herkese digiturkplay tavsıye ederim.işten çıktım eve geldi.sardım geriye ne varsa izledim
Gelelim değerlendirmelere.Başkan direk olmasa da stoper konusunda ya da bütün transfer süreci hakkında bir kaç tüyo verdi
sezon başı kesinlikle gökhan töre ile alakalı satış beklentimiz varmış bence ve buradan gelecek para ile ilgili hamle planlamışlar.Yine Gomez ve Sosa nın son günlere kalmasından dolayı vakit kalmadığından söz etti.Elimizde sadece 3M harcama limiti vardı ve sosa yı 14 gün kala elden çıkardık dedi.Yani N'Klou vs gibi bonservisi olmayan oyunculara yönelmemelerinin nedeni bence bu.ilk etapta yüksek olan fiyatlar azalacak ve elimizdeki gökhan dan gelecek 15M civarı bir parayla transfer yapacaktık.Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.Sosa satışı bence başkanı kurtarmış.Benim direk çıkarımım bu.Tabi gomez ve sosa nın ayrılması çok etkiledi.STOPER için zaman kalmadı demese de bunu kastetti.Ben başkan ın bundan ders çıkaracağını düşünüyorum.Sanırım west ham verilen sözleri tutmadı.zaten çok zor bir transfer dönemiydi.bitti kurtulduk dedi

stoper konusunda oda farkında alınması gerektiğinin.Ancak hoşuma giden başka birşey oldu.Hata yaptığı malum olsada,panik transferi yapmadı.Sözlerinden oyuncu bulduklarını ancak fiyatların yüksek olduğunu çıkarabilirsiniz.Ya Aziz olsaydı ?? ben hata da yapsa,menfaatlerimizi düşünmesinden dolayı tebrik ederim başkanı.