hani bir laf vardır ya "profesyonelliği senden mi öğreneceğim" die, bunu sana yolluyorum. gerek gomez gerek sosa bize bu yıl transfer döneminde en çok zarar veren 2 adam oldu. kalıp kalmamaları hiç önemli değil bunu uzatarak sürümceme de bırakarak yapmaları zarar verdi. o arada patlayan bombalar darbe girişimi vbvb transfer işlerini iyice zorda bıraktı arkadaşlar liglerin ertesi günü vedalaşsalar ve biz transfer yapsaydık ikisine de tek laf etmezdim. teşekkür eder ve başarılar dilerdim. şuan bu ikili yüzünden takım hala hazırlık kampında gibi bir süreçte. bu nedenle ikisi de beter olabilir sosayı bir nebzede olsa affedebilirim iyi para getirdi bu yaşda ama gomez bin beter olsun. hülle mülle yapıyor birde bize kazık atmaya çalışıyor utanmadan 
Eklemek istiyorum
@tangaz Abicim izninle. Gomez ilkelerden, hedeflerden vizyondan bahsetti. Kadroya ekleme güçlendirilmesi istedi.
İstediği herseyde oldu ama bu nasıl vizyon ki Wolsfurg'a gitti. Bayern, Dormund'a gitse dicem ki "Adamlar bizden güçlü hedefleri daha sağlam " hak veririm. Sezon bitsin dedi , bitti - Euro 2016 bitsin dedi , bitti - Sezon başlamak üzere olunca gelmiyorum dedi. Bu mu profosyonellik. Sosa dışında kimseye iyi niyetlerimi söylemıyorum bende . Beter olsun Fİo günlerine dönecek yakında zaten. Besıktası araç olan kullandı gitti.