Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144202 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rhodolfo oyuna akıl koyan bir adam ve takımın en net stoperi . Tam kapasiteye ulaştığında formayı alır, daha da vermez .
Hazır olmayan hali bile oynamalı bence abi

Çevrimdışı OrhanAker

Atınç için şimdiden bir şey söylemek erken belki ama sene sonunda kalması için ciddi uğraş verebiliriz :bandit: opsiyon olsaydı iyi olurdu.

Çevrimdışı Savaş

Farkimda misiniz? İsmail'in bir sezonda yaptığı İstatistiği Caner 70 dakikada yaptı.

Ömer'e attırdığı golde yaptığı ortayı Tr'de yapabilecek bir adam daha yok. Belki Quaresma o kadar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anılnr

Konya-Osmanlı-İBB+3 Derbi dışında ki maçların spoiler'ı oldu bu maç.Bu sene bence 2-3 maçta 7-8 gollere çıkarız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Savunmadan oyunu Marcelo kuruyor. Kenar beklerinin pas bağlantılarındaki başarısı da düşünülünce bu sene o yönden daha rahat olucaz inşallah.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Farkimda misiniz? İsmail'in bir sezonda yaptığı İstatistiği Caner 70 dakikada yaptı.

Ömer'e attırdığı golde yaptığı ortayı Tr'de yapabilecek bir adam daha yok. Belki Quaresma o kadar.

Zaten şahsen senelerdir fenerbahçe de kıskandığım iki topçu vardı onlar da Caner' le Gökhan' dı. Her sene ya şu adamlar bizde olsa rahat rahat şampiyon oluruz diyordum. Allaha şükür bugün ikisi de bizde  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı autopsy

Hazır olmayan hali bile oynamalı bence abi

Bence de öyle ama tekrar sakatlanmasından çok korkuyorum . Resmi maçlar, hazırlık maçları gibi olmaz . Zaten riskli bir oyun oynuyoruz , defans oyuncularımızın da çok tempolu oynaması gerekiyor. Kendisini zorlayıp tekrar sakatlanırsa çok ağlarız . 1-2 hafta geç başlasın 90 dakika oynamaya , risk almayalım . Bize çok lazım Rhodolfo .

Çevrimdışı Tolga

Senle genelde benzer düşüncelere sahibiz Rhodolfo oynamalı Atınç da temiz oynadı ama baz alınacak bir maç değil

Rhodolfo-Marcelo tandemi olası duruyor.

Atınç da oynadığı zaman endişeye kapılmayacağız diye düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fatih e.

Atınç-Rhodolfo ikilisi formayı vermez.

Gökhan da Rhodolfo nun arkasını süpürüyor. Beck yakında yedeğe geçer.

Çevrimdışı brkntcnr

Takım bu şekilde devam ederse Kerim, Necip ve Tolga kendilerine yeni kulüpler aramaya başlayabilirler şimdiden.

Çevrimdışı Librarius

Evet bugun takimimizin kalibresinden ornekler izledik. Bu takimin gol atma yetenegi cok yuksek, yani skor bulmada zorluk yasamayiz.

Ebubekir'in bitiriciligi cok ust degil diyorduk ama bence goldeki vurusu cok ustacaydi. Cok buyuk bir golcu olacak bu kardesimiz Allah'in izniyle.

Talisca alistikca Sosa'yi kolayca unutturur.

Caner'e helal olsun. Omer'e attirdigi goldeki ortaya sapka cikariyorum. Gokhan Inler muthis bir oyuncu, helal olsun.

Bu arada takimda kalite artinca Necip ve Kerim karpuz gibi ortaya cikti. Hele hele bir pozisyonda ileride presle top kaptik, iki oyuncumuz ileri firlamaya musait durumdayken Kerim efendi kafasini kaldirip musait adamlara topu atmak yerine sacma sapan top surmeye kalkti ve kaptirdi. Bu cocuktan umidimi coktan kesmistim ama sanirim Senol hoca halen inaniyor bu cocuga. Umarim hakli cikar.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

müthiş oynadık :D

İsmail'den sonra adriano'yu caner'i görünce yeminlen lahm görmüş gibi mutlu oldum :D

Talisca'da çok can yakıcak kısacası bu takım çok can yakıcak :D

Oğuzhan,Atiba filan yok daha :D

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sağlıklı bir Rhodolfo kesilmez kesilmesi teklif dahi edilemez  :lol: Atınç'ı da iyi gördüm.
GG ve özellikle Caner'i izleyince ''BEK'' ile oynamanın ne demek olduğunu yeni anladım.Opsiyonu da gayet makul, en az 3 4 sene rahatız sol bekte.Hala inanamıyorum

Genel anlamıyla yeni transferler çok iyi ama özellikle Talisca,İnler ve Caner direk 2 3 seviye atlatacak takım oyunu ve çeşitliliğine.Aboubakar'da gayet hareketli ve diri, hafif sakatlığı olmasına rağmen.Fabri'ye pek iş düşmedi ama zamanlaması ve uzun topları isabetli.Kesinlikle ilk tercih olmalı kalede.

Ben bu stadın kapalı gişe olduğu zaman sahadaki futbolu daha çok merak ediyorum artık   :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar' ın, Caner' in hatta Atınç' ın bile bonservisini alabiliriz ama Talisca konusunda çok üzüleceğimizi düşünüyorum. Opsiyonu çok yüksek maalesef almamız imkansız. Arkasından çok ağlayacağız gibi.

Çevrimdışı Savaş

Takım fişek gibi olunca Necip ve Kerim bariz sırıttı.

Bu takıma Tolgay yerine Oguzhan. Ömer yerine de Quaresma'yı koy gerisine dokunma. Atiba ile Gökhan değişmeli oynar.

Alışıcaklar daha birbirlerine. 10. Haftaya kadar beklemek lazım. 10. Haftadan sonra puan kaybetmezsek kimse şaşırmasın.

Çevrimdışı kartalBaz

Rhodolfo-Marcelo tandemi olası duruyor.

Atınç da oynadığı zaman endişeye kapılmayacağız diye düşünüyorum. :)
Rhodolfo marcelo ikilisi olmayacak diye tahmin ediyorum. Gecen seneki ersan ve sonradan tosicin aldigi rolu bu ikiliden biri alamaz. Ben cok olasi gormuyorum. Ama ikiside formda olur ve kesilemez ise ayri. Ama hocanin kafasindaki stoper ikilisi olamaz.

Çevrimdışı onder23

Caner i çok beğendim bugün. Senelerce ismayeeeel e muhtaç kaldık şimdi adam gibi bir değil iki tane sol bekimiz var

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo marcelo ikilisi olmayacak diye tahmin ediyorum. Gecen seneki ersan ve sonradan tosicin aldigi rolu bu ikiliden biri alamaz. Ben cok olasi gormuyorum. Ama ikiside formda olur ve kesilemez ise ayri. Ama hocanin kafasindaki stoper ikilisi olamaz.

Şenol Hoca, Marcelo'yu beğeniyor bence onu kesmez gibi ama yine de belli olmaz tabi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Ismail ne zaman iki asist yapmis yahu yok oyle bir dunya. Tek asisti var antep maci gomeze. Ikincisi asist degil, transfermarkt asist yazmis para karsiligi o pozisyonu.
Caner adrianoyu kesebilir. Interin yedek solbeki>barcanin yedek sol beki
Ahaha bir renkli agliyor
Gg bugun kotu degildi ama dustu oyundan.
Rodolfo iyiydi ki ben kendisini begenmiyorum bu mac cok begendim, incelmis sakatlik sonrasi. Gecen sezon yorgun gelmisti adam bu sene iyi.
Atinci ben cok severim bugun de begendim. Atinci alamayiz bence almanlar 10milyon euro falan ister. Bunsene gorevini yapacak ve bizim yeni atinclar kazanmamiz.
Tolgay, kerim, necip, hamza ve gol atmasina ragmen omer(gol mutisti yalniz @Necmi abi bile bir aferin demistir) bu takimda zor oynar anca kupa maclarinda.
Taliska ise iyi futbolcu ama sahada kayboluyor herhalde arizasi bu. Adam bir anda super oynarken david koperfilt gibi yok oldu.
Gokhan inler super futbolcu ve iyi oynadi.
Ebubekirjan da tehlikeli adam guclu, hizli, atik guzel bitirdi gok pozisyonunda.

Simdi iki kelime de hamzaya edeyim. Be genc kardesim hamza. Gencecik cocuksun, sahada popona dort motor takim olene kadar kosman lazim, tamam heyecanlisin taraftarin onune ciktin ama heyecan hizli kosmani herkese basmani engelleyemez ki taraftar seni bir bellisin necip gibi arkanda durur.

Necip ise cok cok kotu oynadi oyunda oldugu surede. Zor oynar bu sene.

Fabri, kaleci iste.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talisca böyle devam ederse Sosa iyiki gitmiş deriz  :tabe: Takımda beklerin olması ne güzel oluyormuş  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan, atiba ve olcay ilk 11'e girer inler, tolgay, caner yedeğe geçer gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan, atiba ve olcay ilk 11'e girer inler, tolgay, caner yedeğe geçer gibi

olcay 11'e mi ? :)

Çevrimdışı Orhan

Gokhan inler daha hazir degil.
Zaten cok cok iyi futbolcu tam futbolcu total futbolcu ginler al koy bayerne siritmAz, oynar adamlarla beraber.
Ft bu cocugu nasil kacirmis. Simdi milli takimda orta sahada mesut ile ginler oynasaydi offff
Abi milli takımda sagda ronaldo solda messi ortada suarez bile olsa başta F.T oldugu sürece iki yakamız bir araya gelmez.

Çevrimdışı Mahmut

Caner, Talisca, ve İnler iyiydi gercekten.
Lig macinda dusundugum on bir :
              Fabri
Beck.   Marcelo.    Atınç.     Adriano

Atiba.       Ozi
                      Talisca
Olcay.                                     Caner
                     Ebubekir

Yedekten de ondeysek İnler, Tolgay girebilir.
Gerideysek Cenk, q7, kerim girebilir.

Hava ne gadar da guzel yaa.

Çevrimdışı kadirakca

Aboubakarı çok beğendim, Talisca çok büyük yetenek, bir anda bir pasla penaltı yaptırdı. İlerleyen maçlarda oyunun içinde daha fazla olacaktır, şimdiden dedittirmeye başlamaya 'iyi ki sosa gitmiş' diye. Çok büyük yetenek çok.

Gökhan Gönül ve Canere laf söylersek çarpılırız :) ulan ulan ne diyim :) en kötü halleri bile bu takımı uçurur.

İnler biraz 90dk temposunu kazanırsa Atibayı kesebilir.

Daha bu takıma Ozi-Q7-Cenk-Olcay-Atiba gelecek.

Vee daha ilk maç bu, uyum arttıkça çok can yakar bu takım :)

Etiketler: