Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161957 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Geriye kaldı 5 maç...

Biz içerde kiev'i yenmemiz lazım 29'unda.

Napoli'de büyük bir ihtimalle benfica'yı yenicek.

6
4
1
0

olucak :)

Çevrimdışı Savaş

Quaresmanın oynaması yetiyor :) İyi oynaması kötü oynaması farketmiyor adamlar video yapıyorlar sürekli :)
Yapsınlar yapsınlar. Eksik kalmasın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada Talisca ve eşine sosyal medyadan Benfica kulübü ve taraftarları ile basını tarafından olumsuz,ağır ithamlar,hakaretler,ırkçı sözler söylenmiş
Talisca dönmez bir daha Benfica'ya
benim bildiğim Beşiktaş başkanı Talisca'nın tapusunu alır inancım bu yönde.

Yapsınlar yapsınlar. Eksik kalmasın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yabancılar sürekli Beşiktaş maçlarını izliyor iyi birşey aslında :D Hatta maçı komple indirip güzel hareketlere bakarken sürekli Beşiktaş maçlarını izliyorlar :D

bu arada Talisca ve eşine sosyal medyadan Benfica kulübü ve taraftarları ile basını tarafından olumsuz,ağır ithamlar,hakaretler,ırkçı sözler söylenmiş
Talisca dönmez bir daha Benfica'ya
benim bildiğim Beşiktaş başkanı Talisca'nın tapusunu alır inancım bu yönde.

2 milyon €  + 2 milyon € = 4 milyon € kiralama bedeli

20 milyon € satın alma opsiyonu

Toplam = 24 milyon € çok yüksek bedel ama talisca böyle devam etsin şampiyonlar liginde ligde filan 40-50 milyon € luk teklifler gelirse başkan alır bence :)

Tarihimizin en yüksek transfer bedelini ödeyerek aldığımız oyuncu olur :)

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkmışsın, rakip takımın müthiş bir taraftarı var, 60 bin kişilik stattasın... Sağdan bir top aldın, pres yiyip geri dönmek zorunda kaldın... Top ayağında. Bir şekilde boşa taşıyıp, atak başlatan bir pas vermeye çalışıyorsun... Bu sırada bir oyuncu daha geliyor sana pres yapmaya, ki çok sık görülen bir durum değil, diyorsun ki 'ben bu adamı geçerim'... Bir şey oluyor, geçemiyorsun... Kaleciye dönsen dönersin doğru, gelişine ileri vursan vurursun doğru, ama 'ben bu adamı geçerim' kararı da verebilirsin. Anlık bir iş...

Quaresma'nın 'şurada iki varyete yapayım da görsünler' diyeceği bir an değil o bana göre... Bunu savunmak çok ağır olur.

Duran top meselesi de bence düşündüğünüz gibi değil... Quaresma'nın yeteneğinde ve pozisyonunda olsam, ben de frikiği kullanmak isterdim son dakikada... Gol atacağım ve takımıma puanı getireceğim. Ayrıca bunu yapabilecek yetenekte bir futbolcuyum. Sonra ne oldu? Topun başına Talisca geçti... 33 yaşındaki Quaresma, 22 yaşındaki Talisca'ya lafını geçiremediği için mi Talisca kullandı? Hayır. Teknik bir karar verildi, adam vurdu gol oldu. Ayağı kayıp düşüp taca da atabilirdi. O zaman da 'keşke Quaresma kullansaydı, bu Talisca denen heriften bir cacık olmaz' mı diyecektik?

Bu kadar ani karar vermememiz lazım.

Bu arada köşe vuruşlarını ve kanatlardan kazandığımız duran topları en iyi kullanan oyuncumuz da Quaresma... Ortaları çok etkili... Bu sezon Caner'in de katılmasıyla bir alternatifimiz daha olacak, ama onun dışında Quaresma kadar etkili orta kesen bir oyuncumuz var mı? Bence kesinlikle yok. Ne Oğuzhan, ne Olcay, ne Kerim, ne de bir başkası...

Quaresma 'havalı' görünen bir adam... Kolay çalım atabilen, bileklerini iyi kullanabilen, Rabona'yla arka direğe orta yapıp aşırtma gol atabilecek yetenekte olan bir adam bırakın da biraz havalı olsun... Ben, saçını Quaresma gibi yapıp 'herkes gitsin o kalsın' diyen takıntılı tiplerden değilim, ama Quaresma'nın takıma zarar verdiğine de hiç inanmıyorum.
@ozankarakoc şaka yapıyorsun galiba orta sahada bomboştu topu aldığında üstüne biri geldi ama sıkıştırmadı arkasında beck vardı ordan bizim kaleye gelene kadar pres falan yemedi her an rahat pozisyonda vereceği oyuncular vardı ama o maç başından beri hep top bende olsun bir tek ben oynayayım dediği için kimseye vermedi gitti kalenin dibinde kaptırdı topu. Sadece o değilki maçın başından sonuna maçı katletti. Hani kötü oynar da takım on kişi oynar ya akşam böyle bir şey yoktu 90 dakika boyunca kötü olmakla kalmayıp on oyuncununda emeğini çöpe attı. Tolga için güzel bir hediye alsın onu ipten kurtardı resmen. Ama suç onda değil onu 90 dakika sahada tutan şenol güneşte. topu hücuma taşıyan değil direk hücumda bize el freni olan oyuncuydu.

Çevrimdışı talha

ASUS_Z00MD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Toplam = 24 milyon € çok yüksek bedel ama talisca böyle devam etsin şampiyonlar liginde ligde filan 40-50 milyon € luk teklifler gelirse başkan alır bence :)

görüşüne saygı duyuyorum ama burada esas futbolcunun niyetidir
ben kalmak istiyorum derse ne olacak
isterse 100 m.euro teklif gelsin Benfica'ya hiç umurunda olmaz Talisca'nın
dün maç sona erer ermez küçük çaplı kavga çıkmış kameralar göstermedi sanırım ben göremedim çünkü
Benfica futbolcuları Talisca'nın üzerine yürümüş sosyal medyadan taraftarları basın tarafından ağır ithamlara maruz kalmış birinden bahsediyoruz
20 m.euro maliyetini bizim başkan 10 m.euroya indirir alır inancım bu yönde :D

Çevrimiçi Necmi

bu arada quaresmanın kaleciye nişanladığı frikikleri etkisiz kornerleri etkisiz duran top ortaları hata değildir disiplinsizliktir ama bu hocanın düzeltmesi gereken bir sorun. demek ki hoca izin veriyor, hocaya göre kötü kullanmıyor. her kornerden gol olmasını beklemiyoruz lakin topu indirdiği yerin de gol olma şansı olmayan yerler olduğunu da göz ardı etmeyelim...
canerin antep maçında asist yaptığı yerden bir serbest atış vardı. quaresma yapıştı topa bir ara kamera yakaladı aboubakarla işaretleştiler topu ona atacak farkettinizmi topu attı aboubakarın beş metre üstünden tamamen boş alana gitti caner zor yakaladı taça çıkmadan, ısrarla bütün topları kendi kullanmak istedi o kadar boy avantajımız varken gene ısrarla göbeğe oyuncularımızın yoğun olduğu noktalara kullanmadı. Çileden çıktım akşam.
Resmen kendi halkı önünde tarih yazmak istedi ama tüm oyunun içine etti.

Çevrimiçi Necmi

bu arada tosiç gecenin onbirine seçilmiş sanırım

canerin antep maçında asist yaptığı yerden bir serbest atış vardı. quaresma yapıştı topa bir ara kamera yakaladı aboubakarla işaretleştiler topu ona atacak farkettinizmi topu attı aboubakarın beş metre üstünden tamamen boş alana gitti caner zor yakaladı taça çıkmadan, ısrarla bütün topları kendi kullanmak istedi o kadar boy avantajımız varken gene ısrarla göbeğe oyuncularımızın yoğun olduğu noktalara kullanmadı. Çileden çıktım akşam.
Resmen kendi halkı önünde tarih yazmak istedi ama tüm oyunun içine etti.

bencil olduğu zaman hiç çekilmiyor.

evet abi :)

Kimsenin kadroya bile giremez dediği adam.

Şampiyonlar liginde tosic ile mi oynucaz diye küçümsediği adam :)

Şampiyonlar liginin 11'inde :)

8.1 puan ile :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geriye kaldı 5 maç...

Biz içerde kiev'i yenmemiz lazım 29'unda.

Napoli'de büyük bir ihtimalle benfica'yı yenicek.

6
4
1
0

olucak :)

4

4

2

0

Olur o :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:tabe: :tabe: :tabe:

Ben hep söylüyorum Tosici beğeniyorum diye

Bu adam Stoper doğmuş bunu Sol bek oynatan (Yapan ) Hoca futboldan anlamiyordur benim gözümde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

4

4

2

0

Olur o :bandit:

öyle olması işimize gelmez.

Bir sonraki maç napoli deplasmanı orda yeniliriz büyük bir ihtimalle benfica deplasmanında olduğu gibi beraberlik alamayız.

Benfica kiev'i yener.

Napoli 7
Benfica 5
Beşiktaş 4
Kiev 0

bu şekilde olur sonra napoli bizim eve geliyor bizim evde de en kötü beraberlik kopartabilirler.benfica kiev'i yine yener.

Napoli 8
Benfica 8
Beşiktaş 5
Kiev 0

Sonra biz benfica ile evimizde oynucaz napoli kiev'i evinde yener bizde benfica'yı yeneriz evimizde.

Napoli 11
Benfica 8
Beşiktaş 8
Kiev 0

Son maçta uğraş dur ondan sonra averajdı bilmem neydi.o soğukta kiev'i evinde yenmeye çalış vs.

Çevrimdışı ozankarakoc

@ozankarakoc şaka yapıyorsun galiba orta sahada bomboştu topu aldığında üstüne biri geldi ama sıkıştırmadı arkasında beck vardı ordan bizim kaleye gelene kadar pres falan yemedi her an rahat pozisyonda vereceği oyuncular vardı ama o maç başından beri hep top bende olsun bir tek ben oynayayım dediği için kimseye vermedi gitti kalenin dibinde kaptırdı topu. Sadece o değilki maçın başından sonuna maçı katletti. Hani kötü oynar da takım on kişi oynar ya akşam böyle bir şey yoktu 90 dakika boyunca kötü olmakla kalmayıp on oyuncununda emeğini çöpe attı. Tolga için güzel bir hediye alsın onu ipten kurtardı resmen. Ama suç onda değil onu 90 dakika sahada tutan şenol güneşte. topu hücuma taşıyan değil direk hücumda bize el freni olan oyuncuydu.

Abi, şurada videosu var yediği pres(ler)in...
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/775793847930617858

'Yapacak bir şeyi yoktu' demiyorum tabi ki, hepimiz gözümüzle gördük... Taca atsan o pozisyonu vermezsin. Beck'e dönsen, hadi dönmedin, Marcelo'ya versen, hadi vermedin, kaleciye bıraksan o da olurdu. Korkunç bir hata yaptı... İlk pozisyonda geri döndüğünde boş alan bulacağını ve oyunu kurabileceğini sandı. Presi yiyince 'dur, bir çalım daha atayım, öyle bulayım o boş alanı' dedi, hesap tutmadı. Sonra bir çalım daha, bir çalım daha... Yanlış kararlar verdi. Ben bunu 'kolay kolay affedilmeyecek bir HATA' olarak görüyorum. 'Egosu yüzünden takımı yakan ahlaksız adi herif' şeklinde yorumlanmasına tepki gösteriyorum. Olayım budur. Yoksa bir kez daha söyleyeyim, 'Öl de ölelim Quaresma reis' diyen psikopat takımının çok ama çok uzağındayım. Quaresma'ya özel bir sempatim de yoktur. Sadece hata yapan her oyuncunun linç edilmesi, gözden çıkarılması, yalnız bırakılması beni delirtiyor.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı fatihbjk

Pahali gozuyle neden bakiyorsunuz? Bugun alsan Talisca'yi 3 sene oynatsan babanin ogluna 20-25 arasi satarsin. Ustude olabilir. Daha 22 yasinda sonucta. Rakipten ornek vermeyi pek sevmem ama Fb kac para harcadi Alex den sonra o bolge icin ve hala dolduramadilar o bolgeyi.

Çevrimdışı David Gilmour

selamlar akhisar deplasmanına gidicem de daha önce hiç çantayla girmemiştim. araçta bırakıyordum şimdi araç yok araçsız gideceğim için çantayı yanımda taşımak zorundayım çanta sıkıntı olur mu maça girerken?
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı arda

Oğuzhan'ın durumu hakkında bir gelişme var mı?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

öyle olması işimize gelmez.

Bir sonraki maç napoli deplasmanı orda yeniliriz büyük bir ihtimalle benfica deplasmanında olduğu gibi beraberlik alamayız.

Benfica kiev'i yener.

Napoli 7
Benfica 5
Beşiktaş 4
Kiev 0

bu şekilde olur sonra napoli bizim eve geliyor bizim evde de en kötü beraberlik kopartabilirler.benfica kiev'i yine yener.

Napoli 8
Benfica 8
Beşiktaş 5
Kiev 0

Sonra biz benfica ile evimizde oynucaz napoli kiev'i evinde yener bizde benfica'yı yeneriz evimizde.

Napoli 11
Benfica 8
Beşiktaş 8
Kiev 0

Son maçta uğraş dur ondan sonra averajdı bilmem neydi.o soğukta kiev'i evinde yenmeye çalış vs.
yanlış yapmışsın son sıralamada biz ikinci oluyoruz o zaman sonuç o şekilde olursa Napolinin
uefaya gitme ihtimali bile doğar. ben bu şekilde bir beşinci hafta sonuna razı olurum burda Benfica Napoli
maçında yenilen büyük ihtimal uefa da soluğu alır. 0 puan kiev hiç kasmaz kendini kaldıki nedense kimse
napoliyi yenebileceğimizi düşünmüyor bu grubun güçlü takımı Benfica kaldıki biz içerde kim olursa olsun
mutlak favori çıkarız. napoli değil juve gelse vodafoneda oynamadan 1 puan verilmez.
bence napoli Benfica maçından beraberlik çıkacak her kes Benficayı alta koyuyor dün akşamki oyundan
sonra ama yanlış dün akşam Benfica bizimle oynadı ve bizimle oynayan hiç bir takım dominant olamaz.
napoli maçında bambaşka bir Benfica izleyeceksiniz. Kiev kasmaz diyorum ama bizim genede en zor
maçımız dışardaki kiev maçı olacak. Dün akşamdan sonra napoli bize karşı temkinli çıkacak.
adamların forvetlerinin eksik olması orta sahada maçın büyük bölümünde üstünlüğü bize vermelerine
mazeret olmaz. Biz adamlara pozisyon vermedikki doğru dürüst. Napoliden dün akşam Benficadan
yediğimiz tam saha presi yemeyeceğiz. Dün bize oynayacak alan bırakmadılar top kimdeyse 3 kişi bastı
buna ramen top bizdeydi orta saha üstünlüğüde bizdeydi. biz kendi sahamızda Benfica dahil hiç bir
takımdan böyle pres yemeyiz. Dün gece karşımızda avrupanın en iyi pas oyunu oynayan bir kaç
takımından biri vardı. Buna ramen bizi orta sahada bozamadılar. inler ve ozi sakat olduğu halde
zaten ozi çıkıp taliska girdi olcay girdi bir anda onları sildik sahadan tek pozisyonları var ikinci yarı
oda bunlarr pozisyona giremiyorlar bari topu ben götüreyim diyen quaresma sayesinde.

Çevrimdışı onurturan

Quaresma dun tam zopalikti ama kiev macina da ilk onbir cikmasini isterim iyi oynayacagini ve katki verecegini dusunuyorum bizim inönü  bir baska guzel oynatiyor takimi oyle napoli falan da bir puan alsin opsun basina koysun..  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Abi, şurada videosu var yediği pres(ler)in...
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/775793847930617858

'Yapacak bir şeyi yoktu' demiyorum tabi ki, hepimiz gözümüzle gördük... Taca atsan o pozisyonu vermezsin. Beck'e dönsen, hadi dönmedin, Marcelo'ya versen, hadi vermedin, kaleciye bıraksan o da olurdu. Korkunç bir hata yaptı... İlk pozisyonda geri döndüğünde boş alan bulacağını ve oyunu kurabileceğini sandı. Presi yiyince 'dur, bir çalım daha atayım, öyle bulayım o boş alanı' dedi, hesap tutmadı. Sonra bir çalım daha, bir çalım daha... Yanlış kararlar verdi. Ben bunu 'kolay kolay affedilmeyecek bir HATA' olarak görüyorum. 'Egosu yüzünden takımı yakan ahlaksız adi herif' şeklinde yorumlanmasına tepki gösteriyorum. Olayım budur. Yoksa bir kez daha söyleyeyim, 'Öl de ölelim Quaresma reis' diyen psikopat takımının çok ama çok uzağındayım. Quaresma'ya özel bir sempatim de yoktur. Sadece hata yapan her oyuncunun linç edilmesi, gözden çıkarılması, yalnız bırakılması beni delirtiyor.

@ozankarakoc lütfen yanlış anlama ama kendinle çelişiyorsun. quaresmanın tek bir hatası varmış gibi gösterip savunup sonra yanlış anlaşılmasın quaresma psikopatı değilim demek büyük bir paradokstur. bu maç doğru yaptığı tek şey yoktu. duran topları bizim takımda en iyi o kullanıyor diyorsun ama maç da düzgün kullandığı tek bir orta var maç başlarında trivela ile kestiği bir top onun dışında dağlara taşlara ceza sahası uzak köşesine dışına gitti ortaları ya da kafa vurmak için minimum 5 metre boyu olmalı insanların. quaresmanın sağdan kullandığı tüm kornerlerde top ceza sahası dışına etkisiz noktaya hatta taca doğru gidiyor o derece etkisiz. aslında tek etkili ortaları gene trivelayla açtıkları rakibe ters geldiği için o da, çok öldürücü noktaya düştüğü için değil. bizim takımın en iyi duran top kullanan adamı q7 ise wah bizi takımın haline. bu arada dünden beri soruyorum q7 savunucularına ama yanıt alamadım q7 en son ne zaman firikikden gol attı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

quaresma iç sahada maçına göre ilk 11 çıkabilir ama dış saha da bence de çıkmamalı hızlı kontra toplarımızı durduran rakibin en etkili savunucusu rolüne bürünüyor çünkü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

selamlar akhisar deplasmanına gidicem de daha önce hiç çantayla girmemiştim. araçta bırakıyordum şimdi araç yok araçsız gideceğim için çantayı yanımda taşımak zorundayım çanta sıkıntı olur mu maça girerken?
çanta sıkıtı olmaz içindekiler olur :D

Çevrimdışı mylife1903

@ozankarakoc lütfen yanlış anlama ama kendinle çelişiyorsun. quaresmanın tek bir hatası varmış gibi gösterip savunup sonra yanlış anlaşılmasın quaresma psikopatı değilim demek büyük bir paradokstur. bu maç doğru yaptığı tek şey yoktu. duran topları bizim takımda en iyi o kullanıyor diyorsun ama maç da düzgün kullandığı tek bir orta var maç başlarında trivela ile kestiği bir top onun dışında dağlara taşlara ceza sahası uzak köşesine dışına gitti ortaları ya da kafa vurmak için minimum 5 metre boyu olmalı insanların. quaresmanın sağdan kullandığı tüm kornerlerde top ceza sahası dışına etkisiz noktaya hatta taca doğru gidiyor o derece etkisiz. aslında tek etkili ortaları gene trivelayla açtıkları rakibe ters geldiği için o da, çok öldürücü noktaya düştüğü için değil. bizim takımın en iyi duran top kullanan adamı q7 ise wah bizi takımın haline. bu arada dünden beri soruyorum q7 savunucularına ama yanıt alamadım q7 en son ne zaman firikikden gol attı?
Firikigi gec abi karijma zaten skor yapan bir oyuncu degil, ortalari zaten cogu zaman etkisizdi o yuzden tutunamiyir buyuk takimlarda.
Benim hep dedigim gibi bu herifi ya almayacaksin ya da aldiysan oynatacaksin. Bunu oynatmasan mac sikissa homurdanmalar baslar, azicik simarinca zaten skor yapan bir oyuncu degil top da goturemiyor, hic cekilmiyor.
Bu adama bu yastan sonra kutuya devrilmeyi ogretmek lazim. Alacan odunu vura vura sirtinda kiracan, baska yolu yok.

Etiketler: