Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135540 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

gs ve d.kiev maçları kritik eşik olacak diye düşünüyorum.takımın yavaş yavaş oturmaya başladığı zamanlara denk gelecek.Orada alınacak skorlar moral motivasyon açısından çok önemli olacak.Sağlam bir ivme yakalayabiliriz.Ben transferlerin hemen takıma gireceğini düşünmüyorum.Yavaş yavaş monte edilecektir.gs maçında Şenol hoca son halini verecektir 11 e.Şu an için kalede tolga olur ( hata yapana kadar ).Beck in formda olduğunu ve kolay kolay gökhan gönül ün formayı alamayacağını düşünüyorum.Sol taraf çok güçlü.Olcay ın hemen kesildiğini görüyorum.Olcay ın ben bu takımdan kesilmeyeceğini düşünüyorum.Sahada ki ruhumuz o bizim ve ben katkısının çok fazla olduğunu düşünüyorum.Yine abubakar cenk ten hemen alamaz formayı.Şenol hoca cenk i kaybetmek istemeyecektir.Geçen sezonun son haftalarında başarılı olan marcelo-tosiç ikilsini deneyecektir yine.Bir süre oluşacak tahmini 11 im

Tolga-Beck-Marcelo-Tosiç-Adriano-Atiba-Oğuzhan-Talisca-Olcay-Quaresma-Cenk

Abubakar ve Caner oyuna kesin girer.Orta sahada da Gökhan inler
Katiliyorum takim yavas yavas evrilecektir. Ayni araba modeli gibi once ufak makyaj adriano ve taliska ki bu ikisi yeni gelenlere gore baya bi kidemli sonra iki uc mac oynariz ve yeni kasa besiktas cikar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Katiliyorum takim yavas yavas evrilecektir. Ayni araba modeli gibi once ufak makyaj adriano ve taliska ki bu ikisi yeni gelenlere gore baya bi kidemli sonra iki uc mac oynariz ve yeni kasa besiktas cikar.
Muslera işi sende gs maçında abi bizimkiler heyecan yapıyor topu kaleye sokamıyorlar

Çevrimdışı Tarık16

Gaziantep maci icin bilet devri yapabilirim tabiiki ucretsiz ve ogrenciye :)

Çevrimdışı mylife1903

Muslera işi sende gs maçında abi bizimkiler heyecan yapıyor topu kaleye sokamıyorlar

Calisiyoruz o konuda, her gece yatmadan 5 dakika musleraya gara buyu yapiyorum ishal olsun diye aslinda oynasa da bisi fark etmez ama biz isi garantiye alalim :lol:

Çevrimdışı karakartal1313

Gaziantep maci icin bilet devri yapabilirim tabiiki ucretsiz ve ogrenciye :)

talibim

Çevrimdışı Oktay

Sergene doyamadik, icimizde kaldi.
Keske seba hic gondermeseydi sonra ikinci lige gidecegine kalsaydi. Insallah atiba ve quaresmada ayni hatalari tekrarlamayiz.
Atiba kalsin 3 sene sonra yedek olur. Dusunun ayni gecen sezonki gibi iki stoper sakatlaniyor, digeri cezali onumuzde derbi mac var yedeklerde de atiba. Hepimiz atiba reis oynar, kazaniriz, deriz hic uzulmeyiz isterse 38-39 yasinda olsun atiba.
Karijma da ayni, taraftar seviyor bu hinziri otursun kulubede mesela mac 3-0 oldu vodafone arenada taraftar makaraya baglar, oyunun ritmi bozulur ama sokarsin son 20 dakikada karijmayi butun takim ve tribun ayaklanir, mac yeniden baslar.
Sergeni de quaresma gibi kullanmaliydik cok az oynadi bizde. Kendi hatalari da var tabi ilk surtusmesi galiba ugur eksioglu ile olmustu. Koca is adamina, koc holding yoneticisine "ugur eksioglu oynasin ozaman"demisti galiba, ugur eksioglu kalmis, sergen gitmisti. Ahhh
  konuyu şöyle bi videoyla bağlayalım

Çevrimdışı Çağatay

talisca'nın, inler'in, caner'in, adriano'nun,ebubekir'in heyecan yapacağını sanmıyorum
önce muslerayı sokarlar kaleye top peşinden gelir  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Girişte QR Kod yada şifreni görevliye gösteriyosun seni ordan geçiriyor.
Vodafone'nin Besıktasımız ıcın cok güzel kampanyalar yapıyo.
Demekki dogru bilgi almışım degilmi :eyes @Yusuf Tekeli @Mehmet Ali C.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

konuyu şöyle bi videoyla bağlayalım

Uffff o en sonda sureyya abi geliyor ya onun gelmesiyle benimde goZumden iki damla yas geliyor hwr seyrettigimde

Çevrimdışı ers_an

Özelden ilk ulaşacak arkadaşa bedelsiz Antep maçının transferini yapacağım dostlar.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İki tane yan yana eski açık biletimiz var.

@karakartal1313 e gönderildi
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 14:18:18 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı kadir

eski açıkta 121 de bilet var ücretsiz devredebilirim.

Çevrimdışı İhsan

Arkadaslar Vodafone bu sene Besiktas taraftarına bir guzellik daha yapmis yeni öğrendim

Vodafone RED tarifeli olanlar , Stadda gise kuyrugu beklemeden VIP girişinden hic beklemeden stada giris yapıp daha sonra kendi tribunune geçiş yapabiliyormuş

Aklinizda bulunsun :busted_cop: :busted_cop:

Nerde bu VIP girişi...
Bugün bir şey denemek isityorum da..  :naughty:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı wbishop82

ATİBA HUTCHİNSON...Biliç i hiç sevmesem de bu adamı getirttiği için çok teşekkürler.

Bu adam 2 sene sonra gidince yokluğuna nasıl alışacaz,yerini dolduramayacağımız biri varsa o da atibadır.Çok daha iyileri gelsede onun kadar uyum sağlayamayacaktır.Şimdiden derdi sardı beni.Bu kulüpte emekli olup,profesyonel kadroya dahil edilmesini çok istiyorum.Hiç bir yabancı oyuncuyu bu adam kadar benimsemedim

:claps: :claps: şimdiye kadar verdiğin hizmetler için sonsuz teşekkürler ATİBA.Seni seviyoruz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

ATİBA HUTCHİNSON...Biliç i hiç sevmesem de bu adamı getirttiği için çok teşekkürler.

Bu adam 2 sene sonra gidince yokluğuna nasıl alışacaz,yerini dolduramayacağımız biri varsa o da atibadır.Çok daha iyileri gelsede onun kadar uyum sağlayamayacaktır.Şimdiden derdi sardı beni.Bu kulüpte emekli olup,profesyonel kadroya dahil edilmesini çok istiyorum.Hiç bir yabancı oyuncuyu bu adam kadar benimsemedim

:claps: :claps: şimdiye kadar verdiğin hizmetler için sonsuz teşekkürler ATİBA.Seni seviyoruz

ernst içinde aynı şeyleri diyorduk abi ön libero konusunda iyiyiz :D

Çevrimdışı onder23

120. Bloktan 1 adet biletim var gitmek isteyene devredebilirim

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benfica deplasmanı  biletleri 20 euroymuş bilet almak isteyenler pasaportunun fotokopisinide getirmesi gerekiyormuş vize, uçak bileti olayı pahalı olmasa gidilir aslında

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba > ernst

Çevrimdışı Fatih_

Bu pasolig tas koydu mac izleme sevdamiza.
Hanim cinconlu simdi ona cincon cikarsam bizim maca gelemiycek. Bizim cikartsam kendi gelmiycek  birde ugrasmasi var. Boyle maclara ailesiyle gitmek istiyo insan ama mumkun degil bir suru prosedur sonucta insan vazgeciyo.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu pasolig tas koydu mac izleme sevdamiza.
Hanim cinconlu simdi ona cincon cikarsam bizim maca gelemiycek. Bizim cikartsam kendi gelmiycek  birde ugrasmasi var. Boyle maclara ailesiyle gitmek istiyo insan ama mumkun degil bir suru prosedur sonucta insan vazgeciyo.
Ozaman TFF passosu cikar her maca girebilir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İstanbul ahalisi çok şanslısınız be. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı wbishop82

Yaş itibariyle MAF dönemine çocukluk yıllarımda şahit oldum çok şükür.Ama çok net hatırlarım o takımı ve o güzel zamanları.O yıllarda Tanju Çolak,Rıdvan Dilmen rakiplerimizin fenomen oyuncularıydı.Lacivert olanı o zamanlarda da yıldız peşinde koşardı.Değişen pek birşey yok onlar adına.Kaleci olarak Schumacher i getirip heyecan yaratırdı mesela.Kırmızı olanı ise Prekazi ve sol ayağıyla heyecanlanırdı.Mahalle maçlarında çocuklar rıdvan,tanju,schumacher diye isim takarlardı kendilerine.Milli takım maçları bile mahalle maçlarına benzerdi.Kimse Kadir,Ulvi,Feyyaz,Metin,Recep,Gökhan,Rıza,Ali olmazdı.O çocukların maç öncesi yaptıkları gürültünün yansıması gibiydi herşey.Hala kulağımdadır.Ama çok gol yerdi,hep yenilirdi o milli takım.San Marino ya puan kaybederdi mesela.Beklentiler yüksek,hayal kırıklıkları da o derece yüksek olurdu.Toplum olarak hala öyle değil miyiz zaten ? İşte o günkü popülizm çocukları,bugünün büyükleri oldular.Hepsi şeytan rıdvan,panter schumacher olmak istediler.Hayatlarına da böyle baktılar hep.Onlar hayata başka bakanlardı.Çoğu da çok gol yediler hayattan.

Bir de isimlerini mahalledeki çocukların dilinde pek duymadıklarımız vardı.Onlar tek başlarına kahraman değildiler çünkü.En az 3 kişi olurlardı.Metin-Ali-Feyyaz mesela.Aynı anda 3 ü de olamazdın çocuk ! Atom Karınca Rıza olunmazdı yine.Emek ve çaba demekti Rıza.O dönem çocuklarının hayalinde bunlar olmazdı.Çünkü ülkede tüketim devri başlamıştı.İdeal değildi senin için Rıza olmak çocuk ! Bireysellik insanlara empoze edilirken o günlerde,sen ekip olmanın güzelliğini anlayamazdın çocuk ! Kadir de olamazdın,Ulvi de,Gökhan da.İstediğin kadar az gol ye.Gösterişin yoksa olamazdın çocuk ! Senin için süsleme önemliydi artık

Bazı çocuklar ise mahalle maçlarında isim koymazdı kendine.Golü attığında onu rıdvan la değil,kendi adıyla kutlardı.İsimler hiç etkilemedi o çocukları.Bir isim hariç.Radyonun başında ''mikrofonlarımız şimdi inönü stadında sayın dinleyiciler'' dendiğinde,spiker in ''Beşiktaş golü buldu'' sözleri kulaklarında çok hoş bir tını kaldı o çocukların.Beşiktaş güzel kelimeydi.Okunması,söylenmesi,yazılması çok güzeldi.Tebeşşirle tahtaya güzel yazıyla yazıldığında çok hoş görünürdü.Çok sevdi Beşiktaş ı o çocuklar.Onlar süslemeyle,tek bir parçasıyla ilgilenmediler.Bütünle ilgilendiler hep ve bütün olan Beşiktaş tı sadece.Evet ''sade'' ve sadece Beşiktaş...

Kıssadan hisse sadede gelmek isterim.Bazı arkadaşlar 11 kadroları yaparken sırf ismi için o kişiyi kadroya yazıyorlar.İsimler tek başına bir şey ifade etmezler.Takım olmaya inanın.Ben buna inanıyorum.Bunun hiçbir zaman yanıltmadığını gördüm bu yaşıma kadar.Bu takımın can damarlarını kesip atmayın.Salt yetenekle takım olunmuyor.Bu takımın Kadir lere,Ulvi lere de ihtiyacı var.Şifo lara Sergen lere olduğu kadar.Bu takımın takım olmasında ki en önemli parçalar Oğuzhan,Olcay ve yavaş yavaş Cenk te olacaktır.Aidiyeti sağlayanlar bu takımın can damarlarıdır.Özellikle Olcay ve Cenk i ayrı sevin.Maçtan sonra kızın,yeteneklerini eleştirin,beğenmeyin ama bu oyuncuları ayrı sevin.Bunlar Beşiktaş demek çünkü.Bunlar bizim kıymetlerimiz.Olcay ın kıymeti bizden gittiğinde anlaşılacak mesela.Bunu biliyorum.Nacizane gözlem olarak algılarsanız sevinirim.Çok uzattım.Herkese saygılar

Çevrimdışı wbishop82

:D onunda giunti ninde yeri ayrı ama bu başka bi sempatik :) bi bana mı öyle geliyor bilemiyorum

Etiketler: