Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133661 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sifo mehmet kozdu, okeydi, jokerdi yahu basimiz sikisinca cat cat, pit pit
Gsye rovosata midir nedir var ya oyle bir vurus hani kaleye sirtini donuyon tekken3 tekmesin gibi baleyle karisik, gopeara gibin debiyon dopi hah oyle sokmustu final macinda, ft agliyordu. Ah ah sifo dedik adama oburune dememiz lazimdi aslinda enzo mehmet diye

adam harbiden de golleri atılabilecek her pozisyonda attı 69 pozisyon varsa 69unu da yaptı  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

transfer sezonunu bitirdik gönül rahatlığı ile tatile çıkabilirim artık  :bandit:
bir de general bir stoper alsaydık tatilim tam kaymaklı ekmek kadayıfı olacaktı. neyse ben ekmek kadayıfını kaymaksız da severim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfer sezonunu bitirdik gönül rahatlığı ile tatile çıkabilirim artık  :bandit:
bir de general bir stoper alsaydık tatilim tam kaymaklı ekmek kadayıfı olacaktı. neyse ben ekmek kadayıfını kaymaksız da severim  :icool:
Abi Bende 3 haftalık güzel bir tatile çıkacağım

Çevrimdışı mylife1903

Sitres olduk abi, git biraz kafa izni yap, ayni benim gibi, transfer sezonu biter bitmez benimkileri paketledim, bekarlik sultanlikmis resmen, bagimsizligimi ilan etme kalkismasi yaptim, bosasam mi kariyi acaba, diye dusunuyorum.
Ohhh ne guzel yaa, hava da guzel, karisan yok, evde bagiran cagiran yok, canim sikiliyor sadece bu kadin milleti ilgin, onlarla da onlarsiz da olmuyor. Ayni stoper gibi abi, stopersiz de olmuyor, stoperli de olmuyor. Stopersiz, necip oynuyor, stoperli versiyonda kalede tolga. Ogrenilmis caresizlik midir nedir bisi kesfettiler ya hah ondan ya da tukenmislik sendromu mu bisi var, freud bunu begenmedi,

Çevrimdışı Oktay

Sifo mehmet kozdu, okeydi, jokerdi yahu basimiz sikisinca cat cat, pit pit
Gsye rovosata midir nedir var ya oyle bir vurus hani kaleye sirtini donuyon tekken3 tekmesin gibi baleyle karisik, gopeara gibin debiyon dopi hah oyle sokmustu final macinda, ft agliyordu. Ah ah sifo dedik adama oburune dememiz lazimdi aslinda enzo mehmet diye

şifo ya özel bi hayranlığını anlayabilirimde bu kulup de  sergen yalçın gerçeği varken ( futbol anlamında) ve onuda anlatmaya kalkarsak şifonun esamasi okunmaz..hee efendiliktede,profesyonellikte şifo sergene 50 basar ayrı bi konu

Çevrimdışı İhsan

@Mehmet Ali C.
Transferlerin iyi olup olamadığını sezon sonu görürsün.
Tatilin güzel olup olmadığını 3 hafta sonra görürsün  :D

Sana iyi tatiller  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

devlet memuru olmak ne güzel iş yaa kariyerim boyunca asla blok 3 hafta iznim olmadı bırak 3 haftayı 2 hafta da olmadı en uzun blok iznim 9 gün oldu...

shake your head take your salary  :D

Çevrimdışı tangaz

Sitres olduk abi, git biraz kafa izni yap, ayni benim gibi, transfer sezonu biter bitmez benimkileri paketledim, bekarlik sultanlikmis resmen, bagimsizligimi ilan etme kalkismasi yaptim, bosasam mi kariyi acaba, diye dusunuyorum.
Ohhh ne guzel yaa, hava da guzel, karisan yok, evde bagiran cagiran yok, canim sikiliyor sadece bu kadin milleti ilgin, onlarla da onlarsiz da olmuyor. Ayni stoper gibi abi, stopersiz de olmuyor, stoperli de olmuyor. Stopersiz, necip oynuyor, stoperli versiyonda kalede tolga. Ogrenilmis caresizlik midir nedir bisi kesfettiler ya hah ondan ya da tukenmislik sendromu mu bisi var, freud bunu begenmedi,

freudun fitbol üzerine karaladığı satırlar varmıdır ki  :alala: yoksa ingilizler o zaman daha meşin topu keşfetmemişmiydi?

biz stoper alsaydık adamım tosiçi uefa kadrosundan silmek zorunda kalacaktık almadığımız iyi oldu, herif kalkışma sabahı tankla poz veren taşşş gibi stoper yahuu  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

freudun fitbol üzerine karaladığı satırlar varmıdır ki  :alala: yoksa ingilizler o zaman daha meşin topu keşfetmemişmiydi?

biz stoper alsaydık adamım tosiçi uefa kadrosundan silmek zorunda kalacaktık almadığımız iyi oldu, herif kalkışma sabahı tankla poz veren taşşş gibi stoper yahuu  :icool:
Tosici ben de seviyorum abi adam iyi futbolcu, tamam oyle yildiz futbolcu 10milyon yoruluk oyuncu degil ama problemsiz, profesyonel, kendini hazir tutan 25 kisilik kadro icinde bulunmasi gereken bir disli.

Çevrimdışı tangaz

Tosici ben de seviyorum abi adam iyi futbolcu, tamam oyle yildiz futbolcu 10milyon yoruluk oyuncu degil ama problemsiz, profesyonel, kendini hazir tutan 25 kisilik kadro icinde bulunmasi gereken bir disli.

aynen öyle tosiç+necip ve biz psg, city değiliz doğru denklem...

Çevrimdışı tangaz

neyse dostlar tangaz kaçar.
haftaya bugün, bu saatlerde görüşürüz  :bye:

Çevrimdışı mylife1903

şifo ya özel bi hayranlığını anlayabilirimde bu kulup de  sergen yalçın gerçeği varken ( futbol anlamında) ve onuda anlatmaya kalkarsak şifonun esamasi okunmaz..hee efendiliktede,profesyonellikte şifo sergene 50 basar ayrı bi konu
Sergeni de ayri severim @Oktay ama sergen fbde oynadi, gsde oynadi hatta tsde oynadi cok git gel yapti. Sifo mehmet ise 21 yasinda kulube girdi ve jubilesine kadar burada oynadi.

Her baba evlatlarini ayni sever ben ayirmam ikisinide, sifo mehmet bizim doktor olmus, efendi iki cocuk sahibi bize torun bagislamis cocugumuz gibi, sergen ise abisinden cok daha akilli olmasina ragmen, azicik simarik, asi, hovarda, motorla gezen aile sahibi hala olamamis haylaz kucuk erkek cocuktur onu da cok severim.

Bak abi bunu da taaa 02.05.2016 da yazmisim
Sergen farkli bir boyuttur onun iqsu yuksektir. 101. Yilda rizespor ile genclerbirligine attigi gollere bakin sergen odur. Sergen radar gibi tarar sahayi. Ayrica sergen kadar iyi kayarak mudahele eden futbolcu gormedim ben en iyisidir.

Ama sergeni anlatan en iyi gol adanaspora yerde yatarken 3 kisinin icinden ayagini kaldirarak attigi goldur. Oturdugu yerden degil yattigi yerden rovasata atmis futbolcudur

Çevrimdışı Yasin02

neyse dostlar tangaz kaçar.
haftaya bugün, bu saatlerde görüşürüz  :bye:

Allah'a emanet
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bjk TV bugün oynanacak Gaziantepspor hazırlık maçını 11 kamera ve 2 slow motion kamera ile canlı yayın yapacakmış. Yayın baya kaliteli olcağa benziyor

Ah bi de uyduya gelseler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartal74

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 12:30:54 kartal74 ]

Çevrimdışı kartal74

Türk futbolunda son  30 yılın en büyük ismi-tartışmasız- sergendir.amma Beşiktaşa hizmet anlamında sergen-şifo ismini kıyaslarsak şifonün katkıları terazide çok daha ağır basar.3 sene üstüste şampiyonlukta ene büyük emeği şifo vermiştir.gerek devamlılığı olsun,gerek  büyük maçların gol ve asist anlamında adresi olsun hep öne çıkan ŞİFO MEHMET'Ttir.sergen en büyük katkısını  100.yılındaki şampiyonluğumuzda vermiştir.birde  ertuğrula çok güçlü önyargılar var forumda.fikir beyan ediyor.ama gencin yaşı ertuğrulu görmeye kronolojik olarak yaşı yetmiyor.ertuğrul seba döneminin ekonomik anlamında ilk yıldız transferidir.ve karşılığını ilk senesinde daumlu şampiyon kadroda atığı 20 küsür golle vermiştir.sonraki 96-200 yılları döneminde şaibeli ve netametli yaratılmış fetossaray kasırgasına bizim takımdan iki isim ayakta durabilmiş.birincisi sifo,ikincisi ertuğruldur.bakın  o dönem maçlarına hep bu iki sism BEŞİKTAŞ'ı ayakta bir nebze tutabilmişlerdir.umut bağladığımız diğer namzetler(sergen,oktay,alpay,amaokachi vs) sonraki istasyonlarda treni terkeden tayfadan olmuşlarıdır. bilmiyorum ben mi yanlış maçları izledim ideolojilerimiz ,futbol değerlerimize sekte vurmasına ölçü olmamalıdır.

Çevrimdışı Oktay

Sergeni de ayri severim @Oktay ama sergen fbde oynadi, gsde oynadi hatta tsde oynadi cok git gel yapti. Sifo mehmet ise 21 yasinda kulube girdi ve jubilesine kadar burada oynadi.

Her baba evlatlarini ayni sever ben ayirmam ikisinide, sifo mehmet bizim doktor olmus, efendi iki cocuk sahibi bize torun bagislamis cocugumuz gibi, sergen ise abisinden cok daha akilli olmasina ragmen, azicik simarik, asi, hovarda, motorla gezen aile sahibi hala olamamis haylaz kucuk erkek cocuktur onu da cok severim.

Bak abi bunu da taaa 02.05.2016 da yazmisim
Sergen farkli bir boyuttur onun iqsu yuksektir. 101. Yilda rizespor ile genclerbirligine attigi gollere bakin sergen odur. Sergen radar gibi tarar sahayi. Ayrica sergen kadar iyi kayarak mudahele eden futbolcu gormedim ben en iyisidir.

Ama sergeni anlatan en iyi gol adanaspora yerde yatarken 3 kisinin icinden ayagini kaldirarak attigi goldur. Oturdugu yerden degil yattigi yerden rovasata atmis futbolcudur
şifo ayrı bir güzel sergen ayrı bi güzel..ikisinin hakkında ne konuşssak az kalır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaslar Vodafone bu sene Besiktas taraftarına bir guzellik daha yapmis yeni öğrendim

Vodafone RED tarifeli olanlar , Stadda gise kuyrugu beklemeden VIP girişinden hic beklemeden stada giris yapıp daha sonra kendi tribunune geçiş yapabiliyormuş

Aklinizda bulunsun :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar Vodafone bu sene Besiktas taraftarına bir guzellik daha yapmis yeni öğrendim

Vodafone RED tarifeli olanlar , Stadda gise kuyrugu beklemeden VIP girişinden hic beklemeden stada giris yapıp daha sonra kendi tribunune geçiş yapabiliyormuş

Aklinizda bulunsun :busted_cop: :busted_cop:

O nasıl iş abi :alala: Vodafone Red'li olduğu Passo da mı yazıyo ki :alala:

Ha bi de kendi tribününe geçeceği ne malum.. Bana pek mantıklı gelmedi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yunus emre böyle haberleri nereden öğreniyo çok merak ediyorum :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az Once Vodafone çalışanları geldi is yerine Hat veya internet vermek icin

Muhabbet ettik , O soyledi aklinda olsun yeni bir uygulama bu sene basladi dedi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Atc1903

az önce fifa oynuyodum stoperlerin durumu vahim :D hemen kjaere bastım parayı aldım

Çevrimdışı wbishop82

gs ve d.kiev maçları kritik eşik olacak diye düşünüyorum.takımın yavaş yavaş oturmaya başladığı zamanlara denk gelecek.Orada alınacak skorlar moral motivasyon açısından çok önemli olacak.Sağlam bir ivme yakalayabiliriz.Ben transferlerin hemen takıma gireceğini düşünmüyorum.Yavaş yavaş monte edilecektir.gs maçında Şenol hoca son halini verecektir 11 e.Şu an için kalede tolga olur ( hata yapana kadar ).Beck in formda olduğunu ve kolay kolay gökhan gönül ün formayı alamayacağını düşünüyorum.Sol taraf çok güçlü.Olcay ın hemen kesildiğini görüyorum.Olcay ın ben bu takımdan kesilmeyeceğini düşünüyorum.Sahada ki ruhumuz o bizim ve ben katkısının çok fazla olduğunu düşünüyorum.Yine abubakar cenk ten hemen alamaz formayı.Şenol hoca cenk i kaybetmek istemeyecektir.Geçen sezonun son haftalarında başarılı olan marcelo-tosiç ikilsini deneyecektir yine.Bir süre oluşacak tahmini 11 im

Tolga-Beck-Marcelo-Tosiç-Adriano-Atiba-Oğuzhan-Talisca-Olcay-Quaresma-Cenk

Abubakar ve Caner oyuna kesin girer.Orta sahada da Gökhan inler

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Girişte QR Kod yada şifreni görevliye gösteriyosun seni ordan geçiriyor.
Vodafone'nin Besıktasımız ıcın cok güzel kampanyalar yapıyo.

Çevrimdışı mylife1903

şifo ayrı bir güzel sergen ayrı bi güzel..ikisinin hakkında ne konuşssak az kalır
Sergene doyamadik, icimizde kaldi.
Keske seba hic gondermeseydi sonra ikinci lige gidecegine kalsaydi. Insallah atiba ve quaresmada ayni hatalari tekrarlamayiz.
Atiba kalsin 3 sene sonra yedek olur. Dusunun ayni gecen sezonki gibi iki stoper sakatlaniyor, digeri cezali onumuzde derbi mac var yedeklerde de atiba. Hepimiz atiba reis oynar, kazaniriz, deriz hic uzulmeyiz isterse 38-39 yasinda olsun atiba.
Karijma da ayni, taraftar seviyor bu hinziri otursun kulubede mesela mac 3-0 oldu vodafone arenada taraftar makaraya baglar, oyunun ritmi bozulur ama sokarsin son 20 dakikada karijmayi butun takim ve tribun ayaklanir, mac yeniden baslar.
Sergeni de quaresma gibi kullanmaliydik cok az oynadi bizde. Kendi hatalari da var tabi ilk surtusmesi galiba ugur eksioglu ile olmustu. Koca is adamina, koc holding yoneticisine "ugur eksioglu oynasin ozaman"demisti galiba, ugur eksioglu kalmis, sergen gitmisti. Ahhh

Etiketler: