Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115063 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi benim Besiktastan baska bi derdim yok ogrenciyim dedim size de yalan soylemem inanmiyosaniz twitterda @muhabir1903 kullanici adim Facebookta Ahmet Tarik Ciftci gmail hesabima sahte demissin lefutboll@gmail.com adresine bi mail yolla aninda sana cevabini geri iletirim.Benim kimseye yalan soyleme gibi bi derdim yok.Biraz daha anlayisla karsilamanizi beklerdim.Neyse caniniz sagolsun.Ogrenciyim bi bilete 80-90 tl veremedigim icin burada sizlere soruyorum.Bi bilet nerdeyse benim harcligimin tamamina denk geliyor.Canin sagolsun abi...
kardeşim biz zaten biletlerin öğrenci kardeşlerimize gitmesini istiyoruz gücü olmayıp
maçlara gidemeyen insanları takımla buluşturalım diyoruz ama yolu senin yaptığın gibi değil bak defalarca uyarıyoruz
yaşınızı girin diye birde insan neden ismini saklar onuda anlamıyorum 8 aydır üyesin Beşiktaşdan başka derdim yok
demişsin ama hiç bir konuşmayada katılmamışsın burda Beşiktaş konuşuluyor.  @Atc1903
insanlar sana neden inansın öyle değilmi.

Çevrimdışı Bishamon

Kaleci ve stoper ortamlarına daha giremedik arkadaşlar.Gelecek sene artık  :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

Tedbir iyidir tedbirsiz hacete giden d.mala d.mala taş arar derler. Tedbir amaçlı komple futbolu bırakmalı...

Antremandan kaytarma amaclidir o

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi benim Besiktastan baska bi derdim yok ogrenciyim dedim size de yalan soylemem inanmiyosaniz twitterda @muhabir1903 kullanici adim Facebookta Ahmet Tarik Ciftci gmail hesabima sahte demissin lefutboll@gmail.com adresine bi mail yolla aninda sana cevabini geri iletirim.Benim kimseye yalan soyleme gibi bi derdim yok.Biraz daha anlayisla karsilamanizi beklerdim.Neyse caniniz sagolsun.Ogrenciyim bi bilete 80-90 tl veremedigim icin burada sizlere soruyorum.Bi bilet nerdeyse benim harcligimin tamamina denk geliyor.Canin sagolsun abi...
bu arada sahte demedim mail hesabın için çakma dedim hani forumlara üye olmak için alınan mailler gibi
sahte kullanmaya gerek yokki heryerden istediğin kadar mail hesabı alırsın @Atc1903

Çevrimdışı Atc1903

@Necmi abi sen rahat ol ben kimseye devretmezdim ama bundan sonra da forumda hic bi konuya biletle ilgili bi sey yazmiyorum senin icin rahat olsun ama yaptigin gercekten buyuk birinin olgunluga yakismadi yani beni hirsizlik ve karaborsacilikla suclamadan daha insani bi dille anlatsaydin daha iyi olurdu.Kucuklerden hep saygi bekliyosunuz ya once siz biraz sevgi ve saygi gosterin de sonra hayal kirikligina ugramayin..

Çevrimdışı tuncaboylu

ne yapayım bilet isteyen mesajlarını sildim forumda mesajı kalmadı.
8 aydır üye attığı 13 mesaj ve hepside bilet isteme forumu bilet gişesi olarak kullanıyor.
otur insanlarla kaynaş sevdir kendini sana güvensinler hiç bir maçta biletsiz bırakmazlar.
sen sekiz ay dur bir yerde tek bir temasın olmasın kalk her maç bilet iste bunun özelinde demiyorum günahını
almam ama internette böyle bilet toplayıp sonrada satan bir sürü insan var. Arkadaşlar bilip güvenmediğiniz kimseye
bilet devretmeyin.

Bunun çözümü de basit aslında: Passolig bir maç bileti 1 kereden fazla devredilemez diye kural koysa; kimse bu tarz fırıldaklara giremez.

Çevrimiçi Necmi

Dostum, yanıldığımı hiç sanmıyorum . İlk 16 'ya kalınca da istediğin gibi tüm kadroyu değil sadece 3 kişiyi değiştirebiliyorsun . Ayrıca B listesine 21 yaşından büyük oyuncuyu yazamazsın . B listesine yazabileceğin oyuncunun maksimum 21 yaşında olması ve öncesinde de kesintisiz 2 yıl senin sözleşmeli oyuncun olması gerekiyor.  Detaylar bu linkte . Daha geçen gün okumuştum o yüzden yazdım .

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2400510.html
birde sakatlandı yerine alayım diyemiyorsun onuda belli bir süre önce uefaya bildirmek zorundasın
ara transfer döneminde sadece 3 oyuncu ekleyebilirsin bunlarda cl oynamamış olması gerekiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi sen rahat ol ben kimseye devretmezdim ama bundan sonra da forumda hic bi konuya biletle ilgili bi sey yazmiyorum senin icin rahat olsun ama yaptigin gercekten buyuk birinin olgunluga yakismadi yani beni hirsizlik ve karaborsacilikla suclamadan daha insani bi dille anlatsaydin daha iyi olurdu.Kucuklerden hep saygi bekliyosunuz ya once siz biraz sevgi ve saygi gosterin de sonra hayal kirikligina ugramayin..

Dostum sen daha yaşını girmemişsin, diyorsun ki küçüklerden saygı bekliyorsunuz.

Öğrenci olduğun dışında bir şey bilmiyoruz, belki 50 yaşında 4. üniversitesini okuyan bir öğrencisin.

Necmi abi sana bu ortamda kendini tanıtmanın öneminden bahsediyor, ki haklı.

Bak ben 5 aydır buradayım, hemen herkesi tanıdım. Bilet bir yana, @mylife1903 ten at eti bile istesem gönderir mesela.  :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Forum Tayfası hazırlık maçına geliyor mu arkadaşlar? Bir de maç kaçta.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Atc1903

@tuncaboylu ben haksızsınız demiyorum sadece karşınızdaki kişiyide biraz düşünerek yazmanızı rica ediyorum.Neyse bilet falan istemiyorum artik forumda daha fazla aktif olup sizlerin arasina kaynaşmak istiyorum.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Twitterda taner karamana giydiriyoruz arkadaşlar taga destek verin

O arkadaşta yüzüne sövdükçe daha da keyiflenecek bir tip var.  :D
Uğraşmaya değmeyecek birisi .

Şu milli takım arası hemen geçse de Beşiktaş'ı izlesek.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu ben haksızsınız demiyorum sadece karşınızdaki kişiyide biraz düşünerek yazmanızı rica ediyorum.Neyse bilet falan istemiyorum artik forumda daha fazla aktif olup sizlerin arasina kaynaşmak istiyorum.

:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

ben seni karaborsacılıkla suçlamadım hırsızlıkla hiç suçlamadım günahını almam dedim
senin özelinde değil burda gelip bilet diyenler büyük çoğunlukla bunu sosyal medyada satıyor.
zaten sana bilet devredecek olan bizim gruptur bunlarında çoğu bizim yanımızda geldiğinde görürüz
başka bir tribündede olsa gel tanışalım diyoruz. Birde burda bilet istenmez bilet devretmek isteyen bize söylüyor bizde
isteyenler bize özelden ulaşsın diyoruz. bu forumda bilet konuşulmaz birde yaş yazmak zorunlu
forum kurallarını okumanı istedim normal olarak moderasyona alınırsın yaşını girmediğin sürece mesajların onaylanmaz
bir süre beklenir sonrada üyeliğin silinir.  @Atc1903

Çevrimiçi Necmi

Forum Tayfası hazırlık maçına geliyor mu arkadaşlar? Bir de maç kaçta.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19.00 da ben geliyorum bir çoğumuz gelir

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada arkadaşlar, seneye transfer döneminde kimi takip etmeniz gerektiğini biliyorsunuz.   :D :D

« İleti Gönderen: tuncaboylu  02 Ağustos 2016, 15:27:16 »
Son aldığım duyuma göre Mustaaf Pektemek yeni sezonda bizde kalmayacak.

Transfer sezonunun bitimine kadar başka bir takımla anlaşacağı kesinmiş.

Eğer bu duyum tutmazsa, 2 Eylül'e kadar hiç bir şey yazmayacağım forumda.

« İleti Gönderen: tuncaboylu  18 Ağustos 2016, 15:17:25 »

Tekrarlıyorum: Pektemek eğer transfer döneminin sonuna kadar gitmezse, 2 Eylül'e kadar yazmayacağım. Öyle de iddialıyım.

Çevrimiçi Necmi

kaynaş insanlarla tanış kimse seni biletsiz bırakmaz. yeterki senin öğrenci olduğunu bilsinler
bilet devredeceklerinde ilk sana sorarlar gitmek istiyormusun diye @Atc1903

Çevrimiçi Necmi

maça urfadanmı geleceksin :alala:

Çevrimdışı Atc1903

@Necmi tamamdır abi hepinizden özür diliyorum yaşımı da girdim profilime.Siz bunları yaşadığınız tecrübelerden diyosunuz ben de abarttım biraz.Haklısınız abi ben genelde twitterda daha çok paylaşım yapıyorum ama inşallah forumda da aktifliğimi arttırıcam.Tekrardan herkesten özür diliyorum gereksiz paylaşımlar için.

Çevrimdışı Atc1903

@tuncaboylu doğum yerim Şanlıurfa/Siverek Istanbulda oturuyorum bu arada Atc1903 nickinin sebebi ise ismimin baş harfleri Ahmet Tarik Ciftci ismim

Çevrimiçi Necmi

asporda gelen giden listesini verdiler bayağı temizlik yapmışız.
şu an bu adam yedek olur diyeceğimiz oyuncu sayısı bir kaçı geçmiyor
oyuncuların büyük çoğunluğu ilk onbir oyuncusu.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu doğum yerim Şanlıurfa/Siverek Istanbulda oturuyorum bu arada Atc1903 nickinin sebebi ise ismimin baş harfleri Ahmet Tarik Ciftci ismim

Memnun oldum dostum.

Benim adım Onur, burada kullandığım tıncaboylu soyadım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

asporda gelen giden listesini verdiler bayağı temizlik yapmışız.
şu an bu adam yedek olur diyeceğimiz oyuncu sayısı bir kaçı geçmiyor
oyuncuların büyük çoğunluğu ilk onbir oyuncusu.
Fenerin önemli 2 adamını al yedek oturt bekler çok kaliteli oldu şampiyonlar ligi seviyesine yakın ama kale ve stoper allaha emanet necmi abi benim merak ettiğim ne zaman eksik gedik olmadan bir sezona başlayacağız

Çevrimiçi Necmi

tamam işte bak orda urfayı gören sana bilet devretmek için bayağı düşünür.
memleketini değilde olduğun yeri yazman daha doğru nereli demiyoruz nereden diyoruz yani nerden bağlanıyorsun anlamında
@Atc1903  burası bir aile ortamı burda yaşının bir önemi yok tek önemli olan Beşiktaşlı olman

Çevrimdışı mylife1903

Dostum sen daha yaşını girmemişsin, diyorsun ki küçüklerden saygı bekliyorsunuz.

Öğrenci olduğun dışında bir şey bilmiyoruz, belki 50 yaşında 4. üniversitesini okuyan bir öğrencisin.

Necmi abi sana bu ortamda kendini tanıtmanın öneminden bahsediyor, ki haklı.

Bak ben 5 aydır buradayım, hemen herkesi tanıdım. Bilet bir yana, @mylife1903 ten at eti bile istesem gönderir mesela.  :D
Gopegin olur, at dedigin nedir ki en kullanisli turk saldiri araci, saldiriyon atlan butun dunyayi fethediyon, basin sikisinca da kesiyon yiyon.
Yeni merakim geyik eti ve geyik boynuzundan geyik kani icmek.
10 yas genclestiriyor bir haftada.

Simdi mrmic reisi iki hafta tedaviye alsam benfika macina yetisir.

Etiketler: