Adam'da ariyorsan Adami degil kendini kücük düsürürsün. Asil Sosa'yi affetmek daha zor. Elinden gelse Para kazandirmadan gidecekti cünkü.

o zaten bir hata idi yönetimin yaptığı ciddi bir hata idi. diğer taraftan almanyanın işi şampiyonada temmuzun 3 falan bitmişti gomezin işi daha da önce bitmişti ama arkadaş 20-22 temmuz gibi darbe bahanesi ile gelmiyorum dedi onun gelmiyorum dediği anlarda bırak bu ülkeyi tanımak daha önce hiç bulunmamış adamlar fenere gelip imza atıyorlardı.  gomez zaten mayıs ayında niyetini belli etmişti bu satırlarda herkes profesyonele bak wauw derken ben ve sadece 3 kişi daha (mylife, murat ve necmi abi) hadsize bak mealinde yorumlar yapmıştık.

sosa gomez ayrımına gelirsek futbol sonuç odaklı bir oyundur biri hülle falan peşinde koşarak para kazandırmamaya çalışırken diğer öyle veya böyle 8 milyon euro kazandırmıştır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

o zaten bir hata idi yönetimin yaptığı ciddi bir hata idi. diğer taraftan almanyanın işi şampiyonada temmuzun 3 falan bitmişti gomezin işi daha da önce bitmişti ama arkadaş 20-22 temmuz gibi darbe bahanesi ile gelmiyorum dedi onun gelmiyorum dediği anlarda bırak bu ülkeyi tanımak daha önce hiç bulunmamış adamlar fenere gelip imza atıyorlardı.  gomez zaten mayıs ayında niyetini belli etmişti bu satırlarda herkes profesyonele bak wauw derken ben ve sadece 3 kişi daha (mylife, murat ve necmi abi) hadsize bak mealinde yorumlar yapmıştık.

sosa gomez ayrımına gelirsek futbol sonuç odaklı bir oyundur biri hülle falan peşinde koşarak para kazandırmamaya çalışırken diğer öyle veya böyle 8 milyon euro kazandırmıştır.

Niyeti belliydi zaten. Avrupa'nin büyük Kulüplerinde oynamak istiyordu. Bunu net sekilde söylememesi ve daha sonra darbe girisimini bahane etmesiyle benimde gözümden düstü. Yalniz bunu yapmasinin sebebi de ortada. Besiktas Opsiyonunu kaybetmemek ve Avrupa'da Kulüp bulamamasi halinde bize geri dönmek isteyecekti. Ve bizde her istedigi sarti kabul edecektik. Iste asil sorun buydu: Üzerine cok fazla düserek kendisini simarttik. Quaresma misali yani. Quaresma'daki fark ilgiden bogulmamasi hatta tam aksine egosu icin bu asiri ilgiye ihtiyaci olmasi.

Kazik konusuna gelince tabiki elestirilere yol acmistir fakat kendisinin bu konuda ne payi oldugunu bilmiyoruz. Sonucta Kulüpler arasina gecen bir Olay. Ilgilenmemis olabilir de.

Çevrimdışı 38life

Dinamo Kiev'in stoperi mi sakatlanmış?

Yine göklerden gelen bir karar var galiba.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dinamo Kiev'in stoperi mi sakatlanmış?

Yine göklerden gelen bir karar var galiba.

@38life Sevindirici haber  :biggrinking: Vida mı yoksa?  Bize gelmedi oda mı sakatlandı  :biggrinking:

Çevrimdışı sertann

Gs'lilerin ego ve totoları tavan yapmış yine.Birkac kisiyle konusuyorum haftaya hiç şansımız yokmuş en fazla berabere bitermiş maç.Bir tek ligte oynadıları için birkaç deplasman dışında tüm maçları kazanırlarmış

Fenerlilerin komik iftiraları bunların da sonsuz özgüvenleri bitmek bilmiyor

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler konu dışı olacak ama Ziraat internet bankacılığından hesap özeti nasıl alınıyor ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler konu dışı olacak ama Ziraat internet bankacılığından hesap özeti nasıl alınıyor ?

Ulan bu bile soruldu ya :evillol: :evillol:

Acaba bu konu dışıları bi derlesek neler neler çıkar ortaya ya :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BelekKartaLı

En fazla Ziraat Türkiye Kupası hakkında bilgi bulabilirsin hesap özeti zor :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İnternet Bankacılıgı> Durumunu İzle (Sağ Üstte ) > Hesap Seç > Hesap Hareketleri

Tarihi Seç > Dekont Al (Sağda ) --- Yazdır, E-postala, Yükle (Ekranın sol tarafında küçük bir işaret vardır bastığında bunlar çıkar )

@Samet Ç  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2016, 17:26:46 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:evillol: en güzeli et muhabbetleri

Çevrimiçi Samet Ç

Acil lazım dalga geçme  :D

Etiketler: