Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113475 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

3 yıl olması taraftarın suçu değil ki? O kombineler size satılırken bi sezon sonra Vodafone Arena' dasınız dendi. Ayrıca bu passolig sistemini getirirken kişiler ceza alacak saha kapama olmayacak diye geldi. Bunu yapıyorlar mı? Hayır. Kulübün işine geliyor çünkü cezalı yerleri de satıyorlar. Ama bu kadar fahiş fiyattan bilet satıyorsan taraftara müşteri gözüyle bakıyorsan taraftarın da hakkını koruyacaksın. Sonuçta yönetim "Feda" dediğinde bu taraftar o tişörtlere hücum etti. Niçin? Kulübü için zor günde yanında olmak için. Tamam biletler çok ucuz olsun demiyorum başkanı şahsen de çok severim ama feda diyen taraftara da vefasızlık yapılmamalı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu iş arz talep meselesi iş müşterimiyim lafına geliyorsa bilet on lirada olsa müşterisin
100 lirada olsa müşterisin. rakamın değişkenliği seni müşteri veya taraftar yapmaz.
bugün biletler satışa çıktığında girdim alayım diye satılacak bilet yok maç kombinelilere
açıkmış eğer satacak bir kaç bin biletin varsa o biletleri iyi fiyata satarsın çünkü 3-4 bin biletin
50000 müşterisi olur. buda fiyatı yükseltir. kulüp parayla dönüyor.  @brkntcnr
taraftar verecek ki kulüp yaşayabilsin. burda sorun vermek olmamalı esas önemlisi verdiğinin
çarçur edilip edilmemesi olmalı. Herkes gücü yettiğince verir hiç gücü olmayan desteğini verir.
taraftarlık budur. işin ilginci kulüp müşteri görüyor fazla para istiyor dediğinde az fiyat koysun gideyim
demek taraftarlık olmuyor ki nasıl kulüp menfaati hesaplıyor diyorsun öbür türlüde sen menfaatini
düşünüyorsun gerçekten taraftar kulüp daha kazansın benim verecek durumum yoksa yerime verebilecek olan
gider der. Taraftarlık mızmızlanmak değil fedakarlık yapmaktır. Taraftar kulüpten fedakarlık istemez kardeşim
kulübün fedakarlık yapabilecek durumu yok ki. Yüksek gelirleri olur. Biletten gelen para çekirdek parası olur o zaman
dersin bilet fiyatları düşük olsun herkes faydalansın. Ülke öyle durumdaki aslında veremeyecek olan düşük olanı da
veremiyor maalesef

Çevrimdışı mylife1903

Fabricio Martin Agosto Ramírez,namı Fabri

Kumaşı iyi yerden bel hizasından kurtarışlar uzanışlar mükemmel
özgüvenli,ayakları çok iyi,geriden oyun kurma hem el hem ayak hem degaj mükemmel
arkada 2 stoperle mukemmel üçgenler yapıyor.
ama takıldığım bir şey var boy 1.85,ligimizdeki en kısa kaleci diyebiliriz,en azından ilk 5-10 daki takımların en kısası
kornerlerler,üstten gelen şutlara nasıl hamle yapıyor,herhalde Şenol hoca görmüştür almıştır,
yaşına göre 10 yıl daha oynayabilir kendisine bakarsa
Ben her yönüyle bir zamanlar bize gelmesine ramak kalmış Real madridin efsanevi kalecisi Iker Casillas Fernández e benzettim onunda boyu 1.82 ymiş
maçlarını seyretmişliğim var formundayken 1.95likler gibi uzuyordu yükseklere

Umarım Tolganın sakatlığı fırsat olurda Gaziantep maçında iyi bir performans ortaya koyar

Saygılar
Ucan espanyolum benim fabri ya
Nedendir bilemiyorum biraz fazla ucuyor fabri, artik yer tutmasinda mi bir ariza var, oyun takibinde mi bir ariza var onu bilmem, bir de cok az top bloke ettigini gordum eli ki kucuk nedir.

Mesela benim en sevdigim kalecilerden biri akinfeyeftir o adam cok az ucar mesela. Cok seri kalecidir, hizli adimlar iyi yer tutar. Bizim cordoba da mesela az ucardi, gec yatardi yere.

Ah cordoba dedim de aklima geldi hami ankaragucunde oynuyordu frikikten cok sert vururdu falan cordoba frikikten gelen topu memeleriyle istop etmisti, sonra hami futbolu birakti zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan İnler: ''Buraya gelmek için zorladım çünkü burası benim takımım Beşiktaş.''

Gökhan İnler: "Rahmetli babam Beşiktaşlıydı. Ben bir Beşiktaş maçı izledim. İçimde siyah-beyaz varmış. Kendim Beşiktaşlı büyüdüm."
32 yasinda yagli sozlesmeyi alinca boyle konusmak kolay, zamanlamasi manidar...

Çevrimdışı Zafer55

Gökhan İnler: ''Buraya gelmek için zorladım çünkü burası benim takımım Beşiktaş.''

Gökhan İnler: "Rahmetli babam Beşiktaşlıydı. Ben bir Beşiktaş maçı izledim. İçimde siyah-beyaz varmış. Kendim Beşiktaşlı büyüdüm."
Kolumu kesseler kanım siyah-beyaz akar da deseymiş bari  :) Ulan insan takımına gelmek için 32 yaşını mı bekler daha erken geleydin ya...Şakası bir yana çok faydalı olacağını düşünüyorum iyi ki geldi hoş geldi  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Asporda sistem karmasasi var. bizim takimi inceliyorlar, sitcom gibi yeminlen.

Çevrimdışı mylife1903

Kolumu kesseler kanım siyah-beyaz akar da deseymiş bari  :) Ulan insan takımına gelmek için 32 yaşını mı bekler daha erken geleydin ya...Şakası bir yana çok faydalı olacağını düşünüyorum iyi ki geldi hoş geldi  :ok:
Bayragi opmus mu?

Çevrimdışı Oktay

toplu halde küfür edilmicek mesele bukadar basit ,bi gol yediğinde yada haksız bi faul de ettiğin bireysel küfürden kimse sana ceza vermez veremezde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

32 yasinda yagli sozlesmeyi alinca boyle konusmak kolay, zamanlamasi manidar...
Abi gene bonservis verilmedi kariyeri, oyunculuğu ortada ben fiyat/kalite dengesi açısından başarılı buluyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Asporda sistem karmasasi var. bizim takimi inceliyorlar, sitcom gibi yeminlen.
A spora göre gs:barcelona biz:malatyaspor

Çevrimdışı mylife1903

toplu halde küfür edilmicek mesele bukadar basit ,bi gol yediğinde yada haksız bi faul de ettiğin bireysel küfürden kimse sana ceza vermez veremezde
Sadece toplu olsa iyi, vurma ismail gibi
Organize kufur ediliyor, koro halinde.

Zaten gozlemci bizim maclarda elf kulakli oluyor, duyuluyor hemen kufur.
Ama ben @tuncaboylu dedi galiba bu kufur edenler bu tezahuratin kufur oldugunu bilmiyor, diye onu da dusunmek lazim. Egitim sart ayrica kulubun de gerekli uyarilari yapmasi lazim. Kagit dagitsinlar bu bu bu tezahuratlar yuzunden ceza aliyor, lutfen, desinler

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

Abi gene bonservis verilmedi kariyeri, oyunculuğu ortada ben fiyat/kalite dengesi açısından başarılı buluyorum

Iyi futbolcu yahu ben demecine taktim, daha once yazdim azicik uyum saglarsa haci golleri atar bizim ligde. Bu sene direkt dembanin arsenale vurdugu gibi ortasahadan sutla baslayacaz maclara. Bir suru sut atan oyuncu geldi, bizim lig icin cok onemli, mac sikisir hic ceza alanina girmeden cozersin rakibi.

Mesela kalecisiyle cok oynayan takim varsa gs gibi, mac basinda 30-35m iki topa vurursun kaleci az tedirgin olur cok cikmaz ceza alani disina. Italyanlar cok yapar boyle. Ah soyle acamda yutubdan bir lecce-parma maci izleyem, uyku tutmuyor bugun

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı mylife1903

Nasıl bir kafaya böyle kadro kuruyorlar

http://i.hizliresim.com/1NdLZB.png
Ilkokul cocugu bu kadro ile sahaya cikmaz, en azindan en sapsal cocuk tolgayi degistirir. Adamlarin beaiktasli olmadigi su tolga tercihinden belli

Çevrimdışı mylife1903

Şöyle candan bi sarılmış ama öpmemiş henüz. :D
Aaaaa bayragi opmediyse sikinti var, sosyal medyadan bastiralim opsun bayragi.

20sene once ne geyik yapilirdi, sergen bayragi optu mu opmedi mi? Feyyaz tek ayagini kaldirip mi optu, tanju fb bayragini optu, hasan vezir kacirildi

Çevrimdışı Zafer55

Oooo Teknik Direktör Alp Pehlivan  :lol: varmış...
Şu adama saati sorsan 5 dakikada anca söyler saati uzaat uzaaaat uzaaat

Çevrimdışı 38life

ŞL gruplar için aşagıdaki 20 kişilik listeden 15 kişiyi seçiniz.
Tosic
Beck
Rhodolfo
Veli
Oğuzhan Özyakup
Olcay
Atiba
Kerim
Aras
Talisca
Oğuzhan Aydoğan
Gökhan İnler
Tolgay Arslan
Quaresma
Cenk
Ömer
Aboubakar

Not:Karizma seçilen listenin en başında olmalıdır.

Saygılar
Bir soru soracağım. @atalay eğer sen de biliyorsan aydinlatabilirsin. Şampiyonlar ligi için kadro listesini verdik sonra o listedeki oyunculardan biri sakatlandı yerine oyuncu dahil edrbiliyormuyuz listeye?

Çevrimdışı Zafer55

Aaaaa bayragi opmediyse sikinti var, sosyal medyadan bastiralim opsun bayragi.

20sene once ne geyik yapilirdi, sergen bayragi optu mu opmedi mi? Feyyaz tek ayagini kaldirip mi optu, tanju fb bayragini optu, hasan vezir kacirildi
Başkan bunlarla bir toplu imza töreni yapar bence orada toptan bi öptürmek lazım hepsine...
Aboubakara falan da öp diyecez bayrağı adam diyecek sebep? Sen öp öp adettendir bizde ...

Çevrimdışı İhsan

Şu bilet fiyatlarıyla tribünleri doldurmayı mı planlıyorlar gerçekten? Hazırlık maçı bu ya yap 2 fiyat doldur tribünlerin çoğunu futbolcular içinde moral motivasyon olur.

Bilet Fiyatları
Kategori 1 : 70TL
Kategori 2 : 60TL
Kategori 3 : 55TL
Kategori 4 : 50TL
Kategori 5 : 45TL
Kategori 6 : 40TL
Kategori 7 : 35TL
Kategori 8 : 30TL
Kategori 9 Rakip : 30TL
VIP : 100TL
1903 A-E BLOK : 100TL
1903 B - D BLOK : 110TL
1903 C BLOK : 120TL

kaçırdıysam özür dilerim

Kombine sahipleri bu maça gidebiliyor mu?
Çok az bilet kalmış gibi :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş'ın son birkaç yıldaki transferlerini derledim...

(+)'lar bir şekilde işe yaramış oyuncular, diğerleri etkisiz elemanlar... Sanırım yavaş yavaş öğreniyoruz bu işi :)

2009-2010

(+) Nihat Kahveci
(+) Matteo Ferrari
(+) İsmail Köybaşı
Michael Fink
Erkan Zengin
Erhan Güven
Rıdvan Şimşek
Onur Bayramoğlu
İbrahim Kaş
Todrigo Tabata

2010-2011

(+) Ricardo Quaresma
(+) Roberto Hilbert
(+) Guti
(+) Manuel Fernandes
(+) Hugo Almeida
(+) Simao Sabrosa
(+) Ersan Gülüm
(+) Cenk Gönen
(+) Mehmet Aurelio
Volkan Ekici
Kemal Akbaba
Semih Beyaz
Güven Gürsoy
Kerim Alıcı
Fatih Tekke

2011-2012

(+) Egemen Korkmaz
(+) Veli Kavlak
(+) Ersan Gülüm
(+) Manuel Fernandes
Tanju Kayhan
Burak Kaplan
Mustafa Pektemek
Sidnei
Mehmet Akyüz
Bebe
Edu
Julio Alves

2012-2013

(+) Olcay Şahan
(+) Oğuzhan Özyakup
Allan McGregor
Berat Çetinkaya
Julien Escude
Mehmet Akgün
Uğur Boral
Batuhan Karadeniz
Sinan Kurumuş
Gökhan Süzen

2013-2014

(+) Pedro Franco
(+) Atiba Hutchinson
(+) Gökhan Töre
(+) Kerim Frei
(+) Günay Güvenç
(+) Serdar Kurtuluş
(+) Tolga Zengin
(+) Ramon Motta
Sezer Öztürk
Michael Eneramo
Ömer Şişmanoğlu
Dany Nounkeu
Jermaine Jones

2014-2015

(+) Tolgay Arslan
(+) Demba Ba
(+) Jose Sosa
(+) Cenk Tosun
Daniel Opare
Alexander Milosevic

2015-2016

(+) Mario Gomez
(+) Marcelo Guedes
(+) Ricardo Quaresma
(+) Andreas Beck
(+) Luiz Rhodolfo
(+) Alexis Delgado
Dusko Tosic
Denis Boyko
Aras Özbiliz

2016-2017

(?) Vincent Aboubakar
(?) Talisca
(?) Adriano
(?) Marcelo Guedes
(?) Gökhan Gönül
(?) Caner Erkin
(?) Gökhan İnler
(?) Fabricio
(?) Utku Yuvakuran
(?) Oğuzhan Aydoğan
(?) Atınç Nukan
(?) Aras Özbiliz
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı autopsy

Bir soru soracağım. @atalay eğer sen de biliyorsan aydinlatabilirsin. Şampiyonlar ligi için kadro listesini verdik sonra o listedeki oyunculardan biri sakatlandı yerine oyuncu dahil edrbiliyormuyuz listeye?

İlk 16 turuna kadar değişiklik yapılamıyor kadroda . Sadece kaleciler ile ilgili istisna var bildiğim kadarıyla . Uzun süre sakatlık vs gibi sebeplerle kadroya yazacak 2 kalecin kalmadıysa ilk verdiğin listeden , o zaman kaleci ekleyebiliyorsun .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kaçırdıysam özür dilerim

evet ihsan abi kombineler geçerli.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

kaçırdıysam özür dilerim

Evet gidebilecek.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı atalay

UEFA'ya A ve B listesi gönderiliyor. Böyle bir senaryoda B listesindeki oyuncuyu dahil edebilirsin. 

Etiketler: