Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135257 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal Ç

Antep maçını burdan mı konuşacağız yoksa beşiktaşın maçı var kısmına alt başlık açılacak mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karabük maçı 10 eylül cumartesi 21.15'de oynayacak

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cisse yi hic sevemedim.

Ernst bambaskaydi. Bizim taraftar sevilecek adami her donem sever. İstanbul yasamimda her maca gitmeye calistim, her mactan once gordugum ilk cagirilan Ernst olurdu.

Simdi de ilk cagirilanlardan biri Atiba. Sozun ozu taraftar bos adami sevmez.

Çevrimdışı KadirA

Arkadaşlar, BJK tv sadece digiturkten mi izleniyor. Şuan dışarıdayım akrabamda, uydudan izlenemiyor mu?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Ozaman TFF passosu cikar her maca girebilir
Varmi oyle bir sey ilk defa duydum sagolasin.
Bu pasolig ugrasi yuzunden cok sogudum mac izlemekten 92 den beri gittigim mac biletlerini sakliyorum illa kagit illa kagit  :D

Çevrimdışı D-MAN

Arkadaşlar, BJK tv sadece digiturkten mi izleniyor. Şuan dışarıdayım akrabamda, uydudan izlenemiyor mu?

hayır  sadece digitürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hayır  sadece digitürk

LigTv'den tek farkı internette de yayınlanıyor olması o zaman. "Kendi kanalımız"
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KadirA

hayır  sadece digitürk
Hayda, ozaman eve geçeyim :)

Çevrimdışı Blackmd1

BJK TV'nin Digitürk'le sözleşmesi ne zaman bitiyor bileniniz var mı acaba ?  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Yaş itibariyle MAF dönemine çocukluk yıllarımda şahit oldum çok şükür.Ama çok net hatırlarım o takımı ve o güzel zamanları.O yıllarda Tanju Çolak,Rıdvan Dilmen rakiplerimizin fenomen oyuncularıydı.Lacivert olanı o zamanlarda da yıldız peşinde koşardı.Değişen pek birşey yok onlar adına.Kaleci olarak Schumacher i getirip heyecan yaratırdı mesela.Kırmızı olanı ise Prekazi ve sol ayağıyla heyecanlanırdı.Mahalle maçlarında çocuklar rıdvan,tanju,schumacher diye isim takarlardı kendilerine.Milli takım maçları bile mahalle maçlarına benzerdi.Kimse Kadir,Ulvi,Feyyaz,Metin,Recep,Gökhan,Rıza,Ali olmazdı.O çocukların maç öncesi yaptıkları gürültünün yansıması gibiydi herşey.Hala kulağımdadır.Ama çok gol yerdi,hep yenilirdi o milli takım.San Marino ya puan kaybederdi mesela.Beklentiler yüksek,hayal kırıklıkları da o derece yüksek olurdu.Toplum olarak hala öyle değil miyiz zaten ? İşte o günkü popülizm çocukları,bugünün büyükleri oldular.Hepsi şeytan rıdvan,panter schumacher olmak istediler.Hayatlarına da böyle baktılar hep.Onlar hayata başka bakanlardı.Çoğu da çok gol yediler hayattan.

Bir de isimlerini mahalledeki çocukların dilinde pek duymadıklarımız vardı.Onlar tek başlarına kahraman değildiler çünkü.En az 3 kişi olurlardı.Metin-Ali-Feyyaz mesela.Aynı anda 3 ü de olamazdın çocuk ! Atom Karınca Rıza olunmazdı yine.Emek ve çaba demekti Rıza.O dönem çocuklarının hayalinde bunlar olmazdı.Çünkü ülkede tüketim devri başlamıştı.İdeal değildi senin için Rıza olmak çocuk ! Bireysellik insanlara empoze edilirken o günlerde,sen ekip olmanın güzelliğini anlayamazdın çocuk ! Kadir de olamazdın,Ulvi de,Gökhan da.İstediğin kadar az gol ye.Gösterişin yoksa olamazdın çocuk ! Senin için süsleme önemliydi artık

Bazı çocuklar ise mahalle maçlarında isim koymazdı kendine.Golü attığında onu rıdvan la değil,kendi adıyla kutlardı.İsimler hiç etkilemedi o çocukları.Bir isim hariç.Radyonun başında ''mikrofonlarımız şimdi inönü stadında sayın dinleyiciler'' dendiğinde,spiker in ''Beşiktaş golü buldu'' sözleri kulaklarında çok hoş bir tını kaldı o çocukların.Beşiktaş güzel kelimeydi.Okunması,söylenmesi,yazılması çok güzeldi.Tebeşşirle tahtaya güzel yazıyla yazıldığında çok hoş görünürdü.Çok sevdi Beşiktaş ı o çocuklar.Onlar süslemeyle,tek bir parçasıyla ilgilenmediler.Bütünle ilgilendiler hep ve bütün olan Beşiktaş tı sadece.Evet ''sade'' ve sadece Beşiktaş...

Kıssadan hisse sadede gelmek isterim.Bazı arkadaşlar 11 kadroları yaparken sırf ismi için o kişiyi kadroya yazıyorlar.İsimler tek başına bir şey ifade etmezler.Takım olmaya inanın.Ben buna inanıyorum.Bunun hiçbir zaman yanıltmadığını gördüm bu yaşıma kadar.Bu takımın can damarlarını kesip atmayın.Salt yetenekle takım olunmuyor.Bu takımın Kadir lere,Ulvi lere de ihtiyacı var.Şifo lara Sergen lere olduğu kadar.Bu takımın takım olmasında ki en önemli parçalar Oğuzhan,Olcay ve yavaş yavaş Cenk te olacaktır.Aidiyeti sağlayanlar bu takımın can damarlarıdır.Özellikle Olcay ve Cenk i ayrı sevin.Maçtan sonra kızın,yeteneklerini eleştirin,beğenmeyin ama bu oyuncuları ayrı sevin.Bunlar Beşiktaş demek çünkü.Bunlar bizim kıymetlerimiz.Olcay ın kıymeti bizden gittiğinde anlaşılacak mesela.Bunu biliyorum.Nacizane gözlem olarak algılarsanız sevinirim.Çok uzattım.Herkese saygılar

+1903

:claps:

Çevrimdışı KadirA

Talisca Aboubakar ve İnleri çok merak ediyorum. Muhtemelen İnler Tolgay Talisca ortasahasını görürüz. Güzel olacak hoş olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayda, ozaman eve geçeyim :)

sadece oradan değil internetten yayında var.

Çevrimdışı KadirA

sadece oradan değil internetten yayında var.
Biliyorum ancak net ve bilgisayar yok. Paketi öldürmeyelim ayrıca telden keyif vermez. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Varmi oyle bir sey ilk defa duydum sagolasin.
Bu pasolig ugrasi yuzunden cok sogudum mac izlemekten 92 den beri gittigim mac biletlerini sakliyorum illa kagit illa kagit  :D
Evet TFF logolu Passoligle butun takimlarin maçlarına girebilirsin

Lakin onda da soyle bir sıkıntı var , Kritik maclarda ozellikle DERBILERde kulupler TFF passoligine bilet yuklenmesine bloke koyduruyor Truva ihtimaline karsi

Yani Derbilerde TFF passoligi ile giris yapamayabilirsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

BJK TV'nin Digitürk'le sözleşmesi ne zaman bitiyor bileniniz var mı acaba ?  :alala:

BJK TV'nin uydu da yer almamasının sebebi derneğe bağlı olmasıydı sanırım. Bu konuda bir düzenleme yapılırsa aynı anda ikisinde de yayın yapabilir olması lazım.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Giunti vardı birde onuda severdim :(

Çevrimdışı KadirA

Ernst falan değil de, Pancu benim her zaman kalbimde bir başka...

Çevrimdışı KadirA

Güncel olarak da, Atiba.

Haftaya forma alacağım beyaz. Arkasına Atiba :))

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kendine "dayı" diyen adam yorumlayacakmış maçı. Anlatım Bülent Ülgen.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih_

Evet TFF logolu Passoligle butun takimlarin maçlarına girebilirsin

Lakin onda da soyle bir sıkıntı var , Kritik maclarda ozellikle DERBILERde kulupler TFF passoligine bilet yuklenmesine bloke koyduruyor Truva ihtimaline karsi

Yani Derbilerde TFF passoligi ile giris yapamayabilirsin

Turizimciyim dunya markasi olan bir firmanin sampiyonlar ligi islerinide yapiyoruz.
Sampiyonlar ligi biletleri kagit bilet olarak geliyor bize.

Çevrimdışı KadirA

Yaş itibariyle MAF dönemine çocukluk yıllarımda şahit oldum çok şükür.Ama çok net hatırlarım o takımı ve o güzel zamanları.O yıllarda Tanju Çolak,Rıdvan Dilmen rakiplerimizin fenomen oyuncularıydı.Lacivert olanı o zamanlarda da yıldız peşinde koşardı.Değişen pek birşey yok onlar adına.Kaleci olarak Schumacher i getirip heyecan yaratırdı mesela.Kırmızı olanı ise Prekazi ve sol ayağıyla heyecanlanırdı.Mahalle maçlarında çocuklar rıdvan,tanju,schumacher diye isim takarlardı kendilerine.Milli takım maçları bile mahalle maçlarına benzerdi.Kimse Kadir,Ulvi,Feyyaz,Metin,Recep,Gökhan,Rıza,Ali olmazdı.O çocukların maç öncesi yaptıkları gürültünün yansıması gibiydi herşey.Hala kulağımdadır.Ama çok gol yerdi,hep yenilirdi o milli takım.San Marino ya puan kaybederdi mesela.Beklentiler yüksek,hayal kırıklıkları da o derece yüksek olurdu.Toplum olarak hala öyle değil miyiz zaten ? İşte o günkü popülizm çocukları,bugünün büyükleri oldular.Hepsi şeytan rıdvan,panter schumacher olmak istediler.Hayatlarına da böyle baktılar hep.Onlar hayata başka bakanlardı.Çoğu da çok gol yediler hayattan.

Bir de isimlerini mahalledeki çocukların dilinde pek duymadıklarımız vardı.Onlar tek başlarına kahraman değildiler çünkü.En az 3 kişi olurlardı.Metin-Ali-Feyyaz mesela.Aynı anda 3 ü de olamazdın çocuk ! Atom Karınca Rıza olunmazdı yine.Emek ve çaba demekti Rıza.O dönem çocuklarının hayalinde bunlar olmazdı.Çünkü ülkede tüketim devri başlamıştı.İdeal değildi senin için Rıza olmak çocuk ! Bireysellik insanlara empoze edilirken o günlerde,sen ekip olmanın güzelliğini anlayamazdın çocuk ! Kadir de olamazdın,Ulvi de,Gökhan da.İstediğin kadar az gol ye.Gösterişin yoksa olamazdın çocuk ! Senin için süsleme önemliydi artık

Bazı çocuklar ise mahalle maçlarında isim koymazdı kendine.Golü attığında onu rıdvan la değil,kendi adıyla kutlardı.İsimler hiç etkilemedi o çocukları.Bir isim hariç.Radyonun başında ''mikrofonlarımız şimdi inönü stadında sayın dinleyiciler'' dendiğinde,spiker in ''Beşiktaş golü buldu'' sözleri kulaklarında çok hoş bir tını kaldı o çocukların.Beşiktaş güzel kelimeydi.Okunması,söylenmesi,yazılması çok güzeldi.Tebeşşirle tahtaya güzel yazıyla yazıldığında çok hoş görünürdü.Çok sevdi Beşiktaş ı o çocuklar.Onlar süslemeyle,tek bir parçasıyla ilgilenmediler.Bütünle ilgilendiler hep ve bütün olan Beşiktaş tı sadece.Evet ''sade'' ve sadece Beşiktaş...

Kıssadan hisse sadede gelmek isterim.Bazı arkadaşlar 11 kadroları yaparken sırf ismi için o kişiyi kadroya yazıyorlar.İsimler tek başına bir şey ifade etmezler.Takım olmaya inanın.Ben buna inanıyorum.Bunun hiçbir zaman yanıltmadığını gördüm bu yaşıma kadar.Bu takımın can damarlarını kesip atmayın.Salt yetenekle takım olunmuyor.Bu takımın Kadir lere,Ulvi lere de ihtiyacı var.Şifo lara Sergen lere olduğu kadar.Bu takımın takım olmasında ki en önemli parçalar Oğuzhan,Olcay ve yavaş yavaş Cenk te olacaktır.Aidiyeti sağlayanlar bu takımın can damarlarıdır.Özellikle Olcay ve Cenk i ayrı sevin.Maçtan sonra kızın,yeteneklerini eleştirin,beğenmeyin ama bu oyuncuları ayrı sevin.Bunlar Beşiktaş demek çünkü.Bunlar bizim kıymetlerimiz.Olcay ın kıymeti bizden gittiğinde anlaşılacak mesela.Bunu biliyorum.Nacizane gözlem olarak algılarsanız sevinirim.Çok uzattım.Herkese saygılar
Daha güzel yazılamazdı. Teşekkürler.

Çevrimdışı KadirA

Kendine "dayı" diyen adam yorumlayacakmış maçı. Anlatım Bülent Ülgen.
Bülent Ülgen başka iş yapsın mikrofon başında olmuyor o adam.

Çok kızıyorum BJK Tv ye. Kurumsallık profesyonellik yok. İşi bilen adam yok. Rezil ötesi bir yayıncılık. Umarım en kısa zamanda düzeltilir. Melike Saied ablamız var, onu severim ama :)

Çevrimdışı Tolga

3. Hafta : BEŞİKTAŞ - Karabükspor (10 Eylül 2016 Cumartesi / 21:15)

4. Hafta : Akhisar Belediyespor - BEŞİKTAŞ (18 Eylül 2016 Pazar / 20:00)

5. Hafta : BEŞİKTAŞ - Galatasaray (24 Eylül 2016 Cumartesi / 20:00)

6. Hafta : Çaykur Rizespor - BEŞİKTAŞ (1 Ekim 2016 Cumartesi / 19:00)

7. Hafta : Kayserispor - BEŞİKTAŞ (15 Ekim 2016 Cumartesi / 17:00)

8. Hafta: BEŞİKTAŞ - Antalyaspor (23 Ekim 2016 Pazar / 19:00)

9. Hafta : Gençlerbirliği - BEŞİKTAŞ (28 Ekim 2016 Cuma / 20:00)

10. Hafta : BEŞİKTAŞ - Trabzonspor (5 Kasım 2016 Cumartesi / 19:00)

11. Hafta : Adanaspor - BEŞİKTAŞ (19 Kasım 2016 Cumartesi / 19:00)

12. Hafta : BEŞİKTAŞ - Başakşehir (26 Kasım 2016 Cumartesi /19:00)

13. Hafta : Fenerbahçe - BEŞİKTAŞ (3 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

14. Hafta : BEŞİKTAŞ - Bursaspor (10 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

15. Hafta : Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ (17 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

16. Hafta : BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor (24 Aralık 2016 Cumartesi / 19:00)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: