Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128850 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İyileşmeyeceği çok açık, makul bir ücretle anlaşırlar umarım kısa vadede. 2,5 sene futboldan uzak kalmış adam geri dönse ne olacak :( Veli çok çalışmayı seven de bir adam değil gördüğüm kadarıyla, Tolgay yazın harıl harıl çalışırken bu arkadaş sadece kafelerde foto paylaşıyordu twitterda.

Allah kimseyi ağrıyla yaşamak zorunda bırakmasın da, devamlı bir ağrısı varsa çalışmak ve spor yapmak gelmez insanın içinden.

Başkanın teklifi de aslında o zaten, iyileşemezse ya da zayıf bir şekilde dönerse maaşında indirime gitmeyi de teklif edecektir.

Çevrimdışı firewater

Başkan çok iyi konuştu. Kimse malzeme çıkartamaz bu konuşmalarından sonra :) :) :)

Çevrimdışı Mahmut

@Mahmut avatarındaki foto da ne olcay ne de oğuzhan fiziksel olarak futbolcuya benzemiyorlar :) daha ziyade tatile gelmiş kişiler gibiler :)

Olcay burası komple bizim yürüyüşü yapıyor ondan koydum fotoğrafı 
Paintten kesince çok küçük kaldı Olcay ben de dedim bari yanına Oziyi ekliyim böyle kardeş kardeş takılsınlar  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yapma @Necmi abi. Eslem daha 18 yaşında ve adam geçen yaz 6 aylık sakatlık geçirdi.

25 yaşındaki Necip'ten fayda bekleyip de "Eslem artık olmayacak" demek ne ola ki?

Her genç Emre Mor kadar potansiyelli olmak zorunda değil ki, zaten bölgeleri de farklı.
Emre Mor cidden çok üst düzey bir oyuncu potansiyeline sahip, ileride top 5 futbolcu içerisine yer alabilir, onunla Eslem'i kıyaslamak biraz abes kaçmış evet. Yukarıda iki kez yazdım Necip o kadar düşük profile sahip bir oyuncu ki gelen teknik direktörler ya biz bunu nereye koysak oynatırız diyorlar bu oyuncu için iyi bir şey değil aksine hakaret, Düşünsene seni satış müdürü olarak almışlar ama muhasebe işlerini de yaptırıyorlar arada  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Atc1903

Zamanında Aziz yıldırım Beşiktaş'ın ciğerini sökün dediğinde Veliye teklif yapmışlardı keşke o gün sökselerdi ciğerimizi

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

cümleten iyi günler imza törenini izleyemedim kaydeden oldumu acaba

Çevrimdışı Orhan_

eslem olmayacak geldiği yaşta artık a kadroda yer alması gerekiyordu.
bizim alt yapıda oyucu yetiştirmemizde sorun var yetenek değil adamlar a takıma girdiğinde yırtınması lazım ama 70 lik
dede gibiler. Ben bu formayı istiyorum diyen yok al gülüm ver gülüm oynuyorlar.
alt yapıdan çıkarttığın oyuncu Emre Mor gibi olacak a kadrodakini rahatsız edecek
böyle olmadığı sürece alt yapıdan istediği kadar yetenekli olsun oyuncu çıkmaz.
haketmiyorlar a takımı.

Bizim Hulusi Baba çok seviyor Eslem'i. Oğuzhan'ın yerine aday göstermekten geri kalmıyor bazen. Altyapı sorununa artık hızlı iyileştirmeler gerekiyor. Sadece fizik-oyun olarak değil, mental olarak hazırlamak gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Yahu banane uefa ve tffnin ne dediginden. Adam kotu futbolcu diyoruz, Necipe laf yok diyorsun.. ben begeniyorum diyorsun.
Altyapi takimi yok mu bizde, koy birkacini, kendini gelistirsin.. Hic bir faydasi olmayan Necip'e mi kaldik.
ben beğeniyorum dediğim bir mesajı bulsana bana :alala:
stoper ve sağ bekte kötü olduğunu ama ön liberoda oynarken o kadar kötü olmadığını hatta çok iyi maçlar çıkardığını
söylüyorum. Bırakın artık Beşiktaş oyuncusuna sallamayı.
yok işte alt yapı oyuncusu neyi anlamıyorsun yok türkçe konuşuyorum yok.
şu anda alt yapıya mükemmel bir oyuncu transfer etsen alt yapıdan kadro sayılması için minimum iki sene geçmesi gerekiyor.
şu anda mevcuttaki hiç bir oyuncu necip bile etmiyor. Senin alt yapı dediğin oyuncuları 3. lig takımlarına gönderiyoruz
kadroya giremiyor espiri yapmıyorum kaç tanesini gönderdik hiç biri kadroya bile giremedi onlarımı alıpta
a takımında oynatacağız. az mantıklı konuşun bilmeden sallayıp durmanın manası yok.
Ben olsam bugün alt yapıdaki bütün oyuncuları eler işe yaramayacak olanların tamamını gönderirim her şeye sıfırdan başlarım.
iyi bir alt yapı hocası getirir ileri dönük planlama yaparım bu şekilde olmuyor eski futbolcudan alt yapı hocasımı olur.
Bu işi eğitimlilere bırakmak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Emre Mor cidden çok üst düzey bir oyuncu potansiyeline sahip, ileride top 5 futbolcu içerisine yer alabilir, onunla Eslem'i kıyaslamak biraz abes kaçmış evet. Yukarıda iki kez yazdım Necip o kadar düşük profile sahip bir oyuncu ki gelen teknik direktörler ya biz bunu nereye koysak oynatırız diyorlar bu oyuncu için iyi bir şey değil aksine hakaret, Düşünsene seni satış müdürü olarak almışlar ama muhasebe işlerini de yaptırıyorlar arada  :D

Yazındaki örnek de doğru, genel mantık da.  :claps:

Satış müdürüysen ve 1 milyonluk satış kotası belirlenmişken 150 bin liralık satış yapabilirsen, sana muhasbee işi de yaptırırlar, çay/kahve de yaptırırlar.

Ama çıkıp 2 milyon liralık satış yaparsan, çayın da ayağına gelir, kahven de.

Necip defansif orta saha olarak kendini kanıtlayamadı, kendini 34 yaşındaki Atiba'ya alternatif olarak bile kabul ettiremedi.

O zaman ya çay/kahve işlerine de bakacak, ya da ücretsiz izine çıkacak.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas, ne etti bu nejipjan size anlamiyorum. Tas gibi futbolcu iste. 25 tane ilk12 oyuncusu olmazki burasi real mi city mi psg mi.
Delissimo bu kadar elestirilmedi ki zarari nejipjandan kat be kat coktur.

Yapmayin etmeyin, mustafa pektemek bile elestiri almadi bu kadar.

Necipi stoper oynatanda kabahat.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim Hulusi Baba çok seviyor Eslem'i. Oğuzhan'ın yerine aday göstermekten geri kalmıyor bazen. Altyapı sorununa artık hızlı iyileştirmeler gerekiyor. Sadece fizik-oyun olarak değil, mental olarak hazırlamak gerekiyor.
Bu takımın vizyonu ile alakalı biraz, bunu görev edinirsen devamlı olmasa bile arada sırada iyi yetenekler çıkartırsın, bugün Türkiye süper ligindeki çoğu adam Beşiktaş altyapısından çıkma veya bir dönem orada oynamış adamlar. Yarışmacı takım olmak önemli ama bunu al parlat sat yerine alt yapıdan çıkart parlat sat şeklinde yapmak Beşiktaş'ın vizyonu açısından çok daha değerli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

en büyük sorun mental zaten yoksa bir tanedemi çıkmaz. ama çıkmıyor işte

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yazındaki örnek de doğru, genel mantık da.  :claps:

Satış müdürüysen ve 1 milyonluk satış kotası belirlenmişken 150 bin liralık satış yapabilirsen, sana muhasbee işi de yaptırırlar, çay/kahve de yaptırırlar.

Ama çıkıp 2 milyon liralık satış yaparsan, çayın da ayağına gelir, kahven de.

Necip defansif orta saha olarak kendini kanıtlayamadı, kendini 34 yaşındaki Atiba'ya alternatif olarak bile kabul ettiremedi.

O zaman ya çay/kahve işlerien de bakacak, ya da ücretsiz izine çıkacak.
Aynen öyle..  :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yapma @Necmi abi. Eslem daha 18 yaşında ve adam geçen yaz 6 aylık sakatlık geçirdi.

25 yaşındaki Necip'ten fayda bekleyip de "Eslem artık olmayacak" demek ne ola ki?

Her genç Emre Mor kadar potansiyelli olmak zorunda değil ki, zaten bölgeleri de farklı.

Bu emre mor cok buyutuldu ya bisi olmaz ondan. Kerim frei olur en cok. Oyle topla oraya buraya ziplayan bir suru genc cocuk var barselona sokaklarindA. Ne emreymis arkadas.
Yan yan kosuyor adam yaaa yere duzgun basamiyor daha. Futbolcumsu, bidibidi gozdenbacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu emre mor cok buyutuldu ya bisi olmaz ondan. Kerim frei olur en cok. Oyle topla oraya buraya ziplayan bir suru genc cocuk var barselona sokaklarindA. Ne emreymis arkadas.
Yan yan kosuyor adam yaaa yere duzgun basamiyor daha. Futbolcumsu, bidibidi gozdenbacak.
Abi cidden çok büyük potansiyel var adamda. Bugüne kadar çıkmış en iyi Türk oyuncu olabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı artena_condari

Yarınki maçı Bjk Tv veriyor mu arkadaşlar, bilen var mı?

Çevrimiçi Necmi

Bu takımın vizyonu ile alakalı biraz, bunu görev edinirsen devamlı olmasa bile arada sırada iyi yetenekler çıkartırsın, bugün Türkiye süper ligindeki çoğu adam Beşiktaş altyapısından çıkma veya bir dönem orada oynamış adamlar. Yarışmacı takım olmak önemli ama bunu al parlat sat yerine alt yapıdan çıkart parlat sat şeklinde yapmak Beşiktaş'ın vizyonu açısından çok daha değerli.
28 oyuncu veriyorsun bunun minimum 4 ünü alt yapı olarak kendi iç tüzüğünde şart koşman gerekiyor
bir yıl veya iki yıl tutacaksın. gelişme as kadroya girebilme şartı koşacaksın olmadı iki yıl sonra gözdende eldende çıkaracak yerine alt yapıdan yeni oyuncular listeye alacaksın her iki yılda bir oyuncu 24 kişilik kadroya kazandırma hedefinde olursan disiplinli şekildede uygularsan
alt yapı hocalarınada bunu şart olarak sunarsan alt yapıya yarışmacı kimlik kazandırmış olursun bilirlerki iyi olurlarsa
a takımda yerleri hazır. şimdi hayallerinde bile yokki iş olsun diye gidip geliyorlar alt yapı hocalarınada kazandırdıkları oyuncu için iyi prim vereceksin.

Çevrimdışı mylife1903

Bugün takımın dinlenme günü ama Aras da kendi Milli takımında.
Bu arkadaşın neden buraya uğradığını da anlayamadım . İkincilik yolunda rakipleri G.S.,Osmanlı,Konya ve Başakşehir. Belki de kompleks yapmıştır.
Fb ikinci olsun mayokini giyerim :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadas, ne etti bu nejipjan size anlamiyorum. Tas gibi futbolcu iste. 25 tane ilk12 oyuncusu olmazki burasi real mi city mi psg mi.
Delissimo bu kadar elestirilmedi ki zarari nejipjandan kat be kat coktur.

Yapmayin etmeyin, mustafa pektemek bile elestiri almadi bu kadar.

Necipi stoper oynatanda kabahat.

Necip'i ben de seviyorum da, sorunları var abi.

Hadi stoperde kötü, neden defansif orta sahaya ihtiyacı vardı bu takımın?

Neden geçen sene Atiba'ya bir şey olmasın diye müslüman taraftarlarımız adaklar adadı, hristiyan taraftarlarımız kiliselerde mum yaktı, inançsız taraftarlarımız evrene enerji yolladı?

"Necip var zaten, rahat olun" diyen bir kişi çıktı mı?

Necip defansif orta saha pozisyonunda da güven vermiyor, Kadıköy'deki 3-3'lük maçta oyuna girip 25 dakikada iki sarı karttan kendini attıracak kadar kontrolsüz bir adam. Üstünde geçmiş 2.5 sene, Konyaspor maçında gördük ki hala aynı.

Dediğim gibi kadroda dursun, 3-0'ken "victory cigar" gibi oyuna girsin, biz de alkışlayalım falan. Ama o kadar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Bishamon

Necip A takıma ilk 19 yaşında çıkmıştı.Hepimiz çok sevinmiştik gelecekte buranın değişmezi olur demiştik hataları vardı tabi yaşı gereğiyle.O sene fazla şans bulmasa da o seneden sonra gerek ilk 11 gerek yedekten çok fazla süre aldı ama bir türlü üstüne katmayı başaramadı.Şu an 25 yaşına geldi ve takım Necip'in A takıma çıktığı zamana göre çok üstüne kattı ve ne yazık ki o bunu başaramadı.Şu an genç çocuk Necip kontejanından yer buluyor.Transferdeki yetersizlikler yüzünden başka pozisyonlara kaydırılarak süre alıyor.Ben de isterim tabi altyapımızdan çıkan oyuncularla oynamayı ama olmuyor işte.Bunun üzerine Necip A takıma çıktıktan sonra kimi katabildik takıma? Dile kolay 6-7 sene geçti.

edit: Atınç'ı unuttum.Sanırım ondan başka da kimse yok :D
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 17:08:32 Bishamon ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

28 oyuncu veriyorsun bunun minimum 4 ünü alt yapı olarak kendi iç tüzüğünde şart koşman gerekiyor
bir yıl veya iki yıl tutacaksın. gelişme as kadroya girebilme şartı koşacaksın olmadı iki yıl sonra gözdende eldende çıkaracak yerine alt yapıdan yeni oyuncular listeye alacaksın her iki yılda bir oyuncu 24 kişilik kadroya kazandırma hedefinde olursan disiplinli şekildede uygularsan
alt yapı hocalarınada bunu şart olarak sunarsan alt yapıya yarışmacı kimlik kazandırmış olursun bilirlerki iyi olurlarsa
a takımda yerleri hazır. şimdi hayallerinde bile yokki iş olsun diye gidip geliyorlar alt yapı hocalarınada kazandırdıkları oyuncu için iyi prim vereceksin.
Ligin durumu da önemli, İngiltere Premier ligin reserve ligi var ve üst düzey maçlar oynanıyor bizde ise formaliteden ibaret saçma sapan bir şey var. Dediğin gibi belki kazara a takıma çıkarsak hevesinde çoğu para peşinde futbolla ilgili bir planları yok çoğunun, diğer taraftan buraya alınan çocukların çoğu eşin dostun arkadaşın kuzeni muzeni evladı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eclips

ben beğeniyorum dediğim bir mesajı bulsana bana :alala:
stoper ve sağ bekte kötü olduğunu ama ön liberoda oynarken o kadar kötü olmadığını hatta çok iyi maçlar çıkardığını
söylüyorum. Bırakın artık Beşiktaş oyuncusuna sallamayı.
yok işte alt yapı oyuncusu neyi anlamıyorsun yok türkçe konuşuyorum yok.
şu anda alt yapıya mükemmel bir oyuncu transfer etsen alt yapıdan kadro sayılması için minimum iki sene geçmesi gerekiyor.
şu anda mevcuttaki hiç bir oyuncu necip bile etmiyor. Senin alt yapı dediğin oyuncuları 3. lig takımlarına gönderiyoruz
kadroya giremiyor espiri yapmıyorum kaç tanesini gönderdik hiç biri kadroya bile giremedi onlarımı alıpta
a takımında oynatacağız. az mantıklı konuşun bilmeden sallayıp durmanın manası yok.
Ben olsam bugün alt yapıdaki bütün oyuncuları eler işe yaramayacak olanların tamamını gönderirim her şeye sıfırdan başlarım.
iyi bir alt yapı hocası getirir ileri dönük planlama yaparım bu şekilde olmuyor eski futbolcudan alt yapı hocasımı olur.
Bu işi eğitimlilere bırakmak lazım.

Ben necipe nerde oynarsa oynasin kotu oyuncu diyorum, Evet onlibero oynayinca da kotu. sen burda altyapi kurallarini anlatiyorsun. Altyapi konusu zaten kendin actin, altyapi kotu diye necipe katlanmak lazimmis. ben katilmiyorum. Obur arkadaslar'da yaziyor iste, nerde oynarsa oynasin hep ayni Necip.

Çevrimiçi Necmi

@tuncaboylu  dostum benim bahsettiğim potansiyel değil yanlız. Sorun mental
adam a takıma çıkmış sanki on yıldır orda gibi rekabet aklından geçmiyor ben demiyorumki milli
takıma seçilsin dortmunt teklif yapsın sadece biraz ben Beşiktaş a takımına adayım desin yahu
başka bir şey istemiyorum görmüyormusunuz ruh yok çocuklarda sanki zorla a kadroya almışlar.
kehren oynuyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Abi cidden çok büyük potansiyel var adamda. Bugüne kadar çıkmış en iyi Türk oyuncu olabilir.
Yok hic bisi yok onda. Fisek gibi kosuyor 18 yasinda. 23-24 olunca o hizi kalmaz. O fizikle de bisi yapamaz yesil sahada. Fitbol gorusu de zayif. Gucu de yok bos antreman futbolcumsusu
Gokhan tore 18 yasinda yara yara gidiyordu yahu bu sek sek sekerek slalom yapiyor. Italyan milli takimiyla oynarsak gorurum ben emre moru. Elin italyani ugrasmaz iki omuz atar bir cift dalar sindirir. Gokhan toreye girsinler aksama kadar cocuk okuz gibi
Hepsinin arizasi var zaten

Etiketler: