@ozankarakoc lütfen yanlış anlama ama kendinle çelişiyorsun. quaresmanın tek bir hatası varmış gibi gösterip savunup sonra yanlış anlaşılmasın quaresma psikopatı değilim demek büyük bir paradokstur. bu maç doğru yaptığı tek şey yoktu. duran topları bizim takımda en iyi o kullanıyor diyorsun ama maç da düzgün kullandığı tek bir orta var maç başlarında trivela ile kestiği bir top onun dışında dağlara taşlara ceza sahası uzak köşesine dışına gitti ortaları ya da kafa vurmak için minimum 5 metre boyu olmalı insanların. quaresmanın sağdan kullandığı tüm kornerlerde top ceza sahası dışına etkisiz noktaya hatta taca doğru gidiyor o derece etkisiz. aslında tek etkili ortaları gene trivelayla açtıkları rakibe ters geldiği için o da, çok öldürücü noktaya düştüğü için değil. bizim takımın en iyi duran top kullanan adamı q7 ise wah bizi takımın haline. bu arada dünden beri soruyorum q7 savunucularına ama yanıt alamadım q7 en son ne zaman firikikden gol attı?
Ben çelişen bir şey söylemiyorum. Fikrim sizin fikrinizle çeliştiği için böyle yorumluyor olmalısınız

'Maçta yaptığı tek doğru şey yoktu' sözüne katılmıyorum. Özellikle ilk yarıda takımın ayakta kalan nerdeyse tek oyuncusuydu.
'Çok etkili' değildi, ama dirençliydi, istekliydi, top tutuyordu. Ayrıca maç geneline baktığınızda
'çok etkili' bir oyuncu görüyor musunuz? Ben görmüyorum. Büyük tesadüf eseri Tosic öne çıktı, o da 'yaradana sığınarak' yaptığı yerden müdahalelerde top kapmayı becerebildiği içindi. Oysa çok riskli hareketlerdi bunlar... Birinde Benficalı oyuncu topu geri çekse, Tosic dünyanın öbür ucuna kadar kaymaya devam edecekti, üstelik de son adam olduğu noktalarda...
Marcelo birkaç hava topunu iyi aldı, onun dışında kritik yerlerde hatalar, acemilikler yaptı.
Beck her zamanki gibi çok etkisizdi.
Oğuzhan zaten yoktu.
Atiba yer yer iyi işler yaptı, arada kötü toplar kaptırdı...
Caner bir iki olumlu top kullandı, onun dışında kayıptı.
Aboubakar'ın ayağına bir tane top geldi.
Cenk çok net bir fırsatı kendisine yakışmayacak bir şekilde harcadı.
Gökhan İnler bir iki iyi hareket yaptı, onun dışında etkisizdi. Özetle takımda herkes vasattı, ama 'ruhlarıyla' oynadılar, 'mücadele' ettiler, biz de alkışladık.
Bunların arasından
Quaresma'yı çekip 'takımın en kötüsüydü' demek bana iyi niyetli bir yaklaşım gibi gelmiyor.
Şunu hem size, hem
@Necmi Abi'ye, hem de sizin gibi düşünen diğer dostlara sormak istiyorum:
Aşağıdaki oyunculardan hangisi sağ kanatta Quaresma'dan daha iyi, etkili ve isabetli orta yapabiliyor?
A) Andreas Beck
B) Gökhan Gönül
C) Aras Özbiliz
D) Olcay Şahan
E) Ömer Şişmanoğlu
F) Hiçbiri
Benim bu soruya cevabım F...
Dikkat ederseniz başından beri frikiklerle ilgili herhangi bir şey söylemedim. 'Frikikleri Quaresma atsın' demek anlamsız olur, çünkü takımda
Talisca var,
Adriano var,
Gökhan İnler var,
Oğuzhan var,
Caner var, hatta
Cenk bile var... Quaresma'dan daha iyi frikik atabilecek 6 oyuncu...
Ama ortalar? İşte orada biraz objektif olmak lazım...