Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129567 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi bilgiler veren bjk.org sitesi arayüzünü değiştirmiş, alışmak zaman alacak gibi duruyor.

Çevrimdışı mylife1903

abartmayın canım acayip falan değil sadece iyi oyuncu olma potansiyeli taşıyor o kadar
şu anda acayip neyini gördünüzde konuşuyorsunuz hızlı o kadar ben potansiyelli diyorum ayrıca
şu anda milli takım oyuncusu değil kerim o yaşlarda ondan çok daha iyiydi. hiçmi izlemedin.
@Necmi abi ben cok az yanilirim futbolcu konusunda da meslegimiz olmadigi icin ukalalik yapmiyoruz. Yoksa jinekolog olmak icin dogurmaya da gerek yok lakin cok goreceli kavram bu futbolcu isi.
Bizim millet biraz cabuk unutuyor bu kazim kazim vardi ona da ayni boyle emre mor gibi bir suru suslu havali kelimeler soyleniyordu ne oldi

Çevrimdışı Bishamon

İyi bilgiler veren bjk.org sitesi arayüzünü değiştirmiş, alışmak zaman alacak gibi duruyor.
Daha iyi olmuş bence

Çevrimdışı murat baltacı

Benim bir onerim var.. Kombine alıp maçların %60 ına gitmeyen taraftarlara gelecek sezon kombine satılmasın.. Bu sayede stadın boş kalması önlenir.... yani 17 lig maçının 10una gitmiş olması istenebilir
Böyle yaparsak olmaz şehir dışından kombine alan var her maça gelemeyebilir veya kulübe katkı olsun diye kombine alan bazı maçlara giden bazılarınada eşini dostunu gönderenler var onları mağdur etmek olmaz.

Onun yerine gidemeyeceği maçları kulübe bildirip bilet olarak satılmasını sağlamaları lazım kombine sahibinede ufak bi yüzde verirsin hem koltuk boş kalmaz hem kulüp biletten tekrar kar eder.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

orada gazeteci olsaydı birtane sorardı atalay. Ülkede gazeteci yok. spor gazeteciliği, akıl bilgi ve kalitenin en az olduğu alan bu ülkede.

Futbol ve magazin... Güzelleme ve yalan haber yapmaktan mesleklerini icra edemiyorlar. Oradaki isimlerden birinin bile böyle bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Soramamak bir tarafa...

Çevrimdışı Orhan_

@Necmi abi ben cok az yanilirim futbolcu konusunda da meslegimiz olmadigi icin ukalalik yapmiyoruz. Yoksa jinekolog olmak icin dogurmaya da gerek yok lakin cok goreceli kavram bu futbolcu isi.
Bizim millet biraz cabuk unutuyor bu kazim kazim vardi ona da ayni boyle emre mor gibi bir suru suslu havali kelimeler soyleniyordu ne oldi

Hemen abartıp hemen gömmekte üstümüze yok. Emre Mor potansiyeli yüksek bir oyuncudur ama henüz olmamıştır. Biz 10 yaşındaki Muhammed'i Messi yaptık şimdi nerede diye sorsan cevap veremeyiz. Ama Emre'de bir şey yok demek için de çok erken =).

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'ta oynayan oyuncu; savruk, oyun bilgisi ve temel becerileri yetersiz, oyun zekası sınırlı ise ortalama bir futbol izleyici bile eleştirir. Oyuncu mübalağa edildiği kadar yetersiz değil, fakat Beşiktaş'ın yüksek beklentilerini karşılayacak kadar da iyi değil. Beşiktaş'ın saha içi ve dışı değeridir, ruhudur. Bunlar ayrı kavramlar.   
kotulerken essekleri, elestirirken itleri rahatsiz etmeyin demek istiyor yazar burada

Çevrimdışı tuncaboylu

Kazım Kazım'ın fiziği falan kuvvetliydi, Emre Mor'a bir omuz atsa fukara sümüğü gibi yapıştırırdı.

Onun sorunu, beyni olmamasıydı. Aslında düşündüm de, İsmail Köybaşı'yla iyi anlaşırlardı.

Dumb & Dumber gibi takılırlardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Futbol ve magazin... Güzelleme ve yalan haber yapmaktan mesleklerini icra edemiyorlar. Oradaki isimlerden birinin bile böyle bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Soramamak bir tarafa...

Bugünkü basın toplantısında beklediğimden iyiydiler, çat çat sordular bence.

Bir senin dediğin konu açıkta kaldı, o da tahmin ettiğin gibi bilmediklerindendir.

Adamlara "fon" desen, "Ben bozdurdum canım, az faiz getiriyordu" derler.

Kulübün açıkladığı listeyi görmeden, "Tosiç yok" diye haber yapan adamlar bunlar.

Çevrimdışı murat baltacı

hayırlı olsun. Aboubakar'ın alınmış olmasına çok sevindim. Tapacagımız tipte bir forvetimiz oldu. Uzun yıllar kafamız rahat edecek.
İnşallah kardeşim keşke Utkuda gelişim gösterse kaleyi alsa söylendiği gibi milli takımın ve bizim yirmi sene kaleci ihtiyacımızı karşılayacaksa utku,ozi,aboubakar ile omurgayı hem genç hem kaliteli oyunculardan kurmuş olacağız.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sozkul

Necip zayıf rakiplere karşı stoper olarak sırıtmıyor
Sağ bek olarak Allah korusun
Orta saha olarak görürsek diğer orta saha oyuncularımıza hakaret olur
Belki ptt 1.ligde orta saha oynar

Geçen sene ort saha döküldüğünde ve biraz sertlik gerektiğinde ikinci yarı girip iyi katkı verdiği maçlar olmuştu.
Orta sahada bir İnler olmayabilir, ama onuda bu yıl göreceğiz.  Henüz karşılaştırma yanlış.
Diagonal pasları hedefi buluyor ayrıca.
Çocuğu asıyorsunuz pozisyonu dışında oynadığı maçlardaki hataları yüzünden.
Takım dengeside mühim, Necib asker, bir general alıp onun kadar yedekte bekletemezsinki, Barcelona değilsen.

Çevrimdışı Eclips

Dostum kişisel tehdit olarak algılama, kötü demek hep yasaktı.  :tabe:

Bak biz hiç kötü diyor muyuz, söylediğimiz en sert kelime yetersiz, kontrolsüz falan.

Netice itibariyle bizim oyuncumuz, kötülerken de hakaret etmemek ve fazla ters kelimeler kullanmamak lazım bence de.  :tabe:

@tuncaboylu Abi ben kendi futbolcumu kotulemek istermiyim? Sen diyorsunki en sert kelime yetersiz felan.. Simdi Besiktas icin yetersiz bir adama ne denir? Benim kullandigim kelime? Bu simdi cok mu bir agir kelime? Neyse ben artik bu forumda yazici degil okuyucu olucam.

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 17:59:55 Eclips ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bak mesela hiç biri Utku'nun kiralık olduğunu da bilmiyorlardı, TFF'nin sistesine bile girmemişler.

Başkan kontratlı oyuncumuz dedi Utku için, neden kiralık görünüyor demedi birisi.

Belli ki Aboubakar'daki gibi opsiyon kullanılmış, ama sen sor yine değil mi?

Onu sorsan, cevaptan sonra "opsiyon ne kadar?" diye sorarsın.

Ben çok merak ediyorum mesela Utku'nun kaça alındığını.

Çevrimdışı Orhan

Aras tam kapalı kutu şuan.Eğer ligde şans bulur da Töre'nin performansını katlarsa kadroya yazılmadığı için sıkıntılar çıkabilir.Kerim-Aras zor bir tercih olmusa benziyor.

Çevrimiçi sozkul

fiodan para falan beklemeyin ekürim @mylife1903 ile zamanında çok dillendirdik italyanlar hülle yapar bize zırnık koklatmazlar die, öyle de oldu...

gruplaşma yapıyorsunuz @tangaz , şimdi @mylife1903 ü eleştirsek ortada yokken hemen bize dalacaksın hissi taşıyorum.

Çevrimiçi sozkul

fiodan para falan beklemeyin ekürim @mylife1903 ile zamanında çok dillendirdik italyanlar hülle yapar bize zırnık koklatmazlar die, öyle de oldu...

Ayrıca bu eküri mevzusu atlarda olmuyor muydu? :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Aras tam kapalı kutu şuan.Eğer ligde şans bulur da Töre'nin performansını katlarsa kadroya yazılmadığı için sıkıntılar çıkabilir.Kerim-Aras zor bir tercih olmusa benziyor.

Sıkıntı yok, kadroya girsin de CL'deki 6 maç oynamayıversin.

UEFA'ya bildirilen 23 kişilik kadrodan 5'i 18'e giremeyecek zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca bu eküri mevzusu atlarda olmuyor muydu? :icool:

At deme abi, at deme.  :)

Çevrimdışı murat baltacı

Talisca bu sezon iyi performans sergilerde benficaya iyi bi teklif gelirse satabiliyolarmı yoksa biz +1 kullanıp satamazsın biz oyuncuyu bir sene daha oynatmak istiyoruzmu diyeceğiz?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan İnler Leicester City'de en çok maaş alan oyunculardan biriymiş.

Buraya gelmek için fedakarlık yapmış gerçekten de.

Bizden 3 yıllık kontratında alacağı para, orada 2 yılda alacağına denk.

Çevrimiçi Necmi

Bence superligde hicbir takimda ilk 11 oynayamaz..  bende seninle birdaha tartismam burda, baksana hemen atmakla tehdit ediyorsun. Simdi kotu demek yasaklandi, az sonra begenmemek'de yasaklanir. Eyvallah.
Benimle tartışıp tartışmaman önemli değilki Beşiktaş oyuncusunu aşağılayan bir mesaj gönderemezsin
hala moderasyonda olmanın nedeni bu normalde bu mesajların onaylanmazda sana bir şeyler anlatmak için onayladım
bu tehdit değil uyarı. üslubunu düzelt diyorum. burda ancak bu şekilde yazmana izin verilir.
beşiktaş kötü demekle beşiktaş oyuncusu kötü demenin benim için bir farkı yok biraz önce Beşiktaş kötü
dediği için bir kişi atıldı. Burda yazmak isteyen buranın kurallarını kabul etmek zorunda @Eclips
Beşiktaş forması giyen her oyuncu burada Beşiktaşın koruma kalkanları içindedir. Oyuncuya karşı
yapılacak eleştiride saygı çerçevesinde Beşiktaşa yakışır şekilde olacak bunda anlaşılmayan bir şey yok.

Çevrimdışı atalay

Bugünkü basın toplantısının en kilit cümlesi: "Çok fazla oyuncu almak, takımı toplama takım haline getirir." No Comment.

Çevrimiçi sozkul

@sozkul bir tablo yayınlamıştın yanlış hatırlamıyorsam ben bulamıyorum şampiyonlar ligine
verilecek asıl ve cezalı listesi tekrar yayınlama imkanın varmı?

Annex G.  Şampiyonlar ligi listesi UEFA 2016-2017 regülasyonları kitapçığından.

Çevrimdışı murat baltacı

6 Milyon € iyi para Lakin ben Malaganin o rakamlara çıkabileceğini sanmıyorum
Boyko dan 5-6 milyon gelirse bu sefer iyi bi kaleciye yatırırız umarım. Senelerdir kalede ve stoperde çekilen çilemiz ffp kıskacı bitince giderilir umarım. Başkanın almedia dan sonra ba ve gomezi görüpte nasıl kale ve stoperde bu gelişimi göstermez anlamıyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ProjectOrigin

İmza törenini izledim, Başkan Fikret Orman'ı ilk defa bu kadar rahat gördüm.Ne gerekiyorsa çat çat söyledi, tüm sorulara ayrıntılı cevap verdi.
Passolig ve cezalar hakkında da gerekli şeyleri söyledi.Kaçak giriş yapacak olanlar ise 4-5 kere düşünmeli artık   :D
Tolga konusunda ise ''politik'' konuştu diyelim ki doğrusu da oydu.Sonuçta orada ''Başkan'' ünvanı ile oturan bir insan.
Gomez'in transferindeki ücreti de takibe aldıklarını belirtti, Fiorentina üstü kapalı işler yaptıysa başı ağrıyabilir FIFA'dan.Aboubakar transferi de on numara olmuş  :steamed:

Etiketler: