3 yıl olması taraftarın suçu değil ki? O kombineler size satılırken bi sezon sonra Vodafone Arena' dasınız dendi. Ayrıca bu passolig sistemini getirirken kişiler ceza alacak saha kapama olmayacak diye geldi. Bunu yapıyorlar mı? Hayır. Kulübün işine geliyor çünkü cezalı yerleri de satıyorlar. Ama bu kadar fahiş fiyattan bilet satıyorsan taraftara müşteri gözüyle bakıyorsan taraftarın da hakkını koruyacaksın. Sonuçta yönetim "Feda" dediğinde bu taraftar o tişörtlere hücum etti. Niçin? Kulübü için zor günde yanında olmak için. Tamam biletler çok ucuz olsun demiyorum başkanı şahsen de çok severim ama feda diyen taraftara da vefasızlık yapılmamalı.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu iş arz talep meselesi iş müşterimiyim lafına geliyorsa bilet on lirada olsa müşterisin
100 lirada olsa müşterisin. rakamın değişkenliği seni müşteri veya taraftar yapmaz.
bugün biletler satışa çıktığında girdim alayım diye satılacak bilet yok maç kombinelilere
açıkmış eğer satacak bir kaç bin biletin varsa o biletleri iyi fiyata satarsın çünkü 3-4 bin biletin
50000 müşterisi olur. buda fiyatı yükseltir. kulüp parayla dönüyor.
@brkntcnrtaraftar verecek ki kulüp yaşayabilsin. burda sorun vermek olmamalı esas önemlisi verdiğinin
çarçur edilip edilmemesi olmalı. Herkes gücü yettiğince verir hiç gücü olmayan desteğini verir.
taraftarlık budur. işin ilginci kulüp müşteri görüyor fazla para istiyor dediğinde az fiyat koysun gideyim
demek taraftarlık olmuyor ki nasıl kulüp menfaati hesaplıyor diyorsun öbür türlüde sen menfaatini
düşünüyorsun gerçekten taraftar kulüp daha kazansın benim verecek durumum yoksa yerime verebilecek olan
gider der. Taraftarlık mızmızlanmak değil fedakarlık yapmaktır. Taraftar kulüpten fedakarlık istemez kardeşim
kulübün fedakarlık yapabilecek durumu yok ki. Yüksek gelirleri olur. Biletten gelen para çekirdek parası olur o zaman
dersin bilet fiyatları düşük olsun herkes faydalansın. Ülke öyle durumdaki aslında veremeyecek olan düşük olanı da
veremiyor maalesef