Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115264 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben fabriyi merak ediyorum baya
O da boyko vol.2 olursa yandık
Tolga şov başlar o zaman

Muhakkak konuşulmuştur ama sürekli bakamıyorum
CL kadrosu (15+4+4 şeklinde kesin ise eğer) kimler dışarıda kalır size göre 
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 08:45:46 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Dün Beşiktaş'ın twitterdaki bir sosyal kanalından idmandan görüntüler paylaşmışlar, Şut çalışması var ne hikmetse atılan şutlarda Tolga tüm topları mükemmel biçimde kurtarıyor gol yediği tek pozisyon yok ve yüzde seksen oranında Tolga'ya atılan şutlar var :) Takımın sosyal medya sorumluları bile bu adamın arkasında :)
Bir ismail koybasi hikayesi daha. Meneceri kim bu tolganin? Aslinda menecerden degil baska torpili var herhalde.
Yahu su muslera yerine tolga ile mi ilgilensem.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

El birliğiyle İsmail'den kurtulduk, Pektemek ismini 1 sene duymayacağız sıra Tolga'da :) Onu da yedeğe koyduk mu aydınlık günler bizi bekliyor  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Akhisar ve geseyi dağıtırsak rahat bir şampiyonluk bekliyorum

Ahhisar Cihat Arslani yollamis :alala: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türken

Ben mac haftasina kadar gerekli malzemeyi bulayim, ekip zaten floryanin icme suyuna musil basiyormus suan. Gara boyu isiylen de biz ilgilenecez anlasildi.

Insallah cenk gonen oynar bizim macta, ama cok istiyorum, masallah muslera.
selam @mylife1903  akhisar maçında manisadaydık @Necmi abilerle. İnan hala o maç aklıma geldiğinde ellerim titriyor. İsmaile ne kadar saydırdığımı tahmin edemezsin. O kadar içten etmişimki kimsenin hesabında yokken bile gitti. Ben futbolu sadece ayaklarıyla oynamaya çalışan ama onuda yapamayan  böyle hiç beynini kullanmayan bir futbolcu görmedim. Hala kurtulduğumuza inanamıyorum. Osmanlı maçındada haya yaptı kapalı bir anda yüklendi ona o gerizekalıda bıraktı maçı döndü kapalıya pozisyonu anlatmaya çalışıyo. Allahıma sonsuz şükürler. Şimdiki hedefim necip

tolga bu senenin en fazla kurtarış yapan kalecisiymiş
Beşiktaş maçları dışında muslerayı pozisyona sokan takımmı var :bandit:
hep görüyorsunuz Beşiktaş maçlarını vay muslera ne kaleci diyorsunuz.
sosanın cenkin beceriksizliği muslerayı kahraman yaptı :bandit:
Muslera bizde olsa 100 degil 70 Gol yerdik

Tolga Gs de olsa 116 degil 150 Gol yerlerdi en temizinden :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Muslera bizde olsa 100 degil 70 Gol yerdik

Tolga Gs de olsa 116 degil 150 Gol yerlerdi en temizinden :bandit:
Adam hala Tolga ile Muslera'yı kıyaslıyor :) Yok Karadenizli'de değil ama  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Bir ismail koybasi hikayesi daha. Meneceri kim bu tolganin? Aslinda menecerden degil baska torpili var herhalde.
Yahu su muslera yerine tolga ile mi ilgilensem.

Pektemek ten sonraki hedefin o olmalıydı aga
umarım geç kalınmamıştır...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

Muslera ya da bir başkası beni ilgilendirmiyor,beni kendi kalecim ilgilendiriyor
Kendi kalecim de güven vermiyor
İkinci haftadan izlemeye başladı golleri yine
Krize sokuyor maç esnasında

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek ten sonraki hedefin o olmalıydı aga
umarım geç kalınmamıştır...
Ismaille pektemekin dikislerini attim, cift dikis.
Hedef muslera simdi, sakatlansin da istemiyorum temiz kalpli cocuk, masallah masallah. Muslera konusu bende bizim maca cikmaz o.
Tolgayi hallettim dun. Ya saka bir yane tolga beni cok rahatsiz etmiyor. Tolga degil noyer olsa bu taktik anlayisla bu bombaci stoperlerle kesin mal bir gol yer. Tolga fazla goze batiyor, surati eskidi ustelik ayaklari kotu.

Ama dun aspor haberini unutmayacam hic bir zaman

"Besiktas, kalecisiz yaptigi cift kale macla calismalari sonlandirdi" dalga mi geciyor herifler nedir ama baya guldum

Gopegin olur, at dedigin nedir ki en kullanisli turk saldiri araci, saldiriyon atlan butun dunyayi fethediyon, basin sikisinca da kesiyon yiyon.
Yeni merakim geyik eti ve geyik boynuzundan geyik kani icmek.
10 yas genclestiriyor bir haftada.

Simdi mrmic reisi iki hafta tedaviye alsam benfika macina yetisir.
:o_o: :o_o:

Abi Vampirmisin sen ya Geyik kani içmek ne demek söylerken bile bi tuhaf oldum :oha:
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 09:46:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Adam 10 sene İtalya'da hemen her maçta defansif orta saha oynadı abi, o sertliği kazanmıştır illa ki.

En azından Necip gibi dangıl dungul faul yapmamayı biliyordur sertken, kartsız geçiştirir.

Beni en mutlu eden transferlerden biri oldu İnler.

Son dakikaya bıraktık, geç kaldık falan diye eleştiriyoruz da, son dakikaya kalmayınca da bedava alamıyorsun bu tarz adamları. Haziran'da almaya kalksan, en az 3-4 milyon euro isterdi kulübü.
%100 katiliyorum

Inler bir cok kisinin tahmin ettiğinden cok daha faydali olacak bize , hem defansif hemde ofansif açıdan :tabe:

3-4 tane de uzaktan Gol olan Füzesini izleriz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın Arkadaşlar,

Sürekli şu renkli transferler övülüp, bizim aldığımız yıldızların konusu olmaması cidden sıkıntı verici bişey.
Böyle bir iğrenç algı var. Acıyorum bakıyorum bütün gazeteleri: gs-fb on numara transferler ama BJK için Kan kaybı var ortada....
artık gerçekten bu yıl gecen yıldan iyi top oynamamız lazım sırf sunların çenesini kapamak için.... :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

selam @mylife1903  akhisar maçında manisadaydık @Necmi abilerle. İnan hala o maç aklıma geldiğinde ellerim titriyor. İsmaile ne kadar saydırdığımı tahmin edemezsin. O kadar içten etmişimki kimsenin hesabında yokken bile gitti. Ben futbolu sadece ayaklarıyla oynamaya çalışan ama onuda yapamayan  böyle hiç beynini kullanmayan bir futbolcu görmedim. Hala kurtulduğumuza inanamıyorum. Osmanlı maçındada haya yaptı kapalı bir anda yüklendi ona o gerizekalıda bıraktı maçı döndü kapalıya pozisyonu anlatmaya çalışıyo. Allahıma sonsuz şükürler. Şimdiki hedefim necip
@ahmet türken abi bi de bos bos bakmasi yokmuydu beni benden aliyordu bu kadar yillik okuzum trene oyle bakmadim yani. Cenkin trolledigi vidyo var ya internette acip acip guluyorum. Boyle gozler bombos bakiyor bazen boyle bozkirda kosarken tren gorunce ben de ayni bakiyom tirene oyyyhyy geettttiiii cucuf cucuf diyorum bu delissimo ayni bakislarda. Ismaaeeellll
Saka maka bu arkadas 7 sene bizi somurdu ustune fbye gitti, ilginc, tuhhaff

bayadır ziyaretci olarak takip ediyordum transfer dönemi cok gergin geçti ama transferlerimiz kötü değil. nasri veya eto gelseydi tadından yenmezdi ya sağlık olsun:)

herkese selam :)
Aleykum selam abi Bendr niye hic gözükmüyor diyordum arrik aktif olarak katilmani bekliyoruz abi @ZORBEY

Tolga Zengin antremanda sakatlanmş. Riske edilmemeli 4-5 sene dinlendirilmeli ciddi  bir durum olabilir
:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Arkadaşlar,

Sürekli şu renkli transferler övülüp, bizim aldığımız yıldızların konusu olmaması cidden sıkıntı verici bişey.
Böyle bir iğrenç algı var. Acıyorum bakıyorum bütün gazeteleri: gs-fb on numara transferler ama BJK için Kan kaybı var ortada....
artık gerçekten bu yıl gecen yıldan iyi top oynamamız lazım sırf sunların çenesini kapamak için.... :akuma:

Dun gece gundeme getirdik konuyu bugun fotomac haber yapmis hemen fb rakiplerini solladi, diye. Bu transfermarkt olayina bir el atmak lazim. Ozan tufan 7.5 molyon yuro, yersen. Yahu o duran top ortamlari demecinden sonra ben admin olsam 2milyona dusurur gecerdim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Dun gece gundeme getirdik konuyu bugun fotomac haber yapmis hemen fb rakiplerini solladi, diye. Bu transfermarkt olayina bir el atmak lazim. Ozan tufan 7.5 molyon yuro, yersen. Yahu o duran top ortamlari demecinden sonra ben admin olsam 2milyona dusurur gecerdim

@mylife1903 Abi valla bende şimdi işe geldim fotomac'ı okudum sinirim gerildi neymiş " şimdi şampiyon olabilirlermişmişmiş. Sankı gecen yıl 40 puan fark yıyen bunlar değildi" 19 maçta sıfır gol sıfır asist 3 kırmızı 3 ceza alan De Jong'u  basımıza messi yaptılar ya .. :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Atc1903

Günaydın. Cihat Arslan 2 hafta içinde görevinin yarısını tamamlayıp gitti içi rahattır şimdi bence

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay

İlk golde top ayaktan çıktığı anda Tosic ofsaytı bozuyor. Daha sonra topun nereye düşeceğini tahmin edemiyor ve vuruş fırsatı tanıyor.

Necip, Skubic'e gönderilen yüksek topta yan yana durdurduğu Bajic'i takip etmiyor ve Bajic'in de marke vaziyetteki gol dokunuşu.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/2/konyaspor/rijad-bajic-18118

Pozisyonun öncesinde Skubic iki defa koşu gösteriyor. Quaresma ise hiç reaksiyon göstermiyor. Tosic ise son koşuyu fark edip geriye kaçıyor ve ofsaytı bozuyor. Tolga ise orta sırasında altı pasa kadar çıktığı için topun kale ağzına düşmesinde hatalı.

Yapılan zincirleme hataları eleşitirirken, Konyaspor'un organizasyonunu da kutlamak gerek. Özellikle Skubic ve Bajic'in aksiyon öncesi ve final aksiyonunda ki pozisyonları...

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 10:05:04 atalay ]

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmet türken abi bi de bos bos bakmasi yokmuydu beni benden aliyordu bu kadar yillik okuzum trene oyle bakmadim yani. Cenkin trolledigi vidyo var ya internette acip acip guluyorum. Boyle gozler bombos bakiyor bazen boyle bozkirda kosarken tren gorunce ben de ayni bakiyom tirene oyyyhyy geettttiiii cucuf cucuf diyorum bu delissimo ayni bakislarda. Ismaaeeellll
Saka maka bu arkadas 7 sene bizi somurdu ustune fbye gitti, ilginc, tuhhaff
:lol: estağfurulalh.Hele ofsaytı bozup sonra noldu diye sağa sola koşturması ömrümü yiyodu. Neyse artık fener düşünsün. Adamlar hala milli takımın 2 beki bizde diye avutuyolar kendilerini. Allah daha büyük dert etmesin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın. Cihat Arslan 2 hafta içinde görevinin yarısını tamamlayıp gitti içi rahattır şimdi bence
Böyle adamlar türk futbolunda barınmasın mümkünse, göz göre şike yaptı herif kaç senedir kimse de sesini çıkarmadı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

:o_o: :o_o:

Abi Vampirmisin sen ya Geyik kani içmek ne demek söylerken bile bi tuhaf oldum :oha:
Spa ortami yahu, ilac olaraktan buralarda cok meshur bir tedavidir.

Sporculara da kamp donemlerinde uyguluyor adamlar. Bu altay daglarina kampa gidiyor butub dovusculer.

Etiketler: