@Necmi abi sen rahat ol ben kimseye devretmezdim ama bundan sonra da forumda hic bi konuya biletle ilgili bi sey yazmiyorum senin icin rahat olsun ama yaptigin gercekten buyuk birinin olgunluga yakismadi yani beni hirsizlik ve karaborsacilikla suclamadan daha insani bi dille anlatsaydin daha iyi olurdu.Kucuklerden hep saygi bekliyosunuz ya once siz biraz sevgi ve saygi gosterin de sonra hayal kirikligina ugramayin..
ben seni karaborsacılıkla suçlamadım hırsızlıkla hiç suçlamadım günahını almam dedim
senin özelinde değil burda gelip bilet diyenler büyük çoğunlukla bunu sosyal medyada satıyor.
zaten sana bilet devredecek olan bizim gruptur bunlarında çoğu bizim yanımızda geldiğinde görürüz
başka bir tribündede olsa gel tanışalım diyoruz. Birde burda bilet istenmez bilet devretmek isteyen bize söylüyor bizde
isteyenler bize özelden ulaşsın diyoruz. bu forumda bilet konuşulmaz birde yaş yazmak zorunlu
forum kurallarını okumanı istedim normal olarak moderasyona alınırsın yaşını girmediğin sürece mesajların onaylanmaz
bir süre beklenir sonrada üyeliğin silinir.
@Atc1903