Abi elimizde meziyetli oyuncular var onu inkar etmiyorum ama bi bölgenin oyuncusu vardır katkısı yüz üzerinden seksen olur bide bizdeki gibi birkaç bölgede oynayan oyuncular vardır yüz üzerinden altmış yetmiş olur. Dediğin gibi zamanla alıştıkça takım daha iyi olacak fabri ligi rahat götürür rodolfo geldiğinde defansta toparlar adriano fizik olarak hazır olduğunda sağ kanatta çok iyi katkı verir o zaman diğer kanada olcayı yazabiliriz canerde bekte oynayıp arkadan gelince daha iyi iş yapıyo zaten tek çözüm bulamadığım orta sahada atiba ozi taliscamı inler ozi taliscamı avrupa için inler atiba yan yana olmalıda ligde ikisi derbiler dışında gereksiz olur bence.
en zengin bölgemiz orası

bu sene inler tam uyum sağladığında atiba bile kulübeye gidebilir.
inler 8 numarada çok iyi oynar. Atibanın geride oyun kurma özelliği yok o nedenle zaten ozi 8 numara oynadı.
inler geriden çok iyi oyun kurabiliyor kurmakta önemli değil boştaki oyuncuyu çok iyi görüyor. Görmekte önemli değil
gördüğü oyuncuya milimetrik pas atabiliyor.

inleri anladığı anda ilerdeki oyuncular bu takım korkunç ısıran takım olacak
şu anda inleri tek anlayan oyuncu olcay oldu. İyi takip edin maçları top inlerin ayağına geçtiğinde olcay kendini boşa çıkartıp fırlıyor
bunu cenk ve aboubakarda yapabilirse tehlikeli bir takım oluruz.
bu seneki maçlarda bir şey daha farkettim oyunu artık geride kuruyoruz kendi orta alanımızda top çeviriyoruz. Benficaya
karşıda böyle oynadık. sadece hücum oyuncuları daha buna cevap veremiyor. akşamki maçda takip edelim bunu bayağı göreceğiz eğer
inler oynarsa yok atiba oynarsa eski sistem oynarız. Bence Talisca on numara oynarsa geride inler olur Atiba inler yada
inler tolgay oynarız.
bir bölgenin oyuncusu quaresma 40 lık oynamıyor birde yetmiyor bütün hücum oyuncularını bozuyor. Takımın el freni
ben quaresma gibi yerinin adamı olacağına caner veya adriano gibi yerinin adamı olmayanı tercih ederim. biz geçen senede
bu senede baskın saldırgan oynadığımız maçların hiç birinde quaresma oynamadı.