Olcay bu oyunda mükemmel olamaz abi ikimizde aynı maçı izliyoruz oyuncuyu sevmek farklı bişey eksiklerini görememek farklı bişey feda zamanından bu yana olcayın katkısı inkar edilemez ama kalitesi yapabilirliği kısıtlı bi oyuncu bu beklerle bu pas oyunuyla olcay sırıtır bence oğuzhanla verkaçları kısa paslaşmaları yapıyo ama bu paslaşmalar hızlanınca olcayın defosu ortaya çıkıyo zamanla arası kanada monte edersek anlatmak istediğim daha net anlaşılır olcayda olan golü düşünme ceza sahasına girme özelliklerinin yanında kalitesi ve kumaşıylada bu oyuna daha iyi adapte olacağını düşünüyorum arasın umarm olcay bu oyunada uyum sağlar formdan düşmezde ben yanılırım.
aynı maçları izlemiyoruz demekki kardeşim

geçen seneki o hızlı paslarla yaptığımız gollerin içinde hep olcayı görürsün olcay sahada olmuyorsa
o pas oyunu olmuyor. Olcay teknik kalitesi yüksek bir oyuncudur olcaydaki tek eksik topu çerçeveye sokmadaki
şansızlıktır. Boş bir zamanında otur olcayın attığı bütün golleri tekrar izle birde bizim verkaça girdiğimizde olcayı bir izle.
olcay oziden sonra futbol zekası en iyi olan oyuncumuzdur. zaten çok fazla gol pozisyonuna girmeside
oyun zekasından kaynaklanıyor. nerde duracağını en iyi bilen oyuncumuz. Olcayın bunun üstünde diğer artısıda aynı şekilde
savunmaya yaptığı katkıdır. orta saha sıkışırsa olcayı ordada görürsün. Baskı yediğimizde topu ileriye
en iyi taşıyan oyuncudur. Olcayı çok sevdiğimden övmüyorum ben kimseyi Beşiktaşdan fazla sevmem
bu gün olcayı övüyorsam bu takıma kattığı değer nedeniyle. Beşiktaşda bir çok oyuncuyu korumuşumdur.
ama övmedim. Olcay farklı olcay bu takımın ruhu. Olcaysız bir Beşiktaş olmuyor bunu bir çok kez gördük.
Geldiğinden beri hiç kimse bunu kesemediyse torpil yaptıklarından değil her zaman o formayı olcay kendisi aldı
kimse vermedi ona zaten girdiği her pozisyonu atabilse Olcay gibi adamı yarım devre tutamayız kadroda
olcay dan önce takımda kesilecek çok oyuncu var.