Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150382 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi murat

Maç sol tarafa yığıldığında gg nin bindirmelerini ve canerin gg yi uzun pasla topla buluşturmasını çok beğendim. Caner inler ve talisca gg ve tolgayı beğendim. Rhodolfo yerinde müdahaleler yaptı. Atınçta beklemediğimiz şekilde aradığımız hamleli stoper tarifine uygun bir oyun ortaya koydu. Ebubekirde atılan her topu aldı verdi.ikili mücadelelerde iyiydi. Adrianoyu beğenmedim. İlk yarı hızlı pas oyununun içinde ozi ve olcayın olduğunu hayal ettim şöyle bir kadro yapılabilir. Fabri gg rhodo atınç caner önünde atiba inler onların önünde olcay ozi talisca en önde ebubekir.

Çevrimdışı D-MAN

ilk yarıda kalan 15 maçımızın 10 tanesi cumartesi olması çok güzel keşke akhisar maçı da cumartesi olsaydı

Çevrimdışı Atc1903

Maç sol tarafa yığıldığında gg nin bindirmelerini ve canerin gg yi uzun pasla topla buluşturmasını çok beğendim. Caner inler ve talisca gg ve tolgayı beğendim. Rhodolfo yerinde müdahaleler yaptı. Atınçta beklemediğimiz şekilde aradığımız hamleli stoper tarifine uygun bir oyun ortaya koydu. Ebubekirde atılan her topu aldı verdi.ikili mücadelelerde iyiydi. Adrianoyu beğenmedim. İlk yarı hızlı pas oyununun içinde ozi ve olcayın olduğunu hayal ettim şöyle bir kadro yapılabilir. Fabri gg rhodo atınç caner önünde atiba inler onların önünde olcay ozi talisca en önde ebubekir.
Adriano birazda çirkef oynamadı mı sence de abi ? Özellikle bi tekme attı antepli bi futbolcuya
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 00:29:45 Atc1903 ]

Çevrimiçi murat

Adriano birazda çirkef oynamadı mı sence de abi ? Özellikle bi tekme attı antepli bi futbolcuya
Evet istediklerini yapamadı belki bu nedenle agresifti. Herkes kendini gösterme çabasında.hazırlık maçı olduğu için hakem sarı dahi vermedi o pozisyonda.lig maçı olsaydı ve hakemde cüno, bilo, fırat ,halis o, ilker meral olsaydı kırmızı dahi verebilirlerdi. Birkaç güzel hareketi olsada maçın bütününe baktığımızda beğenmedim. Geride oynadığında iyiydi ileride oynadığında vasat bir ara önlibero gibi oynadığında kayboldu. Önlü arkalı oynamaları söz konusu olursa caner önde adriano arkada daha mantıklı gibi duruyor.

Çevrimdışı artena_condari

Talisca'nın paslarının çoğu ya geriye ya da yana doğruydu, keza Atiba ve Gökhan İnler'in de oyun yapıları öyle. Geçen seneki gibi kısa paslar, üçgenler, dikine oyunlar izleyemeyebiliriz gibi geliyor bana; kanatlar ve uzaktan şutlar üzerinden yürüyen bir top oynayabiliriz ki bu da geçen seneki seyir zevki futbolu gösteremeyeceğimiz anlamına gelebilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı anılnr

Talisca'nın paslarının çoğu ya geriye ya da yana doğruydu, keza Atiba ve Gökhan İnler'in de oyun yapıları öyle. Geçen seneki gibi kısa paslar, üçgenler, dikine oyunlar izleyemeyebiliriz gibi geliyor bana; kanatlar ve uzaktan şutlar üzerinden yürüyen bir top oynayabiliriz ki bu da geçen seneki seyir zevki futbolu gösteremeyeceğimiz anlamına gelebilir.
Oğuzhan-Olcay yokken geçen senede yaşıyorduk o sıkıntıyı.Bu maçta gördüğüm kadarıyla Aboubakar'da o telden bir adam.

Çevrimdışı KadirA

Oğuzhan-Olcay yokken geçen senede yaşıyorduk o sıkıntıyı.Bu maçta gördüğüm kadarıyla Aboubakar'da o telden bir adam.
Farklı bir maç mı izledik acaba :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

Burada Senol Hoca devreye giriyor. Duzelecektir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

ya o değilde takımda orta açabilen adam yoktu :D

Şimdi adrese teslim orta açan adamlar var takımda :D

Caner,talisca,gökhan :D

Özellikle caner abi bu adam çok farklı ya müthiş ortalar kesiyor.Valla yalan söylemicem caner fenerde oynarken korkuyordum hücuma çıkınca müthiş muz ortalar açıyordu hiç orta açsın istemiyordum :D Şimdi hep açsın istiyorum sürekli orta açsın duran top kullansın :D  tek kötü yanı çok cabuk sinirleniyor biraz çirkinleşiyor inşallah yengede düzelticek onu :)

Sadece top'unu oynarsa caner müthiş olucak ben diyeyim size.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya o değilde takımda orta açabilen adam yoktu :D

Şimdi adrese teslim orta açan adamlar var takımda :D

Caner,talisca,gökhan :D

Özellikle caner abi bu adam çok farklı ya müthiş ortalar kesiyor.Valla yalan söylemicem caner fenerde oynarken korkuyordum hücuma çıkınca müthiş muz ortalar açıyordu hiç orta açsın istemiyordum :D Şimdi hep açsın istiyorum sürekli orta açsın duran top kullansın :D  tek kötü yanı çok cabuk sinirleniyor biraz çirkinleşiyor inşallah yengede düzelticek onu :)

Sadece top'unu oynarsa caner müthiş olucak ben diyeyim size.
Adriano şuan ilk 11 oynar caner Q7'yi kessin ben sevinirim valla

Çevrimdışı anılnr

Farklı bir maç mı izledik acaba :)

Aboubakar-Talisca-Oğuzhan-Olcay

Bu 4 oyuncu dikine paslar yapamayacak oyuncular mı ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En büyük sıkıntımız alternatifsiz kadrolardı şuanki kadroya bakınca stoper, forvet ve Oğuzhan dışında bol alternatifli bir kadromuz var.

Çevrimdışı murat baltacı

Lig kadrosu ofans olacagından kadro kurmak nispeten daha kolay

ayaklarımı yere basarak
CL muhtemel kadrosunu yazıyorum,Bu deplasman derbi maçları içinde geçerli

TOLGAY
Beck    Rudolfo    Marcelo     Adriano
               G.Inler  Atiba
          Ozi       Talisca        Caner

Aboubakar

saygılar
Güzel kadro abi benimde kafamda buna benzer sağlam kadro var ilk olarak kaleye fabriyi koyalım, form tutan gg becki her türlü keser hem defansta kademeleri hemde ofanstaki becerisi beckin çok üstünde,sol bekte caner önde adriano olsa talisca ve oziyle çok güzel paslaşmalar şutlar ara pasları çıkarırlar üçüde forvet arkası gezgin oynamaya üçgen kurmaya uygun kalitede oyuncular caner zaten bekte oynasa etkili ortaları yapabilir,son olarak yaşı genç olsada atınç rodolfo tandemi daha sağlam olur gibi marcelo rodolfo tandemi ağır ve hamlesiz hızlı forvetlere karşı zorlanırlar atınç marceloya göre daha seri daha sert daha hamleli rakibine yakın oynuyo marcelo rakiple arasında mesafe bırakıyo ve kolay geçiliyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle26

Bek neymiş görmedik ki kaç senedir  :s20:  Aboubakar pivot değil ama kafa toplarında çok etkili buda çok önemli taraftar böyle oyuncuyu daha çok sever çalım atar pas verir içeri kaçar , böyle oyuncuyu izlemesi daha zevkli merakla CL maçlarını bekliyorum Atiba - İnler duvarını çektiğimiz an güzel maçlar bizi bekliyor :bandit:

Çevrimiçi 38life

Gökhan Gönül bugün defansif anlamda müthiş oynamış.

Çevrimdışı KadirA

Sen tersini söyledin gibi :) Aboubakar zaten duvar olur ve bugün iyi pas dağıttı keza gol de öyle geldi. Bir santrfor sırtında stoper varken takım arkadaşına pasını verip ardından sırtındaki stoperden kurtulup pası alıp gol yapıyorsa bilin ki kalite vardır kalite, ben çok beğendim.

Senin soruna geleyim evet Oğuzhan Olcay en iyi dikine oynayan oyunculardır, Talisca da öyledir. Savunmanın önünde sırtı kaleye dönük iken asist yapabiliyorsa bilin ki has 10 numaradır, dikine de oynar. Talisca da öyle oynar oynayacaktır. Taliscanın ayrıca savunma arkası uzun topları Sosadan iyi gibi, beklerimiz zaten füze maşallah bu yıl sık sık o tarz paslar göreceğiz.

Şimdi günün sorusunu soruyorum, Atiba-Ozi-Talisca ortasahasında sağda Olcay solda Caner olur mu?

İnanılmaz akıcı bir oyunumuz olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Allah'ım sana şükürler olsun  :pray: :pray:

Çevrimdışı artena_condari

4-3-3 oynamayacaksak Aboubakar'ın dikine pas yapmasının pek bir manası ve gereği yok; ona biçilen rol farklı.

Oğuzhan ve Olcay, dikine oynuyorlar ve bence kesinlikle 11de olmalılar. Geçen sene Oğuzhan-Olcay-Sosa üçgeni birçok golümüzün mimarıydı.

Talisca, şu anki oyun yapısı ve oyun zekasıyla kısa-seri-dikine paslarla kurulan üçgenlerin içinde yer alabilecek gibi durmuyor. Şenol hoca halledebilir tabii ama Talisca'nın hamuru buna elverecek mi göreceğiz orasını :)

Şöyle bir orta saha dizilimi yapılırsa geçen seneki gibi üçgenler kurabiliriz bence: Atiba-Tolgay-Ozzie-(Sağda) Talisca- Solda (Olcay). Veya illa öyle oynayacağız diye bir şey yok, kanatlara, uzaktan şutlara ve ortasahadan atılan uzun dikine paslara yaslanabiliriz.

Çevrimdışı KadirA

En büyük sıkıntımız alternatifsiz kadrolardı şuanki kadroya bakınca stoper, forvet ve Oğuzhan dışında bol alternatifli bir kadromuz var.

Hiç öyle deme, forvette Cenk ve Ömer hayli hayli yeter. 2.forvetimiz Cenk Erenden üstün durumda.

Oğuzhana gelince yerin Tolgayı veya İnleri koy yine oynar kadro, tabiki Oğuzhan farklılık katıyor oyuna, ama sistem sekteye uğramaz.

Stopere katılıyorum derdim ta ki bugünki maça kadar. Rhodolfo hazır gibi, Marcelo sırıtmadı yanında kaliteli stoper olunca. Ee Atıncı da gördük, çok şey katmış Almanya, ben çok beğendim. Ee Tosic de geçen yılın stoperlerinden o da idare edecektir.

Genel olarak memnun kaldım stoperlerden uyum arttıkça daha iyi olacaklardır. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burada Senol Hoca devreye giriyor. Duzelecektir.

İlk maçında hata yapmak istememiştir. Zaten hep arkasında birisi oluyodu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yalçın

Olcay saha icinde nerede olursa olsun oynamalidir. Bir yer bulur O'na hoca.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gökhan İnler'in uzun paslarını da es geçmemek lazım.

Etiketler: