Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135259 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfer dönemi bitti stad zaten bitti forum iyice texas'a döndü :)
Kanka sıkıntı milli maç arası oldu konuşacak bir şey yok bizim maç olsa 3 atardık 5 atardık diye konuşurduk

Çevrimdışı pascal26

Düşünce mi okuyorsun? Senin gibi okuduğunu anlamayanlardan sıkıldım artık. Biat edeceğim diye yazılanı okuyamıyorsunuz. İletilerimin neresinde takımın toplama olduğunu yazmışım. Ben size laf anlatmak ile uğraşamayacağım artık. Bu sefer dönüş bileti almadan kaçıyorum.

Cümlenin sonuna no comment yazmışsınız. Göndermelerde, ironilerde kullanılabilen bir kalıp.. Arkadaş da gayet olasılık dahilinde bir tahmin yapmış, inceyi görmüş ve size açıklama imkanı da bırakmış.

Ama karşılığında yazdıklarınız bayaa tuhaf. Biatlar, zekaya laf atmalar, üstten üstten garip cümleler.

Çevrimdışı AmaralGürses

arkadaşlar şampiyonlar liginde deplasman triübününe nasıl bilet alabiliyoruz? Aradım taradım bulamadım kulüp satışa çıkardı mı bizim Benfica kontenjanından biletleri?

Çevrimdışı Gokhan-

atalay konusunda arkadaşlara katılıyorum.

Bilgili ve bu işin kitabını bilen biri olduğu belli ama yaklaşım konusunda diğer kullanıcıları hafife alıyor ve tek doğru kendisinin söylediği gibiymiş davranıyor.

Mesleki ve teknik anlam içeren kelimeleri fazla kullanmadığı zaman bende yazılarını zevkle okuyorum ama işin içine öyle domestik momestik girince olmuyor, biraz daha halk'a inmesi lazım :)

Tek gidişlik bilete de gerek yok, her yanlış anlamaya ve eleştiriye kızarak gitmek olmaz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı pascal26

Yönetimin bu bütçeyle (olmayan bütçe) bu takviyeleri yapabilmesi rakipleri baya sarsmış görünüyor.

Onları da geçtim muhalefet, bizim transferlere yaşlı derken gsnin  31 yaşındaki de yonka 2 sene 5m oyro bayılmasını bile daha makul bulacak kadar yörüngeden çıktı.

Bu sene şampiyon olursak renkliler -hele erken kopan renkli- parasızlıktan ekonomik olarak anafora girecek.

Tek şansları 100. yıl ertesi gibi bizi içerden vurmak. En kolay hedefler de başkan-camianın bir kısmı ve başkan-hoca ilişkileri ve kadroya giremeyecek oyuncuların çıkarabileceği huzursuzluklar. Ve tabi Ozi ve Tolgay'a gelecek renkli teklifler.

Bu süreçler iyi idare edilirse tam yol ileri, kimse tutamaz.

Çevrimdışı Dr.Zeck

atalay konusunda arkadaşlara katılıyorum.

Bilgili ve bu işin kitabını bilen biri olduğu belli ama yaklaşım konusunda diğer kullanıcıları hafife alıyor ve tek doğru kendisinin söylediği gibiymiş davranıyor.

Mesleki ve teknik anlam içeren kelimeleri fazla kullanmadığı zaman bende yazılarını zevkle okuyorum ama işin içine öyle domestik momestik girince olmuyor, biraz daha halk'a inmesi lazım :)

Tek gidişlik bilete de gerek yok, her yanlış anlamaya ve eleştiriye kızarak gitmek olmaz.

:claps: :claps:

Çevrimdışı arda

Yönetimin bu bütçeyle (olmayan bütçe) bu takviyeleri yapabilmesi rakipleri baya sarsmış görünüyor.

Onları da geçtim muhalefet, bizim transferlere yaşlı derken gsnin  31 yaşındaki de yonka 2 sene 5m oyro bayılmasını bile daha makul bulacak kadar yörüngeden çıktı.

Bu sene şampiyon olursak renkliler -hele erken kopan renkli- parasızlıktan ekonomik olarak anafora girecek.

Tek şansları 100. yıl ertesi gibi bizi içerden vurmak. En kolay hedefler de başkan-camianın bir kısmı ve başkan-hoca ilişkileri ve kadroya giremeyecek oyuncuların çıkarabileceği huzursuzluklar. Ve tabi Ozi ve Tolgay'a gelecek renkli teklifler.

Bu iletiye bir pin gerek! 2016/2017 Sezonu Konu Başlığı Her sayfa başında bu gerçeklerle açılsın. Eline Sağlık
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mellfred

yarınki maçın yayını var mı ?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sergen348

Bugün ki maçta inşallah tüm yeni transferleri görürüz

Çevrimdışı 38life

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3053216813&feature=iv&src_vid=Xtz09c7BOjo&v=24pG6fOHFMw

abubakar ın gol de attığı 2015 yılı maçı videosu.ilgi duyanlar için

Aboubakar'ın bir pozisyondaki mücadele azmini beğendim ve kırptım. @wbishop82

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 11:17:32 38life ]

Çevrimdışı murat baltacı

bu laflar ismail içinde çok söylendi o zamanda dedim bu gün bırakalım 24 saat geçmeden renklilerden birine imzalar.
o zamanda millet güldü bana ama göründüğü gibi gönderdiğimiz gün bitmeden renkli imza attırdı.
o kadar fazla benim düşündüğüm doğru mantığı içinde oluyorsunuzki gerçekleri göremiyorsunuz.
Beğenmediğiniz Necip ozandan çok daha yararlı bir oyuncu  fenerin orta sahasına baksanıza bir bakalım necipten daha iyisini bulabilecekmisiniz.
tamam biz orta saha zenginliği içindeyiz bize gereksiz geliyor ama az alçak gönüllü olun
olan var olmayan var. Ben artık insanların düşünmeden yaptığı yorumlardan sıkıldım az
gerçekci olmak lazım burda bu gün necipe söylenenden fazlası geçen seneki transfer döneminde atibaya söylenmişti.
ah başkan atibayla kontrat uzattığı için ne laflar yemişdi bizde desteklediğimiz için başkanın yalakası olmuştuk
aynen söyledikleri şuydu Başkan hata yaptı diyemediğin için Atibayla uzatılmasının doğru karar olduğunu savunuyorsun
Necmi Abi ismailde durum farklı biz gökhanı almamış olsak veya şampiyon olup feneri hüsrana zarara uğratmamış olsak  ismaille işleri bile olmazdı sırf misilleme için aldılar aldıklarıda iyi oldu şuan sol bekte bir sıfır öndeyiz ismaili yolladık daha iyisini aldık ismail fenerde hatalar yapıp pişman oldukça iki sıfır olacak. Sen bide fenerli taraftarlara sor ismaili isterlermiydi hasan aliyi bile kesemiyo ağlancak hallerine gülüyolar şuan.

ayrıca fenerin orta saha oyuncularıyla necipi mukayese etmemiz için necipin bi stili özelliği yapabilirliği olması lazım alt yapımızdan diye kendi evladımız diye senelerdir kadroda bulunuyo ama gerçekçi olalım dersen bi işe yaramaz necip iş düştüğü ihtiyacımız olduğu maçlarında çoğunda hata yapmıştır zarar vermiştir insan on senede hiçbir özellik kazanmazmı sadece idmanlarda şut çalışsa bile uzaktan üç beş gol atar fayda sağlardı. bak veli bile belli dönem katkıda bulunmuştur iş yapmıştır orta sahada ama necip sıfırdır benim gözümde ne kaptanlığı becerebilmiştir ne oyunda etkili olmuştur fark yaratmıştır nede gelişim göstermiş yaramıza merhem olmuştur yaptığı en iyi şey düzgün karakteriyle arkadaşlık ortamı oluşmasında faydası olmuştur örnek kişilik örnek karakter olmuştur.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 03:04:39 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bu transfer döneminde benim en çok sevindiğim Başkanın emre mor gibi potansiyel aralığı yüksek oyuncuya 4 milyon teklif edip almak çin çaba sarfetmesidir. Terim kadroya almamış yada şans vermemiş olsa alma ihtimalimiz yüksekti. Burda önemli olan şu bizim artık eskisi gibi 1-2 milyonluk potansiyel oyunculara ihtiyacımız yok aslında onları bulmak kolaydı şimdi biraz daha olmaya yakın emre mor gibi aldığında direk göze çarpacak oyuncuları bulmamız lazım mesela ozinin ilk geldiği hali gibi değilde şimdiki hali gibi bu daha zor.

hulku porto 6 milyona aldı bizde bu şekilde iki oyuncu alsak hem oynatır verim alır hemde yüksek bedellerle satarız her 1 milyona aldığın oyuncu ozi gibi çıkmayabilir 1-2 milyona aldığın oyuncu ortalama 10 milyon değere ulaşır ama riski fazladır kerim gibi uğraşıp gelişimi uzunda sürebilir o yüzden talisca gibi oyuncuyu benficaya gitmeden almamız lazım aboubakarı portodan önce getirmemiz lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi ismailde durum farklı biz gökhanı almamış olsak veya şampiyon olup feneri hüsrana zarara uğratmamış olsak  ismaille işleri bile olmazdı sırf misilleme için aldılar aldıklarıda iyi oldu şuan sol bekte bir sıfır öndeyiz ismaili yolladık daha iyisini aldık ismail fenerde hatalar yapıp pişman oldukça iki sıfır olacak. Sen bide fenerli taraftarlara sor ismaili isterlermiydi hasan aliyi bile kesemiyo ağlancak hallerine gülüyolar şuan.

ayrıca fenerin orta saha oyuncularıyla necipi mukayese etmemiz için necipin bi stili özelliği yapabilirliği olması lazım alt yapımızdan diye kendi evladımız diye senelerdir kadroda bulunuyo ama gerçekçi olalım dersen bi işe yaramaz necip iş düştüğü ihtiyacımız olduğu maçlarında çoğunda hata yapmıştır zarar vermiştir insan on senede hiçbir özellik kazanmazmı sadece idmanlarda şut çalışsa bile uzaktan üç beş gol atar fayda sağlardı. bak veli bile belli dönem katkıda bulunmuştur iş yapmıştır orta sahada ama necip sıfırdır benim gözümde ne kaptanlığı becerebilmiştir ne oyunda etkili olmuştur fark yaratmıştır nede gelişim göstermiş yaramıza merhem olmuştur yaptığı en iyi şey düzgün karakteriyle arkadaşlık ortamı oluşmasında faydası olmuştur örnek kişilik örnek karakter olmuştur.
yanlış ismailin alınışının gökhanla ilgisi yok gökhanı almasaydık bile ismaili alacaklardı.
biz serbest bıraktığımız anda çökecekleri belliydi. onlar çökmese gs çökerdi. İstadiğimiz kadar beğenmeyelim Ülkenin en iyi iki sol bekinden biri
Caner ellerinden gittikten sonra fenerin elinde başka bir alternatif kalmadı. İsmail onlara düşeş geldi.
kimse sormuyor gökhan gitti yerini doldurdular peki canerin yerini neden dolduramadılar.
İsmail o nedenle çok önemli bir oyuncuydu. nani satılmamıştı ellerinde transfer yapacakları parada
yoktu. nani satılsa bile ön tarafta ciddi sorunları vardı. Gökhanı biz alınca panikle gidip yerine hesapsız oyuncu aldılar
ondan sonra bütün yollarını kapattılar. Siz kendinizi kandırıyorsunuz misilleme diye bütün herkes biliyorki
ismaille misilleme yapılmaz bu hedefi bulma yerine kendilerine güldürür bir haraket olur.
siz bir şeyin farkında değilsinizfener ffp ye girdi ve bu süreci iyi yönetebilecek yönetici yapısı yok
seneye çok daha kötü olacaklar hem parasal eksi artı daha daralacak hemde oyuncu alabilmek için bonservisle satabilecekleri oyuncu
yok ellerinde kiralık oyuncu alıyorlar ama seneye bonservisini ödeyemiyecekler. Ozan Alper tam kazma
bu adamlar necipden iyi değil 3 pas verseler ikisi dağlara taşlara gidiyor birde Necip kadar dirençli duvar
olacak yapıları yok Biz neden eleştiriyoruz çok karta açık olduğu için peki fener alsa o kartları görürmü
görmez kart görmeyen bir necipte orta sahada geçilmez olur. bunu siz düşünmüyorsunuz ama onlar iyi biliyor
ya yere göğe sığdıramadığınız topaldan ne eksiği var. topalı getir Beşiktaşa necipten fazla kart görür.
Necipten fazla hata yapıyor ama burda o gelsin diye ölüp bitenler vardı. Bırakın artık Beşiktaş oyuncularını batırmayı.
geçen sene Beşiktaş kadrosunda yer alan her oyuncu necipde dahil renklilerin bu sene direk onbirinde oynar.
bu arada necipi harcayanda aslında hep hocalar oluyor. Biliç necipten sağ bek yaratmaya çalışıyordu.
şenol hocada stoper yaratmaya uğraşıyor. Necip defansif oynamaya ihtiyaç olduğunda 6 yada 8 oynar.
duvar olman gerektiğinde Necipe ihtiyaç oluuyordu. şimdi inler geldi bu olay bitti.

Çevrimiçi Necmi

Bu transfer döneminde benim en çok sevindiğim Başkanın emre mor gibi potansiyel aralığı yüksek oyuncuya 4 milyon teklif edip almak çin çaba sarfetmesidir. Terim kadroya almamış yada şans vermemiş olsa alma ihtimalimiz yüksekti. Burda önemli olan şu bizim artık eskisi gibi 1-2 milyonluk potansiyel oyunculara ihtiyacımız yok aslında onları bulmak kolaydı şimdi biraz daha olmaya yakın emre mor gibi aldığında direk göze çarpacak oyuncuları bulmamız lazım mesela ozinin ilk geldiği hali gibi değilde şimdiki hali gibi bu daha zor.

hulku porto 6 milyona aldı bizde bu şekilde iki oyuncu alsak hem oynatır verim alır hemde yüksek bedellerle satarız her 1 milyona aldığın oyuncu ozi gibi çıkmayabilir 1-2 milyona aldığın oyuncu ortalama 10 milyon değere ulaşır ama riski fazladır kerim gibi uğraşıp gelişimi uzunda sürebilir o yüzden talisca gibi oyuncuyu benficaya gitmeden almamız lazım aboubakarı portodan önce getirmemiz lazım.
aslında vermiş işte aboubakara 12,5 M buda yatırım transferi bana öyle geliyorki taliscayada verecek
o opsiyonu başkan pinti değilki gelecekte değer edeceğini düşündüğü oyuncuya veriyor parayı kerime töreyede
verdi yok zamanda ön tarafta paraya acımıyor. Talisca beklentiyi karşılarsa büyük ihtimal elden kaçırılmaz.
daha 22 yaşında ve gerçektende kaliteli doğru geliştirildiğinde büyük paraları görebilecek bir oyuncu

Çevrimiçi Necmi

bu sene kadroya katılan oyuncular
Talisca   22
Aboubakar  24
utku  18
Oğuzhan 19
Aras  26
Caner 27
Gönül 31
İnler 32
Adriano 31
Fabri 28
Atınç 23
bu seneki transferlerimizin yaş ortalaması 25,5  neresi yaşlı
takımın yaş ortalamasını hesaplamadım ama 27 yi geçmez buda Başarılı olması gereken bir yaş ortalaması
bunun altında yaş ortalaması olan takımlar başarılı olamıyormuş. kesinlikle algı yaratmaya çalışıyorlar.
şuraya bakın erol kaynar bile yapılan transferleri kötülüyor gomezle sosanın yerini doldurmazmış
peki nerden biliyorsun demek lazım  sanki sosa geldiğinde böyleydi biliçle oynarken verdi bu performansı
yada gomez italyada leblebi gibi gol atıyordu. dolar dolmaz ama peşin dolmaz demek kesinlikle art niyetli
bakış açısı daha sahaya çıkmamışlar ne vereceklerini kim biliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bjk TV bugün oynanacak Gaziantepspor hazırlık maçını 11 kamera ve 2 slow motion kamera ile canlı yayın yapacakmış. Yayın baya kaliteli olcağa benziyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Bjk TV bugün oynanacak Gaziantepspor hazırlık maçını 11 kamera ve 2 slow motion kamera ile canlı yayın yapacakmış. Yayın baya kaliteli olcağa benziyor
Hadi bakalım bekliyoruz :D

Çevrimdışı İhsan

transfer sezonu ne hararetli geçti son anda işi kurtardık defans hariç ama daha geniş bi kadromuz var artık ligde konsantrasyonu kaybetmeyerek gidersek şampiyonluk çok yakın şampiyonlar ligi ise tam bir mullak

@Efe
bence Defansımız çok güclendi.
Hücüm yönümüz biraz zayıfladı.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Sizce Necip takımımıza yakısan bi topcumu

kotuye kotu demek bence suc olmamalı.

Ligimizde Necip gibi cok topcu vardır. Tmm altyapıdan cıktı evladımız ona bişey dediğim yok ama gelgelelim yetersiz maalesef ve kendini hiç bir zaman geliştirmedi geliştiremedi.

Evet. Necip yakışıyor. Son senelerde Necipin üztlendiği rolü bir başkası üstlenseydi şu anda takımda kalamazdı.
Yedek kalmasına rağmen, Pozisyonunda oynamamasına rağmen zaman zaman iananılmaz iyi maçlar çıkardı.
Necip kötü değil, iyi bir futbolcu

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Necip iyi futbolcu, biz zaten necipten cikip oguzhan gibi oynamasini, quaresma gibi terivelam midir nedir onlari yapmasini beklemiyoruz. Yedek futbolcu necip yahu yedek futbolcu.
Necip, problem cikartmaz, sahada elinden gelenin en iyisi yapmaya calisir, antreman kacirmaz, antremanda ona buna bulasmaz, parasini problem etmez,sempatik ve guler yuzlu bir cocuk.
Ha yok yedek takimda da en az oguzhan kadar klas futbolcular olsun ve bunlar ariza cikartmasin diyorsaniz o baska!
Cocugu stoper oynatanlardan hesap sorulmali once. Gecen sene de senol hoca necip takimtisi yuzunden sampiyonlugu kaciriyordu.
Kasimpasa macini alsaydik ikinci yari fenere darbeyi daha erken vururduk.
Iki sene once bilic fb macinda necip sacmaligi yapmasaydi, sampiyonlar ligindeydik yahu.

Cocugun bir sucu yok, kapasitesini zorlayan bir futbolcu, takimda tutulmasinda fayda var.

Katılıyorum  :-*
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bizimkiler Şenol Güneş'in kızının düğününde :)

Beck yakışıklı mı olmuş ne?!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

arkadaşlar şampiyonlar liginde deplasman triübününe nasıl bilet alabiliyoruz? Aradım taradım bulamadım kulüp satışa çıkardı mı bizim Benfica kontenjanından biletleri?

Sen profilinde olan kişiysen takımla gidersin  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

inanırım bak  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: