Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161051 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

quaresma iç sahada maçına göre ilk 11 çıkabilir ama dış saha da bence de çıkmamalı hızlı kontra toplarımızı durduran rakibin en etkili savunucusu rolüne bürünüyor çünkü...
Quaresma hiçbir maçta 11 çıkmamalı. Oyunumuzu tamamen bozuyor. 70. Dakikadan sonra girip yorulmuş rakip karşısında istediğini yapsın. Hatta fark olmuş olursa dilediği gibi at koşturabilir. Nasıl olsa en sevdiği şey.

Benim gözümde azıcık bir kredisi vardı, dün akşamdan sonra benim için bitmiştir Quaresma.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

şampiyonlar liginde gruplardan çıkınca kaç para veriyor ?

Çevrimdışı tangaz

Firikigi gec abi karijma zaten skor yapan bir oyuncu degil, ortalari zaten cogu zaman etkisizdi o yuzden tutunamiyir buyuk takimlarda.
Benim hep dedigim gibi bu herifi ya almayacaksin ya da aldiysan oynatacaksin. Bunu oynatmasan mac sikissa homurdanmalar baslar, azicik simarinca zaten skor yapan bir oyuncu degil top da goturemiyor, hic cekilmiyor.
Bu adama bu yastan sonra kutuya devrilmeyi ogretmek lazim. Alacan odunu vura vura sirtinda kiracan, baska yolu yok.

arasın gözümde halen kredisi var çünkü henüz şans bulamadı bu yıl hatta gelecek yıl takımda tutarım, olcayı takımda tutarım, quaresma ve kerimin yerine şimdiden kanat bakmaya başlarım ben başkan olsam...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

6 milyon Euro

Quaresma hiçbir maçta 11 çıkmamalı. Oyunumuzu tamamen bozuyor. 70. Dakikadan sonra girip yorulmuş rakip karşısında istediğini yapsın. Hatta fark olmuş olursa dilediği gibi at koşturabilir. Nasıl olsa en sevdiği şey.

Benim gözümde azıcık bir kredisi vardı, dün akşamdan sonra benim için bitmiştir Quaresma.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene oynadığımız oyuna son maçlarda ayak uyduruyordu fakat bu sene bizimde tam olarak ne oynadığımız belli olmadığı için quaresma o yüzden at koşturuyor.

Caner uzun pas atıyor gökhan uzun pas atıyor pas yapmıyoruz geçen sene ki gibi organize ataklar yok.

Gomez,sosa gitti meydan ona kaldı.

Böyle devam ederse ancak son 15-20 dk formayı görür o da hoca forma verirse çünkü aras filan bekliyor daha kenarda.

Çevrimiçi Necmi

@ozankarakoc lütfen yanlış anlama ama kendinle çelişiyorsun. quaresmanın tek bir hatası varmış gibi gösterip savunup sonra yanlış anlaşılmasın quaresma psikopatı değilim demek büyük bir paradokstur. bu maç doğru yaptığı tek şey yoktu. duran topları bizim takımda en iyi o kullanıyor diyorsun ama maç da düzgün kullandığı tek bir orta var maç başlarında trivela ile kestiği bir top onun dışında dağlara taşlara ceza sahası uzak köşesine dışına gitti ortaları ya da kafa vurmak için minimum 5 metre boyu olmalı insanların. quaresmanın sağdan kullandığı tüm kornerlerde top ceza sahası dışına etkisiz noktaya hatta taca doğru gidiyor o derece etkisiz. aslında tek etkili ortaları gene trivelayla açtıkları rakibe ters geldiği için o da, çok öldürücü noktaya düştüğü için değil. bizim takımın en iyi duran top kullanan adamı q7 ise wah bizi takımın haline. bu arada dünden beri soruyorum q7 savunucularına ama yanıt alamadım q7 en son ne zaman firikikden gol attı?
bir şeyi hep kaçırıyoruz aslında quaresma akan oyun içinde iyi orta kesiyor ama bu bile ortalamanın biraz
üzerinde ama duran topta kesinlikle iyi orta açamıyor. Heleki şu anda kadroda duran top dehaları varken quaresma ilk beşe
bile giremez ben quaresmanın serbest atıştan attığı bir gol hatırlamıyorum illaki vardır ama ben hatırlayamadım
yaşlılık işte :D bizde bu toplarda caner inler adriano talisca ozi varken quaresma serbest atış yapmaz. İnanmazsınız ama iyi izleyin
Tosiçin ortaları bile daha iyidir. quaresma vurduğunda top hep alakasız yerlere gider ya geriye düşer tek vuruş
şansını kaybettirir. yada dağlara taşlara gider. yada o trivela vuruşundan dolayı top öyle dönüyorki vuran topu kontrol edemiyor
aslında en iyi duran top caner vurduğu muz ortadır. Direk kavisle adamın kafasına düşüyor.

Çevrimdışı tangaz

geçen sene oynadığımız oyuna son maçlarda ayak uyduruyordu fakat bu sene bizimde tam olarak ne oynadığımız belli olmadığı için quaresma o yüzden at koşturuyor.

Caner uzun pas atıyor gökhan uzun pas atıyor pas yapmıyoruz geçen sene ki gibi organize ataklar yok.

Gomez,sosa gitti meydan ona kaldı.

Böyle devam ederse ancak son 15-20 dk formayı görür o da hoca forma verirse çünkü aras filan bekliyor daha kenarda.

kupa maçları başlasada aras forma yüzü görse belki bir patlama yaparda hoca şans verir aksi halde hiç şans vermeyecekmiş gibi dawranıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı TURKahvesi

5.5 m.euro diye gördüm yanlış da bilebilirim.

Çevrimiçi Necmi

şenol hoca beklenmedik gol yedik planlarımızı bozdu diyor Birinin demesi lazım
kaleye Tolga geçiyorsa beklenmedik gol yemezsin beklemen lazım o golü :D

Çevrimiçi Samet Ç

çok iyi para.
Kura şansı yanımızda olursa. 12.5 milyon Euro gibi bir meblağ kazanabiliriz Cl'den çeyrek finale kalarak. Galibiyet primi ve beraberlik primi hariç. Seneye sattığın kadar al dönemi de bitiyor iyi bir transfer bütçesi ile yola çıkabiliriz.

Çevrimdışı TURKahvesi

çok iyi para.
evet gruplardan çıktığında 5.5 m.euro alıyorsun
6 m.euro çeyrek final için orada yanlış saptama olmuş.

Kura şansı yanımızda olursa. 12.5 milyon Euro gibi bir meblağ kazanabiliriz Cl'den çeyrek finale kalarak. Galibiyet primi ve beraberlik primi hariç. Seneye sattığın kadar al dönemi de bitiyor iyi bir transfer bütçesi ile yola çıkabiliriz.

gruptan çıkınca 16 takım mı oluyordu 32 takım mı ?

Çevrimiçi Samet Ç

evet gruplardan çıktığında 5.5 m.euro alıyorsun
6 m.euro çeyrek final için orada yanlış saptama olmuş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

şenol hoca beklenmedik gol yedik planlarımızı bozdu diyor Birinin demesi lazım
kaleye Tolga geçiyorsa beklenmedik gol yemezsin beklemen lazım o golü :D

inşallah paraya kıyıp şöyle çok sağlam bir kaleci aldığımız günleride görürüz.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı RevivaL

Ben Quaresma'nın topu kaptırmasından ziyade, Tolga'nın topu çıkararak imajını düzeltmesine üzülüyorum. Bırak adam yediği hatalı gol ile kalsın, niye karşı karşıya bıraktırıyorsun. Kendini bir şey sanacak bir kurtarışla.

Çevrimdışı tangaz

diğer sorumun cevabınıda bu şekilde almış aldım son 16 takım arasına kalıyormuşuz gruptan çıkınca.

İnşallah gruptan çıkarız 16 takım arasındanda güçsüz bir takım gelirde şöyle bi 8'e filan kalırız inşallah :)

16

inşallah gruptan çıkarız son 16 takım arasında güçsüz olan gelirde şöyle son 8 takım arasına filan kalırız süper olur :)

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah gruptan çıkarız son 16 takım arasında güçsüz olan gelirde şöyle son 8 takım arasına filan kalırız süper olur :)
Aynen geç bile kaldık. Şu ana kadar Cl'de 31 maç yaptık 8 galibiyet 4 beraberlik almışız. Bu durumdan yavaş yavaş kurtulmak lazım. Gruptan çıkarsak kuradanda dişimize göre bir rakip gelirse devre arası yapacağımız bir sağlam stoper takviyesi ile çeyrek final hayal değil.

Çevrimdışı tangaz

bu arada şöyle bir bilgi vereyim Tosiç 8,1 puanla karmaya girmiş. şayet tolga bıraksa taca gidecek olan topu özenle içeri almasaydı tosiçin puanı 9,1 veya üzerinde olurdu. yediğimiz golden dolayı puanı kesiliyor. gerçi ayakta durmuyor stoper ayakta durur ama   :bandit:

Etiketler: