2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349122 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

15 gündür Demba Ba diyorum ben, kaç gündür yöneticiler düşünmüyoruz dediği halde.

Gidip Budvisky Mbokani falan alacaklarına, Demba Ba'yı alsınlar.

Vodafone Arena'da berabere giden bir maçın 60. dakikasında oyuna girsin, yeter.

O coşkuyla takım golü de bulur.
İyi ki yönetimde değilsin o zaman olsan demek ki sen olsan İsmayeell'lerden Pektemek'lerden Enaramo'lardan geçilmicek ortalık  :evillol:

Harbiden ya Enaramo transfer olduğu dönemde bu forum olsaydı neler yazardın çok merak ediyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demba ba ile kişisel bir sorunum yok herkes gibi, futbolculuğunu da beğenirim derbilerde bir işe yaramasada ama takıldığım nokta çoğu kişinin takıldığı gibi koskoca Beşiktaş yönetimin tüm forvet transferinde 1-2 isim üzerinde dönüp dolaşması. Ba ismini aylardır ortaya atan da yönetim bişi çıkartamazsak bari altyapısını yapalım diye.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Çin federasyonu yabancı sınırını düşürünce , mecbur kaldılar her takım sözleşmesi devam eden en az 1-2 oyuncuyu beleşe göndermek zorunda kaldılar.

Bu arada ba, ersan ve atıncı  toplamda 26 milyon eroya gönderip 1 sezon sonra beleşe geri almak nasıl bir kafa anlayamadim.. oyuncularımız ve biz biraz para kazansın, sonra geri alırız gibi bir kafa..
:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersan Gülüm hayırlı olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Ersan Gülüm hayırlı olsun...
Murat Özen yazdıysa bitmiştir bu sefer. Hayırlı olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Tosic ve Ersan kalitesi...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen yazdıysa bitmiştir bu sefer. Hayırlı olsun :)
İlk yazanda oydu. Şimdi bittiğini de yazmış. 6 ay kiralık gelecekmiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

Bugun sabah antremanı
Tolgayla birlikde

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosic ve Ersan kalitesi...
Valla geri dönenler nedense birden kıymete biniyor gitmeden önceki hallerini bilmesek anlarım, Ersan'ın yaptığı fahiş hataları kaçırdığı adamları, Demba Ba'nın sezon sonlarında doğru yatışa geçmesi (son 13 maçta 5 gol atmış sadece). Neden vizyonumuzu geniş tutmak yerine hep bize dayatılanların harika olduğuna kendimizi inandırmaya çalışıyoruz. Geçen bir arkadaş burada kıyaslama yapmıştı cevap veremedim Mitroviç mi o Brezilya'lı göbekli stoper mi demişti sanki tüm dünyadaki alabileceğimiz stoper adayı 2 ve bunun üzerinden kıyaslama yapıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sobol alınmıcak o zaman rhodolfo yollancak.

Marcelo          Mitrovic          Adriano
Ersan             Atınç              Tosic

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi ki yönetimde değilsin o zaman olsan demek ki sen olsan İsmayeell'lerden Pektemek'lerden Enaramo'lardan geçilmicek ortalık  :evillol:

Harbiden ya Enaramo transfer olduğu dönemde bu forum olsaydı neler yazardın çok merak ediyorum :)

Gomez geldiğinde sen neler yazdın, ben onu merak esdiyorum.  :bandit:

Dua et, ben o zaman forumda üye değildim.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir sorumda Necmi abiye, ara transferde harcayabileceğin para limiti kısıtlı sen direk ilk 11 e koymayacağın bir adama 4,5 milyon euro veriyorsun forvet eksiğin varken. Bunun açıklanabilir kısmı nedir? Dünkü yazdığı yazıya istinaden soruyorum şampiyonluğa giderken defansı bozmanın takımla oynamanın anlamı yok demişti. O zaman yapma transfer sene sonunda sağlam bir adam al sanki adamın peşinde Barcelona, Dortmund var.
Korku akıl katilidir.

Gomez geldiğinde sen neler yazdın, ben onu merak esdiyorum.  :bandit:

Dua et, ben o zaman forumda üye değildim.  :evillol: :evillol:

ben üyeydim klasik her zaman ki gibi kötüledi :)

Yaşlı bitmiş adam vs :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de anlamadığım nokta, "sanki Madzukiç'le anlaşıldı da, sonra Demba Ba'ya dönüldü" gibi bir hava estiriyor bazıları.

Belli oldu ki Demba Ba gelmezse ya transfer yapılmayacak ya da Oulare gibi saçma bir adam alınacak.

Sakatlığıyla ilgisi çekincesi olanlar da bunu düşünsün.

Adama 30 Ocak'ta sağlık kontrolü yapılıyor, belli ki tek/son opsiyon.

Çevrimdışı tuncaboylu

Badem Twitter'da "Demba Ba pazartesi sağlık kontrolünden geçecek, ama yönetim ve teknik heyet çok olumlu bakmıyor" gibi bir twit atmıştı 2 saat önce, şimdi silmiş.

Demek ki olumlu bakıyorlar artık.  :halay: :halay:

Beyler demba ba'yı istemiyorsunuz da görüyonuz işte talisca forvette yapamadı kayboldu.

Cenk tosun'a bel spazmı teşhisi konulmuş ne kadar zamanda döneceği belli değil.

Ömer'de bi var bi yok ayrıca oda kötü.

Abuobakar hem kötü hem yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de anlamadığım nokta, "sanki Madzukiç'le anlaşıldı da, sonra Demba Ba'ya dönüldü" gibi bir hava estiriyor bazıları.

Belli oldu ki Demba Ba gelmezse ya transfer yapılmayacak ya da Oulare gibi saçma bir adam alınacak.

Sakatlığıyla ilgisi çekincesi olanlar da bunu düşünsün.

Adama 30 Ocak'ta sağlık kontrolü yapılıyor, belli ki tek/son opsiyon.
Ben de diyorum ki neden son opsiyon? Dünyada golcü mü kalmadı başka trilyon tane adam arasından. Ne güzel algı yaratıyorsunuz ya vardı da adamlar mı almadı en iyisi bu, önünüze ne konuyorsa onu yiyin. Dün Aboubakar en iyisiydi bugün Ba en iyi tercih..
Korku akıl katilidir.

Ayrıca şu 6-7 aydır ayağına top değmedi diyenleri de ayrı bir ayar oluyorum o zaman caner'i de gönderelim onunda ayağına 5 ay top değmedi :)

Talisca'nın 4 ay değmedi :)

Fabri 1 yıl top oynamadan geldi bize onada bahane buldunuz gerçi 1 sene top oynamamıs adam vs :)

Sürekli bir bahane buluyorsunuz :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de diyorum ki neden son opsiyon? Dünyada golcü mü kalmadı başka trilyon tane adam arasından. Ne güzel algı yaratıyorsunuz ya vardı da adamlar mı almadı en iyisi bu, önünüze ne konuyorsa onu yiyin. Dün Aboubakar en iyisiydi bugün Ba en iyi tercih..

Yahu Serhat, trilyon tane golcü var da herkes sana mı gelmek istiyor?

Senin gelmek isteyeni alacak gücün var mı?

Real Madrid'i tutuyorsun sanki arkadaş, her golücüyü her an alabiliriz de Demba Ba'yı alıyoruz sanki.

Torres gibi 5 senedir gol atmayı unutmuş ya da Oulare gibi Zulte Waregem'in oynatmayıp geri gönderdiği adamların arasında, en iyi tercih Demba Ba.

İsmi geçenler için de en iyisi Mandzukiç, o da Juventus'la her maç ilk 11 oynarken ne hikmetse bizle adı geçti. Belli ki delinin tekinin kuyuya attığı taş o da.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca şu 6-7 aydır ayağına top değmedi diyenleri de ayrı bir ayar oluyorum o zaman caner'i de gönderelim onunda ayağına 5 ay top değmedi :)

Talisca'nın 4 ay değmedi :)

Fabri 1 yıl top oynamadan geldi bize onada bahane buldunuz gerçi 1 sene top oynamamıs adam vs :)

Sürekli bir bahane buluyorsunuz :)

Ya adam Mario Goemz'e bile bahane bulmuş, Fabri'yle Demba Ba'ya bahane bulmak onun için çocuk oyuncağı.

Çevrimdışı worns

Demba Ba'nın yüzde 50 verimle oynayacağını bilsek bile şu koşullarda kimse istememezlik etmezdi. İtirazlar daha çok doğrudan oynamaya başlayacak bir santrafor gerekliliği üzerinden söyleniyor.

Bence 0 maliyetle alınmasında bir problem yok. İyi bir golcü alamıyorsak boşuna para vererek hücum bölgesini şişirmenin manası yok fikrindeydim. Kiralama ve yıllık ücret olmadan belki 3-5 maç katkı alınılabilecek bir oyuncunun kadroda olmasının kimseye zararı olmaz. Ama santrafor transferi yapmış gibi davranmayalım, Demba Ba imzalarsa yapmamış olacağız. :)

1 aydır çalışmalara başlamış oyuncu için 7-8 gol atsın filan çok iyimser beklentiler. Muhtemelen risk düzeyi yüksek maçlarda şans verilecek bir fiziksel kapasiteye bu sene erişemez.

Çevrimdışı tangaz

Bedava Demba baldan tatlıdır daha ne istiyorsunuz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2017, 16:16:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Demba Ba'nın yüzde 50 verimle oynayacağını bilsek bile şu koşullarda kimse istememezlik etmezdi. İtirazlar daha çok doğrudan oynamaya başlayacak bir santrafor gerekliliği üzerinden söyleniyor.

Bence 0 maliyetle alınmasında bir problem yok. İyi bir golcü alamıyorsak boşuna para vererek hücum bölgesini şişirmenin manası yok fikrindeydim. Kiralama ve yıllık ücret olmadan belki 3-5 maç katkı alınılabilecek bir oyuncunun kadroda olmasının kimseye zararı olmaz. Ama santrafor transferi yapmış gibi davranmayalım, Demba Ba imzalarsa yapmamış olacağız. :)

1 aydır çalışmalara başlamış oyuncu için 7-8 gol atsın filan çok iyimser beklentiler. Muhtemelen risk düzeyi yüksek maçlarda şans verilecek bir fiziksel kapasiteye bu sene erişemez.
Türkiye kupasında oynatırız görünen bu...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Türkiye kupasında oynatırız görünen bu...

şenol hoca nederse o :)

Çevrimdışı Orhan

Bedavaya adam getiriyoruz yada bedavaya Demba ba yı getiriyorsun adamlar burun kıvırıyor hayret  :alala:

Etiketler: