öyle olması işimize gelmez.
Bir sonraki maç napoli deplasmanı orda yeniliriz büyük bir ihtimalle benfica deplasmanında olduğu gibi beraberlik alamayız.
Benfica kiev'i yener.
Napoli 7
Benfica 5
Beşiktaş 4
Kiev 0
bu şekilde olur sonra napoli bizim eve geliyor bizim evde de en kötü beraberlik kopartabilirler.benfica kiev'i yine yener.
Napoli 8
Benfica 8
Beşiktaş 5
Kiev 0
Sonra biz benfica ile evimizde oynucaz napoli kiev'i evinde yener bizde benfica'yı yeneriz evimizde.
Napoli 11
Benfica 8
Beşiktaş 8
Kiev 0
Son maçta uğraş dur ondan sonra averajdı bilmem neydi.o soğukta kiev'i evinde yenmeye çalış vs.
yanlış yapmışsın son sıralamada biz ikinci oluyoruz o zaman sonuç o şekilde olursa Napolinin
uefaya gitme ihtimali bile doğar. ben bu şekilde bir beşinci hafta sonuna razı olurum burda Benfica Napoli
maçında yenilen büyük ihtimal uefa da soluğu alır. 0 puan kiev hiç kasmaz kendini kaldıki nedense kimse
napoliyi yenebileceğimizi düşünmüyor bu grubun güçlü takımı Benfica kaldıki biz içerde kim olursa olsun
mutlak favori çıkarız. napoli değil juve gelse vodafoneda oynamadan 1 puan verilmez.
bence napoli Benfica maçından beraberlik çıkacak her kes Benficayı alta koyuyor dün akşamki oyundan
sonra ama yanlış dün akşam Benfica bizimle oynadı ve bizimle oynayan hiç bir takım dominant olamaz.
napoli maçında bambaşka bir Benfica izleyeceksiniz. Kiev kasmaz diyorum ama bizim genede en zor
maçımız dışardaki kiev maçı olacak. Dün akşamdan sonra napoli bize karşı temkinli çıkacak.
adamların forvetlerinin eksik olması orta sahada maçın büyük bölümünde üstünlüğü bize vermelerine
mazeret olmaz. Biz adamlara pozisyon vermedikki doğru dürüst. Napoliden dün akşam Benficadan
yediğimiz tam saha presi yemeyeceğiz. Dün bize oynayacak alan bırakmadılar top kimdeyse 3 kişi bastı
buna ramen top bizdeydi orta saha üstünlüğüde bizdeydi. biz kendi sahamızda Benfica dahil hiç bir
takımdan böyle pres yemeyiz. Dün gece karşımızda avrupanın en iyi pas oyunu oynayan bir kaç
takımından biri vardı. Buna ramen bizi orta sahada bozamadılar. inler ve ozi sakat olduğu halde
zaten ozi çıkıp taliska girdi olcay girdi bir anda onları sildik sahadan tek pozisyonları var ikinci yarı
oda bunlarr pozisyona giremiyorlar bari topu ben götüreyim diyen quaresma sayesinde.