Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9019772 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı yigitcan1903

Benim bir onerim var.. Kombine alıp maçların %60 ına gitmeyen taraftarlara gelecek sezon kombine satılmasın.. Bu sayede stadın boş kalması önlenir.... yani 17 lig maçının 10una gitmiş olması istenebilir
Stat açılışının havasıyla bu kadar kombine satıldı zaten
Bu cezalar vs devam ederse seneye bu kadar olmaz
Böyle bir şart getirirlerse de alana hayırlı olsun ankaradan 10 maça gelemem
Bu tarz bir durum stadı daha da boş bırakır

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkan Passolig'e ve federasyona da giydirdi.

"Değiştirsinler yönetmeliklerini, kimin küfür ettiğini tespit ediyoruz biz" dedi.
Belli başlı kurumlar taraftara sağılacak inek muamelesi yapmaktan vazgeçmedikçe birşey değişmez. Sonra bunların medya ayakları ekranlarda timsah göz yaşı döküyor 'İnsanlar neden maça gitmiyor.İspanya'da doluluk yeterli olmayınca ceza veriliyormuş' gibi abuk subuk yorumlar yapıyor. Bunlar taraftara gerizekalı muamelesi yapan insanlar.

Çevrimdışı atalay

Club-Trained kontenjanı üç, fakat en az bir isim yazmak zorundayız. İki isim yazdığımız için de total listeden bir kontenjan eksilmiş. + UEFA B listesine yirmi bir yaş altı mevcut şartları karşılayan isimler gönderilir. + TR'de transfer penceresi kapandıktan sonra FREE transfer hakkı yok.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 16:18:39 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Yapma abi bak ortasahada oynasa bile sacma sapan hareketleri var. Necip'in isi gucu faul yapmak, vallahi bak dikkat et oynadigi maclara.
Sana cok ciddi soyluyorum Necipi burda 2.lig takimlarinda bile oynatmazlar, bukadar yetenek kisirli adamlar hollanda'da profesyonel futbolcu olamaz.. Aynisi Tolga icinde gecerli, ayaklarina kullanamayan kaleciyi burda amator takimlarda bile ilk 11 oynatmazlar..
O yuzden inanilmaz sinirleniyorum bu adamlari Besiktas'ta gorunce, bu oyuncular yerine cok daha iyi futbolcularla calismamiz lazim.
Dostum ben sürekli canlı izliyorum Necipin Beşiktaş kadrosunda gereksiz olduğuna katılmıyorum
ne zaman alt yapıdan onun yerini doldurabilecek kalitede adam çıkartırız o zaman Necip bu takıma gereksiz olur.
topu topu bir eslem çıktı ama onu otur seyret yaptığı tek şey top geldiğinde yakınındaki birine vermek oyuna
sıfır katkısı var. Uefa ve TFF kuralları değişmediği sürece kimse Necipe laf söyleyemez. Şartları
karşılayan bir oyuncu alt yapından a takıma oyuncu yetiştir ondan sonra necip şöyle böyle deme
hakkı olur.

Çevrimdışı atalay

CL listesindeki santrafor rotasyonunda Aboubakar ve Cenk'in arkasında Talisca olur. Kanat rotasyonundaki üçlüye ilave de Caner veya Adriano. Benim için Aras - Kerim tercihi dışında ideal liste.

Çevrimiçi Necmi

@sozkul bir tablo yayınlamıştın yanlış hatırlamıyorsam ben bulamıyorum şampiyonlar ligine
verilecek asıl ve cezalı listesi tekrar yayınlama imkanın varmı?

Çevrimdışı Eclips

Dostum ben sürekli canlı izliyorum Necipin Beşiktaş kadrosunda gereksiz olduğuna katılmıyorum
ne zaman alt yapıdan onun yerini doldurabilecek kalitede adam çıkartırız o zaman Necip bu takıma gereksiz olur.
topu topu bir eslem çıktı ama onu otur seyret yaptığı tek şey top geldiğinde yakınındaki birine vermek oyuna
sıfır katkısı var. Uefa ve TFF kuralları değişmediği sürece kimse Necipe laf söyleyemez. Şartları
karşılayan bir oyuncu alt yapından a takıma oyuncu yetiştir ondan sonra necip şöyle böyle deme
hakkı olur.

Altyapidan baska oyuncu gelmezse Necipe katlanmamiz mi lazim? Diyorsunki, baska altyapi'dan oyuncu cikmadan kotu bir futbolcu olan Necip'e laf yok?
Bunlar cok yanlis dusunceler. Baska da bisey demiyorum.

Çevrimdışı murat baltacı

Gomez'in parası kontratlar geldikten sonra tahsil edilecek...
Transfer biteli kaç hafta oldu kontratı niye göndermemişler acaba? Kontrat üzerinde poynama veya göstermelik daha düşük bi kontrat yaparlarmı nasıl oluyo bu işler bilgisi olan bi aydıntlatsın bizi? kim kimi koparıyo  :lol:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Dr.Zeck

hakkı olur.

Necmi abi valla ben Eslem'i Necip'e  tercih ederim. abi adam kusura bakmayın ama düz topcu Galatasaray macında olur olmadık yerde faul yapıyor adamların atakları bile yok o pozisyonda ustune bide gol yediriyor. o mac stoper oynadı tmm ama stoper adam haldır huldur girmez . resmen rasgele dalıyor alırsam alırım hesabı alamazsam faul yaparım.

sizi bilmiyorum bunlar bnm sahsi dusuncelerim tabiki. Yani ne Necip ne Tolga Besiktasa bence yakısmıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Abi ben eslem gördüm listede senin listende yok zaten altyapıda olan bütün oyuncular oynuyabiliyor diye biliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu benim listem değil @Kalyoncu  resmi siteden aldım bunu copy past :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi abi valla ben Eslem'i Necip'e  tercih ederim. abi adam kusura bakmayın ama düz topcu Galatasaray macında olur olmadık yerde faul yapıyor adamların atakları bile yok o pozisyonda ustune bide gol yediriyor. o mac stoper oynadı tmm ama stoper adam haldır huldur girmez . resmen rasgele dalıyor alırsam alırım hesabı alamazsam faul yaparım.

sizi bilmiyorum bunlar bnm sahsi dusuncelerim tabiki. Yani ne Necip ne Tolga Besiktasa bence yakısmıyorlar.
Eslem konusunda katılıyorum yıllardır bir adım ileri gitmemiş Necip yerine potansiyeli olan çocuğu koyarım Beşiktaş'ın geleceği için. U21 hazırlık maçında aynı pozisyonda oynadılar ikisi, Necip 3 tane 40 mt lik top atmaya kalktı Gerrard gibi hepsi auta gitti. En sevmediğim topçu tipi neler yapabileceğinin farkında olmayan topçu tipidir, Necipte öyle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

bu benim listem değil @Kalyoncu  resmi siteden aldım bunu copy past :D
Abi o zaman altyapıdaki oyuncuları istediğini oynatabilmenden kaynaklı bir durumdur.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Başkanın özellikle stadla ilgili söyledikleri beni tatmin etti.
Federasyona bağlı olduğumuz için tribün-blok kapama vs. gibi cezalara karşı yönetmelik değişmedikçe yapılacak pek bir şey var gibi gözükmüyor. Taraftar grupları insiyatif alıp söylenmemesi gereken ceza getiren tezahüratların, merdivenleri kapatmayın gibi uyarıların olduğu bir bildiridir, her koltuğa broşürdür bu tür çalışmalar yapması gerekiyor.
Kötek gelmedikçe hala bu çift turnike yapanların merdiven kapatanların düzelmeyeceğini düşünüyorum, cezalar uygulandıkça sistem gerçekten de oturacak gibi gözüküyor çünkü başkanın gösterdiği görüntülerdeki gibi elde gerçekten imkan var.

Şöyle bir örnek vereyim bir abimizin yardımıyla Alanya maçına gidebildim tribünler tam dolu değildi ve tribün demirbaşları gelemedi herhalde tribüne sonuçta atmosfer çok yetersiz geldi bana. Onun yerine tv den izlediğim Bursa-Kayseri-Osmanlı maçları gerçekten daha zevkli geldi.
İnşallah şu blok kapamalar, kombine iptalleri biter de o zaman çok güzel atmosfer olur, zaten ordan kolay kolay kimse çıkamaz.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 16:39:57 Mahmut ]

Çevrimiçi Necmi

Altyapidan baska oyuncu gelmezse Necipe katlanmamiz mi lazim? Diyorsunki, baska altyapi'dan oyuncu cikmadan kotu bir futbolcu olan Necip'e laf yok?
Bunlar cok yanlis dusunceler. Baska da bisey demiyorum.
katlanmak zorundasın bu kadar basit uefa ve tff diyorki bana vereceğin listede şu kadar alt yapı
oyuncun olmak zorunda bu konunun anlaşılmayacak ne tarafı var.

Çevrimdışı Fatih_

Başkanın konuşması iyi oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan Veli'nin sözleşmesini dondururken, vereceği ücreti de dondurmayı teklif etmiş.

"İyileşince gel, sözleşmeni dondurduğumuz süre kadar uzatalım" demiş.

Çok kurnaz bir tüccar bu adam, başımızda oldukça yaş tahtaya basmaz pek.

"Aboubakar'da kazık mı yedi?" diye düşünüyordum, onda da makul bir fiyata satın almış adamı.

Çevrimiçi Necmi

Eslem konusunda katılıyorum yıllardır bir adım ileri gitmemiş Necip yerine potansiyeli olan çocuğu koyarım Beşiktaş'ın geleceği için. U21 hazırlık maçında aynı pozisyonda oynadılar ikisi, Necip 3 tane 40 mt lik top atmaya kalktı Gerrard gibi hepsi auta gitti. En sevmediğim topçu tipi neler yapabileceğinin farkında olmayan topçu tipidir, Necipte öyle..
eslem olmayacak geldiği yaşta artık a kadroda yer alması gerekiyordu.
bizim alt yapıda oyucu yetiştirmemizde sorun var yetenek değil adamlar a takıma girdiğinde yırtınması lazım ama 70 lik
dede gibiler. Ben bu formayı istiyorum diyen yok al gülüm ver gülüm oynuyorlar.
alt yapıdan çıkarttığın oyuncu Emre Mor gibi olacak a kadrodakini rahatsız edecek
böyle olmadığı sürece alt yapıdan istediği kadar yetenekli olsun oyuncu çıkmaz.
haketmiyorlar a takımı.

Çevrimdışı tangaz

Arasla ilgili mesajı özellikle dikkatimi çekti, hocanın oynatmadığı oyuncuları iyi gösterip akılları sıra hocaya tepki oluşturmaya çalışıyor,
bazı tv kanallarında da çaktırmadan böyle şeyler yapılmaya çalışılabilir. Herkesin dikkatli olması lazım zaten, ligdeki açık ara en iyi hoca bizde sahip çıkmak lazım.

@Mahmut avatarındaki foto da ne olcay ne de oğuzhan fiziksel olarak futbolcuya benzemiyorlar :) daha ziyade tatile gelmiş kişiler gibiler :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan Veli'nin sözleşmesini dondururken, vereceği ücreti de dondurmayı teklif etmiş.

"İyileşince gel, sözleşmeni dondurduğumuz süre kadar uzatalım" demiş.

Çok kurnaz bir tüccar bu adam, başımızda oldukça yaş tahtaya basmaz pek.

"Aboubakar'da kazık mı yedi?" diye düşünüyordum, onda da makul bir fiyata satın almış adamı.
İyileşmeyeceği çok açık, makul bir ücretle anlaşırlar umarım kısa vadede. 2,5 sene futboldan uzak kalmış adam geri dönse ne olacak :( Veli çok çalışmayı seven de bir adam değil gördüğüm kadarıyla, Tolgay yazın harıl harıl çalışırken bu arkadaş sadece kafelerde foto paylaşıyordu twitterda.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 16:47:04 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eclips

katlanmak zorundasın bu kadar basit uefa ve tff diyorki bana vereceğin listede şu kadar alt yapı
oyuncun olmak zorunda bu konunun anlaşılmayacak ne tarafı var.

Yahu banane uefa ve tffnin ne dediginden. Adam kotu futbolcu diyoruz, Necipe laf yok diyorsun.. ben begeniyorum diyorsun.
Altyapi takimi yok mu bizde, koy birkacini, kendini gelistirsin.. Hic bir faydasi olmayan Necip'e mi kaldik.

Çevrimdışı Sergen348

Aras ve Ömer gerekli şansı ligde bulacaklardı kupada bulacaklardır çok uzun maraton orada kendilerini göstermeleri şart.

Çevrimiçi Necmi

Arasla ilgili mesajı özellikle dikkatimi çekti, hocanın oynatmadığı oyuncuları iyi gösterip akılları sıra hocaya tepki oluşturmaya çalışıyor,
bazı tv kanallarında da çaktırmadan böyle şeyler yapılmaya çalışılabilir. Herkesin dikkatli olması lazım zaten, ligdeki açık ara en iyi hoca bizde sahip çıkmak lazım.
haha küçük beyinleriyle Beşiktaş zekasıylamı oynayacaklarını sanıyorlar.
Bu renkliler bir alem oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

eslem olmayacak geldiği yaşta artık a kadroda yer alması gerekiyordu.
bizim alt yapıda oyucu yetiştirmemizde sorun var yetenek değil adamlar a takıma girdiğinde yırtınması lazım ama 70 lik
dede gibiler. Ben bu formayı istiyorum diyen yok al gülüm ver gülüm oynuyorlar.
alt yapıdan çıkarttığın oyuncu Emre Mor gibi olacak a kadrodakini rahatsız edecek
böyle olmadığı sürece alt yapıdan istediği kadar yetenekli olsun oyuncu çıkmaz.
haketmiyorlar a takımı.

Yapma @Necmi abi. Eslem daha 18 yaşında ve adam geçen yaz 6 aylık sakatlık geçirdi.

25 yaşındaki Necip'ten fayda bekleyip de "Eslem artık olmayacak" demek ne ola ki?

Her genç Emre Mor kadar potansiyelli olmak zorunda değil ki, zaten bölgeleri de farklı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

haha küçük beyinleriyle Beşiktaş zekasıylamı oynayacaklarını sanıyorlar.
Bu renkliler bir alem oluyor.
Bugün takımın dinlenme günü ama Aras da kendi Milli takımında.
Bu arkadaşın neden buraya uğradığını da anlayamadım . İkincilik yolunda rakipleri G.S.,Osmanlı,Konya ve Başakşehir. Belki de kompleks yapmıştır.

Etiketler: