Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Tosicle marseloyu bi guzel yikasinlar baska bisi lazim degil
Bursanin termal hamamlari iyidir gotursunler kervansaray mi ne vardi oraya ujer dakika yuzdursunler butun takimi

Bence Fabri'yi de yıkasınlar ne olur ne olmaz  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Bence Fabri'yi de yıkasınlar ne olur ne olmaz  :evillol:

fabrinin kulağını çekseler daha iyi, istediği kadar kurtarış yapsın o saçma hataları tekrarladıkça yaptıkları anlamını yitiriyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Eto'o yaş olarak bitmiş artık, Abou gelecek vaadedebilirdi
Bitmiş hali antalyada 14 gol 5 asist yapmış.31haftada da 27 maç oynamış.

Çevrimdışı mylife1903

Bu antalyanin havasindan oluyor herhalde
Eto bitmis
Lov bitmis

Bitmis demedim fitmis dedim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz de 20-25 ten aşağı atmazdı ama farazi şeyler bunlar tabi varsayım üzerine hep.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bu antalyanin havasindan oluyor herhalde
Eto bitmis
Lov bitmis

Bitmis demedim fitmis dedim

abi eto ve lovenin  bu golleri attığı coğrafyada balotelli neler yapardı neler. bir defa tüm derbilerde uzaktan saplardı şovunu yapardı.
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2017, 13:38:26 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

@cursedofdragon ve @Yunus Emre Dökmeci

Vallahi gözlerim doldu, ilk baş kavga, sonra sorun çözümü ve en son barış :) Yeşilçam filimleri gibi ilerledi. :D :D

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Bu yıl form düştü, takımdan kesildi gördük maçlarda triplerini. Surat beş karış, koşmaz, hata yapsa umursamaz. Ne olduysa sadece 15 gün içerisinde form tuttu ve TS'de gayet formda ve iyi oynadı. Allah'ın işi işte!

İlla poh poh illa illa el üzerinde muamale.

Bu adamlar Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının en az %90'ının hayatlarında görmeyeceği paraları kazanıyor. Bu insanlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının en az %60'nın bir yıllık gelirlirlerinin iki katını sadece bir maçta oynayarak "maç başı" parası olarak alıyor. Kusura bakmayın da totolarını kaldırıp oynasınlar biraz. Hilbert bizim takımın en önemli adamıyken bizimle anlaşamadı gitti Almanya'da EUR 300 bine oynadı. Keza Almeida, bizim EUR 2,75 milyonu beğenmedi, EUR 600 bine oynadı. Türkiye süper ligi'nde oynayan Türk oyunculardan (gurbetçiler dahil) Avrupa'da yıllık EUR 750 binden fazla kontrata imza atacak 10 tane oyuncu yoktur. bizim "süperstarlar" dahil. Kimse kimseyi kandırmasın, ajitasyona girmesin.

hep karizma etkisi bunlar bence. diğer yazdıklarının tümüne imza atarım. olcay veya başkası kim olsa karizma sendromundan olumsuz etkilenebilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vallahi gözlerim doldu, ilk baş kavga, sonra sorun çözümü ve en son barış :) Yeşilçam filimleri gibi ilerledi. :D :D
:kop: :kop:

Özümüzde iyi Cocuklarizda soz konusu Beşiktaş olunca işler değişiyor :bandit:
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2017, 13:48:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

:kop: :kop:

Özümüzde iyi insanlarizda soz konusu Beşiktaş olunca işler değişiyor :bandit:

çinliler karizmaya 8 koyyaraya 7 veriyorlarmış  :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

ölümlü dünya abi kimsenin kalbini kırmaya gerek yok :)

Bizim kavgamız kendimizle değil rakiplerimizle düşmanlarımız ile olmalı bu kadar çok düşmanımız varken :)

çinliler karizmaya 8 koyyaraya 7 veriyorlarmış  :money:
Düşünecek fazla bir sey yok Sat sat sat sat :super:

Çevrimdışı mylife1903

abi eto ve lovenin  bu golleri attığı coğrafyada balotelli neler yapardı neler. bir defa tüm derbilerde uzaktan saplardı şovunu yapardı.
Yikilirdi abi ortalik

ölümlü dünya abi kimsenin kalbini kırmaya gerek yok :)

Bizim kavgamız kendimizle değil rakiplerimizle düşmanlarımız ile olmalı bu kadar çok düşmanımız varken :)
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Berat

kız resimlerini kaldırıp ex avatarın becke dönmüşsün ama bu resimde de kız gibi çocukmuş beck. böle beck koyacaksan sen kız fotolarına dönüver güzel kızlar seçiyorsun  :D

Sarışın esmer farketmez bam bam bam. :D

Çevrimdışı benyv-

Eto'o bitmiş derken artık maddi getiri sağlamayacak demek istedim, bonservissiz alınması iyi olurdu ama 3 milyon euro da verilmezdi bonservis olarak. Aboubakar 24 yaşında. Gelecek vaadeden bir yatırım olarak alındı. Tutar tutmaz orası ayrı konu. Tek gerçek var Eto'o bizde olsaydı şimdiye şampiyonluk garantilenmiş olurdu benim fikrimce. Ondaki oyun zekasına Cenk+Abou'yu toplasan yetişemez.

Çevrimdışı tangaz

Sarışın esmer farketmez bam bam bam. :D

walla pek öle bambam yapamıyoruz attığımız gol adetine baksana, taktik taktik taktik...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

walla pek öle bambam yapamıyoruz attığımız gol adetine baksana, taktik taktik taktik...
İleriye doğru oynayamıyoruz bu sene yani dikine çok eveleyip geveliyoruz o sırada zaten rakipler önlem almış oluyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

İleriye doğru oynayamıyoruz bu sene yani dikine çok eveleyip geveliyoruz o sırada zaten rakipler önlem almış oluyor..

hoca bu sene iyi iş çıkaramadı benim kriterlerimde

Çevrimdışı benyv-

Atiba fizik olarak geriye giderse, seneye hangi takviyeyi yaparsak yapalım işimiz zorlaşır. O bölgeyi telafi etmek için de kanat, 10 numara ve santrafor mevkilerini güçlendirmemiz lazım. Atiba'nın benzerini bulmaktansa bunları yapmak daha kolay.

Çevrimdışı tangaz

Atiba fizik olarak geriye giderse, seneye hangi takviyeyi yaparsak yapalım işimiz zorlaşır. O bölgeyi telafi etmek için de kanat, 10 numara ve santrafor mevkilerini güçlendirmemiz lazım. Atiba'nın benzerini bulmaktansa bunları yapmak daha kolay.

atibanın benzeri 10 milyondan başlıyor bakmayın o transferde düşeş geldiğine. 10 milyonluk herifi de aldınmı oynatmak gerek o oynarsa atiba yedek kalır iki ucu pis değnek hesabı. zor bir denklem...

Çevrimdışı mylife1903

atibanın benzeri 10 milyondan başlıyor bakmayın o transferde düşeş geldiğine. 10 milyonluk herifi de aldınmı oynatmak gerek o oynarsa atiba yedek kalır iki ucu pis değnek hesabı. zor bir denklem...
Denklem yok abi, para yok. Almayacan atiba ile nejipjan oynayacak

Çevrimdışı benyv-

Atiba emekli olana kadar bu yüzden aynı tip oyuncu alınacağını sanmıyorum, en azından Necip-Tolgay vs rotasyon yaparsak diğer bölgelerin daha güvenilir olması lazım ki tökezlemeyelim. Önce bi şampiyonluğu alalım da bu sene daha mantıklı transferler bekliyorum.

Çevrimdışı tangaz

hücum oynamak önemli bakın alanya 58 golle ligin en çok yiyeni ama 52 gol atarak lige tutundular. ilk 4 hariç 45 golü aşan başka takım yok...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba emekli olana kadar bu yüzden aynı tip oyuncu alınacağını sanmıyorum, en azından Necip-Tolgay vs rotasyon yaparsak diğer bölgelerin daha güvenilir olması lazım ki tökezlemeyelim. Önce bi şampiyonluğu alalım da bu sene daha mantıklı transferler bekliyorum.
Geçen sene hocanın elinde yemek yapmak için kaliteli ve görece daha geniş bir malzeme vardı bu sene ise elinde daha az kaliteli ve elindeki malzemelere bir şey olursa sunabileceği alternatifi olmayan bir menü yapıldı, hoca yine elinden geleni yaparak ortaya güzel bir iş çıkardı ama bir aşçının ve restoranın değeri kullanılan malzemeyle de doğru orantılıdır..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: