@ozankarakoc lütfen yanlış anlama ama kendinle çelişiyorsun. quaresmanın tek bir hatası varmış gibi gösterip savunup sonra yanlış anlaşılmasın quaresma psikopatı değilim demek büyük bir paradokstur. bu maç doğru yaptığı tek şey yoktu. duran topları bizim takımda en iyi o kullanıyor diyorsun ama maç da düzgün kullandığı tek bir orta var maç başlarında trivela ile kestiği bir top onun dışında dağlara taşlara ceza sahası uzak köşesine dışına gitti ortaları ya da kafa vurmak için minimum 5 metre boyu olmalı insanların. quaresmanın sağdan kullandığı tüm kornerlerde top ceza sahası dışına etkisiz noktaya hatta taca doğru gidiyor o derece etkisiz. aslında tek etkili ortaları gene trivelayla açtıkları rakibe ters geldiği için o da, çok öldürücü noktaya düştüğü için değil. bizim takımın en iyi duran top kullanan adamı q7 ise wah bizi takımın haline. bu arada dünden beri soruyorum q7 savunucularına ama yanıt alamadım q7 en son ne zaman firikikden gol attı?
bir şeyi hep kaçırıyoruz aslında quaresma akan oyun içinde iyi orta kesiyor ama bu bile ortalamanın biraz
üzerinde ama duran topta kesinlikle iyi orta açamıyor. Heleki şu anda kadroda duran top dehaları varken quaresma ilk beşe
bile giremez ben quaresmanın serbest atıştan attığı bir gol hatırlamıyorum illaki vardır ama ben hatırlayamadım
yaşlılık işte

bizde bu toplarda caner inler adriano talisca ozi varken quaresma serbest atış yapmaz. İnanmazsınız ama iyi izleyin
Tosiçin ortaları bile daha iyidir. quaresma vurduğunda top hep alakasız yerlere gider ya geriye düşer tek vuruş
şansını kaybettirir. yada dağlara taşlara gider. yada o trivela vuruşundan dolayı top öyle dönüyorki vuran topu kontrol edemiyor
aslında en iyi duran top caner vurduğu muz ortadır. Direk kavisle adamın kafasına düşüyor.