Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157696 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı fatih e.

evet gruplardan çıktığında 5.5 m.euro alıyorsun
6 m.euro çeyrek final için orada yanlış saptama olmuş.

Bu yılki artışla gruptan çıkan takım 5,5 m yerine 6 m euro alıyor.

Puan başına kazanılan para ise aynı.

Çevrimiçi Necmi

cenk içinde bir çift lafım olsun :bandit:
gs kupa maçında yaptın akşam gene yaptın sen bu topları içeri
sokamayacaksan Beşiktaşın birinci forveti olamazsın. Hiç çıkıpta bende o kadar
atarım falan demeyeceksin. Bana alanya maçında atacağın gol değil bu maçlarda
atacağın gol lazım resmen büyük maçlarda bizi forvetsiz bırakıyor. Mesela çok kızdığım
Ömer o pozisyonda golü yapardı. Artık heyecanını içerde bırakıp sahaya öyle çıkmalı.
Bu şekilde Beşiktaşın yedek forveti olarak kalırsın.

Çevrimdışı mellfred

Tff'nin taptığını düşman yapmaz ancak gs lobisi yapar

Çevrimdışı TURKahvesi

kaynak uefa'nın sitesi olduğu için işin doğrusu seninki
k.bakmayın yanlış bilgi verdiğim için.

Çevrimdışı tangaz

canın sağolsun özgür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

bu arada şöyle bir bilgi vereyim Tosiç 8,1 puanla karmaya girmiş. şayet tolga bıraksa taca gidecek olan topu özenle içeri almasaydı tosiçin puanı 9,1 veya üzerinde olurdu. yediğimiz golden dolayı puanı kesiliyor. gerçi ayakta durmuyor stoper ayakta durur ama   :bandit:
Tosic adamini duzgun tutsaydi

Çevrimdışı tangaz

tff işine takılmayın böyle tokatlamak şampiyon olmak daha keyifli oluyor sonuçta Beşiktaşlılık böyle birşey hepsini üst üste koyup araya karbon kağıdı koyup ütülemek demek  :D

"türkiyede futbol beşiktaşa karşı oynanan bir oyundur"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı fatih e.

CL katılım: 12,7 m euro
Marketpool: 19 m euro
Benfica 1 puan: 0,5 m euro
Toplam:            32,2 m euro kazanmış durumdayız.

Çevrimdışı tangaz

Tosic adamini duzgun tutsaydi

tolga dokunmasa topa, tosiçin adamı tutmasına gerek kalmayacaktı top direkt taca gidecekti  :D
tosiç adamı tutup golü engelleseydi zaten 10 la tamamlardı maçı

Çevrimiçi Samet Ç

Önemli değil asıl sen kusura bakma abi başkan bizi de alıştırdı 300 - 500 bin Euro'nun hesabını yapıyoruz.  :D

Çevrimiçi Necmi

tff işine takılmayın böyle tokatlamak şampiyon olmak daha keyifli oluyor sonuçta Beşiktaşlılık böyle birşey hepsini üst üste koyup araya karbon kağıdı koyup ütülemek demek  :D

"türkiyede futbol beşiktaşa karşı oynanan bir oyundur"
karbon kağıdını karıştırma kaynasınlar birbirlerine :bandit:
biz zaten hep böyle oynuyoruz bu sene kadromuz geniş isteselerde bizi
zora sokamazlar.

Çevrimdışı TURKahvesi

canın sağolsun özgür
eyvallah tangaz  :D
tolga dokunmasa topa, tosiçin adamı tutmasına gerek kalmayacaktı top direkt taca gidecekti  :D
şimdi ben kaç defadır pozisyonu izliyorum
öyle bir uzun top atılmışki (yan kameradan daha iyi anlaşılıyor) hani Marcelo'nun topa ancak kafa ile dokunup uzaklaştırması o an fizik kurallarını hiçe sayıp anormal şekilde hamle yapması gerekti zıplayıp da uçarak hamlesini belki yapabilirdi bilemiyorum
işin ilginç yanı Marcelo yapması olması gerekeni yaptı fakat burada ya istemeden de adamı düşürseydi ne olacaktı :) ben söyleyeyim direkt kırmızı kart
yani Allahtan temas olmadı pozisyonda
Marcelo kim ne derse desin takımın 1 numaralı defans oyuncusudur
orada maalesef ama maalesef hata Tolga'da
Tosic ise bir anlık olsa da uyudu o pozisyonda ama bu durum maçın en iyi oyuncusu olduğunu değiştirmez.

Çevrimiçi Necmi

sanmıyorum taça gideceğine ya diğer direğe yönelir yada yakın yerden auta çıkardı
müdahalesi doğruydu orda iki hata birden yaptı o topu tutmalıydı. hadi tutamadın sert vur
uzaklaşsın top hadi onuda yapamadın düştüğün yerden hızlı kalkıp topu bloke edeceksin orda durakladı hamleyi yapmadan önce
o nedenle gecikti maden geciktin artık o topu tutmaya çalışmayacaksın vuracaksın topa birde ikinci
hamlede tutmaya çalıştı.

Çevrimiçi Mehmet57

@Necmi abi katiliyorum. Dün Ömer olsaydi o pozisyonda sakince alt koseye gonderirdi.

Cenk onemli anlarda, kaliteli rakiplere karsi ne yazik ki yetersiz kaliyor.

Aboubakar'a sallayanlar olmus. Kotu degildi, Aboubakar'a top gelmedi dogru durust. Cenk'e o pozisyonu hazirlamasinda zaten oyun zekasi one cikiyor. Bence biraz daha sure alirsa cok etkili olacak.

Çevrimdışı OrhanAker

Yediğimiz golde stoperlerin hatası var ama tolganın da orda açıyı kapatması lazım..ya adama yapışırsın yada ortaya giden topu tutarsın yine gereksiz kalede kaldı pozisyon alamadı.dokunmasa belki gol olmayabilirdi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga zenginden kurtulmamız için ne yapmamız lazım

Çevrimdışı TURKahvesi

cenk içinde bir çift lafım olsun :bandit:
gs kupa maçında yaptın akşam gene yaptın sen bu topları içeri
sokamayacaksan Beşiktaşın birinci forveti olamazsın. Hiç çıkıpta bende o kadar
atarım falan demeyeceksin. Bana alanya maçında atacağın gol değil bu maçlarda
atacağın gol lazım resmen büyük maçlarda bizi forvetsiz bırakıyor. Mesela çok kızdığım
Ömer o pozisyonda golü yapardı. Artık heyecanını içerde bırakıp sahaya öyle çıkmalı.
Bu şekilde Beşiktaşın yedek forveti olarak kalırsın.
belliki bu tür önemli kritik gollük pozisyonlarda kendine aşırı güveniyor haliyle ortaya böyle saç baş yolduran kaçırdığı pozisyonlar çıkıyor
artık kendini yenilemeli bunu atlatmanın binbir çeşit yolları var bunları denemeli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karbon kağıdını karıştırma kaynasınlar birbirlerine :bandit:
biz zaten hep böyle oynuyoruz bu sene kadromuz geniş isteselerde bizi
zora sokamazlar.
En çok gs'yi yenelim istiyorum  necmi abi şöyle  3 5 tane atalım hayal kırıklığına uğrasınlar

Çevrimdışı OrhanAker

Dua edin bence hayırlı bir şekilde bitsin bu işkence :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Delorean'ı yaratman lazim geçmişine gitmek için  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hic bisey yapamayız adamdaki Lobi ve Torpil Ülkede yok :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fatihbjk

CL katılım: 12,7 m euro
Marketpool: 19 m euro
Benfica 1 puan: 0,5 m euro
Toplam:            32,2 m euro kazanmış durumdayız.

Marketpool 19m mu? Gecen sene ne aldi Gs?

Çevrimdışı TURKahvesi

Önemli değil asıl sen kusura bakma abi başkan bizi de alıştırdı 300 - 500 bin Euro'nun hesabını yapıyoruz.  :D
prd şimdi farkettim mesajını
değilmi Samet  :evillol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolga'nın güveni kendine gelirse birşeyler yapar belki. Artık oynayacak bunun kaçarı yok hiç değilse şu azıcık ümit için çabalayalım hangi tv programını açsam tolga zengin konusu konuşuluyor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: