Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144208 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Kiev maçından sonra Rize ile oynuyoruz, en derin rotasyonumuzu o maçta yapabiliriz bence.

Çevrimdışı atalay

Tüm oyuncular fit durumdayken Caner ve Adriano'yu aynı anda ilk 11'de göremeyecek gibiyiz sanki?

Fit ve ideal performanslar varken ana plan bu ikilinin önlü arkalı oynaması olmaz gibi. Ayrıca Adriano'nun Gökhan'ın da birincil alternatifi olması gerektiğini düşünüyorum. O zaman aynı anda ilk 11'de görebiliriz.

Çevrimdışı tayfunyasar

Gomez'in Winner özelliği eksikliğini ins hissetmeyiz derbilerde. Aboubakar- Talisca- Olcay olur. kanatlardan bişey olur atarız diye düşünüyorum .

Gomez in winnerligi sanirim Bayern, Beşiktaş gibi büyük ve kaliteli takimlarda ortaya çıkıyor :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano caner ikilisinden adriano bir adım önde bence

Çevrimdışı RevivaL

Akhisar'ı kayıpsız geçmenin vakti geldi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sarışınlar iyice gaza geldi. Yarın Akhisarı sadece yenmemeliyiz. 4-5 Allah ne verdiyse atıp saha dısında da tüm dosta düşmana göstermemiz lazım. Stres oldum valla şimdi şu beyinsizleri izleyince ....

Çevrimdışı murat

Adriano caner ikilisinden adriano bir adım önde bence

adriano tam anlamıyla hazır değil gibi.caner daha hazır ama onunda defansta arızaları var.sanki beck gg  gibi adriano caner ayrımı olacak.rahat maçlarda gg caner biraz dengelide beck caner veya gg adriano ,zorlu maçlarda beck adriano gibi olabilir.

Çevrimdışı tangaz

rıdvan dilmen tedavi sonrası çökmüş baya...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı uğur07

Bu arada biz neden sürekli gs nin maç serisini 3 sezondur geriden takip ediyoruz. Bir değil iki değil 3 oldu. Artık buna da bir el atmak lazım değil mi

Çevrimdışı Orhan_

Akhisar'ı kayıpsız geçmenin vakti geldi.

4-0 olsun bizim olsun. Gs maçına puan handikapıyla girmemek için önemli bir maç.

Çevrimdışı RevivaL

Zemin iyidir umarım. Pas akışımızı engelleyecek bir durum olmaz. Atiba-İnler-Talisca-Olcay-Quaresma-Aboubakar ileri taraf gibi duruyor

Çevrimdışı uğur07

2014-2015 2 mac fark vardı.
2015-2016 3 mac fark vardı
Bu sene 2 mac arayla aynı rakipler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Zemin iyidir umarım. Pas akışımızı engelleyecek bir durum olmaz. Atiba-İnler-Talisca-Olcay-Quaresma-Aboubakar ileri taraf gibi duruyor

3-3'lük maçta iğrenc bir zemin vardı inş. düzeltmişlerdir biraz.

Puan kaybı olmayacak, olmayacak, olmayacak!!!!

Çevrimdışı RevivaL

3-3'lük maçta iğrenc bir zemin vardı inş. düzeltmişlerdir biraz.

Puan kaybı olmayacak, olmayacak, olmayacak!!!!

10 gün önceki zemin fena durmuyor; geçen yıla göre iyi en azından

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2016-2017/2/akhisar-genclikspor-1-3-galatasaray-mac-ozeti

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Çağatay

quaresma nın yerine ömer olur, olması lazım
hatta quaresma nın bir süre forma görmemesi gerek
ömer de çözüm değil ama malesef işte kanatta alternetifler olmayınca
quaresma böyle şımarmaya devam edecektir.
gg oynasın talisca yada ozi sağa geçsin ama q7 oynamasın bir süre
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

quaresma nın yerine ömer olur, olması lazım
hatta quaresma nın bir süre forma görmemesi gerek
ömer de çözüm değil ama malesef işte kanatta alternetifler olmayınca
quaresma böyle şımarmaya devam edecektir.
gg oynasın talisca yada ozi sağa geçsin ama q7 oynamasın bir süre
Bence hiç giymesede olur Q7 mümkünse ilk 11'e hiç girmesin....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Size kalin ve Efsane olun dedik

Siz Sefil olmayi Gazoz olmayi yercih ettiniz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KarTALiSCA

Mario Gomez'e laf söylüyoruz ama onun yerine aldığımız Vincent Aboubakar bana biraz vasat gibi geldi. Henüz resmi maçta golü yok. Penaltı olsa da attırsak adama.

Çevrimdışı OrhanAker

Size kalin ve Efsane olun dedik

Siz Sefil olmayi Gazoz olmayi yercih ettiniz..
Gomez kalsaydı hem onun için hem bizim için süper olacaktı ah ulan ah :bandit:

Çevrimdışı D-MAN

Herkese iyi akşamlar forum ailesi inşAllah yarın kazanırız ve derbiye motive çıkarız.

Çevrimdışı Mehmet57

Mario Gomez'e laf söylüyoruz ama onun yerine aldığımız Vincent Aboubakar bana biraz vasat gibi geldi. Henüz resmi maçta golü yok. Penaltı olsa da attırsak adama.

Adam kac maca cikti ki? Karabuk'e karsi son anda oyuna girdi. Benfica deplasmaninda zaten yarataci olmakta zorlandik.

Aboubakar lig'de her takimi zorlar. Umarim yarin Akhisara karsi 11 baslar.

Çevrimdışı Kalyoncu

Oynamadıki atsın sabredelim herşey halolur :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: