Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atınçın opsiyonu yok mu ?
A spora göre gs:barcelona biz:malatyaspor
Nasıl bir kafaya böyle kadro kuruyorlar http://i.hizliresim.com/1NdLZB.png
Tolga Zengin Beşiktaş Formasıyla Lig'de 83 Maç'ta 82 Gol Yedi.
Beşiktaş'ın son birkaç yıldaki transferlerini derledim...(+)'lar bir şekilde işe yaramış oyuncular, diğerleri etkisiz elemanlar... Sanırım yavaş yavaş öğreniyoruz bu işi 2009-2010(+) Nihat Kahveci(+) Matteo Ferrari(+) İsmail KöybaşıMichael FinkErkan ZenginErhan GüvenRıdvan ŞimşekOnur Bayramoğluİbrahim KaşTodrigo Tabata2010-2011(+) Ricardo Quaresma(+) Roberto Hilbert(+) Guti(+) Manuel Fernandes(+) Hugo Almeida(+) Simao Sabrosa(+) Ersan Gülüm(+) Cenk Gönen(+) Mehmet AurelioVolkan EkiciKemal AkbabaSemih BeyazGüven GürsoyKerim AlıcıFatih Tekke2011-2012(+) Egemen Korkmaz(+) Veli Kavlak(+) Ersan Gülüm(+) Manuel FernandesTanju KayhanBurak KaplanMustafa PektemekSidneiMehmet AkyüzBebeEduJulio Alves2012-2013(+) Olcay Şahan(+) Oğuzhan ÖzyakupAllan McGregorBerat ÇetinkayaJulien EscudeMehmet AkgünUğur BoralBatuhan KaradenizSinan KurumuşGökhan Süzen2013-2014(+) Pedro Franco(+) Atiba Hutchinson(+) Gökhan Töre(+) Kerim Frei(+) Günay Güvenç(+) Serdar Kurtuluş(+) Tolga Zengin(+) Ramon MottaSezer ÖztürkMichael EneramoÖmer ŞişmanoğluDany NounkeuJermaine Jones2014-2015(+) Tolgay Arslan(+) Demba Ba(+) Jose Sosa(+) Cenk TosunDaniel OpareAlexander Milosevic2015-2016(+) Mario Gomez(+) Marcelo Guedes(+) Ricardo Quaresma(+) Andreas Beck(+) Luiz Rhodolfo(+) Alexis DelgadoDusko TosicDenis BoykoAras Özbiliz2016-2017(?) Vincent Aboubakar(?) Talisca(?) Adriano(?) Marcelo Guedes(?) Gökhan Gönül(?) Caner Erkin(?) Gökhan İnler(?) Fabricio(?) Utku Yuvakuran(?) Oğuzhan Aydoğan(?) Atınç Nukan(?) Aras Özbiliz
Tolga Zengin Antreman'da sakatlandı. Kulüp doktoları Karabük maçın'a yetiştirmeye çalışıyor.
İlk 16 turuna kadar değişiklik yapılamıyor kadroda . Sadece kaleciler ile ilgili istisna var bildiğim kadarıyla . Uzun süre sakatlık vs gibi sebeplerle kadroya yazacak 2 kalecin kalmadıysa ilk verdiğin listeden , o zaman kaleci ekleyebiliyorsun .
Benfica deplasmanına 12 gün kalmış sizce ansıl bir 11 çıkar o maça
Ee beyler bu sene de tek tük puan kayıplarında şampiyonluk gitti diyecek miyiz? Ben uyum sağlıyorum hafiften o evreyi geçtim diyebilirim
Akhisar ve geseyi dağıtırsak rahat bir şampiyonluk bekliyorum
Ilk puan kaybi cok kritik ilk puan kaybi iki puan kaybi olursa ligi 5. Bitiririz yok ilk puan kaybi uc puan kaybi olursa ligi 7. Bitiririz.
Bir şey sorayım. İçerdeki iki maça gidemedim cezalardan dolayı. Allah göstermesin Karabük maçında tff küfürden sebep yine ceza verse gs maçına da mı gidemeyeceğim ?GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi