Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167881 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Insallah hep boyle devam eder. Taraftarlarda 4-5 yil once yeni forma yoktu hep 10yillik, cakma forma. Simdi bakiyorum stadta hep yeni forma yada gecen sene
evet taraftar formada özen gösteriyor artık
en çok sırtındaki kola turka formasıyla köyiçinde
rakı içenlere kıl kapıyorum bir oturuşta 500-600 hesap verip
bir forma alamıyorlar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

adidasla ilgili bir durumdur bu genelde mağazaların sahibi satışı olmaz diye getirmez
mesela burdaki adidas mağazalarındada forma dışında bir ürün bulamıyorsun. Aslında talep ederseniz
talep var diye getirirler bence çok isteyen olmalı birde Beşiktaş artık bütün ürünleri yurt dışına almanyadaki depodan gönderecekmiş
o nedenle ürünler çok daha hızlı ulaşır artık.
Evet sevindim depo isine. Ben zaten urunlerin gelmesi reklam yapar diye avrupadaki gencler yilda 3-4 esofman forma aliyorlar renkleri yada urun guzel diye yani soyle dort-bes unlu isimleri giydirtip imaj yukseltelim.  Seneyede Vodafone arenada turnuva buyuk takimlarla ( mlsden bir takimda dahil edilebilir)  sonra asyada kamp olsa taraftar kitleli olusturmak lazim.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Sene sonuna kadar yenileyerek söyleyeceğim. 82 puan şampiyon olmaya yeter. Max. 20 puan kaybı veriyorum. 2 puanı Konya'da bıraktık kaldı 18 puan.

İçeride 15 galibiyet 2 beraberlik diyorum. 47 puan yapar.

Deplasmanda alinacak 32 puan bizi şampiyon yapacaktır. Deplasmanda 5 beraberlik 2 mağlubiyet veriyorum.

Totalde 25 galibiyet 7 beraberlik 2 mağlubiyet.

Abartı değil gerçekçi rakamlar ki deplasman karnemizin bu kadar kötü olacağını sanmıyorum.

85-87 puan bandını görebiliriz bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D transfer döneminde bir çok arkadaş bizi 5. ilan etmişti.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayırlı Bayramlar Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Hemen şampiyonluklar, puanlar, sevinçler başlamış;) Daha erken cok özgüven, erken mutluluk bize yaramıyo ona göre. Geriden gelip şampiyonluktan oldugumuz zamanlar oldu.... Son haftaya kadar aynı disiplin devam

Çevrimdışı KadirA

Arkadaşlar çok büyük sorunlar çıkmadığı sürece, Karabük maçındaki ilk 30dk daki tempoyu da 90dk ya yaydığımız sürece bu sene %90 şampiyonuz.

Oyuncular yeni takım yeni sistem biraz farklı. 2 3 hafta geçtikçe takım oturacaktır 30dk lık oyunu 90dk ya yayabildiğimiz sürece önümüzde rakip duramaz namağlup bile şampiyon olunabilir. Bu sezon oyuna giren bir Necip bir İsmail bir Serdar olmayacak. Mustafa olmayacak. Kaleyi de Fabriye emanet ettikten sonra, Rhodolfo da dönerse bu ihtimaller yok değil.

Düşünsenize, 30dk lık oyunu her hafta izliyoruz 90dk. Böyle oyunla TSL delelemeyeceğimiz rakip yok.

Oyunda ne ararsan var, kapanan takımda kısa pas verkaçlar duvar pasları uzaktan şutlar sağlı sollu isabetli ortalar vs, kontratak oyunda İnler GG Caner Adriano gibi uzun pas isabeti yüksek oyuncular, Ozi gibi derin pas oyunu olan silahlarımız var. Ne ararsan var.

Önümüz açık, Olcaya Canere ıslık bunlar boş işler sahip çıkacaksın. Işık parlamıyor adeta gözümüzü alıyor.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat baltacı

sizi anlamıyorum olcay bugün mükemmeldi. harika oyun çıkardı oyunu ilerde yavaşlatan ömerdi.
yavaşlığından dolayı neler yedi. kerimin bu takıma 11 değil 18 olarak bile girmesi pek mümkün değil.
tosiç bence kötü değildi bayağıda idare etti yedek stoper olarak düşünürsek bence kafi
fabri güven veriyor hem tribüne hem sahaya kalede kaleci var diyorsun. ama fabri oynayıp
oyuncuları bu kadar geri pasa alıştırırsa tolga ilk kaleye geçtiğinde çok fena patlar.
Olcay bu oyunda mükemmel olamaz abi ikimizde aynı maçı izliyoruz oyuncuyu sevmek farklı bişey eksiklerini görememek farklı bişey feda zamanından bu yana olcayın katkısı inkar edilemez ama kalitesi yapabilirliği kısıtlı bi oyuncu bu beklerle bu pas oyunuyla olcay sırıtır bence oğuzhanla verkaçları kısa paslaşmaları yapıyo ama bu paslaşmalar hızlanınca olcayın defosu ortaya çıkıyo zamanla arası kanada monte edersek anlatmak istediğim daha net anlaşılır olcayda olan golü düşünme ceza sahasına girme özelliklerinin yanında kalitesi ve kumaşıylada bu oyuna daha iyi adapte olacağını düşünüyorum arasın umarm olcay bu oyunada uyum sağlar formdan düşmezde ben yanılırım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Olcay bu oyunda mükemmel olamaz abi ikimizde aynı maçı izliyoruz oyuncuyu sevmek farklı bişey eksiklerini görememek farklı bişey feda zamanından bu yana olcayın katkısı inkar edilemez ama kalitesi yapabilirliği kısıtlı bi oyuncu bu beklerle bu pas oyunuyla olcay sırıtır bence oğuzhanla verkaçları kısa paslaşmaları yapıyo ama bu paslaşmalar hızlanınca olcayın defosu ortaya çıkıyo zamanla arası kanada monte edersek anlatmak istediğim daha net anlaşılır olcayda olan golü düşünme ceza sahasına girme özelliklerinin yanında kalitesi ve kumaşıylada bu oyuna daha iyi adapte olacağını düşünüyorum arasın umarm olcay bu oyunada uyum sağlar formdan düşmezde ben yanılırım.
aynı maçları izlemiyoruz demekki kardeşim :)
geçen seneki o hızlı paslarla yaptığımız gollerin içinde hep olcayı görürsün olcay sahada olmuyorsa
o pas oyunu olmuyor. Olcay teknik kalitesi yüksek bir oyuncudur olcaydaki tek eksik topu çerçeveye sokmadaki
şansızlıktır. Boş bir zamanında otur olcayın attığı bütün golleri tekrar izle birde bizim verkaça girdiğimizde olcayı bir izle.
olcay oziden sonra futbol zekası en iyi olan oyuncumuzdur. zaten çok fazla gol pozisyonuna girmeside
oyun zekasından kaynaklanıyor. nerde duracağını en iyi bilen oyuncumuz. Olcayın bunun üstünde diğer artısıda aynı şekilde
savunmaya yaptığı katkıdır. orta saha sıkışırsa olcayı ordada görürsün. Baskı yediğimizde topu ileriye
en iyi taşıyan oyuncudur. Olcayı çok sevdiğimden övmüyorum ben kimseyi Beşiktaşdan fazla sevmem
bu gün olcayı övüyorsam bu takıma kattığı değer nedeniyle. Beşiktaşda bir çok oyuncuyu korumuşumdur.
ama övmedim. Olcay farklı olcay bu takımın ruhu. Olcaysız bir Beşiktaş olmuyor bunu bir çok kez gördük.
Geldiğinden beri hiç kimse bunu kesemediyse torpil yaptıklarından değil her zaman o formayı olcay kendisi aldı
kimse vermedi ona zaten girdiği her pozisyonu atabilse Olcay gibi adamı yarım devre tutamayız kadroda
olcay dan önce takımda kesilecek çok oyuncu var.

Çevrimiçi Necmi

Hepinizin Bayramını kutlarım arkadaşlar.
yola çıkacak olanlar dikkatli olsun. Her zaman bir saat geç gitmek
hiç gidememekten iyidir.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cümleten hayırlı bayramlar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı arda

Sinsi medya ağız birliği etmişcesine şimdiden bizi şampiyon ilan etmeye başlamış. Ayaklar yere sağlam basmalı. Yürüyerek bile şampiyon oluruz düşüncesine girersek hüsran olur, aşırı özgüven bize yaramıyor.

Futbol olarak rakiplerin fersah fersah önlerinde olabiliriz ama bu ülkede işlerin nasıl döndüğünü hepimiz biliyoruz. Galatasaray veya Fenerbahçe'den en az biri sonuna kadar yarışta tutulur.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu huzurlu bayramlar dilerim.

Bayramın ikinci günü birinic gününden, dördüncü günü üçüncü gününden güzel olsun Inşallah.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arena_t2000

Günaydın.Tüm müslüman aleminin kurban bayrami mubarek olsun.Beşiktaşımıza da hayırlara vesile olmasını dilerim...iyi bayramlar...

Çevrimdışı OrhanAker

Benfica , Besiktasimiza JEST olarak Mac günü 2 KARTAL uçuracakmış :claps: :claps:

Benfica ya Tesekkur ederiz Bu güzel Jestleri için :claps:

Kartallar mac gunune hazırlanıyor :busted_cop:
Süperrrr

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet57

Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar

Çevrimdışı ers_an

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı abdusta

Bayramımız kutlu olsun,Beşiktaş Camiası için hayırlara vesile olsun
Benfica maçındaki endişelerimizi,sevinç ve gurura çevirsin

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı onder23

Tüm forum ve islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun herkese iyi bayramlar

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aşığımsana

hayırlı bayramlar forum ahalisi :)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı arda

Karabük maçı da baya heycanlı geçti, bir daha olsa yine soluksuz izlerdim :)

Çevrimdışı kartalBaz

Mutlu bayramlar herkese
Bayramlar gurbette huzunlu ve zor gecer abi sende bilirsin. Herkese hayirli bayramlar. Ailenizin ve arkadaslarinizin yaninda olmasinin degerini bilin.

[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 10:03:11 kartalBaz ]

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Cümleten hayırlı bayramlar.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: