Farkimda misiniz? İsmail'in bir sezonda yaptığı İstatistiği Caner 70 dakikada yaptı.
Ömer'e attırdığı golde yaptığı ortayı Tr'de yapabilecek bir adam daha yok. Belki Quaresma o kadar.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ismail ne zaman iki asist yapmis yahu yok oyle bir dunya. Tek asisti var antep maci gomeze. Ikincisi asist degil, transfermarkt asist yazmis para karsiligi o pozisyonu.
Caner adrianoyu kesebilir. Interin yedek solbeki>barcanin yedek sol beki
Ahaha bir renkli agliyor
Gg bugun kotu degildi ama dustu oyundan.
Rodolfo iyiydi ki ben kendisini begenmiyorum bu mac cok begendim, incelmis sakatlik sonrasi. Gecen sezon yorgun gelmisti adam bu sene iyi.
Atinci ben cok severim bugun de begendim. Atinci alamayiz bence almanlar 10milyon euro falan ister. Bunsene gorevini yapacak ve bizim yeni atinclar kazanmamiz.
Tolgay, kerim, necip, hamza ve gol atmasina ragmen omer(gol mutisti yalniz
@Necmi abi bile bir aferin demistir) bu takimda zor oynar anca kupa maclarinda.
Taliska ise iyi futbolcu ama sahada kayboluyor herhalde arizasi bu. Adam bir anda super oynarken david koperfilt gibi yok oldu.
Gokhan inler super futbolcu ve iyi oynadi.
Ebubekirjan da tehlikeli adam guclu, hizli, atik guzel bitirdi gok pozisyonunda.
Simdi iki kelime de hamzaya edeyim. Be genc kardesim hamza. Gencecik cocuksun, sahada popona dort motor takim olene kadar kosman lazim, tamam heyecanlisin taraftarin onune ciktin ama heyecan hizli kosmani herkese basmani engelleyemez ki taraftar seni bir bellisin necip gibi arkanda durur.
Necip ise cok cok kotu oynadi oyunda oldugu surede. Zor oynar bu sene.
Fabri, kaleci iste.