Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kadirakca

Bugünkü basın toplantısının en kilit cümlesi: "Çok fazla oyuncu almak, takımı toplama takım haline getirir." No Comment.

İroni yapıyorsan, şuanda takım toplama falan değil.

Çevrimdışı atalay

İroni yapıyorsan, şuanda takım toplama falan değil.

Bu benim değil, kulüp başkanının cümlesi.

Çevrimdışı Orhan

Sıkıntı yok, kadroya girsin de CL'deki 6 maç oynamayıversin.

UEFA'ya bildirilen 23 kişilik kadrodan 5'i 18'e giremeyecek zaten.
peki gruptan çıktığımızda kadro güncellenebiliyor mu?

Çevrimdışı kadirakca

Bu benim değil, kulüp başkanının cümlesi.

Biliyorum, ama sen şuan 'takım toplamadır' düşüncesine hakim gibi bir tavrın var. Başkanın düşüncesine zıt olarak.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Alan savunmasında da, adam adama savunurken de ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Parselizasyon sıkıntısı yaşamasak bu kez de kale içine ekstra oyuncu yerleştirmenin sıkıntısını yaşıyoruz. Üst düzey teknik adamlar artık zone + marking veya zone + man marking uyguluyor. Böyle bir tabloda dönen top sonrası ofsayttan da kaçamazsınız.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2016, 12:45:22 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Bugünkü basın toplantısının en kilit cümlesi: "Çok fazla oyuncu almak, takımı toplama takım haline getirir." No Comment.

En çok yabancı stoper almama nedenine güldüm. Elimizdekileri ne yapacakmışız.Elimizdekiler iyi olsaydı zaten arayış içinde olmazdık.

Çevrimdışı murat baltacı

Necip yetersiz yetenekleri kısıtlı bir oyuncudur bugün yollayalım gs fb falan almaz anadoluya gider yaptığı hatalarlada takımını bolca yakar adamın her girişi kayarak ve faulle süper kupada kaç kere kayarak faul yaptı en sonunda serbest vuruştan yedirdi golü. Kayarak faul yaptığı pozisyonların çoğundada rakip oyuncu ya tehlike yaratacak durumda değil ya pozisyonunu kaybetmek üzere yada topu öldürecekken necip kayarak ekmeğine yağ sürüyo.

Bizde ne zaman alt yapıdan çıkan oyuncular as kadroyu zorlar o zaman övünebiliriz mevki önemli değil stoperde bekte orta sahada farketmez alt yapıdan çıkan oyuncu marceloyu rodolfoyu atibayı olcayı bile zorlayamıyorsa bek bölgelerinde adrianoyu caneri gökhanı falan zorlamaları mümkün değil demekki. Çıkmıyorsada gidip sağdan soldan alıp alt yapına koyacaksın bu ayıp değil maf döneminde ülkede herhangi takımda alt yapıda kendini gösteren oyuncuyu biz kapıyoduk yine aynısını yapalım kendi alt yapımızda sıkıntı halledilecek gibi değil demekki kulübe gönül veren yönetici tarfatar sanatçı vs hepsinin torpiliyle birileri oynuyo alt yapıda durum böyle oluncada oyuncu çıkmıyo doğal olarak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca bu eküri mevzusu atlarda olmuyor muydu? :icool:
Ya abi sorma at yiye yiye kisnemeye basladim zaten, simdi bu geyik olayina basladim, vampirlestim resmen dun sabah 5te yatip hop hop kalkip ise gittim hemi de verimli bir gun oldu.
Atibayi da geyik kaniylan besleyecem diyecem de kesin onun bu konuda bilgisi vardir, kanadali adam, astim hastasi 18 yasindakileri cebinden cikartir, var o atiba reisde bir numara. Kesin kesin

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Başkan Gomez'in satış sözleşmesini inceleyeceklerini ifade etti de bu işten bir netice çıkar mı arkadaşlar? Belirtilen 1.1 mil çok komik bir rakam. Adamlar kitabına uydurmuşlarsa ne yapılabilir. ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Kimdedi bunu ya ft beyanina benziyor, cok tehlikeli. Korekt olmak lazim bu ortamlarda.

Çevrimiçi sozkul

Başkanın konuşması iyi oldu.

Genel olarak olumluydu, cevapları biraz daha kısa tutabilse daha güzel olacak.
Birde yedi yetimin hakkını demeseydi iyiydi, Aboubakar'ın yıllık 3.3 milyon kazandığı bir eğlence-spor sektöründen bahsediyoruz burda.
Yetimleri alıp özellikle seçip futbol öğretmeye kalkıyor olsak ek olarak neyse diyeceğim ama..

Çevrimiçi Necmi

Necip yetersiz yetenekleri kısıtlı bir oyuncudur bugün yollayalım gs fb falan almaz anadoluya gider yaptığı hatalarlada takımını bolca yakar adamın her girişi kayarak ve faulle süper kupada kaç kere kayarak faul yaptı en sonunda serbest vuruştan yedirdi golü. Kayarak faul yaptığı pozisyonların çoğundada rakip oyuncu ya tehlike yaratacak durumda değil ya pozisyonunu kaybetmek üzere yada topu öldürecekken necip kayarak ekmeğine yağ sürüyo.

Bizde ne zaman alt yapıdan çıkan oyuncular as kadroyu zorlar o zaman övünebiliriz mevki önemli değil stoperde bekte orta sahada farketmez alt yapıdan çıkan oyuncu marceloyu rodolfoyu atibayı olcayı bile zorlayamıyorsa bek bölgelerinde adrianoyu caneri gökhanı falan zorlamaları mümkün değil demekki. Çıkmıyorsada gidip sağdan soldan alıp alt yapına koyacaksın bu ayıp değil maf döneminde ülkede herhangi takımda alt yapıda kendini gösteren oyuncuyu biz kapıyoduk yine aynısını yapalım kendi alt yapımızda sıkıntı halledilecek gibi değil demekki kulübe gönül veren yönetici tarfatar sanatçı vs hepsinin torpiliyle birileri oynuyo alt yapıda durum böyle oluncada oyuncu çıkmıyo doğal olarak.
bu laflar ismail içinde çok söylendi o zamanda dedim bu gün bırakalım 24 saat geçmeden renklilerden birine imzalar.
o zamanda millet güldü bana ama göründüğü gibi gönderdiğimiz gün bitmeden renkli imza attırdı.
o kadar fazla benim düşündüğüm doğru mantığı içinde oluyorsunuzki gerçekleri göremiyorsunuz.
Beğenmediğiniz Necip ozandan çok daha yararlı bir oyuncu  fenerin orta sahasına baksanıza bir bakalım necipten daha iyisini bulabilecekmisiniz.
tamam biz orta saha zenginliği içindeyiz bize gereksiz geliyor ama az alçak gönüllü olun
olan var olmayan var. Ben artık insanların düşünmeden yaptığı yorumlardan sıkıldım az
gerçekci olmak lazım burda bu gün necipe söylenenden fazlası geçen seneki transfer döneminde atibaya söylenmişti.
ah başkan atibayla kontrat uzattığı için ne laflar yemişdi bizde desteklediğimiz için başkanın yalakası olmuştuk
aynen söyledikleri şuydu Başkan hata yaptı diyemediğin için Atibayla uzatılmasının doğru karar olduğunu savunuyorsun

Çevrimdışı tuncaboylu

Düşünce mi okuyorsun? Senin gibi okuduğunu anlamayanlardan sıkıldım artık. Biat edeceğim diye yazılanı okuyamıyorsunuz. İletilerimin neresinde takımın toplama olduğunu yazmışım. Ben size laf anlatmak ile uğraşamayacağım artık. Bu sefer dönüş bileti almadan kaçıyorum.
@atalay ne bileti dostum, şaka mı bu?

Dediğini anlamayanlar her yerde olacak, gitme bir yere.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Başkan Gomez'in satış sözleşmesini inceleyeceklerini ifade etti de bu işten bir netice çıkar mı arkadaşlar? Belirtilen 1.1 mil çok komik bir rakam. Adamlar kitabına uydurmuşlarsa ne yapılabilir. ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Italyan bu adamlar yahu acik vermezler, ordan bir beklentim yoktu zaten, bir amorti cikarsa opup basima korum.

Bu italyanlar adami soyar, belini incitmez ustune soyulanin cok hosuna gider, bir daha soysun diye bir daha zorlar, daha guzel soyarlar sonra, soygun manyagi yaparlar her bayramda bir daha istersin.

Çevrimdışı mylife1903

Genel olarak olumluydu, cevapları biraz daha kısa tutabilse daha güzel olacak.
Birde yedi yetimin hakkını demeseydi iyiydi, Aboubakar'ın yıllık 3.3 milyon kazandığı bir eğlence-spor sektöründen bahsediyoruz burda.
Yetimleri alıp özellikle seçip futbol öğretmeye kalkıyor olsak ek olarak neyse diyeceğim ama..
Gene dedi mi baskan o yedi yetim lafini off kacirmisim cumbusu.

Neyse bu sene ismaillen pektemeki gonderdi ya baskan yeter.

Çevrimiçi Necmi

Annex G.  Şampiyonlar ligi listesi UEFA 2016-2017 regülasyonları kitapçığından.
Teşekkür ederim @sozkul
arkadaşlar göründüğü gibi yabancı sayısı kaç kişi bildirmek zorunda olursan ol 17 de sabitlenmiş
eksilen sayı yerlide eksiliyor
bizim uyguladığımız 21. madde oluyor 17+2+4
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 18:44:04 Necmi ]

Çevrimdışı Fatih_

Islerden tam izleyemedim imza toreninin tamami varmi.

Çevrimdışı tuncaboylu

En çok yabancı stoper almama nedenine güldüm. Elimizdekileri ne yapacakmışız.Elimizdekiler iyi olsaydı zaten arayış içinde olmazdık.
"Sosa geç gitti. Gittikten sonra uygun adam bulamadık, bulduklarımızda anasının nikahını istedi" dedi.

Çevrimdışı mylife1903

bu laflar ismail içinde çok söylendi o zamanda dedim bu gün bırakalım 24 saat geçmeden renklilerden birine imzalar.
o zamanda millet güldü bana ama göründüğü gibi gönderdiğimiz gün bitmeden renkli imza attırdı.
o kadar fazla benim düşündüğüm doğru mantığı içinde oluyorsunuzki gerçekleri göremiyorsunuz.
Beğenmediğiniz Necip ozandan çok daha yararlı bir oyuncu  fenerin orta sahasına baksanıza bir bakalım necipten daha iyisini bulabilecekmisiniz.
tamam biz orta saha zenginliği içindeyiz bize gereksiz geliyor ama az alçak gönüllü olun
olan var olmayan var. Ben artık insanların düşünmeden yaptığı yorumlardan sıkıldım az
gerçekci olmak lazım burda bu gün necipe söylenenden fazlası geçen seneki transfer döneminde atibaya söylenmişti.
ah başkan atibayla kontrat uzattığı için ne laflar yemişdi bizde desteklediğimiz için başkanın yalakası olmuştuk
aynen söyledikleri şuydu Başkan hata yaptı diyemediğin için Atibayla uzatılmasının doğru karar olduğunu savunuyorsun
Necibin kirli corabini ozan tufana degismem. Cok gomuldu cocuk. Bu gsnin yetistirdiklerinden ne eksigi var. neydi o emre colak midir nedir, sonra bir tane daha vardi boyle favorileri uzun falan eski tarik akan model sacli.
Ozan tufan yapma @Necmi abi ya necip ile ayni entryde adi gecmemeli ozanin.

Necip bir kere beyefendi duzgun bir cocuk, cok sempatik. Ozan tufan kim abi ya?

Futbolcu olamasa da bizim altyapimizdan cikanlarin terbiyeli, egitimli ve besiktasi temsil kabiliyetinde olmalari lazim. Egitim, egitim gene yeniden yeni bastan egitim.

Çevrimdışı Bishamon

"Sosa geç gitti. Gittikten sonra uygun adam bulamadık, bulduklarımızda anasının nikahını istedi" dedi.

Kaliteli bir oyuncu istiyorsan vereceksin.Ebubekir'e 3.3M€ ve 12.5M€ veriyor da neden düzgün bir savunma almıyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

Toplama takım muhabbeti de şöyle açıklanabilir: Gelenlerin ikisi aynı takımdan, ikisi aynı ligden, ikisi proje transferi, biri de zaten bizden giden.

Yani toplama var, toplama var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaliteli bir oyuncu istiyorsan vereceksin.Ebubekir'e 3.3M€ ve 12.5M€ veriyor da neden düzgün bir savunma almıyor?
Ederinden çok fazla istenmiş, öyle dedi. 5lik adama 8 istedilerse niye verelim?

Çevrimiçi sozkul

@Necmi abi ben cok az yanilirim futbolcu konusunda da meslegimiz olmadigi icin ukalalik yapmiyoruz. Yoksa jinekolog olmak icin dogurmaya da gerek yok lakin cok goreceli kavram bu futbolcu isi.
Bizim millet biraz cabuk unutuyor bu kazim kazim vardi ona da ayni boyle emre mor gibi bir suru suslu havali kelimeler soyleniyordu ne oldi

@mylife1903 , upcycle döneminde misin? acayip değişiklikler var sende, geçen gün insan sarrafıyım dedin şimdi futbolda, futbolcuda hiç yanılmam diyorsun,  çok mütevazi bir adamdın önceden. 1 ay önce mesela ben şeyim (aslını söyleyemiyorum yanlış anlaşılır diye) anlamam diyordun, biz estağfurullah diyorduk, ne oldu dolunay fian mı çıktı oralarda?  :D :D

Çevrimdışı mylife1903

Düşünce mi okuyorsun? Senin gibi okuduğunu anlamayanlardan sıkıldım artık. Biat edeceğim diye yazılanı okuyamıyorsunuz. İletilerimin neresinde takımın toplama olduğunu yazmışım. Ben size laf anlatmak ile uğraşamayacağım artık. Bu sefer dönüş bileti almadan kaçıyorum.
Aaaa yapma bunu @atalay
Bir nefes al, balkona cik azicik hava al, afyonu patlamadi cocugun herhalde.
Herkese herzaman herseyi anlatamazsin, biraz genis olacaksin, sinirlenme, lutfen

Çevrimiçi sozkul

İnşallah kardeşim keşke Utkuda gelişim gösterse kaleyi alsa söylendiği gibi milli takımın ve bizim yirmi sene kaleci ihtiyacımızı karşılayacaksa utku,ozi,aboubakar ile omurgayı hem genç hem kaliteli oyunculardan kurmuş olacağız.

Utku'nun opsiyonunu biliyor muyuz?

Etiketler: