Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148738 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

töre'nin beşiktaşta oynamak istemiyor, kısmına katılmıyorum abi.
töre'nin aklı hep epl'deydi bu nedenle ağırdan satıyordu kendini
biz rubinden onu alırken benzer teklifi gs'de yapmıştı ama "ben beşiktaşa gidecem" deyip bizi seçmişti. hatta gs aynı paralara olcan adın'ı almıştı hatırlarsan
şu konjonktürde bizi bırakıp renkliye varacak adamın aklına şaşarım yine
senin katılıp katılmamanla ilgili değil  zaten sorun oyuncuyu alırken olmaz aldıktan sonra
olur. Biz kiralarmıydık kendisi diretmese ben töre ile ilgili sizin gibi varsayımla konuşmuyorum
adam avukatını göndermiş devre arasında ben Beşiktaşta oynamak istemiyorum beni satın diye
kime satarsanız satın diyor benden para kazanırsınız. iki senedir kaç maça çıktı sen sakat olduğuna inanıyormusun
şampiyonluğa giderken son beş maç oynamayan oyuncudan bahsediyoruz. geçen sene oynadığı maçlara
bir bak eli belinde dolandı hep ayağına gelen her topu kaptırdı. Bunu hep kasten yaptı. Biz şampiyonluğa
yürürken Töre diye bir oyuncumuz var dedikmi. avrupa maçlarında oynadı birde derbilerde kendini gösterdi
sırf göz önündeki maçlarda oynadı onun dışında Töre varmıydı.
tekrar söylüyorum Töre Beşiktaşda oynamak istemiyor. Buda varsayım değil. öncesinde rusyada oynamak istemiyordu
bize gelmek için kiralıkken müthiş oynadı. tapusunu aldık sonra ortadan kayboldu. her gittiği takımda aynı senaryo.

Çevrimdışı murat baltacı

en temiz golü iki yada üç pasla yaparsın baskın gol ceza yayı çevresinde ne kadar
top çevirirsen gol atma şansın o kadar azalır. Biz geçen sene o kadar paslaşarak çok gol atmadıkki
en fazla 3-4 golümüz öyle oldu. buda atiba ozi olcay ağırlıklı oldu o takım hala sahada ama olcayı
ilerde tutmadığın sürece ne o paslaşmaları yapabilirsin nede oziyi oyuna sokabilirsin geçen senede
böyleydi. Bizim ilerde pas trafiğini kaybettiğimiz maçlara bir bakın olcay oyunda yoktur. Şenol hoca
akhisar maçında olcayı sağ beke aldı takım önde düştü. Bu senede göreceğiz ozi olcay atiba cenk dörtlüsüne
aboubakarda katılır taliscada katılır. hatta tolgay inler GG Canerde Adrionada katılır birbirlerine alışsınlar bu
takım muhteşem olacak Birde sağ açık adam bulamıyoruzda GG ve canerde orda oynar hemde iyi oynarlar
Adrionada oynar Bizim hiç eksik olmayan yerimiz kanatlar elimizdeki adamların yarısı kanatlarda oynar hemde iyi oynar.
bu takım her tarafta oldukça zengin alternatifi olan bir takım. Bizim tek zayıf yerimiz kale ondada Fabri oynarsa
çok daha rahat olacağımız kesin. Kalede fabri olursa gol sayımız 20 lerde olur Tolga olursa 30 larda olur.
Abi elimizde meziyetli oyuncular var onu inkar etmiyorum ama bi bölgenin oyuncusu vardır katkısı yüz üzerinden seksen olur bide bizdeki gibi birkaç bölgede oynayan oyuncular vardır yüz üzerinden altmış yetmiş olur. Dediğin gibi zamanla alıştıkça takım daha iyi olacak fabri ligi rahat götürür rodolfo geldiğinde defansta toparlar adriano fizik olarak hazır olduğunda sağ kanatta çok iyi katkı verir o zaman diğer kanada olcayı yazabiliriz canerde bekte oynayıp arkadan gelince daha iyi iş yapıyo zaten tek çözüm bulamadığım orta sahada atiba ozi taliscamı inler ozi taliscamı avrupa için inler atiba yan yana olmalıda ligde ikisi derbiler dışında gereksiz olur bence.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

senin katılıp katılmamanla ilgili değil  zaten sorun oyuncuyu alırken olmaz aldıktan sonra
olur. Biz kiralarmıydık kendisi diretmese ben töre ile ilgili sizin gibi varsayımla konuşmuyorum
adam avukatını göndermiş devre arasında ben Beşiktaşta oynamak istemiyorum beni satın diye
kime satarsanız satın diyor benden para kazanırsınız. iki senedir kaç maça çıktı sen sakat olduğuna inanıyormusun
şampiyonluğa giderken son beş maç oynamayan oyuncudan bahsediyoruz. geçen sene oynadığı maçlara
bir bak eli belinde dolandı hep ayağına gelen her topu kaptırdı. Bunu hep kasten yaptı. Biz şampiyonluğa
yürürken Töre diye bir oyuncumuz var dedikmi. avrupa maçlarında oynadı birde derbilerde kendini gösterdi
sırf göz önündeki maçlarda oynadı onun dışında Töre varmıydı.
tekrar söylüyorum Töre Beşiktaşda oynamak istemiyor. Buda varsayım değil. öncesinde rusyada oynamak istemiyordu
bize gelmek için kiralıkken müthiş oynadı. tapusunu aldık sonra ortadan kayboldu. her gittiği takımda aynı senaryo.
eyvallah abi ! eminim bir bildiğin vardır yine.

Çevrimiçi Necmi

Abi elimizde meziyetli oyuncular var onu inkar etmiyorum ama bi bölgenin oyuncusu vardır katkısı yüz üzerinden seksen olur bide bizdeki gibi birkaç bölgede oynayan oyuncular vardır yüz üzerinden altmış yetmiş olur. Dediğin gibi zamanla alıştıkça takım daha iyi olacak fabri ligi rahat götürür rodolfo geldiğinde defansta toparlar adriano fizik olarak hazır olduğunda sağ kanatta çok iyi katkı verir o zaman diğer kanada olcayı yazabiliriz canerde bekte oynayıp arkadan gelince daha iyi iş yapıyo zaten tek çözüm bulamadığım orta sahada atiba ozi taliscamı inler ozi taliscamı avrupa için inler atiba yan yana olmalıda ligde ikisi derbiler dışında gereksiz olur bence.
en zengin bölgemiz orası  :D  bu sene inler tam uyum sağladığında atiba bile kulübeye gidebilir.
inler 8 numarada çok iyi oynar. Atibanın geride oyun kurma özelliği yok o nedenle zaten ozi 8 numara oynadı.
inler geriden çok iyi oyun kurabiliyor kurmakta önemli değil boştaki oyuncuyu çok iyi görüyor. Görmekte önemli değil
gördüğü oyuncuya milimetrik pas atabiliyor.  :D  inleri anladığı anda ilerdeki oyuncular bu takım korkunç ısıran takım olacak
şu anda inleri tek anlayan oyuncu olcay oldu. İyi takip edin maçları top inlerin ayağına geçtiğinde olcay kendini boşa çıkartıp fırlıyor
bunu cenk ve aboubakarda yapabilirse tehlikeli bir takım oluruz.
bu seneki maçlarda bir şey daha farkettim oyunu artık geride kuruyoruz kendi orta alanımızda top çeviriyoruz. Benficaya
karşıda böyle oynadık. sadece hücum oyuncuları daha buna cevap veremiyor. akşamki maçda takip edelim bunu bayağı göreceğiz eğer
inler oynarsa yok atiba oynarsa eski sistem oynarız. Bence Talisca on numara oynarsa geride inler olur Atiba inler yada
inler tolgay oynarız.
bir bölgenin oyuncusu quaresma 40 lık oynamıyor birde yetmiyor bütün hücum oyuncularını bozuyor. Takımın el freni
ben quaresma gibi yerinin adamı olacağına caner veya adriano gibi yerinin adamı olmayanı tercih ederim. biz geçen senede
bu senede baskın saldırgan oynadığımız maçların hiç birinde quaresma oynamadı.

Çevrimdışı murat baltacı

fener zor toparlar toparlasada yarışta kalamaz gs iyi başladı ama deplasmanda oynadıkları her maç puan kaybetme ihtimalleri yüksek içerde öyle böyle puan alırlar muslera eren ikilisi götürür bunları ama erende sakatlık falan olursa işleri zor ne kadar iyi görünselerde riekerink uzun süre taşıyamaz bu yükü ufak bi çıtırdamada geçen seneki hallerine dönecekler. Derbide farklı bi galibiyetimiz bile kaosa yaklaştırır bunları.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

eyvallah abi ! eminim bir bildiğin vardır yine.
biliç töre dansı olmasa biz töreyi satardık Töre tavrıyla elimizi zayıflattı.
işin pazarlığı uzadıda uzadı o nedenle transfer yapamadık. Seneyede almak isterlerse
son ana kadar sürer pazarlıklar ama bu sefer elimiz kuvvetli olacak transfer için ondan gelecek paraya bakmayacağız
Başkan büyük ihtimal tok satıcı olacak. Büyük ihtimalde satılmayacak elde kalacak.
sonrasınıda hep birlikte görürüz artık.

Çevrimdışı murat baltacı

en zengin bölgemiz orası  :D  bu sene inler tam uyum sağladığında atiba bile kulübeye gidebilir.
inler 8 numarada çok iyi oynar. Atibanın geride oyun kurma özelliği yok o nedenle zaten ozi 8 numara oynadı.
inler geriden çok iyi oyun kurabiliyor kurmakta önemli değil boştaki oyuncuyu çok iyi görüyor. Görmekte önemli değil
gördüğü oyuncuya milimetrik pas atabiliyor.  :D  inleri anladığı anda ilerdeki oyuncular bu takım korkunç ısıran takım olacak
şu anda inleri tek anlayan oyuncu olcay oldu. İyi takip edin maçları top inlerin ayağına geçtiğinde olcay kendini boşa çıkartıp fırlıyor
bunu cenk ve aboubakarda yapabilirse tehlikeli bir takım oluruz.
bu seneki maçlarda bir şey daha farkettim oyunu artık geride kuruyoruz kendi orta alanımızda top çeviriyoruz. Benficaya
karşıda böyle oynadık. sadece hücum oyuncuları daha buna cevap veremiyor. akşamki maçda takip edelim bunu bayağı göreceğiz eğer
inler oynarsa yok atiba oynarsa eski sistem oynarız. Bence Talisca on numara oynarsa geride inler olur Atiba inler yada
inler tolgay oynarız.
bir bölgenin oyuncusu quaresma 40 lık oynamıyor birde yetmiyor bütün hücum oyuncularını bozuyor. Takımın el freni
ben quaresma gibi yerinin adamı olacağına caner veya adriano gibi yerinin adamı olmayanı tercih ederim. biz geçen senede
bu senede baskın saldırgan oynadığımız maçların hiç birinde quaresma oynamadı.
quaresma son yarım saat oynasın katkı versin yeter abi sezon sonu çin katar falan yaparda gider ayak para kazandırırsa muazzam olur bu yaştan sonra bizde verimli olmaz daha doğrusu bu sistemle olmaz gs de olsa snajder gibi yürüyerek oynardı ama bizi yavaşlatıyo ondan gelecek 7-8 milyona iyi bir kanat alır diğer kanadıda visca yaparsak çok iyi olur. Ben başkanın asıl şovunu bu sene yapacağını düşünüyorum şampiyonluk halinde elinde bütçe olan ffp kıskacında olmayan bir Fikret Orman şımarık davranmazsa oturmuş takıma üç dört kaliteli takviyeyle beş seneye damga vurabiliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

fener zor toparlar toparlasada yarışta kalamaz gs iyi başladı ama deplasmanda oynadıkları her maç puan kaybetme ihtimalleri yüksek içerde öyle böyle puan alırlar muslera eren ikilisi götürür bunları ama erende sakatlık falan olursa işleri zor ne kadar iyi görünselerde riekerink uzun süre taşıyamaz bu yükü ufak bi çıtırdamada geçen seneki hallerine dönecekler. Derbide farklı bi galibiyetimiz bile kaosa yaklaştırır bunları.
fener toparlayamaz seneye dahada kötü olacak. gs de bir şey yok şişiriliyor ve itekleniyor nereye kadar bakalım bu takım ligin ikinci yarısı takımlar ateşe düştüğünde dayanamaz bu sene başak osmanlı karabük konya çok tehlikeli olacak bizim bunlara puan kaybetmememiz lazım rakipleri zorlayacak olan bunlar tabi ts de tehlikeli olacak henüz hazır değiller bu takımlar şampiyonu belirler.
Ben bu sene puan olarak geçen seneden daha fazla alırız diye düşünüyorum 84 ü görürüz en az. bizim puan kaybedeceğimiz maçlar bile şansa kayıp olur. Bu ligde bizim dışımızda 75 i görecek takım olduğuna inanmıyorum. Büyük ihtimal ikincide başak yada osmanlı olacak belkide konya
gs nin bir kere ekonomisi götürmeyecek ligi kulübesi yok her sakat yada formsuz oyuncu kayıp olacak yeri dolmaz.

Çevrimiçi Necmi

quaresma son yarım saat oynasın katkı versin yeter abi sezon sonu çin katar falan yaparda gider ayak para kazandırırsa muazzam olur bu yaştan sonra bizde verimli olmaz daha doğrusu bu sistemle olmaz gs de olsa snajder gibi yürüyerek oynardı ama bizi yavaşlatıyo ondan gelecek 7-8 milyona iyi bir kanat alır diğer kanadıda visca yaparsak çok iyi olur. Ben başkanın asıl şovunu bu sene yapacağını düşünüyorum şampiyonluk halinde elinde bütçe olan ffp kıskacında olmayan bir Fikret Orman şımarık davranmazsa oturmuş takıma üç dört kaliteli takviyeyle beş seneye damga vurabiliriz.
nasıl olacak o iş bonservisi bu sene doluyor. Giderse bedava gider. senin olmayan oyuncuyu nasıl satacaksın anca devre arası satarsan gider oda quaresma en fazla 3 e gider.

Çevrimiçi Necmi

sene başında şenol hocanın ısrarla istediği kanat forvet bu sene ki sistemimizin önemli bir dişlisi konumunda... transferin gerçekleşmemesi üzerine kadro içerisinde bu role soyundurulan şişmanov nasıl bir performans gösterecek.?!

sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Choupo-Moting tam aradığımız isim olabilir... bu da burda dursun...
bence elimizde kanat forvet oynatabileceğimiz en iyi oyuncu adriano olmadı cenk olur. aslında cenki
pişirebiliriz birde olcay oynar ama onunda son vuruşları iyi değil.
Yanlız bu oyun şekliyle olcay bu sene çok gol atar.

Çevrimdışı alimm

bence elimizde kanat forvet oynatabileceğimiz en iyi oyuncu adriano olmadı cenk olur. aslında cenki
pişirebiliriz birde olcay oynar ama onunda son vuruşları iyi değil.
Yanlız bu oyun şekliyle olcay bu sene çok gol atar.

cenk'in kanat forvet olması durumunda kenarda oturan santrafor kalmıyor... ama adriano :alala:
ayrıca diyorumya buseneki sistemde kanat forvet önemli bi dişli ve buyüzden olcay gibileri senin de dediğin gibi skor yapmaya çok müsait...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

şişmanov bu sene beklenilenden fazla forma giyecektir... yabana atılmayacak bi skor katkısı da bekliyorum...

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş 4-4-2 veya 4-3-1-2 ile eksik kanat oyuncuları problemlerini çözecektir
ileri aşamalarda böyle dizilimleri sıkça görecegimizi,Cenk-Aboubakar ile Ozzy-Taliscanın
birlikde oynadıgını görecegiz

saygılar

Çevrimdışı LuceGel

Günaydın forum bayram filan derken bayağıdır uzak kaldım bol alternatifli kaliteli kadromuz yeniler uyum sağlayınca durdurulması zor bir takım olacağız.Tek sıkıntı kanatlarda Arası Şenol hoca tatminkar bulmuyor Kerimdede sıkıntılar olmuş.Kerim geçen yıl bayağı katkı vermişti kenardan .Kadro derinliğini bırak direk 11 e kanat almamız gerek Quaresma Olcayla bu sezon bitmez 7.5 M € harcama şansımız var devre arası iyi bir kanat alırız umarım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

ileri aşamalarda böyle dizilimleri sıkça görecegimizi,Cenk-Aboubakar ile Ozzy-Taliscanın

saygılar

Uj bej iki oynasak turkiye liginde daha mantikli bence abi. Bizim karsimiza cikan takim zaten tek forvetle geliyor. Ustelik beck ve caner kanatlarda oynayabilir orta alani da kura cekerek doldursak kimse siritmaz. Atibayi da tandemin ortasina attik mi ohhhhh

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın forum bayram filan derken bayağıdır uzak kaldım bol alternatifli kaliteli kadromuz yeniler uyum sağlayınca durdurulması zor bir takım olacağız.Tek sıkıntı kanatlarda Arası Şenol hoca tatminkar bulmuyor Kerimdede sıkıntılar olmuş.Kerim geçen yıl bayağı katkı vermişti kenardan .Kadro derinliğini bırak direk 11 e kanat almamız gerek Quaresma Olcayla bu sezon bitmez 7.5 M € harcama şansımız var devre arası iyi bir kanat alırız umarım.
Bu sezon biter de onumuzdeki sezon buyuk sikinti olur. Bu oguzhan2 nasil oynuyor paf takimda acaba belki onu oynatiriz seneye, paramiz cebimizde kalir.

Çevrimdışı Orhan_

şişmanov bu sene beklenilenden fazla forma giyecektir... yabana atılmayacak bi skor katkısı da bekliyorum...

Günaydın herkeslere...

Şişmanov, her ne kadar kendi bölgesi olmasa da, kanatta Quaresma'dan daha fazla hakediyor formayı. Bencil oynamıyor, gol atabiliyor, hatta asist bile yapabiliyor. Cenk'i pozisyona soktuğu bir kafa pası var mesela. Çok akıllıcaydı. İnşallah daha da iyiye gider ve hepimizi yanıltır  Şişmanov. Kanatta olmasa da rotasyonda kesinlikle işimize yarar bir oyuncu olacaktır. 

Çevrimdışı LuceGel

Ö.Şişmanoğlu bu seneki transferimiz oldu adeta hem santrafor hem kanat forvet gibi kullanabiliyoruz ama direk kanat olarak sayısal  ve kalite bazında eksiğimiz var yama ile sezon bitecek gibi görünmüyor devre arası kupon bir adam düşse şöyle sezon sonu sözleşmesi bitecek ,yada direk parayı basıp alınacak türde biri  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı GÖRKEM

Ö.Şişmanoğlu bu seneki transferimiz oldu adeta hem santrafor hem kanat forvet gibi kullanabiliyoruz ama direk kanat olarak sayısal  ve kalite bazında eksiğimiz var yama ile sezon bitecek gibi görünmüyor devre arası kupon bir adam düşse şöyle sezon sonu sözleşmesi bitecek ,yada direk parayı basıp alınacak türde biri  :bandit:

Gec bile kalindi Ligde ve özellikle CL'de bunun zorlugunu cekecegiz.

Çevrimdışı 38life

saygılar

Çift forvetli ve kanatsız akla yatkın en mantıklı sistem bu olur. Takım ne derece uyum sağlar bu sisteme bilemiyorum tabi. Oyuncu kalitesi olarak sahada çok iyi bir dağılım olur. Top rakipteyken Oğuzhan sola İnler sağa doğru baskı yapabilir. Top bizdeyken ortasahada çok çok büyük bir güç üstünlüğü sağlarız. Beklerin hücuma katılımlarıyla rakibin orta kısmını gevşetip ortasahadaki 4 mükemmel oyuncumuzla rakibin içlerinden geçebiliriz.

Çevrimdışı abdusta

Akhisar-Beşiktaş maçı öncesi notlar

Açıklanan Akhisar maçı kadrosunda yedek klübede bekleyecek olan kalecimiz Tolga Zenginin
dün seyahat esnasında üzgün olduğu görülmüş.

Formda stoperimiz Dusko Tosiç'in ,Akhisar forveti Hugo Rodallega Martínezi durdurması bekleniyor.

Beklenmeyen bir gelişmede Manisa stadyumundaki üst direğimizin isyanı oldu,yöneticilere sitemini aktaracak olan üst direğimiz
şampiyonluk primleri dagıtıldığı halde neden kendisine kesik atıldığını soracakmış.!!

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Akhisar-Beşiktaş maçı öncesi notlar

Açıklanan Akhisar maçı kadrosunda yedek klübede bekleyecek olan kalecimiz Tolga Zenginin
dün seyahat esnasında üzgün olduğu görülmüş.

Formda stoperimiz Dusko Tosiç'in ,Akhisar forveti Hugo Rodallega Martínezi durdurması bekleniyor.

Beklenmeyen bir gelişmede Manisa stadyumundaki üst direğimizin isyanı oldu,yöneticilere sitemini aktaracak olan üst direğimiz
şampiyonluk primleri dagıtıldığı halde neden kendisine kesik atıldığını soracakmış.!!

Saygılar
@abdusta abi biraz yanlis bilgilendirme var orda
Fikret baskan bu 15 temmuz kalkisma kalkinmasi seyinde manisadan o kale diregini vodafone arenaya getirmis helikopterle, kasla goz arasinda, dikkatler cekilmeden seeedilmis o is, simdi baskan kara kara dusunuyormus maclarin devre arasinda bu kalelerin yerini nasil degistirecegini, sinan engin baskana tavsiyede bulunmus, baskanim demis
Bir devre savunmada kullaniriz bu diregi ikinci devre hucumda, direkten donen toplarin kaleye girmesinj saglayacak, demis

Çevrimdışı tangaz

@abdusta abi biraz yanlis bilgilendirme var orda
Fikret baskan bu 15 temmuz kalkisma kalkinmasi seyinde manisadan o kale diregini vodafone arenaya getirmis helikopterle, kasla goz arasinda, dikkatler cekilmeden seeedilmis o is, simdi baskan kara kara dusunuyormus maclarin devre arasinda bu kalelerin yerini nasil degistirecegini, sinan engin baskana tavsiyede bulunmus, baskanim demis
Bir devre savunmada kullaniriz bu diregi ikinci devre hucumda, direkten donen toplarin kaleye girmesinj saglayacak, demis

tevekkeli alikopter 3-5 sefer durduk yere inmedi diyorsun sitada yanii.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

tevekkeli alikopter 3-5 sefer durduk yere inmedi diyorsun sitada yanii.
Gizli operasyon abi, top sikret ya, kalkisma seyinin arkasina saklamislar direkleri de helikopterin basamaklari gibi gizlice getirmisler vodafone arenaya, manisalilar hala anlamamis olayi.

Zaten oyle helikopter falan inse cimler bozulurdu abi, bu ozel helikoptermis

Çevrimdışı alimm

Choupo-Moting....!

Schalke devre arasında ucuza bırakabilir malum sözleşmesi sezon sonu bitiyor... İleri hatta çok şş verim alabiliriz...

Etiketler: