2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12345691 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Dembaba ersan gelsin hiç oynamasalar bile bir şampiyonluk görmek onlarında hakkı

Çevrimdışı mellfred

ba'yı anlarım golcü yok da ersan  ne alaka mitroviçi oturtacaklarsa bozulurum

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

bu gidişle yaza aramızdan ayrılan olmazsa sadece bir golcü birde kanat alıp transferi kapatırız. hal böyleyken yaza pahalı adamlara yürüyebiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Bedavaya adam getiriyoruz yada bedavaya Demba ba yı getiriyorsun adamlar burun kıvırıyor hayret  :alala:

Ronaldo'yla Messi'yi bedavaya getirsek, "İkisinin de savunması zayıf, neden alındılar şimdi" diyeceklerinden korkuyorum.  :) :)

Çevrimdışı tuncaboylu

ba'yı anlarım golcü yok da ersan  ne alaka mitroviçi oturtacaklarsa bozulurum

Rhodolfo gidiyor muhtemelen.

Gerçi Ersan'ı kiralamak yerine satın alsaydık daha mutlu olurdum, Ersan çenesini tutamayıp medyaya konuştuğu için kulübü izin vermedi heralde.

Çevrimdışı tangaz

Rhodolfo gidiyor muhtemelen.

Gerçi Ersan'ı kiralamak yerine satın alsaydık daha mutlu olurdum, Ersan çenesini tutamayıp medyaya konuştuğu için kulübü izin vermedi heralde.

şimdi kiralarız sene sonu da 1 milyona alırız tosiç gider rodolfo gider atınç gider marcelo+mitroviç+ersan+bayX tandemi ile yeni sezona gireriz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ronaldo'yla Messi'yi bedavaya getirsek, "İkisinin de savunması zayıf, neden alındılar şimdi" diyeceklerinden korkuyorum.  :) :)
7 aydır top oynamayan ve 2 ay daha oynayacağı şüpheli bir adamı almak başarıysa bence tartışmayalım. Caner'den örnek veriyorsun Caner öyle veya böyle hazırlık kampı geçirdi bu adam hazırlık kampı da görmedi bildiğin ham son 6-7 maçta sahaya çıksın 30 dk oynasın diye aldığımız adamın nesine sevinelim onu anlamadım. Kimse bir Mandzukiç beklemiyor ama gelir gelmez etki edecek bir adam bekliyor al dün Cenk sakatlandı sağlık durumu da belli değil öyle veya böyle yeniyoruz diye fal açmak bence manasız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şimdi kiralarız sene sonu da 1 milyona alırız tosiç gider rodolfo gider atınç gider marcelo+mitroviç+ersan+bayX tandemi ile yeni sezona gireriz...
Tosic'le sözleşme uzatılır yeni defans alınmaz formasına iddaaya girelim :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu gidişle yaza aramızdan ayrılan olmazsa sadece bir golcü birde kanat alıp transferi kapatırız. hal böyleyken yaza pahalı adamlara yürüyebiliriz.

Töre de geleceği için, pahalı bir kanat almayız tahminimce.

Hem Aboubakar, hem de Demba Ba giderse, sağlam bir santrafor alınabilir.

Ya da bir bakmışsın Demba Ba formunu bulmuş golleri sıralıyor, sırf onu alıp transferi kapatırız.  :)

Şaka maka iskelet oturuyor iyice.

Çevrimdışı tangaz

Demba hapoel maçında tam olarak hazırım diyordu neden güvenmiyoruz bu açıklamasına

Çevrimdışı Orhan

Abi bu adam bir aya döner gibi hatta iki aya dönse bile nisan - mayıs var.Fikstürün en zor oldugu dönemler zaten. E parada veremiyorsun iyi adamda bulamıyorsun gayet yerinde bir transfer bence.

Çevrimdışı Orhan

Dembaba ersan gelsin hiç oynamasalar bile bir şampiyonluk görmek onlarında hakkı
Eski futbolcuları şampiyonluk göremediği için onları geri çağırıp tekrar şampiyon olan takımdır BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı tangaz

insanlar transfer bekliyor ama şu ortamda transferin ne denli zor olduğunu neden kimse görmüyor. marka topçuyu ne ekonomik ne de ülke şartlarında getiremiyorsun bu denli net...

Çevrimdışı Orhan

insanlar transfer bekliyor ama şu ortamda transferin ne denli zor olduğunu neden kimse görmüyor. marka topçuyu ne ekonomik ne de ülke şartlarında getiremiyorsun bu denli net...
  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atalay şu an her nerdeyse yüksek bi yere çıkıp avazı çıktığı kadar bağırıyordur  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

Bu Y.karadeniz de sümük gibi yapıstı koltuga gitmiyor adam.Git artık arkadas al torununu kucagına oku gazeteni işte git kardesim!!!

Çevrimdışı Sarp

Demba Ba, takımımıza ücretsiz olarak gelmeyecektir, öyle değil mi?
Keza gelirse alacağı ücrette komik bir rakam olmayacaktır. :iblush:

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba hapoel maçında tam olarak hazırım diyordu neden güvenmiyoruz bu açıklamasına

Çünkü @Serhat Akkaya Demba Ba'nın sağlık durumunu Demba Ba'dan daha iyi bildiğini düşünüyor ve bizim de ona inanmamızı bekliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Haberlere göre ücretsiz olarak gelecek ve maaşını Çin ekibini karşılayacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çünkü @Serhat Akkaya Demba Ba'nın sağlık durumunu Demba Ba'dan daha iyi bildiğini düşünüyor ve bizim de ona inanmamızı bekliyor.
Veli'nin sağlık durumunu da bizden iyi biliyordun zamanında Tolgay'ın da ne zaman döndükleri ortada o dönem. 2 ay sonra veli dönüyor demişti yönetim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Y.karadeniz de sümük gibi yapıstı koltuga gitmiyor adam.Git artık arkadas al torununu kucagına oku gazeteni işte git kardesim!!!

Zımparayla kazıyacağız en sonunda o koltuktan.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2017, 16:41:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ücretini de onlar ödeyecekler o kadar maaşını biz ödeyemeyiz zaten.
belki sadece akbil alırlar :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Savaş

Bence kulüpteki en rahat adam Umut Güner. Hayır eski futbolculara kendi de teklif götürmüyor. Kulüpler buyrun alın diye haber gönderiyor yada oyuncular ben halledicem yeter ki geleyim diyor.

Umut bey'de gidiyor soruyor yönetime hocaya gelsin mi? Gelsin denince gel diyor. :D

Araştırma, pazarlık, sıkat falan hak getire :D Torunoğulları cefasını çekti Umut Güner sefasını sürüyor. :D Umut bey'den seneye Fernandes hamlesi bekliyorum.

Etiketler: