Necip yetersiz yetenekleri kısıtlı bir oyuncudur bugün yollayalım gs fb falan almaz anadoluya gider yaptığı hatalarlada takımını bolca yakar adamın her girişi kayarak ve faulle süper kupada kaç kere kayarak faul yaptı en sonunda serbest vuruştan yedirdi golü. Kayarak faul yaptığı pozisyonların çoğundada rakip oyuncu ya tehlike yaratacak durumda değil ya pozisyonunu kaybetmek üzere yada topu öldürecekken necip kayarak ekmeğine yağ sürüyo.
Bizde ne zaman alt yapıdan çıkan oyuncular as kadroyu zorlar o zaman övünebiliriz mevki önemli değil stoperde bekte orta sahada farketmez alt yapıdan çıkan oyuncu marceloyu rodolfoyu atibayı olcayı bile zorlayamıyorsa bek bölgelerinde adrianoyu caneri gökhanı falan zorlamaları mümkün değil demekki. Çıkmıyorsada gidip sağdan soldan alıp alt yapına koyacaksın bu ayıp değil maf döneminde ülkede herhangi takımda alt yapıda kendini gösteren oyuncuyu biz kapıyoduk yine aynısını yapalım kendi alt yapımızda sıkıntı halledilecek gibi değil demekki kulübe gönül veren yönetici tarfatar sanatçı vs hepsinin torpiliyle birileri oynuyo alt yapıda durum böyle oluncada oyuncu çıkmıyo doğal olarak.
bu laflar ismail içinde çok söylendi o zamanda dedim bu gün bırakalım 24 saat geçmeden renklilerden birine imzalar.
o zamanda millet güldü bana ama göründüğü gibi gönderdiğimiz gün bitmeden renkli imza attırdı.
o kadar fazla benim düşündüğüm doğru mantığı içinde oluyorsunuzki gerçekleri göremiyorsunuz.
Beğenmediğiniz Necip ozandan çok daha yararlı bir oyuncu fenerin orta sahasına baksanıza bir bakalım necipten daha iyisini bulabilecekmisiniz.
tamam biz orta saha zenginliği içindeyiz bize gereksiz geliyor ama az alçak gönüllü olun
olan var olmayan var. Ben artık insanların düşünmeden yaptığı yorumlardan sıkıldım az
gerçekci olmak lazım burda bu gün necipe söylenenden fazlası geçen seneki transfer döneminde atibaya söylenmişti.
ah başkan atibayla kontrat uzattığı için ne laflar yemişdi bizde desteklediğimiz için başkanın yalakası olmuştuk
aynen söyledikleri şuydu Başkan hata yaptı diyemediğin için Atibayla uzatılmasının doğru karar olduğunu savunuyorsun