Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137597 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bülent Ülgen başka iş yapsın mikrofon başında olmuyor o adam.

Çok kızıyorum BJK Tv ye. Kurumsallık profesyonellik yok. İşi bilen adam yok. Rezil ötesi bir yayıncılık. Umarım en kısa zamanda düzeltilir. Melike Saied ablamız var, onu severim ama :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ne kadar sevmesem de ve çok yapmacık gelse de Ertem Şener gibi yırtık bi herifin olmasını isterdim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı wbishop82

Daha güzel yazılamazdı. Teşekkürler.

ben teşekkür ederim :)

Çevrimdışı KadirA

Her ne kadar sevmesem de ve çok yapmacık gelse de Ertem Şener gibi yırtık bi herifin olmasını isterdim :D
Bak o adam cidden yakışır :)

Bülent Ülgeni gördüğüm zaman Çakma Ertem diyorum :)

Çevrimdışı KadirA

ben teşekkür ederim :)
Bu yazıların forumda çoğalması dileğiyle abi :)

Çevrimdışı Çağatay

3. Hafta : BEŞİKTAŞ - Karabükspor (10 Eylül 2016 Cumartesi / 21:15)

4. Hafta : Akhisar Belediyespor - BEŞİKTAŞ (18 Eylül 2016 Pazar / 20:00)

5. Hafta : BEŞİKTAŞ - Galatasaray (24 Eylül 2016 Cumartesi / 20:00)

6. Hafta : Çaykur Rizespor - BEŞİKTAŞ (1 Ekim 2016 Cumartesi / 19:00)

7. Hafta : Kayserispor - BEŞİKTAŞ (15 Ekim 2016 Cumartesi / 17:00)

8. Hafta: BEŞİKTAŞ - Antalyaspor (23 Ekim 2016 Pazar / 19:00)

9. Hafta : Gençlerbirliği - BEŞİKTAŞ (28 Ekim 2016 Cuma / 20:00)

10. Hafta : BEŞİKTAŞ - Trabzonspor (5 Kasım 2016 Cumartesi / 19:00)

11. Hafta : Adanaspor - BEŞİKTAŞ (19 Kasım 2016 Cumartesi / 19:00)

12. Hafta : BEŞİKTAŞ - Başakşehir (26 Kasım 2016 Cumartesi /19:00)

13. Hafta : Fenerbahçe - BEŞİKTAŞ (3 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

14. Hafta : BEŞİKTAŞ - Bursaspor (10 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

15. Hafta : Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ (17 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

16. Hafta : BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor (24 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

maçlarımızın çoğunun cumartesi olması güzel olmuş
gerçi bunda şl maçlarının da etkisi yadsınamaz
ikinci yarı fikstürü açıklanınca bu kadar maçımızı cumartesiye hayatta vermezler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

maçlarımızın çoğunun cumartesi olması güzel olmuş
gerçi bunda şl maçlarının da etkisi yadsınamaz
ikinci yarı fikstürü açıklanınca bu kadar maçımızı cumartesiye hayatta vermezler
Ş.Ligi'nden dolayı maçlarımızın Cuma ya da Cumartesi oynanması gerekiyordu da 2. yarı da tam tersi olur. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Ş.Ligi'nden dolayı maçlarımızın Cuma ya da Cumartesi oynanması gerekiyordu da 2. yarı da tam tersi olur. :)

Aslinda çarşamba oynayacagimiz maclarin arkasina lig macini pazar yazmalari lazimdi
Boyle olunca da takim 2 gun arayla mac yapmis olacak
Gs zaten yok fb desen maclari tek gun ve persembe
Onlarin fiksturu daha kolay hazirlanir
Bizimkisi şl maclarina gore belirlense daha iyi olurdu ama federasyon işte...

Çevrimdışı Culpable

Eline koluna  Klavyene saglik .
harika bir yazi yazmissin

Yaş itibariyle MAF dönemine çocukluk yıllarımda şahit oldum çok şükür.Ama çok net hatırlarım o takımı ve o güzel zamanları.O yıllarda Tanju Çolak,Rıdvan Dilmen rakiplerimizin fenomen oyuncularıydı.Lacivert olanı o zamanlarda da yıldız peşinde koşardı.Değişen pek birşey yok onlar adına.Kaleci olarak Schumacher i getirip heyecan yaratırdı mesela.Kırmızı olanı ise Prekazi ve sol ayağıyla heyecanlanırdı.Mahalle maçlarında çocuklar rıdvan,tanju,schumacher diye isim takarlardı kendilerine.Milli takım maçları bile mahalle maçlarına benzerdi.Kimse Kadir,Ulvi,Feyyaz,Metin,Recep,Gökhan,Rıza,Ali olmazdı.O çocukların maç öncesi yaptıkları gürültünün yansıması gibiydi herşey.Hala kulağımdadır.Ama çok gol yerdi,hep yenilirdi o milli takım.San Marino ya puan kaybederdi mesela.Beklentiler yüksek,hayal kırıklıkları da o derece yüksek olurdu.Toplum olarak hala öyle değil miyiz zaten ? İşte o günkü popülizm çocukları,bugünün büyükleri oldular.Hepsi şeytan rıdvan,panter schumacher olmak istediler.Hayatlarına da böyle baktılar hep.Onlar hayata başka bakanlardı.Çoğu da çok gol yediler hayattan.

Bir de isimlerini mahalledeki çocukların dilinde pek duymadıklarımız vardı.Onlar tek başlarına kahraman değildiler çünkü.En az 3 kişi olurlardı.Metin-Ali-Feyyaz mesela.Aynı anda 3 ü de olamazdın çocuk ! Atom Karınca Rıza olunmazdı yine.Emek ve çaba demekti Rıza.O dönem çocuklarının hayalinde bunlar olmazdı.Çünkü ülkede tüketim devri başlamıştı.İdeal değildi senin için Rıza olmak çocuk ! Bireysellik insanlara empoze edilirken o günlerde,sen ekip olmanın güzelliğini anlayamazdın çocuk ! Kadir de olamazdın,Ulvi de,Gökhan da.İstediğin kadar az gol ye.Gösterişin yoksa olamazdın çocuk ! Senin için süsleme önemliydi artık

Bazı çocuklar ise mahalle maçlarında isim koymazdı kendine.Golü attığında onu rıdvan la değil,kendi adıyla kutlardı.İsimler hiç etkilemedi o çocukları.Bir isim hariç.Radyonun başında ''mikrofonlarımız şimdi inönü stadında sayın dinleyiciler'' dendiğinde,spiker in ''Beşiktaş golü buldu'' sözleri kulaklarında çok hoş bir tını kaldı o çocukların.Beşiktaş güzel kelimeydi.Okunması,söylenmesi,yazılması çok güzeldi.Tebeşşirle tahtaya güzel yazıyla yazıldığında çok hoş görünürdü.Çok sevdi Beşiktaş ı o çocuklar.Onlar süslemeyle,tek bir parçasıyla ilgilenmediler.Bütünle ilgilendiler hep ve bütün olan Beşiktaş tı sadece.Evet ''sade'' ve sadece Beşiktaş...

Kıssadan hisse sadede gelmek isterim.Bazı arkadaşlar 11 kadroları yaparken sırf ismi için o kişiyi kadroya yazıyorlar.İsimler tek başına bir şey ifade etmezler.Takım olmaya inanın.Ben buna inanıyorum.Bunun hiçbir zaman yanıltmadığını gördüm bu yaşıma kadar.Bu takımın can damarlarını kesip atmayın.Salt yetenekle takım olunmuyor.Bu takımın Kadir lere,Ulvi lere de ihtiyacı var.Şifo lara Sergen lere olduğu kadar.Bu takımın takım olmasında ki en önemli parçalar Oğuzhan,Olcay ve yavaş yavaş Cenk te olacaktır.Aidiyeti sağlayanlar bu takımın can damarlarıdır.Özellikle Olcay ve Cenk i ayrı sevin.Maçtan sonra kızın,yeteneklerini eleştirin,beğenmeyin ama bu oyuncuları ayrı sevin.Bunlar Beşiktaş demek çünkü.Bunlar bizim kıymetlerimiz.Olcay ın kıymeti bizden gittiğinde anlaşılacak mesela.Bunu biliyorum.Nacizane gözlem olarak algılarsanız sevinirim.Çok uzattım.Herkese saygılar

Çevrimdışı autopsy

Yaş itibariyle MAF dönemine çocukluk yıllarımda şahit oldum çok şükür.Ama çok net hatırlarım o takımı ve o güzel zamanları.O yıllarda Tanju Çolak,Rıdvan Dilmen rakiplerimizin fenomen oyuncularıydı.Lacivert olanı o zamanlarda da yıldız peşinde koşardı.Değişen pek birşey yok onlar adına.Kaleci olarak Schumacher i getirip heyecan yaratırdı mesela.Kırmızı olanı ise Prekazi ve sol ayağıyla heyecanlanırdı.Mahalle maçlarında çocuklar rıdvan,tanju,schumacher diye isim takarlardı kendilerine.Milli takım maçları bile mahalle maçlarına benzerdi.Kimse Kadir,Ulvi,Feyyaz,Metin,Recep,Gökhan,Rıza,Ali olmazdı.O çocukların maç öncesi yaptıkları gürültünün yansıması gibiydi herşey.Hala kulağımdadır.Ama çok gol yerdi,hep yenilirdi o milli takım.San Marino ya puan kaybederdi mesela.Beklentiler yüksek,hayal kırıklıkları da o derece yüksek olurdu.Toplum olarak hala öyle değil miyiz zaten ? İşte o günkü popülizm çocukları,bugünün büyükleri oldular.Hepsi şeytan rıdvan,panter schumacher olmak istediler.Hayatlarına da böyle baktılar hep.Onlar hayata başka bakanlardı.Çoğu da çok gol yediler hayattan.

Bir de isimlerini mahalledeki çocukların dilinde pek duymadıklarımız vardı.Onlar tek başlarına kahraman değildiler çünkü.En az 3 kişi olurlardı.Metin-Ali-Feyyaz mesela.Aynı anda 3 ü de olamazdın çocuk ! Atom Karınca Rıza olunmazdı yine.Emek ve çaba demekti Rıza.O dönem çocuklarının hayalinde bunlar olmazdı.Çünkü ülkede tüketim devri başlamıştı.İdeal değildi senin için Rıza olmak çocuk ! Bireysellik insanlara empoze edilirken o günlerde,sen ekip olmanın güzelliğini anlayamazdın çocuk ! Kadir de olamazdın,Ulvi de,Gökhan da.İstediğin kadar az gol ye.Gösterişin yoksa olamazdın çocuk ! Senin için süsleme önemliydi artık

Bazı çocuklar ise mahalle maçlarında isim koymazdı kendine.Golü attığında onu rıdvan la değil,kendi adıyla kutlardı.İsimler hiç etkilemedi o çocukları.Bir isim hariç.Radyonun başında ''mikrofonlarımız şimdi inönü stadında sayın dinleyiciler'' dendiğinde,spiker in ''Beşiktaş golü buldu'' sözleri kulaklarında çok hoş bir tını kaldı o çocukların.Beşiktaş güzel kelimeydi.Okunması,söylenmesi,yazılması çok güzeldi.Tebeşşirle tahtaya güzel yazıyla yazıldığında çok hoş görünürdü.Çok sevdi Beşiktaş ı o çocuklar.Onlar süslemeyle,tek bir parçasıyla ilgilenmediler.Bütünle ilgilendiler hep ve bütün olan Beşiktaş tı sadece.Evet ''sade'' ve sadece Beşiktaş...

Kıssadan hisse sadede gelmek isterim.Bazı arkadaşlar 11 kadroları yaparken sırf ismi için o kişiyi kadroya yazıyorlar.İsimler tek başına bir şey ifade etmezler.Takım olmaya inanın.Ben buna inanıyorum.Bunun hiçbir zaman yanıltmadığını gördüm bu yaşıma kadar.Bu takımın can damarlarını kesip atmayın.Salt yetenekle takım olunmuyor.Bu takımın Kadir lere,Ulvi lere de ihtiyacı var.Şifo lara Sergen lere olduğu kadar.Bu takımın takım olmasında ki en önemli parçalar Oğuzhan,Olcay ve yavaş yavaş Cenk te olacaktır.Aidiyeti sağlayanlar bu takımın can damarlarıdır.Özellikle Olcay ve Cenk i ayrı sevin.Maçtan sonra kızın,yeteneklerini eleştirin,beğenmeyin ama bu oyuncuları ayrı sevin.Bunlar Beşiktaş demek çünkü.Bunlar bizim kıymetlerimiz.Olcay ın kıymeti bizden gittiğinde anlaşılacak mesela.Bunu biliyorum.Nacizane gözlem olarak algılarsanız sevinirim.Çok uzattım.Herkese saygılar

Kendi adıma çok teşekkürler ederim , çok güzel anlatmışsınız . Zaman zaman çevremdeki bazı Beşiktaş'lılara anlatmaya çalışıp anlatmayı beceremediklerimi çok güzel ifade etmişsiniz .
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 17:39:00 autopsy ]

Çevrimdışı KadirA

Walter Bishop abimizin yazısı biyerlere sabitlenmeli :)

Çevrimdışı Çağatay

o mahalle maçlarında isim koymayan çocuklardan biri de bendim
bu yaş grubunu ve yaşadıklarımızı 4 paragrafta güzel özetlemişsin
o radyodan inönüye bağlanma anı ve staddaki o golün ardından gelen sesleri gürültüyü hiç unutmam
sayende yine hatırladım, hüzünlendim de aynı zamanda,
çok güzel zamanlardı ve çocuktuk daha masumca tutardık takımımızı daha yürektendi bizimkisi, esas olandı
ve şimdi bir kez daha düşünüyorum da çok güzel bir takım tutuyoruz be
Beşiktaşlıyız daha ne olsun...

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı KadirA

Gözler Rhdolfoda olacak, artık hazırdır umarım Gönül ile.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında 13 Eylül Salı günü saat 21.45’te Estádio do Sport Lisboa e Benfica’da Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak.Karşılaşmada Beşiktaş taraftarları için ayrılan biletler, 5 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da BJK Plaza C Blok'ta satışa sunulacak. 20 Euro’dan satışa çıkacak biletlerden satın almak isteyen taraftarların yanlarında pasaport fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.

İstanbul’daki bilet satışının sona ermesinden sonra Avrupa’da yaşayan taraftarlar için Lizbon’da bilet satışı yapılacaktır. Lizbon’daki bilet satışı hakkında ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr

Çevrimdışı Yasin02

Aras yine yok  :alala:
,

Milli takımda olabilir mi ?

edit : Milli takımdaymış
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 18:14:47 Yasin02 ]
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı KadirA

,

Milli takımda olabilir mi ?
Aras Ermenistan milli takımıyla beraber

Çevrimdışı arc1999

Şimdi bjk tvyi izleyemez miyiz?

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı arc1999

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kendine "dayı" diyen adam yorumlayacakmış maçı. Anlatım Bülent Ülgen.
Bülent Ulgen iyi spikerdir iyi mac anlatır
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hay aksi yazıyor 😀

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de bunu dene   :bandit:

http://www.dailymotion.com/besiktas

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bomboş tribünler kimse gitmemiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bomboş tribünler kimse gitmemiş

Herkes devretmek için adam arıyordu  :tabe: Normal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: