Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167982 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Gs'liler forumda bizim zaman zaman ilk on bir oynamak için yetersiz dediğimiz Tolgay'a bile çok iyi oyuncu keşke bizde olsaydı diyorlar.

Orda cok faydasi dokunur ama. Adamlarin orta sahasi bildigin ölü. Okadar dustu ki seviyeleri Porto'nun senelerce heryere kiraladigi oyuncuya kurtarici muamelesi gosteriyorlar. Demek Porto seviyesinin 2-3 gomlek altindalar.

Çevrimdışı bjk4ever

hollanda da yasiyorsunuz ama yanlis anlamayin ama ben besiktasa baskan olsam hollandali futbolcuyu besiktas ilcesine sokmam. Milli takimlarini da hic sevmem oynamaya calistiklari futbolunda hic begenmem zaten, @Mehmet57 alinmasin da simdi.
Bu van der wiel midir nedir bizim beckin tekmeligini vermem

Yok ne yanlis anlamasi, su an Hollanda futbolu berbat durumda. 90'li yillarin efsane jenerasyonundan sonra son adam akilli jenerasyon da bitti gibi. En son kalanlar Robben, Van Persie, Sneijder, onlar da bitik su anda. Onun disinda yeni nesilde harbiden top-class oyuncu yok. Top-class'i gectim, onun bir seviyesi altindaki takimlarda bence Strootman haric oynayacak 1 oyuncu yok (Promes de o seviyede degil bence). Zaten Lens, Dost vs gibi oyuncular kuluplerinde bile istenmiyor. Icler acisi durumdalar.

Çevrimdışı bjk4ever

Dar alan demisken; Benfica Taarabt'in sozlesmesini fesih etti, su an bosta. Cok dusuk bir maasa gelecekse bence alinabilecek bir risk. Guzel bir rehabiliyasyonla iyi bir seviyeye gelirse bomba olur resmen, potansiyeli cok cok buyuk. Quaresma'nin yeri de simdiden dolmus olur. Hatta alip bir Anadolu takimina vs kiralasak bile olur. Nasri'nin maliyeti fazlaydi, o yuzden cekilmezdi, ama bosta uygun bir maasa gelecek Taarabt kesinlikle alinabilecek bir risk bizim icin.

Çevrimdışı Berat

2004 senesinin tekrarının olmaması için, hepimizin öncelikle bütün Beşiktaş yönetimlerinin daha dik durması lazım.

Çevrimdışı Mehmet57

Van Nistelrooij ne topcuydu oyle.

Artik oyle oyuncu cikaramiyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Van Nistelrooij ne topcuydu oyle.

Artik oyle oyuncu cikaramiyorlar.
Ben cok sevmem hollandali futbolculari, robbene, rvpye falan acaip gicik olurum iki tane cok sevdigim futbolcu vardi biri makaay biri de vanenburg

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı mellfred

bu hafta renkliler puan kaybedince ve özellikle kötü futbollarını gördükçe bizim taraftar "öyle iyiyiz böyle iyiyiz" moduna girmiş.
rakiplerin yetersizlikleri bizim için teselli olmamalı keza aksi durum için de söylerim aynısını.
bizim de zaaflarımız var. özellikle takım savunmasında ve bazı oyuncuların bireysel özelliklerinde ya da fundamatalitelerinde
ancak hucumda ve oyun geçişlerinde ve özeliklikle kanatların oyuna katkılarıyla daha özellikli bir takımız artık
bununla birlikte şl'de farklı  kulüplerle oynayıp, farklı liglerden futbol görmemiz, bu kısır ligin, bizi içine çekmemesi açısından katkı verecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alman olsun çamurdan olsun. Yakışıklıyı aramayız umarım o bizi ararda biz onu aramayalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne oldu pek bir Keyfin yok , DÜŞLEDİĞİN GİBİ OLMADIMI :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arda

bu hafta renkliler puan kaybedince ve özellikle kötü futbollarını gördükçe bizim taraftar "öyle iyiyiz böyle iyiyiz" moduna girmiş.
rakiplerin yetersizlikleri bizim için teselli olmamalı keza aksi durum için de söylerim aynısını.
bizim de zaaflarımız var. özellikle takım savunmasında ve bazı oyuncuların bireysel özelliklerinde ya da fundamatalitelerinde
ancak hucumda ve oyun geçişlerinde ve özeliklikle kanatların oyuna katkılarıyla daha özellikli bir takımız artık
bununla birlikte şl'de farklı  kulüplerle oynayıp, farklı liglerden futbol görmemiz, bu kısır ligin, bizi içine çekmemesi açısından katkı verecek

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne oldu pek bir Keyfin yok , DÜŞLEDİĞİN GİBİ OLMADIMI
Sezonu 40 golle kapatırdı yazık etti kendine.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sertann

Erken konuşmayı sevmem ama şu tabloya bakarsak bizim takım en fazla 2-3 defa yenilir bu ligte.Onu da saha dışı şartlara bağlıyorum.Osmanlı-Karabük-Başakşehir-Konya kompakt diyebileceğimiz takımlar bunlardan ibaret.

Çevrimdışı Berat

Sezonu 40 golle kapatırdı yazık etti kendine.

Bugünlerde en çok kurduğum cümlelerden bir tanesi.

Çevrimdışı tangaz

Ne oldu pek bir Keyfin yok , DÜŞLEDİĞİN GİBİ OLMADIMI :lol: :lol:

beter olsun rezil olsun bir daha milli forma yüzü görmesin. sosa da gene yenilmiş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Ne oldu pek bir Keyfin yok , DÜŞLEDİĞİN GİBİ OLMADIMI:lol:
Seneye yalvararak beni alın diyecek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Biz bu Ozan Tufan'a 7 milyon Euro ödeyecektik ? Kadro dışı bırakılması düşünülüyormuş.

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı tangaz

Seneye yalvararak beni alın diyecek.

istemezük, üste para vermesi lazım bu zevki tatması için  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan

Adamlar bizden ne tirsiyor ya  :D
adamlar çatır çatır anlatmıslar olan biteni :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Biz bu Ozan Tufan'a 7 milyon Euro ödeyecektik ? Kadro dışı bırakılması düşünülüyormuş.

transferler kesinlikle şenol hocaya bırakılmamalı...

Çevrimdışı Savaş

Sene sonuna kadar yenileyerek söyleyeceğim. 82 puan şampiyon olmaya yeter. Max. 20 puan kaybı veriyorum. 2 puanı Konya'da bıraktık kaldı 18 puan.

İçeride 15 galibiyet 2 beraberlik diyorum. 47 puan yapar.

Deplasmanda alinacak 32 puan bizi şampiyon yapacaktır. Deplasmanda 5 beraberlik 2 mağlubiyet veriyorum.

Totalde 25 galibiyet 7 beraberlik 2 mağlubiyet.

Abartı değil gerçekçi rakamlar ki deplasman karnemizin bu kadar kötü olacağını sanmıyorum.

85-87 puan bandını görebiliriz bu sene.

Çevrimdışı tangaz

nice marsilyayı 3-2 yenmiş balotelli 2 tane çakmış. başkan şenol hocayı transferlerde gerçekten dinlememeli. alacaktık baloyu...

Çevrimdışı tangaz

Sene sonuna kadar yenileyerek söyleyeceğim. 82 puan şampiyon olmaya yeter. Max. 20 puan kaybı veriyorum. 2 puanı Konya'da bıraktık kaldı 18 puan.

İçeride 15 galibiyet 2 beraberlik diyorum. 47 puan yapar.

Deplasmanda alinacak 32 puan bizi şampiyon yapacaktır. Deplasmanda 5 beraberlik 2 mağlubiyet veriyorum.

Totalde 25 galibiyet 7 beraberlik 2 mağlubiyet.

Abartı değil gerçekçi rakamlar ki deplasman karnemizin bu kadar kötü olacağını sanmıyorum.

85-87 puan bandını görebiliriz bu sene.

bu hesaba imzamı atarım, namağlup bile bitirebiliriz ligi bu sene. deplasman derbileri ve ters gelen 2-3 takıma karşı günlük şanslar da yanımızda olursa 27-28 galibiyet 6-7 beraberlikle tamamlarız ligi...

Çevrimdışı cursedofdragon

nice marsilyayı 3-2 yenmiş balotelli 2 tane çakmış. başkan şenol hocayı transferlerde gerçekten dinlememeli. alacaktık baloyu...

2 gol çakar.

Yarın karılarla kızlarla pavyonlarda görürüz adamı :)

Yada kokain esrar çekerken görürüz :)

Etiketler: