Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115088 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyunsal değişiklikleri artıları ve eksileri ile saha içinde görür, değerlendiririz. Fakat kadro yapılanması; kontrat süreleri, maliyetleri, orta ve uzun vadeli planlama konusunda hiç de pembe tablolar çizilecek bir durum yok. Bir sonraki transfer penceresinde mevcut tablonun tersine hamleler yapılmalı. Genç asset oyuncular gerek.
İnanıyor musun bana ben pek sanmıyorum

Çevrimdışı mylife1903

Öncesinde de belirtmiştim. Bu geçişler keskin olmamalı. Şampiyon kadro için bile pek de yumuşak olmadı.
Salt sonuc odakli bir kadro kuruldu. Basari procesi.
Bu kadro iki sene daha ustuste sampiyon olursA ucuncu sene de ufak ufak yeni gelenler forma giymeye baslayip 4, sampiyonluk kazanilirsa proce basarili demektir.
Yok bu kadro bu sene patlarsa bizi daha karanlik gunler bekler. Basari icin kurulduysa ve hedef 4 sene hstuste sampiyonluksa basari geldikce cok ses cikmaz.
Basari sadece iyi kadro yaparak gelmiyor. Degerlerinizi saha icinde ve disindA koruyarAk geliyor.

Kadro iyi bir kadro eksiklikeri olacak burSi city ya da psg degil eksikler olacak. Sampiyon olalim hele kalan problemleri yol uzerinde cozeriz. Kervan yolda duzulur turkiyede

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu kadro geçişi için gelecek sene planlaması şimdiden yapılmalı aslında bu denli kiralıklar varken aslında bunu planlamak daha kolay olacak bence. birde boyko, töre, pedro, miloseviç satışları gerçekleşirse 20 milyon euro gibi bir +mız olacak buna eklenecek bir 20 milyon daha ayrılabilirse 40 milyon euro bonservis bütçesi ile doğru hamleler yapmak mümkün...
Ben planlama konusunda sanmıyorum karambole transfer yaptığımızı düşünüyorum parada olsa doğru hamleler zor gibi + mylife1903 abi ve senin ozi hakkındaki görüşlerinize katılmıyorum abi

Çevrimdışı mylife1903

Ben planlama konusunda sanmıyorum karambole transfer yaptığımızı düşünüyorum parada olsa doğru hamleler zor gibi + mylife1903 abi ve senin ozi hakkındaki görüşlerinize katılmıyorum abi

@Mehmet Ali C. Uzulerek soyluyorum ben insan psikolojisi, yonetim stratejisi, planlama, plan uygulama ve plan kontrolu konularinda cok cok nadir yanilirim. Insandan da cok anlarim ve yanilmam. Dikkat edersen oguzhanin futbolculugu hakkinda tek elestiri getirmedim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forma numaralarına bakınca insan amerikan futbol takımı sanıyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

İşin dramatik tarafı asset oyuncular olabileceğini düşündüğün isimler futbol aklının değil, zorunlulukların sonucunda kadroya eklenmiş isimler. @Serhat Akkaya Mevcut konjonktürde her halükarda sonuç odaklı bir kadro gerekli. Lakin önemli olan geçişlerin şekli ve sürdürülebilir başarı. Gerek mali, gerek sportif, gerekse kurumsal anlamda. @mylife1903 Göreceğiz; inanmak yada inanmamak pek bir şey değiştirmiyor. @Mehmet Ali C. 

Çevrimdışı tangaz

inşallah biz yanılırız ama ben bir eşik var ve ozinin o eşiği aşamadığını görüyorum. büyük maçlara uluslararası maçlara ağırlığını koyamıyor. alıp götürdüğü derbi var mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

inşallah biz yanılırız ama ben bir eşik var ve ozinin o eşiği aşamadığını görüyorum. büyük maçlara uluslararası maçlara ağırlığını koyamıyor. alıp götürdüğü derbi var mı?
O yetenekte o futbol gorusunde o futbol bilgisinde bir oguzhanin her sene 7-8 mac almasi 15 gol 15 asist yapmasi lazim bu ligde.
Mesela sifonun boyu kesme kalmisti ama kamyonlan kafa golu atardi. Oguzhan kafa golu atti mi hic?

Çevrimdışı Berat

Aras'ın kazanılması gerektiğine inanıyorum, bizi şans bulduğu zaman yanıltmaz inşallah.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O yetenekte o futbol gorusunde o futbol bilgisinde bir oguzhanin her sene 7-8 mac almasi 15 gol 15 asist yapmasi lazim bu ligde.
Mesela sifonun boyu kesme kalmisti ama kamyonlan kafa golu atardi. Oguzhan kafa golu atti mi hic?
1 tane atmıştı 2 sene önce konyaya deplasmanda görüşlerinize saygılıyım ama ben farklı düşünüyorum ozi konusunda

Çevrimdışı tangaz

1 tane atmıştı 2 sene önce konyaya deplasmanda görüşlerinize saygılıyım ama ben farklı düşünüyorum ozi konusunda

yerim senin görüşünü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı uğur07

2016 sonunda sozlesmesi bitecek futbolcular:

2017 haziran (7)
@Utku Y.
@Tosic (opsiyonlu)
@Atınç N.
@Caner E. (Opsiyonlu)
@Quaresma (opsiyonlu)
@Abubakar (opsiyonlu)
@Ömer Ş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Bunlardan utku caner ve abubakar alinir digerleri gider diye tahmin ediyorum. Cok da bi is yok acikcasi.
Bunlarin disinda ise 2 stoper 1 sagacik ve bir genc forvet alinmasi lazim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O eşik G.S. , F.B. maçları ile aşılmıyor. Uluslararası üst seviyede organizasyonlarda kritik roller alarak , tecrübe edinerek o eşik aşılır. Türk Milli futbol takımının başındaki şahıs bu yaz Oğuzhan'a edilgen bir rol vererek Oğuzhan'ın bu eşiği aşmaması için elinden geleni yaptı.Neyse ki önümüzde futbol organizasyonlarının en büyüğü olan Şampiyonlar Ligi var . Oğuzhan'ın önüne sunulan  seviye atlaması için önemli bir fırsat bu .
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2016, 16:16:30 Onur Küçük ]

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan bu sezon mental anlamda gelişti. Teknik adamın verdiği rol ve sorumluluğu epey iyi taşıdı. Birçok maçın kilidini açan ve Beşiktaş'ın oyun pratiğini güçlendiren isim oldu. Onu yada bir dönem Sosa'yı, Mehmet Özdilek'in dönemsel domestik başarıları ve yapabilirlikleri ile kıyaslamak yanlış olur. Potansiyel aralığı bundan daha geniş ve eksikliklerini gidermeli ama benzer misyon yüklememek gerek.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2016, 23:52:45 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Daha iyi olmasi lazim oguzhanin potansiyeli cok yuksek. Verdiginden daha fazlasi var cocukta.
Ayrica yorgun ve yilranmis durumda bence sampiyona sonrasi, destek verilmeli.

Destek demisken, atinc ile ilgili iyi algi yapilmali. Iletisim departmaninin iq seviyesi kac.
1 cocugu mundar etmemeliyiz cok onemli futbolcu turkiye icin.
Buraya transferini bir fedakarlik gjbi yansitmaliyiz. Besiktas cagirdi ve atinc 1 yilligina yardim etmeye geldi, gibi. Atinc goreve hazir. Atinc besiktasin cocugu, kariyerini feda etmeye hazir. Vb

Yoksa feda donemi gibi kotu yonetilmemeli bu transfer.

Atinc ismini ilk ben ortaya attim galiba gelecek oynayacak diye ama ben 3 sene sonrasi icin dusunmustum. Bu sene besiktasa yardim edip almanyaha geri donmeli atinc. Atinc orada iki sene iyi oynarsa bizim satacagimiz futbolcularda elimiz guclenir.
Portodan gozun kapali adam aliyorsun, algi belli. Portodan kotu adam cikmaz.

Atinca yuklenilmeye baslandi. Yok efendkm almanya iki ci liginde oynayamamis gerk ustjne parA vererek besiktasa atmislar falan filan.
Bu cocuk korunmali ve bu transfer butun yil iyi yonetilmeli.
Algi su olmali baskan fikret orman 1 sene icin atinci cagirdi.

Çevrimdışı sozkul

yerim senin görüşünü

Bende Mehmet Ali'nin mylife1903'ün görüşüne katılmamak konusundaki görüşüne katılıyorum.

Çevrimdışı sozkul

2016 sonunda sozlesmesi bitecek futbolcular:

2017 haziran (7)
@Utku Y.
@Tosic (opsiyonlu)
@Atınç N.
@Caner E. (Opsiyonlu)
@Quaresma (opsiyonlu)
@Abubakar (opsiyonlu)
@Ömer Ş.

Atınç, Caner ve Utku seneye kalırlar, bütün kiralıklar gitmeyecek sonuçda.
Kaleci Utku'nun sözleşmesi niye bitiyor, onuda mı kiraladık?

Çevrimdışı uğur07

Utku kiralik gozukuyor tff de

Çevrimdışı atalay

Atınç Leipzig'e giderken Ralf Rangnick'in tedrisatından geçeceği için umutluydum. Bir yıllık süredeki organizasyon, taktiksel anlayış, antrenman ve oyun kalitesi onu gitmeden önceki seviyeden daha iyi bir noktaya taşımıştır. Giderken alması gereken yol uzundu, o yol ne kadar kısalmıştır?
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2016, 16:30:00 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

O eşik G.S. , F.B. maçları ile aşılmıyor. Uluslararası üst seviyede organizasyonlarda kritik roller alarak , tecrübe edinerek o eşik aşılır. Türk Milli futbol takımının başındaki şahıs bu yaz Oğuzhan'a edilgen bir rol vererek Oğuzhan'ın bu eşiği aşmaması için elinden geleni yaptı.Neyse ki önümüzde futbol organizasyonlarının en büyüğü olan Şampiyonlar Ligi var . Oğuzhan'ın önüne sunulan  seviye atlaması için önemli bir fırsat bu .
Bu ft varya acayip bisi bunun gibi 2 tane daha var tukiyede. Ulke kurtulur yahu. Dun de cenki aldi oyundan, ulan birah oynasin cocuk alissin o ortama. Ama duran top ortamlarina akamayan ozan her mac sahada. Necipi al ozana bes basar. Necip bugun gsye gitsin var ha milli takimin vazgecilmezi olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu ft varya acayip bisi bunun gibi 2 tane daha var tukiyede. Ulke kurtulur yahu. Dun de cenki aldi oyundan, ulan birah oynasin cocuk alissin o ortama. Ama duran top ortamlarina akamayan ozan her mac sahada. Necipi al ozana bes basar. Necip bugun gsye gitsin var ha milli takimin vazgecilmezi olur.
Beşiktaş'a düşmanlığı bir yana adam Milli Takımı egosunu tatmin etme yeri olarak değerlendiriyor. Ülke birkaç megolamanın elinde bir yerlere sürükleniyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ben tatmin oldum bu kadrodAn. Is artik hocada ve yonetimde.
Yonetim bu hakem ve federasyon kanadina basmali
Hoca da fazla gaza basmadan 3 puan odakli olarak takintilardan uzak gelene gecene sahada basmali

Çevrimdışı Berat

Ben tatmin oldum bu kadrodAn. Is artik hocada ve yonetimde.
Yonetim bu hakem ve federasyon kanadina basmali
Hoca da fazla gaza basmadan 3 puan odakli olarak takintilardan uzak gelene gecene sahada basmali

Etiketler: