Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128740 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi cidden çok büyük potansiyel var adamda. Bugüne kadar çıkmış en iyi Türk oyuncu olabilir.
Bence potansiyel aralığı epey yüksek 2 3 seneye 70 80'e real ya da bpl'ye gidecek diye düşünüyorum

Çevrimdışı Orhan_

en büyük sorun mental zaten yoksa bir tanedemi çıkmaz. ama çıkmıyor işte

Spor okulları projesinin kapsamı tam olarak nedir bilmiyorum ancak bu soruna yönelik iyi bir atılım olabilir. Ancak projenin kapsamı nedir, nasıl yürürlüğe girecektir ve Beşiktaş'ın bu projedeki pozisyonu ne olacaktır gibi önemli koşullar var. Başarı ya da başarısızlık üzerinden değil, süreç olarak, kulübünde kendini eğittiği bir süreç olması en önemli ilke olmalıdır.

Çevrimdışı atalay

Altyapılar ile ilgili çoğu kişi güçlü bilgilere sahip değil. En son çıkan kurallara bir göz gezdirin. Genç oyuncunun gelişmesi ve rekabet etmesi ne kadar mümkün? Performans ve gelişim yaşlarındaki oyuncular için yapılan anlamsız düzenlemeleri, ülke futbolunu ve kulüp takımlarını yöneten idareci ve teknik adamların doğru organizasyon oluşturmadaki sıkıntılarını, genç oyunculara bakış açılarını inceleyin. Ülke futbolunda 4-5 kulüp dışında altyapı organizasyonu belli bir seviyenin üzerinde ekip yok. 

Çevrimdışı abdusta

Başkan ETO sorusuna kibarca cevap verdi,üstü kapalı mesajını verdi

ama akılda kalan soru ETO bir şekilde takıma katılsaydı hangi dengeyi bozacaktı
kim CL liste dışı kalacaktı?

Saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok hic bisi yok onda. Fisek gibi kosuyor 18 yasinda. 23-24 olunca o hizi kalmaz. O fizikle de bisi yapamaz yesil sahada. Fitbol gorusu de zayif. Gucu de yok bos antreman futbolcumsusu
Gokhan tore 18 yasinda yara yara gidiyordu yahu bu sek sek sekerek slalom yapiyor. Italyan milli takimiyla oynarsak gorurum ben emre moru. Elin italyani ugrasmaz iki omuz atar bir cift dalar sindirir. Gokhan toreye girsinler aksama kadar cocuk okuz gibi
Hepsinin arizasi var zaten
Ne yaptın abi Oğuzhan'ı da beğenmiyorsun, mor acayip futbolcu töre yanına yaklaşamaz...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ligin durumu da önemli, İngiltere Premier ligin reserve ligi var ve üst düzey maçlar oynanıyor bizde ise formaliteden ibaret saçma sapan bir şey var. Dediğin gibi belki kazara a takıma çıkarsak hevesinde çoğu para peşinde futbolla ilgili bir planları yok çoğunun, diğer taraftan buraya alınan çocukların çoğu eşin dostun arkadaşın kuzeni muzeni evladı..

Yarı ciddi bir önerim var:

Gidip Dortmund'un, Schalke'nin, Nürnberg'in vs. altyapısında oynattığı ama geleceğe dair çok umut taşımadığı gurbetçi gençleri 17-18 yaşında getirsinler Türkiye'ye, 2 sene kiralık Hollanda'da  oynatsınlar.

Bakın Oğuzhan Aydoğan örnek işte, 200 bin euro. 1.5 milyon euro bütçe ayır, 10 tane getirirsin. Al Belçika ya da Hollanda Ligi'nden bir 2. ligi takımı, gönder hepsini de oraya 2 sene kiraya.

Emin olun, o 10 adamdan en az 3-4 tanesi a takımda rotasyonda süre alacak duruma gelir, diğerlerini de 300'er bin euro'ya satsan kar edersin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok hic bisi yok onda. Fisek gibi kosuyor 18 yasinda. 23-24 olunca o hizi kalmaz. O fizikle de bisi yapamaz yesil sahada. Fitbol gorusu de zayif. Gucu de yok bos antreman futbolcumsusu
Gokhan tore 18 yasinda yara yara gidiyordu yahu bu sek sek sekerek slalom yapiyor. Italyan milli takimiyla oynarsak gorurum ben emre moru. Elin italyani ugrasmaz iki omuz atar bir cift dalar sindirir. Gokhan toreye girsinler aksama kadar cocuk okuz gibi
Hepsinin arizasi var zaten
Avrupa'da Emre'nin yarısı yeteneğindeki adamlara 35-40 milyon eurolar veriliyor, bir iki seneye Bayern altyapısından çıkartır Emre Mor'u A takıma :) Bu arada Bayern dedik ama CL canavarı Ancelotti ile bu senenin favorisi, bas iddaadan parayı Bayern'e  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Ben necipe nerde oynarsa oynasin kotu oyuncu diyorum, Evet onlibero oynayinca da kotu. sen burda altyapi kurallarini anlatiyorsun. Altyapi konusu zaten kendin actin, altyapi kotu diye necipe katlanmak lazimmis. ben katilmiyorum. Obur arkadaslar'da yaziyor iste, nerde oynarsa oynasin hep ayni Necip.

kötü olması başka bir şey Beşiktaş için yetersiz olması bambaşka bir şey
kelimelerini dikkatli seç diyorum. Bu son ikazım Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusuna kötü dersen atılırsın
tekrar ikaz etmeyeceğim. @Eclips
Beşiktaş için yetersizmi yetersiz ama bu onu kötü oyuncu yapmaz. Daha düne kadar ozi de yetersizdi burda millet
onu ozanla takasa sokuyordu. Necip şu anda Beşiktaş haricinde renkliler dahil süper ligdeki her takımın as oyuncusu olur
bizde bölgesinde oyuncu bolluğunda sırıtıyor. Bu gün ver eline bonservisini gideceği yer ya gs yada fb dir. Kadrolarına
ilaç olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yarı ciddi bir önerim var:

Gidip Dortmund'un, Schalke'nin, Nürnberg'in vs. altyapısında oynattığı ama geleceğe dair çok umut taşımadığı gurbetçi gençleri 17-18 yaşında getirsinler Türkiye'ye, 2 sene kiralık Hollanda'da  oynatsınlar.

Bakın Oğuzhan Aydoğan örnek işte, 200 bin euro. 1.5 milyon euro bütçe ayır, 10 tane getirirsin. Al Belçika ya da Hollanda Ligi'nden bir 2. ligi takımı, gönder hepsini de oraya 2 sene kiraya.

Emin olun, o 10 adamdan en az 3-4 tanesi a takımda rotasyonda süre alacak duruma gelir, diğerlerini de 300'er bin euro'ya satsan kar edersin.
Bizdeki Türk oyuncuların tamamı avrupa altyapısında yetişmiş adamlar bu bile önerin için yeterli done veriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu  dostum benim bahsettiğim potansiyel değil yanlız. Sorun mental
adam a takıma çıkmış sanki on yıldır orda gibi rekabet aklından geçmiyor ben demiyorumki milli
takıma seçilsin dortmunt teklif yapsın sadece biraz ben Beşiktaş a takımına adayım desin yahu
başka bir şey istemiyorum görmüyormusunuz ruh yok çocuklarda sanki zorla a kadroya almışlar.
kehren oynuyorlar.

Tamam da abi, Eslem çapraz bağlarını kopardı 17 yaşındayken. Topa vurmaktan bile çekinir, gencecik çocuk bu.

Çocuklara biraz da örnek alacakları ve cesaret verecek bir idol yaratmalıyız. Mesela Eslem'i alıp kadroya koysak, onu gören diğerleri de havaya girer.

Şu takım bu sene en az 8-10 maçı 3 farkla kazanacak, al son 20 dakikalarında Eslem'i oyuna. Bir şey yapmasıan gerek yok, al ver yapacak. Türkiye Kupası maçlarına da ilk 11 koy.

Arkadakiler de "Vay Eslem seçildi, biz de kendimizi gösterelim" diye hırs yaparlar.

Şimdi "nasıl olsa beni almazlar A takıma, kimi almışlar ki?" diye düşünüyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Ne yaptın abi Oğuzhan'ı da beğenmiyorsun, mor acayip futbolcu töre yanına yaklaşamaz...

Yok yahu oguzhani begeniyorum ben zidane gibi saha gorusu var magic johnson gibi asist yapiyor. Oguzhanda olani oguzhana koymamiz lazim, cin olmadan cok ziplamaya basladi benkm oguzhana elestirim mental. Yoksa super futbolcu. Az kasinti o cocuk.
Oguzhanin bu potansiyelle lige damga vurmasi lazim. Ben sifo performansi bekliyorum oguzhandan ama bakalim esigi atlayabilecek mi?
Oguzhan konusunda senin beni yanlis anlamanin sebebi gokhan inler transferi @Mehmet Ali C. Ben atiba-ginler ortasahasinin atiba-oziden daha etmili ve basarili klacagini soyluyorum.

Çevrimiçi Necmi

abartmayın canım acayip falan değil sadece iyi oyuncu olma potansiyeli taşıyor o kadar
şu anda acayip neyini gördünüzde konuşuyorsunuz hızlı o kadar ben potansiyelli diyorum ayrıca
şu anda milli takım oyuncusu değil kerim o yaşlarda ondan çok daha iyiydi. hiçmi izlemedin.

Çevrimiçi Necmi

Tamam da abi, Eslem çapraz bağlarını kopardı 17 yaşındayken. Topa vurmaktan bile çekinir, gencecik çocuk bu.

Çocuklara biraz da örnek alacakları ve cesaret verecek bir idol yaratmalıyız. Mesela Eslem'i alıp kadroya koysak, onu gören diğerleri de havaya girer.

Şu takım bu sene en az 8-10 maçı 3 farkla kazanacak, al son 20 dakikalarında Eslem'i oyuna. Bir şey yapmasıan gerek yok, al ver yapacak. Türkiye Kupası maçlarına da ilk 11 koy.

Arkadakiler de "Vay Eslem seçildi, biz de kendimizi gösterelim" diye hırs yaparlar.

Şimdi "nasıl olsa beni almazlar A takıma, kimi almışlar ki?" diye düşünüyorlar.
eslemden daha iyileri var enesmiydi sağda oynayan o çocuk üzerinde durulmalı
birde stoper vardı onunda üzerinde durulabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Altyapılar ile ilgili çoğu kişi güçlü bilgilere sahip değil. En son çıkan kurallara bir göz gezdirin. Genç oyuncunun gelişmesi ve rekabet etmesi ne kadar mümkün? Performans ve gelişim yaşlarındaki oyuncular için yapılan anlamsız düzenlemeleri, ülke futbolunu ve kulüp takımlarını yöneten idareci ve teknik adamların doğru organizasyon oluşturmadaki sıkıntılarını, genç oyunculara bakış açılarını inceleyin. Ülke futbolunda 4-5 kulüp dışında altyapı organizasyonu belli bir seviyenin üzerinde ekip yok.

4-5 kulüp derken cömert davranmışsın bence; benim bildiğim bir Bursaspor var, bir de Altınordu.

Çevrimdışı autopsy

Necip duracağına altyapıdan başkaları oynasın diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum . Necip kadar oynayabilecek durumda olsalar oynarlar zaten . Kabul edin, bizim altyapımız kötü ve kaliteli oyuncu çıkmıyor. Kafanıza takmanız gereken asıl şey bu , Necip'in performansı değil.  Necip'ten kurtulmak gibi bir derdimiz yok alt yapıyı verimli hale getirmek gibi bir derdimiz var .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abartmayın canım acayip falan değil sadece iyi oyuncu olma potansiyeli taşıyor o kadar
şu anda acayip neyini gördünüzde konuşuyorsunuz hızlı o kadar ben potansiyelli diyorum ayrıca
şu anda milli takım oyuncusu değil kerim o yaşlarda ondan çok daha iyiydi. hiçmi izlemedin.
Beni heyecanlandırıyor potansiyeli çok yüksek  necmi abi,kerim gelince çok sevinmiştim ama şuan katkısı düşük kendisinden pek umudum kalmadı

Çevrimdışı tuncaboylu

eslemden daha iyileri var enesmiydi sağda oynayan o çocuk üzerinde durulmalı
birde stoper vardı onunda üzerinde durulabilir.

Enes'in de yaşı geçiyor, 4 ay sonra 20 olacak.

Çevrimdışı Eclips

kötü olması başka bir şey Beşiktaş için yetersiz olması bambaşka bir şey
kelimelerini dikkatli seç diyorum. Bu son ikazım Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusuna kötü dersen atılırsın
tekrar ikaz etmeyeceğim. @Eclips
Beşiktaş için yetersizmi yetersiz ama bu onu kötü oyuncu yapmaz. Daha düne kadar ozi de yetersizdi burda millet
onu ozanla takasa sokuyordu. Necip şu anda Beşiktaş haricinde renkliler dahil süper ligdeki her takımın as oyuncusu olur
bizde bölgesinde oyuncu bolluğunda sırıtıyor. Bu gün ver eline bonservisini gideceği yer ya gs yada fb dir. Kadrolarına
ilaç olur.

Bence superligde hicbir takimda ilk 11 oynayamaz..  bende seninle birdaha tartismam burda, baksana hemen atmakla tehdit ediyorsun. Simdi kotu demek yasaklandi, az sonra begenmemek'de yasaklanir. Eyvallah.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 17:35:20 Eclips ]

Çevrimiçi sozkul

Fikret başkana bir kibir bir ego mu gelmiş? Ben yaparım ederim diyor devamlı :)

ilk geldiği günden beri konuşma stilinde gram değişiklik yok bence @artena_condari

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence superligde hicbir takimda ilk 11 oynayamaz..  bende seninle birdaha tartismam burda, baksana hemen atmakla tehdit ediyorsun. Simdi kotu demek yasaklandi, az sonra begenmemek'de yasaklanir. Eyvallah.

Dostum kişisel tehdit olarak algılama, kötü demek hep yasaktı.  :tabe:

Bak biz hiç kötü diyor muyuz, söylediğimiz en sert kelime yetersiz, kontrolsüz falan.

Netice itibariyle bizim oyuncumuz, kötülerken de hakaret etmemek ve fazla ters kelimeler kullanmamak lazım bence de.  :tabe:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ta oynayan oyuncu; savruk, oyun bilgisi ve temel becerileri yetersiz, oyun zekası sınırlı ise ortalama bir futbol izleyicisi bile eleştirir. Oyuncu mübalağa edildiği kadar yetersiz değil, fakat Beşiktaş'ın yüksek beklentilerini karşılayacak kadar da iyi değil. Beşiktaş'ın saha içi ve dışı değeridir, ruhudur. Bunlar ayrı kavramlar.   
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 17:57:39 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret başkana bir kibir bir ego mu gelmiş? Ben yaparım ederim diyor devamlı :)

Aksine bir dinginlik ve huzur gelmiş,

Transfer döneminden ve takımdan çok memnun heralde.

Ego ya da kibirli kişiler; ters soru geldiğinde sinirlenir, tersler ve tehdit eder. Örneklerini biliyoruz, siyasette ve sporda.

Başkan tam aksine gayet sakin kalabildi.

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı EagleForce

Baskanin konusmasini simdi dinledim bastan sona. Cok guzel cevaplar vermis. :claps: Tolga konusunda elestirmisler sosyal medyada. Tolga'yi en cok elestirenlerden biriyimdir herhalde ama baskan olsam ben de ayni sekilde cevap verirdim. Oyuncusunu basin karsisinda gomemez sonucta.

Çevrimiçi sozkul

Bir yılda fiyatı değişmemiş. %30'u Porto'da... Yüzde kaçı on?

orada gazeteci olsaydı birtane sorardı atalay. Ülkede gazeteci yok. spor gazeteciliği, akıl bilgi ve kalitenin en az olduğu alan bu ülkede.

Etiketler: