Yahu banane uefa ve tffnin ne dediginden. Adam kotu futbolcu diyoruz, Necipe laf yok diyorsun.. ben begeniyorum diyorsun.
Altyapi takimi yok mu bizde, koy birkacini, kendini gelistirsin.. Hic bir faydasi olmayan Necip'e mi kaldik.
ben beğeniyorum dediğim bir mesajı bulsana bana

stoper ve sağ bekte kötü olduğunu ama ön liberoda oynarken o kadar kötü olmadığını hatta çok iyi maçlar çıkardığını
söylüyorum. Bırakın artık Beşiktaş oyuncusuna sallamayı.
yok işte alt yapı oyuncusu neyi anlamıyorsun yok türkçe konuşuyorum yok.
şu anda alt yapıya mükemmel bir oyuncu transfer etsen alt yapıdan kadro sayılması için minimum iki sene geçmesi gerekiyor.
şu anda mevcuttaki hiç bir oyuncu necip bile etmiyor. Senin alt yapı dediğin oyuncuları 3. lig takımlarına gönderiyoruz
kadroya giremiyor espiri yapmıyorum kaç tanesini gönderdik hiç biri kadroya bile giremedi onlarımı alıpta
a takımında oynatacağız. az mantıklı konuşun bilmeden sallayıp durmanın manası yok.
Ben olsam bugün alt yapıdaki bütün oyuncuları eler işe yaramayacak olanların tamamını gönderirim her şeye sıfırdan başlarım.
iyi bir alt yapı hocası getirir ileri dönük planlama yaparım bu şekilde olmuyor eski futbolcudan alt yapı hocasımı olur.
Bu işi eğitimlilere bırakmak lazım.