2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11733677 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli'nin sağlık durumunu da bizden iyi biliyordun zamanında Tolgay'ın da ne zaman döndükleri ortada o dönem. 2 ay sonra veli dönüyor demişti yönetim..

Veli'nin sağlık durumuyla ilgili hiç bir yorum yapmadığım gibi, gönderilmesi gerektiğini söyledim. Bu bir.

Tolgay'ın sakatlığıyla Demba Ba'nın sakatlığının alakası yok. Bu da iki.

Tolgay'ın sakatlığıyla Caner'in sakatlığı aynı, iyileşmeleri ve geri dönüş süreleri de paralel görünüyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2017, 16:45:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tosun un sakatlık uzun mu sürecek yoksa golcü almazlardı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yado

Bonservis yok yıllık ücret yok yada cüzi maaş ile Ba gelirse gelsin kardeşim.
Sadece Adamın pozitif enerjisi bile gelmesi için sebep.

En kötü ihtimal nedir? Burada rehabilitasyonunu tamamlar son 3 5 maç sonradan oyuna girer belki 2 3 gol atar.

Klübün transfer rekorunu kırıp 13m € kazandıran adam gelsin burda rehabilitasyon yapsın be kardeşim baştacıdır.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı OrhanAker

Töre de geleceği için, pahalı bir kanat almayız tahminimce.

Hem Aboubakar, hem de Demba Ba giderse, sağlam bir santrafor alınabilir.

Ya da bir bakmışsın Demba Ba formunu bulmuş golleri sıralıyor, sırf onu alıp transferi kapatırız.  :)

Şaka maka iskelet oturuyor iyice.
Dudu var birde sezon sonu için anlaşıldı demişlerdi.

Çevrimdışı Yado

Demba Ba'nın satışından kazanılan parayla alınan oyuncuları bir kardeşimiz yazabilir mi acaba? 
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2017, 16:51:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kiralık dembabadan başkan devreye girmişse atınçta olduğu gibi üstte para bile alabiliriz :money:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş bonservisinden para kazanarak gönderdiği futbolcuları bir sene sonra bedelsiz kiralamaya devam etsin görücem ben bundan sonra kim alıcak bu takımın topçusunu. Arkadaşlar kusura bakmayında demba ba'nın geri gelmesi hiç öyle iyi bir transfer olarak lanse edilemez. Nerede görülmüş kaval kemiği kırılmış adamın yaz ve devre arası kampı geçirmeden ve henüz antrenmana çıkmasına minimum 1 ay varken transfer edilmesi? Bedava diye sakat futbolcu transfer edilir mi 3 kulvarda devam ediyor bu takım babel quaresma harici aras var başkada saf kanat oyuncun yok senin. Madem bedava demba ba kerim dursaydı bari herkes kerimden gelecek parayla 6 aylık forvet kiralarız gözüyle baktı.

Ayrıca adam hapoel maçında oynarım dedi diye oynayacak manasına mı geliyor ben anlamadım tam? İstanbul'da yaşamak için bir an evvel imza atmak için pembe tablo çizmediği ne malum? Transfermart adamın en erken geri dönüşünü 1 Mart 2017 göstermiş. Temmuzdan bu yana futbol oynamıyor. Ha bizdeki sezonun ikinci yarısındaki demba ba performansı da çabuk unutulmuş belli.  Aboubakara çok haksızlık ediyoruz çok.

Çevrimdışı Egos

Demba Ba'nın yüzde 50 verimle oynayacağını bilsek bile şu koşullarda kimse istememezlik etmezdi. İtirazlar daha çok doğrudan oynamaya başlayacak bir santrafor gerekliliği üzerinden söyleniyor.

Bence 0 maliyetle alınmasında bir problem yok. İyi bir golcü alamıyorsak boşuna para vererek hücum bölgesini şişirmenin manası yok fikrindeydim. Kiralama ve yıllık ücret olmadan belki 3-5 maç katkı alınılabilecek bir oyuncunun kadroda olmasının kimseye zararı olmaz. Ama santrafor transferi yapmış gibi davranmayalım, Demba Ba imzalarsa yapmamış olacağız. :)

1 aydır çalışmalara başlamış oyuncu için 7-8 gol atsın filan çok iyimser beklentiler. Muhtemelen risk düzeyi yüksek maçlarda şans verilecek bir fiziksel kapasiteye bu sene erişemez.

doğru, "forvet transferini yaza bıraktık" eşittir "maliyetsiz demba ba"

eğer demba ba geliyorsa santrafor transferi yapılmadı olarak kabul edebiliriz. ersan'ı bilmiyorum, ama bu daha çok çin ile arayı sıcak tutmak için atılmış bir adım gibi. adamların eli sıkıştı, kullanmayacakları oyuncu için bizim kapımızı çaldılar; altı ay sonra onların ligleri devam ederken imza attırmak zorunda kalmayacaksak problem yok, yani santrafor eksiğimiz ve malum şarkı dışında problem yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş bonservisinden para kazanarak gönderdiği futbolcuları bir sene sonra bedelsiz kiralamaya devam etsin görücem ben bundan sonra kim alıcak bu takımın topçusunu. Arkadaşlar kusura bakmayında demba ba'nın geri gelmesi hiç öyle iyi bir transfer olarak lanse edilemez. Nerede görülmüş kaval kemiği kırılmış adamın yaz ve devre arası kampı geçirmeden ve henüz antrenmana çıkmasına minimum 1 ay varken transfer edilmesi? Bedava diye sakat futbolcu transfer edilir mi 3 kulvarda devam ediyor bu takım babel quaresma harici aras var başkada saf kanat oyuncun yok senin. Madem bedava demba ba kerim dursaydı bari herkes kerimden gelecek parayla 6 aylık forvet kiralarız gözüyle baktı.

Ayrıca adam hapoel maçında oynarım dedi diye oynayacak manasına mı geliyor ben anlamadım tam? İstanbul'da yaşamak için bir an evvel imza atmak için pembe tablo çizmediği ne malum? Transfermart adamın en erken geri dönüşünü 1 Mart 2017 göstermiş. Temmuzdan bu yana futbol oynamıyor. Ha bizdeki sezonun ikinci yarısındaki demba ba performansı da çabuk unutulmuş belli.  Aboubakara çok haksızlık ediyoruz çok.

Bir düzeltme yapalım: 1 aydır antrenmanlara çıkıyor, antrenmanlara çıkmasına 1 ay yok yani.

Kerim'in gönderilmesinin sebebi, burada defalarca yazıldığı gibi, hocanın kadroda düşünmemesi.

Ayrıca zaten 1.5 senedir Şangay'da yaşıyor, dünyanın en büyük metropollerinden birinde. İstanbul'da yaşamak için can atacağı bir şey yok.

Ayrıca adamı rezerv kadorya koymuşlar, İstanbul'da yaşamak istese kimse karışmaz/sormaz nereye gittin diye.

Aboubakar'a haksızlık yapıldığını da düşünmüyorum, Aboubakar'ın kilidi çözemediği ya da yan toplarda etkisiz kaldı maçlarda Demba çok işimize yarar.

Son olarak Caner'in geri dönüş tarihi de 21 Mayıs görünüyor transfermarkt'ta, uzun süreli sakatlıklarda çok güvenilir bir kaynak değil orası.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 17:11:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir not daha.

Bonservisiyle sattığımız ve geri dönen oyunculardan Ersan Çin'de yabancı kriteri değiştiği, Demba sakatlık geçirdiği, Atınç da takımı hedef yükselttiği için dönüyorlar.

Uyum sorunu yaşayan ya da kötü performans verdiği için geri dönen olmadı henüz.

Çevrimdışı tangaz

Bir düzeltme yapalım: 1 aydır antrenmanlara çıkıyor, antrenmanlara çıkmasına 1 ay yok yani.

Kerim'in gönderilmesinin sebebi, burada defalarca yazıldığı gibi, hocanın kadroda düşünmemesi.

Ayrıca zaten 1.5 senedir Şangay'da yaşıyor, dünyanın en büyük metropollerinden birinde. İstanbul'da yaşamak için can atacağı bir şey yok.

Ayrıca adamı rezerv kadorya koymuşlar, İstanbul'da yaşamak istese kimse karışmaz/sormaz nereye gittin diye.

Aboubakar'a haksızlık yapıldığını da düşünmüyorum, Aboubakar'ın kilidi çözemediği ya da yan toplarda etkisiz kaldı maçlarda Demba çok işimize yarar.

Son olarak Caner'in geri dönüş tarihi de 21 Mayıs görünüyor transfermarkt'ta, uzun süreli sakatlıklarda çok güvenilir bir kaynak değil orası.

Dembanın ölüsü Abubakar yanında  Romario etkisi yapar  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Yalçın Karadeniz'in girişimleri sonucunda 29 Ocak 2017 tarihinde Beşiktaş Kulübü'nde yapılacak olan Divan Kurulu Seçimli toplantısı mahkeme tarafından alınan kararla durduruldu.
Kaynak: Haber1903

Çevrimdışı Orhan

Dembanın ölüsü Abubakar yanında  Romario etkisi yapar  :D
En kötü Fransizca bişeyler konusur oğlum senin derdin ne falan der.
Not:Abu dan hala büyük beklentiler içindeyim  :D :D

Çevrimdışı tangaz

En kötü Fransizca bişeyler konusur oğlum senin derdin ne falan der.
Not:Abu dan hala büyük beklentiler içindeyim  :D :D

ilk satırı okudum sırıttım :D ikinci satırı okudum sesli güldüm tüm şirket inledi  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cisse557

Hiç forvet alınmamasındansa maliyetsiz Demba Ba'ya evet. Tam hazır oluncaya kadar sonradan oyuna ömer değil Demba ba girer. Ki şu aşamada mandzukic de gelse ilk 11 başlayamaz. Oyuncu hazır olmadan oynatmak gibi adeti yok Şenol hocanın. Bi babel istisna o da hem kanat yok hem de hazır gelmiş zaten.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalçın Karadeniz'in girişimleri sonucunda 29 Ocak 2017 tarihinde Beşiktaş Kulübü'nde yapılacak olan Divan Kurulu Seçimli toplantısı mahkeme tarafından alınan kararla durduruldu.
Kaynak: Yasaklı Link

sülük gibi adam.

Çevrimiçi tolga1903

Hocam yapmayın bireysel antrenmansa bahsettiğiniz benim söylediğim takımla olan antrenmanı yoksa Caner'de kaç zamandır antenman yapıyor bugün haberi çıktı koşuya başlamış takıma dönüşü mart diyorlar. Peki İstanbul'da yaşamak için can atmıyorsa neden Beşiktaş ve İstanbul? Piyasası var daha mesela Katar Arabistan'dan falan da teklif alabilirdi öyle değil mi? Ben Demba'nın da kilidi çözemediği çok maç hatırlıyorum nedense üstelik sağlıklı ve fit Demba'nın. Hocamız tabi ki en iyisini bilir ancak Babel veya Q7 oldu da sakatlandı ne yaparız düşünmüyor değilim sizce de öyle değil mi?

Çevrimdışı OrhanAker

Kaval kemiği kırıldıktan sonra bu adam nasıl oynayacak bilmiyorum.Aklıma geldikçe içim bir acayip oluyor :D

Çevrimdışı Orhan

ilk satırı okudum sırıttım :D ikinci satırı okudum sesli güldüm tüm şirket inledi  :kop:
Abi filmin etkisinde kaldım.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Kaval kemiği kırıldıktan sonra bu adam nasıl oynayacak bilmiyorum.Aklıma geldikçe içim bir acayip oluyor :D

benim 2008de sağ kol humerus kemiğim paramparça oldu şimdi şınav bile çekiyorum sıkıntı olmaz  :bandit:

Çevrimiçi tolga1903

Bir not daha.

Bonservisiyle sattığımız ve geri dönen oyunculardan Ersan Çin'de yabancı kriteri değiştiği, Demba sakatlık geçirdiği, Atınç da takımı hedef yükselttiği için dönüyorlar.

Uyum sorunu yaşayan ya da kötü performans verdiği için geri dönen olmadı henüz.

Takımı hedef yükselttiyse Atınç o hedefe ulaşmak için düşünülmüyorsa nasıl başarısız kabul etmiyoruz? Yabancı sınırı geldiyse Ersan o kontejyanda yer bulamıyorsa başarılı veya uyumlu mu diyeceğiz? Ya da başarı kriterimiz nedir tam olarak?

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocam yapmayın bireysel antrenmansa bahsettiğiniz benim söylediğim takımla olan antrenmanı yoksa Caner'de kaç zamandır antenman yapıyor bugün haberi çıktı koşuya başlamış takıma dönüşü mart diyorlar. Peki İstanbul'da yaşamak için can atmıyorsa neden Beşiktaş ve İstanbul? Piyasası var daha mesela Katar Arabistan'dan falan da teklif alabilirdi öyle değil mi? Ben Demba'nın da kilidi çözemediği çok maç hatırlıyorum nedense üstelik sağlıklı ve fit Demba'nın. Hocamız tabi ki en iyisini bilir ancak Babel veya Q7 oldu da sakatlandı ne yaparız düşünmüyor değilim sizce de öyle değil mi?

Caner beklenenden erken dönüyor demba ba'da mart'ın 1'i yazıyor şubatın 3.cü haftasında oynamaya başlar.

Demba ba'nın kilidi çözemediği maçlar demişsiniz o zaman gitarcı vardı şimdi şenol hoca demba ba pozisyonları golle bitirsin yeter :)

Abuo'dan bitiriciliği iyidir demba ba'nın :)

Çevrimdışı tangaz

Abi filmin etkisinde kaldım.  :evillol: :evillol:

bir filmlerin bir de şehir efsanelerinin etkisinde kalma  :lol:

bakardan milli takım hocası bile ümidini kaybetti bir sen kaybetmedin bak adam burda değil çatır çatır gol atıyoruz  :bandit:

Çevrimdışı federo

Beklenen kapasitede, eldekilerden daha iyi forvet devre arası alınamayacak gibi duruyor. Bu durumda iyisi olmayacaksa hiç olmaması ve eldekilere güvenilmesi mantıklı. Ama Demba ba farklı bir konu, evet sakatlıktan çıkıyor soru işaretleri var ama hiç adam alınamamasından demba ba nın tamamen bedavaya gelmesi mantıksız değil. Yani saçma sapan sağlam bir adam gelmesindense Demba banın gelmesi daha mantıklı. Zaten şu durumda hocanın ilk tercihi olmayacaktır. 1 ay sonra 11 e sokmaya başlar o da formuna göre. Gelsin 2 maç kurtarsa kardır gözüyle bakıyorum. Ayrıca kanat sayımız azaldı. Hoca abu  ve cenk' i kanatta da değerlendirecektir.

Çevrimdışı Orhan_

Etiketler: