Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156705 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı oblomov

"we have talisca, they don't
Niye çünkü bize kiraladılar :D"

Deli güldüm  :lol:
ASAP

Çevrimdışı ozankarakoc

@ozankarakoc lütfen yanlış anlama ama kendinle çelişiyorsun. quaresmanın tek bir hatası varmış gibi gösterip savunup sonra yanlış anlaşılmasın quaresma psikopatı değilim demek büyük bir paradokstur. bu maç doğru yaptığı tek şey yoktu. duran topları bizim takımda en iyi o kullanıyor diyorsun ama maç da düzgün kullandığı tek bir orta var maç başlarında trivela ile kestiği bir top onun dışında dağlara taşlara ceza sahası uzak köşesine dışına gitti ortaları ya da kafa vurmak için minimum 5 metre boyu olmalı insanların. quaresmanın sağdan kullandığı tüm kornerlerde top ceza sahası dışına etkisiz noktaya hatta taca doğru gidiyor o derece etkisiz. aslında tek etkili ortaları gene trivelayla açtıkları rakibe ters geldiği için o da, çok öldürücü noktaya düştüğü için değil. bizim takımın en iyi duran top kullanan adamı q7 ise wah bizi takımın haline. bu arada dünden beri soruyorum q7 savunucularına ama yanıt alamadım q7 en son ne zaman firikikden gol attı?

Ben çelişen bir şey söylemiyorum. Fikrim sizin fikrinizle çeliştiği için böyle yorumluyor olmalısınız :)

'Maçta yaptığı tek doğru şey yoktu' sözüne katılmıyorum. Özellikle ilk yarıda takımın ayakta kalan nerdeyse tek oyuncusuydu. 'Çok etkili' değildi, ama dirençliydi, istekliydi, top tutuyordu. Ayrıca maç geneline baktığınızda 'çok etkili' bir oyuncu görüyor musunuz? Ben görmüyorum. Büyük tesadüf eseri Tosic öne çıktı, o da 'yaradana sığınarak' yaptığı yerden müdahalelerde top kapmayı becerebildiği içindi. Oysa çok riskli hareketlerdi bunlar... Birinde Benficalı oyuncu topu geri çekse, Tosic dünyanın öbür ucuna kadar kaymaya devam edecekti, üstelik de son adam olduğu noktalarda...

Marcelo birkaç hava topunu iyi aldı, onun dışında kritik yerlerde hatalar, acemilikler yaptı. Beck her zamanki gibi çok etkisizdi. Oğuzhan zaten yoktu. Atiba yer yer iyi işler yaptı, arada kötü toplar kaptırdı... Caner bir iki olumlu top kullandı, onun dışında kayıptı. Aboubakar'ın ayağına bir tane top geldi. Cenk çok net bir fırsatı kendisine yakışmayacak bir şekilde harcadı. Gökhan İnler bir iki iyi hareket yaptı, onun dışında etkisizdi. Özetle takımda herkes vasattı, ama 'ruhlarıyla' oynadılar, 'mücadele' ettiler, biz de alkışladık.

Bunların arasından Quaresma'yı çekip 'takımın en kötüsüydü' demek bana iyi niyetli bir yaklaşım gibi gelmiyor.

Şunu hem size, hem @Necmi Abi'ye, hem de sizin gibi düşünen diğer dostlara sormak istiyorum:

Aşağıdaki oyunculardan hangisi sağ kanatta Quaresma'dan daha iyi, etkili ve isabetli orta yapabiliyor?

A) Andreas Beck
B) Gökhan Gönül
C) Aras Özbiliz
D) Olcay Şahan
E) Ömer Şişmanoğlu
F) Hiçbiri

Benim bu soruya cevabım F...

Dikkat ederseniz başından beri frikiklerle ilgili herhangi bir şey söylemedim. 'Frikikleri Quaresma atsın' demek anlamsız olur, çünkü takımda Talisca var, Adriano var, Gökhan İnler var, Oğuzhan var, Caner var, hatta Cenk bile var... Quaresma'dan daha iyi frikik atabilecek 6 oyuncu...

Ama ortalar? İşte orada biraz objektif olmak lazım...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolga'nın güveni kendine gelirse birşeyler yapar belki. Artık oynayacak bunun kaçarı yok hiç değilse şu azıcık ümit için çabalayalım hangi tv programını açsam tolga zengin konusu konuşuluyor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolga ve güven ? :D  :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

'Çok etkili' değildi, ama dirençliydi, istekliydi, top tutuyordu. Ayrıca maç geneline baktığınızda 'çok etkili' bir oyuncu görüyor musunuz? Ben görmüyorum. Büyük tesadüf eseri Tosic öne çıktı, o da 'yaradana sığınarak' yaptığı yerden müdahalelerde top kapmayı becerebildiği içindi.

Aşağıdaki oyunculardan hangisi sağ kanatta Quaresma'dan daha iyi, etkili ve isabetli orta yapabiliyor?

A) Andreas Beck
B) Gökhan Gönül
C) Aras Özbiliz
D) Olcay Şahan
E) Ömer Şişmanoğlu
F) Hiçbiri

Tosic dün iyi oynadı ama buna rağmen "tesadüf eseri, yaradana sığınarak", Q7 el freni oldu, büyük hata yaptı, defansını yalnız bıraktı, duran topları harcadı ama "istekli-dirençli". Bunların dışında girdiği tripler başka bir konu. Adil değilsin.
Akan oyunda Q7 orta açar. Ama duran toplarda Caner kesinlikle çok daha iyi orta açar. Ama şıklarda yok o da. Ben Q7'nin her duran topun başına geçmesine anlam veremiyorum ki genel eleştiri bu anlamda. Sağ sol farketmeden, topun sahibi gidip her topun başına geçmesinin bir anlamı yok. Caner ilk ortasında topu Atiba'nın kafasına attı. Talisca golü yazdı. 

Çevrimdışı anılnr

Tolga'yı klüpten alıp acilen Dışişleri bakanı yapmak lazım.Herif bu lobicilikle 3 senede bizi avrupa birliğine sokar tüm komşularla da ilişkileri düzeltir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

sanmıyorum taça gideceğine ya diğer direğe yönelir yada yakın yerden auta çıkardı
müdahalesi doğruydu orda iki hata birden yaptı o topu tutmalıydı. hadi tutamadın sert vur
uzaklaşsın top hadi onuda yapamadın düştüğün yerden hızlı kalkıp topu bloke edeceksin orda durakladı hamleyi yapmadan önce
o nedenle gecikti maden geciktin artık o topu tutmaya çalışmayacaksın vuracaksın topa birde ikinci
hamlede tutmaya çalıştı.
Aynen abi. Burda antrenman eksikliği ortaya çıkıyor.  Bildiğim kadarıyla sırf bu konuda çalışma yaptırılıyor kalecilere.  Yerden hızlı kalkıp topa müdahale için.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Yediğimiz golde stoperlerin hatası var ama tolganın da orda açıyı kapatması lazım..ya adama yapışırsın yada ortaya giden topu tutarsın yine gereksiz kalede kaldı pozisyon alamadı.dokunmasa belki gol olmayabilirdi :D
aslında doğru yer tuttu o açıdan topun kaleye girme ihtimali imkansız seviyede düşüktür.
aslında gelen oyuncuyu göremedi rahat davrandı gördüğünde iş işten geçmişti Marcelo adamı kaçırmakla hatalıydı ama kapattı
şut yolunu adamı sıfırdan vurmaya mecbur etti. Tolga o topu tutmalıydı hatalı ama daha büyük hata orda Tosiçteydi resmen seyretti
yanındaki adamı farketmedi o seken topa hamle yapması gerekiyordu yapamıyorsan bile topla rakibin arasına girip perdeleme yapacaksın
Tosiç devamlı stoper oynasa bu tip hataları yapmaz. Bu tamamen maç eksiği Rudolfho o adamı kaçırmazdı. üçlü bir hata söz konusu
büyük hata Tolgada sonra tosiçde dokunmasa gol olabilirdi o topta açı vardı uzak direğe gidebilirdi o riske girilmez o topu tutması lazımdı
hadi tutamadın ikinci hamleyi çabuk yapacaksın. artık tutmaya çalışmayacaksın ikinci hamlede tokatlayacaksın tokatlamak için hamle yapsaydı gol olmazdı

Çevrimdışı cursedofdragon

aslında doğru yer tuttu o açıdan topun kaleye girme ihtimali imkansız seviyede düşüktür.
aslında gelen oyuncuyu göremedi rahat davrandı gördüğünde iş işten geçmişti Marcelo adamı kaçırmakla hatalıydı ama kapattı
şut yolunu adamı sıfırdan vurmaya mecbur etti. Tolga o topu tutmalıydı hatalı ama daha büyük hata orda Tosiçteydi resmen seyretti
yanındaki adamı farketmedi o seken topa hamle yapması gerekiyordu yapamıyorsan bile topla rakibin arasına girip perdeleme yapacaksın
Tosiç devamlı stoper oynasa bu tip hataları yapmaz. Bu tamamen maç eksiği Rudolfho o adamı kaçırmazdı. üçlü bir hata söz konusu
büyük hata Tolgada sonra tosiçde dokunmasa gol olabilirdi o topta açı vardı uzak direğe gidebilirdi o riske girilmez o topu tutması lazımdı
hadi tutamadın ikinci hamleyi çabuk yapacaksın. artık tutmaya çalışmayacaksın ikinci hamlede tokatlayacaksın tokatlamak için hamle yapsaydı gol olmazdı

en basidi top'u geldi yere doğru yumruklasa yine birşey olmaz o ataktan.

Aldı topu kalenin önüne tokatladı.

tokatlamadı hatta tutmaya çalışırken kale önüne sektirdi.

fabri aynı hatayı yapsa hemen topu alırdı mesala çünkü yerden çok çabuk kalkıyor.

Çevrimdışı onurturan

quote author=cursedofdragon link=topic=2408.msg654494#msg654494 date=1473883803]
tolga ve güven ? :D  :evillol:
[/quote]
Güven icimizde :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Ben çelişen bir şey söylemiyorum. Fikrim sizin fikrinizle çeliştiği için böyle yorumluyor olmalısınız :)

'Maçta yaptığı tek doğru şey yoktu' sözüne katılmıyorum. Özellikle ilk yarıda takımın ayakta kalan nerdeyse tek oyuncusuydu. 'Çok etkili' değildi, ama dirençliydi, istekliydi, top tutuyordu. Ayrıca maç geneline baktığınızda 'çok etkili' bir oyuncu görüyor musunuz? Ben görmüyorum. Büyük tesadüf eseri Tosic öne çıktı, o da 'yaradana sığınarak' yaptığı yerden müdahalelerde top kapmayı becerebildiği içindi. Oysa çok riskli hareketlerdi bunlar... Birinde Benficalı oyuncu topu geri çekse, Tosic dünyanın öbür ucuna kadar kaymaya devam edecekti, üstelik de son adam olduğu noktalarda...

Marcelo birkaç hava topunu iyi aldı, onun dışında kritik yerlerde hatalar, acemilikler yaptı. Beck her zamanki gibi çok etkisizdi. Oğuzhan zaten yoktu. Atiba yer yer iyi işler yaptı, arada kötü toplar kaptırdı... Caner bir iki olumlu top kullandı, onun dışında kayıptı. Aboubakar'ın ayağına bir tane top geldi. Cenk çok net bir fırsatı kendisine yakışmayacak bir şekilde harcadı. Gökhan İnler bir iki iyi hareket yaptı, onun dışında etkisizdi. Özetle takımda herkes vasattı, ama 'ruhlarıyla' oynadılar, 'mücadele' ettiler, biz de alkışladık.

Bunların arasından Quaresma'yı çekip 'takımın en kötüsüydü' demek bana iyi niyetli bir yaklaşım gibi gelmiyor.

Şunu hem size, hem @Necmi Abi'ye, hem de sizin gibi düşünen diğer dostlara sormak istiyorum:

A) Andreas Beck
B) Gökhan Gönül
C) Aras Özbiliz
D) Olcay Şahan
E) Ömer Şişmanoğlu
F) Hiçbiri

Dikkat ederseniz başından beri frikiklerle ilgili herhangi bir şey söylemedim. 'Frikikleri Quaresma atsın' demek anlamsız olur, çünkü takımda Talisca var, Adriano var, Gökhan İnler var, Oğuzhan var, Caner var, hatta Cenk bile var... Quaresma'dan daha iyi frikik atabilecek 6 oyuncu...

takımın demeyeyim düzelteyim sahadaki tüm oyuncular içinde en kötü performans göstereniydi
maçı kazanmakla yakından uzaktan alakası yoktu tamamen ego yüklüydü. bir insan maçın tamamında bütün duran topları neden kendi kullanmak ister. Maçı tekrar izle bir tane olumlu haraketini göster bak 90 dakika içinde bir tane düzgün pasdan bahsediyorum
alttaki soruna gelince Beck hariç geri kalanların tamamı quaresma sadece kutu civarında sert kavisli pas verir
kutu çevresinde verilen toplara orta denmez onlar pas oluyor. ve attığı bütün topların %80 i boşa gider. En kötüsü
ne biliyormusun ceza sahasına pas verecek o kadar oyalanırki zaten kimse artık boşta kalmaz iki çalım atmadan asla direk pas atmaz o zaman zaten herkes durumunu kaybetmiş olur Her zaman söylüyorum geçen sene dahil quaresma bu takımın el freni
quaresmanın oynamadığı maçlar takım çok hızlı oynuyor. Geçen sene katkısı oldu ama dikkatini çekerim hiç oynamayan Töreninde onun kadar katkısı oldu çok daha az oynayan kerimin bile ona yakın katkısı oldu.
dün gece iki çok kötü haraketi vardı biri golü yiyeceğimiz pozisyon diğeride oyuncuyu bayılttığı pozisyon o pozisyonun
iyi niyetli bir vuruş olduğunu düşünmüyorum aslında yana çekecekti topu birden döndü abandı. Hiç bir oyuncu o kadar rahat bir pozisyonda
onu rahatça geçebilecek quaresmaysan eğer o topu o şiddette kafaya gelecek şekilde vuramazsın.
ben o vuruşun iyi niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Daha topa vururken fırladım vurma dedim.
Beşiktaş forması giyen birine yakışmadı.

Çevrimdışı onurturan

Hangi spor programini acsam tolga elestirisi yapan taraftarlara ayar vermeye calisiyolar  helal olsun bu tolga ya vallahi adam kariyerini saglam temellendirmis önce lobisini ayarlamis sonra futbola baslamis .. :claps:

Çevrimiçi Necmi

Tolga'yı klüpten alıp acilen Dışişleri bakanı yapmak lazım.Herif bu lobicilikle 3 senede bizi avrupa birliğine sokar tüm komşularla da ilişkileri düzeltir.
tolganın oynatılması doğru Fabri içerde oynayıp belli bir güveni yaratması gerekir.
Fabri dışında seçeneğimiz yok ve unutmayalım geçen sene hiç oynamamış kaleciden bahsediyoruz.
ŞL de ciddi bir hata yaparsa elimizde seçenek kalmıyor Bu Kulüpte Tolganın kalemi kırıldı artık
onun Beşiktaşla işi bitti herkes iyi biliyorki vodafone arenada sahaya çıktığı anda büyük sıkıntılar çıkacak
artık ağzıyla kuş tutsa bir şey olmaz ama fabriyi korumak gerekiyor. Bir anda pat diye böyle bir yükün altına sokmadan
yavaşça kaleye ısındırmak ve ikinci kaleci olarak tolgayı küstürmemek gerekiyor. Burda şenol hoca
torpil falan yapmıyor. Elinde seçenek yok bu şekilde davranmak zorunda esas torpili başka yerlerde
arayalım Bu işde ne başkanın nede hocanın bir günahı yok. Çebi bu işden tek sorumlu olan kişi ama ters gidecek
bir durumda iş Başkana ve hocaya patlayacak.

Çevrimiçi Necmi

Hangi spor programini acsam tolga elestirisi yapan taraftarlara ayar vermeye calisiyolar  helal olsun bu tolga ya vallahi adam kariyerini saglam temellendirmis önce lobisini ayarlamis sonra futbola baslamis .. :claps:

kimsenin ayar verdiği falan yok elinde iki kaleci var fabri daha ne olduğu belli değil
tolgayı gömsen ne olur elinde bir tane sakatlıktan yeni çıkmış kaleciylemi devre arasını getireceksin
ya tekrar sakatlanırsa tolgayıda küstürürsün sonra şampiyonlar liginde ve ligde bir çocuğun eline kalırsın.
belki bir neuer kazanırız ama o riske girebilirmiyiz. Bu takım şampiyon olmak zorunda ve bunun için elindeki
bütün oyuncuları hazır tutmak zorunda.

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi. Burda antrenman eksikliği ortaya çıkıyor.  Bildiğim kadarıyla sırf bu konuda çalışma yaptırılıyor kalecilere.  Yerden hızlı kalkıp topa müdahale için.

zaten sıkıntı bu değilmi her kaleci hatalı gol yer Tolgaya duyulan en büyük tepki
antrenman yapmaması Biliç döneminde nerdeyse hiç bir antrenmana çıkmamış şimdide
duyuyoruz sürekli kaytardığını neymiş sakatmış sürekli sakatsan bırak futbolu kardeşim
Burası Beşiktaş senin antrenman yapmadığın zaten maçlarda belli oluyor hiç çevik değilsin
topu rakibe sektiren bir kalecinin Beşiktaş kalesinde işi ne neyse akşam ilk defa ayağıyla top kurtardığını gördüm
zaten quaresmanın kaptırdığı topta tamam dedim şimdi geri geri kaçacak  :evillol:

Çevrimdışı Fatih_

Kafanizda Cenki Suarezle, Tolgayi Nouerle kiyaslamayi birakin lutfen. Yada Quarezmayi Neymar ile falan. Zor bir deplasmanda ikinci yari adamlara ustun bir oyun oynadik daha ne istiyorsunuz. Bu takim 15 gun once yapilan transferler ile ilk defa bu zorlu arenaya cikiyor haddimizi bilelim. Biri hata yapicak biri gol yapicak, keyif catmamiz gerekirken renkli basinin oyununa geliyoruz gommek kolay sahip cikmak zor olan.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Tolga yediği golden dolayı eleştirdim ama kesin bir puanı kurtaran adamdı.
maçın tamamında iyiydi. goldede hatalı olsa bile tek hatalı olan o değildi.

Çevrimdışı onurturan

kimsenin ayar verdiği falan yok elinde iki kaleci var fabri daha ne olduğu belli değil
tolgayı gömsen ne olur elinde bir tane sakatlıktan yeni çıkmış kaleciylemi devre arasını getireceksin
ya tekrar sakatlanırsa tolgayıda küstürürsün sonra şampiyonlar liginde ve ligde bir çocuğun eline kalırsın.
belki bir neuer kazanırız ama o riske girebilirmiyiz. Bu takım şampiyon olmak zorunda ve bunun için elindeki
bütün oyuncuları hazır tutmak zorunda.
ayar vermeye calisiyolar abi yorumcular resmen tolgayi hedef gosteren adam ne anlar futboldan demeye getiriyolar ben programlari izlerken bunu hissedebiliyorum hee tolgayi kusturmemek konusuna katiliyorum ama tolgayi kusturmemek icin yapilmasi gereken sey vodafone arenadaki macta ilk onbir yazmayacaksin .orda bi nuans farki bir ince noktadi var olayin.. ilk onbir oynatmazsan belki kustyrursun ama bana gore  ilk onbir yazarsan tolgayi  kesin kusturursun cunku taraftar artik hirs yapti onun hatali gol falan yemesine de gerek yok artik mahallede gicik oldugun adamn gozunun icine bakarsin ya bi bahane arasin dövmek icin herkes o modda bekliyo simdi bide bu spor programlarini izleyen cem dizdari dinleyenler daha da bi ayar olmuslardir ben öyle dusunuyorum ve ilk ic saha macimizdan korkuyorum acikcasi..

Çevrimdışı tangaz

Tolga zenginden kurtulmamız için ne yapmamız lazım

yağmur duasına çıkın. alakayı kuramadım ama aklıma da başka bir çözüm gelmedi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Kafanizda Cenki Suarezle, Tolgayi Nouerle kiyaslamayi birakin lutfen. Yada Quarezmayi Neymar ile falan. Zor bir deplasmanda ikinci yari adamlara ustun bir oyun oynadik daha ne istiyorsunuz. Bu takim 15 gun once yapilan transferler ile ilk defa bu zorlu arenaya cikiyor haddimizi bilelim. Biri hata yapicak biri gol yapicak, keyif catmamiz gerekirken renkli basinin oyununa geliyoruz gommek kolay sahip cikmak zor olan.

Aynen öyle. Şampiyonlar Ligine gayet iyi bir başlangıç yapmışken çok daha umutlu olmamız gerekiyor.

Benfica eksik deniyor ama biz çok daha oturmamış bir halde sahaya çıktık. Bu nedenden dolayı da yenilgiye bile bir şey denmezdi bu maçta. Hem oyun sistemi, hem de yenilerin uyumu anlamında alınacak mesafemiz var. Dinamo Kiev maçından başlayarak çok daha iyi olacağız.

Bu halimizle bile oldukça sıkı bir rakibe az pozisyon verdik, ciddi sürelerde maçı kontrol ettik. Üstüne 1 puanı da aldık geldik. Bu puan olmasa bile gruptan çıkacağımıza inanıyordum, şimdi şansımız daha da yüksek.

Tosic ve Tolga golde hatalı olmalarına karşın maçın kalanında hatalarını telafi ettiler. Bunu da eklemeden edemeyeceğim. İlk 11 için güvenilir olmadıklarını düşünsem de değersiz oyuncu değiller. Bilhassa Tosic takımdan kesilmişken büyük çaba gösterdi ve şampiyonluk maçlarından başlayarak eksik bölgemize ciddi katkı sunuyor. Aklımda hep olumlu bir imajı olacak. Rhodo döndükten sonra da iyi bir sol stoper yedeği olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yağmur duasına çıkın. alakayı kuramadım ama aklıma da başka bir çözüm gelmedi  :D
Hükümet Kadın filmindeki yağmur duasına benzemesin yalnız.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

ayar vermeye calisiyolar abi yorumcular resmen tolgayi hedef gosteren adam ne anlar futboldan demeye getiriyolar ben programlari izlerken bunu hissedebiliyorum hee tolgayi kusturmemek konusuna katiliyorum ama tolgayi kusturmemek icin yapilmasi gereken sey vodafone arenadaki macta ilk onbir yazmayacaksin .orda bi nuans farki bir ince noktadi var olayin.. ilk onbir oynatmazsan belki kustyrursun ama bana gore  ilk onbir yazarsan tolgayi  kesin kusturursun cunku taraftar artik hirs yapti onun hatali gol falan yemesine de gerek yok artik mahallede gicik oldugun adamn gozunun icine bakarsin ya bi bahane arasin dövmek icin herkes o modda bekliyo simdi bide bu spor programlarini izleyen cem dizdari dinleyenler daha da bi ayar olmuslardir ben öyle dusunuyorum ve ilk ic saha macimizdan korkuyorum acikcasi..
renkli basının tolganın kalede olmasını istemesi gayet normal karşılarında öyle takım varki
tek yumuşak karnı tolga olarak görüyorlar Beşiktaşı bir tek o noktadan karıştıracaklarını sanıyorlar.
ellerinde tutunacakları dal kalmadı artık idare edin. Bu işin sonunda amaçları olayı iyice pişirim
hocayla taraftarı karşı karşıya getirmek Şenol hocanın ve yönetimin orda olduğu sürece hiç bir şanşlarının
olmadığını biliyorlar. Bunu kırmaya çalışıyorlar aslında ellerinde bir yol daha var milli takıma şenol hocayı servis
etmek ama ordada Terim var böyle bir şeye cesaret edemiyorlar :D tek yol Beşiktaş taraftarıyla hocanın arasını açmak :evillol:
ama bir şeyi unutuyorlar Beşiktaş taraftarı onlardan daha zeki

Çevrimiçi Necmi

maçı kazanmayı istiyorduk :utan

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle. Şampiyonlar Ligine gayet iyi bir başlangıç yapmışken çok daha umutlu olmamız gerekiyor.

Benfica eksik deniyor ama biz çok daha oturmamış bir halde sahaya çıktık. Bu nedenden dolayı da yenilgiye bile bir şey denmezdi bu maçta. Hem oyun sistemi, hem de yenilerin uyumu anlamında alınacak mesafemiz var. Dinamo Kiev maçından başlayarak çok daha iyi olacağız.

Bu halimizle bile oldukça sıkı bir rakibe az pozisyon verdik, ciddi sürelerde maçı kontrol ettik. Üstüne 1 puanı da aldık geldik. Bu puan olmasa bile gruptan çıkacağımıza inanıyordum, şimdi şansımız daha da yüksek.

Tosic ve Tolga golde hatalı olmalarına karşın maçın kalanında hatalarını telafi ettiler. Bunu da eklemeden edemeyeceğim. İlk 11 için güvenilir olmadıklarını düşünsem de değersiz oyuncu değiller. Bilhassa Tosic takımdan kesilmişken büyük çaba gösterdi ve şampiyonluk maçlarından başlayarak eksik bölgemize ciddi katkı sunuyor. Aklımda hep olumlu bir imajı olacak. Rhodo döndükten sonra da iyi bir sol stoper yedeği olacağını düşünüyorum.
iyide cl seviyesindeki bir takımda dört eksik olması bir şey değiştirmezki şimdi bizde dört eksik olsa dün gece oynadığımızdan farklımı oynardık hiç sanmıyorum mesela hiç forvetimiz olmasaydı ne değişirdi :D hatta iki fazla orta saha oyuncusuyla oynardık çok daha etkili olurduk :bandit:

Çevrimdışı tangaz

A) Andreas Beck
B) Gökhan Gönül
C) Aras Özbiliz
D) Olcay Şahan
E) Ömer Şişmanoğlu
F) Hiçbiri

GG aras kerim cenk tosun ömer olcay hepsi sağdan daha iyi  ve faydalı orta yaparlar. gerek duran gerekse de hareketli toplarda. q7nin sağdan ortaları ayarsız büyük çoğunluğu hedefe değil hedefin 7-8 metre arkasına doğru gidiyor.

soldan yaptığı trivela ortaları ise daha iyi sağdan yaptıkları gerçekten fecahat. ben ilk geldiğinden beri q7nin sol açıkta iyi olduğunu düşünüyorum. zaten süper başlamıştı simao gelince simao sola q7 sağa geçti ve etkinliği azalmıştı. keşke simaoyu 2 sene önce getirseydik süper etkili olurdu. neyse konu dağıldı quaresmayı gömmeye dönelim  :D

şaka bir yana quaresma istemesekde artık bitmeye yüz tutmuş durumda artık takımda neşe kaynağı abi rollerine bürünmeli ve sonradan oyuna giren hamle oyuncusu olarak yapabileceği kadar katkıyı yapıp devre arası çin pazarına giderek bırakacağı bonservisle Beşiktaşa olan borcunu ödemeli...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: