Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167966 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

eksilmek şart.Mesala tosic'in sözleşmesi bitecek seneye devam edilmemli tosic ile yeterli bence.Atınç'ta kiralık geri dönücek.

2 tane stoper yine gerekiyor seneye :D

Çok seviyorum bu transfer işlerini :D
Atınç' ın bonservisi alınsa keşke yedekten gelip formayı alacak potansiyelde oyuncu. Bir tane de avrupa standartlarında iyi bir stoper alırsak yeter bence orası. Tabi Rhodolfo veya Marcelo' dan biri ilk 11 de oynayacak dersek  :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

Keşke seneye kanada Narsingh veya Ghezzal' ı alabilsek.

Çevrimdışı sallapati

Arkadaşlar hayati önemde bir sezon, bana aynı 2004'ü hatırlatıyor. Beşiktaş'ın mutlak favori olduğu, kupa kazandığı herkesin bizi konuştuğu ve favori gösterdiği bir dönemdi.

Aynısı olacak diye açıkçası çok korkuyorum, ne de olsa karşımıza Türk futbol tarihinin hem alanın hem de verenin tescil ettiği ilk ve tek "teşvik" (şike) operasyonunu yapmış, medyanın dört koldan iteleyeceği, geçmişte 8-0 lık o maçla ayan beyan şampiyponluğumuzu çalmış bir takım çıkartacaklar...

Bir taraftan çok mutlu ve heyecanlı, öteki taraftan da öfekli ve tedirginim şahsen..

Camia olarak çok dikkatli olmamız gereken dönemler, bir koca tarihi tersine çevirebiliriz, ya da tarih tekerrür edip Allah korusun işler aleyhimize gelişebilir.
Merak etme o zaman icerde hainler vardi..futbolcu ve yonetici hainler... Hain icerde olursa kilit fayda etmez... Simdi oyle bir durum yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Formamin uzerine adini yazdirabilecegim tek adam olcay dir benim.. Iyi futbolcu oldugu icin degil..Besiktaslilik durusunu temsil ettigi icin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı leylileyli

Bu sene fazla takilmayin kim oynuyor Kim oynamiyor. Bütün oyuncularimizi full destek verilim. Medyaya konu vermiyelim cok daha guclu ve rahat futbol seyreteriz. Allah izinle nu senede sampiyonuz.

Fenerbahce comments:
Bu takımı sevemedim
Wieli çok abarttık
Alper...
Orta sahada iki pas yapıp ileri çıkamayan,saçma sapan bir takım...
BJK maçından sonra leş gibi bir maç. Adam gibi bir maç izlemek için salı akşamını bekleyeceğiz belli oldu
Ya yana ya da geriye.. Bir halt olmaz bu takımdan.
Volkan Şen topa vurmayı bilmiyor anca dribbling.
Takımı hiç bçu kadar vasat görmemiştim
Bu ne biçim takım hocaaaaa
Bu senede böyle gecer arkadaslar. Ne Ziconun nede Ersun hocanin oynattigi futbolu daha bi uzun süre göremicez gibi. Kendi evimizde oynadigimiz futbola bak. Doldur bosalt yapiyoz. Bjk taraftarina imreniyorum. Ben bile zevk aliyorum adamlarin macini izlerken. Volkan sene gelince sadece uyuz oluyorum takimkmda görmek istemiyorum yüz tanede gol atsa
Acayip sıkıldım...
Ismail 10 kat iyidir hasan ali den
beter olun
Beyler rezillik böyle şey olmaz. Şu bursa karşısında bu oyun nedir abi.
Bu sene ligin ortalarında bitiririz söyleyeyim..
gülesim geliyor artık
Oooooooffff ulan of
Ozan'dan nefret ediyorum. Melo'dan bile bu kadar nefret etmiyorum.
Sen takımı ateşleyecek bir tane yerli oyuncuyu kadroda tutmazsan olacağı budur.
Bir tane adam akıllı orta acilmaz mi yaa
Bu kadar rezil kadro planlaması bu kadar beceriksiz bir yönetim yazıklar olsun.
Şu an Beşiktaşlı olmak çok rahat dimi hocam
Ozan'ın yerine mutfak tüpü koysak daha çok verim alırız. Hem 12 lira falan, ozan 8m.
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2016, 21:30:15 leylileyli ]

Çevrimdışı alimm

Keşke seneye kanada Narsingh veya Ghezzal' ı alabilsek.

+ Eric Maxim Choupo-Moting

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet57

Narsingh sevdasi ne ya Turkiye'de :D

Adam'i PSV'liler gondermek istiyor. Bos alan oyuncusu. Kapali defanslara karsi sifir.

Çevrimdışı bjk4ever

Adam'i PSV'liler gondermek istiyor. Bos alan oyuncusu. Kapali defanslara karsi sifir.

Her kavruk Hollanda'liyi Turkiye'de nedense Davids, Kluivert zannediyor insanlar.
Van der Wiel, Lens ve De Jong'un da balonu patlar yakinda.

Çevrimdışı İhsan

eksilmek şart.Mesala tosic'in sözleşmesi bitecek seneye devam edilmemli tosic ile yeterli bence.Atınç'ta kiralık geri dönücek.

2 tane stoper yine gerekiyor seneye :D

Çok seviyorum bu transfer işlerini :D

:vur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Her kavruk Hollanda'liyi Turkiye'de nedense Davids, Kluivert zannediyor insanlar.
Van der Wiel, Lens ve De Jong'un da balonu patlar yakinda.
hollanda da yasiyorsunuz ama yanlis anlamayin ama ben besiktasa baskan olsam hollandali futbolcuyu besiktas ilcesine sokmam. Milli takimlarini da hic sevmem oynamaya calistiklari futbolunda hic begenmem zaten, @Mehmet57 alinmasin da simdi.
Bu van der wiel midir nedir bizim beckin tekmeligini vermem

Çevrimdışı brkntcnr

Ben beğeniyorum. Bilekleri iyi ve çok hızlı. Onların göndermek isteme sebebim 2-3 senedir potansiyel yıldızlıktan yıldız oyunculuğa geçememiş olması. Klasik hollanda ligi geyiği yapmazsak istatistikleri de düzenli ve iyi.

Çevrimdışı Mehmet57

hollanda da yasiyorsunuz ama yanlis anlamayin ama ben besiktasa baskan olsam hollandali futbolcuyu besiktas ilcesine sokmam. Milli takimlarini da hic sevmem oynamaya calistiklari futbolunda hic begenmem zaten, @Mehmet57 alinmasin da simdi.

Birde oynadiklari takima bagli. Son senelerde kalite acisindan 2000li yillara bakarak uzak olduklari dogru, ama ben Lens'i AZ doneminden biliyorum, ardindan PSV'ye gittiginde de cok iyiydi. Ama adamlar chaos'a alisik degil. Belirli bir duzen olmazsa kaybolurlar. Sistemde cok iyi islerler, ama FB oyle bir ortam, oyle bir takim degil.

Çevrimdışı Kalyoncu

Alman olsun çamurdan olsun. Yakışıklıyı aramayız umarım o bizi ararda biz onu aramayalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Oğuzhan  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Ben beğeniyorum. Bilekleri iyi ve çok hızlı. Onların göndermek isteme sebebim 2-3 senedir potansiyel yıldızlıktan yıldız oyunculuğa geçememiş olması. Klasik hollanda ligi geyiği yapmazsak istatistikleri de düzenli ve iyi.

Heerenveen'de bende cok begeniyordum. Solda Assaidi, sagda Narsingh, ortada Bas Dost. Ama kapali defanslara karsi zorlanan, teknigi yetersiz oyuncu. En buyuk elestiri noktasi da bu zaten. PSV "kapali defansi acamayan oyuncu PSV seviyesinde degil" anlayisi ile yetersiz buldugu bir gercek. Iyi yonleri var, hele bosluk bulursa etkili olur ama dar alanda etkili olmamasi buyuk zaaf.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Rasim Ozan Kütahyalı: "Aziz Yıldırım sanırım Beşiktaş'a 4. yıldızı taktırmadan gitmeyecek"    :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Heerenveen'de bende cok begeniyordum. Solda Assaidi, sagda Narsingh, ortada Bas Dost. Ama kapali defanslara karsi zorlanan, teknigi yetersiz oyuncu. En buyuk elestiri noktasi da bu zaten. PSV "kapali defansi acamayan oyuncu PSV seviyesinde degil" anlayisi ile yetersiz buldugu bir gercek. Iyi yonleri var, hele bosluk bulursa etkili olur ama dar alanda etkili olmamasi buyuk zaaf.
Dar alanda benim en büyük favorim bu arkadaş :

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene de şampiyon olursak dördüncü yıldızı fenerden önce takarız.

Çevrimdışı Mehmet57

Insanin takiminda Gokhan Inler olmasi ne hos birsey.

Kafasini kaldirip bir bakiyor, 30 metrelik pasi adamin onune birakiyor.

Galatasaray ve Fenerbahce bos bos yana geriye oynuyor. Taraftari agliyor. Keske Besiktas oynasada izlesek. Bizim niye Oguzhanimiz yok.

Yazik diyecen ama beter olun.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan  :alala:
Oguzhan iyi sentez yahu mesut gibi. Hollandada ilkokul, ortaokul hazirlik ingiltere, lise turkiyede

Bizim muhammed demirciyi de o yasta hollandaya gonderip, ingiltere aktarmali tekrar besiktasa getirseydik offfff

Çevrimiçi Samet Ç

Insanin takiminda Gokhan Inler olmasi ne hos birsey.

Kafasini kaldirip bir bakiyor, 30 metrelik pasi adamin onune birakiyor.

Galatasaray ve Fenerbahce bos bos yana geriye oynuyor. Taraftari agliyor. Keske Besiktas oynasada izlesek. Bizim niye Oguzhanimiz yok.

Yazik diyecen ama beter olun.
Gs'liler forumda bizim zaman zaman ilk on bir oynamak için yetersiz dediğimiz Tolgay'a bile çok iyi oyuncu keşke bizde olsaydı diyorlar.

Çevrimdışı Mehmet57

Etiketler: