Beşiktaş bonservisinden para kazanarak gönderdiği futbolcuları bir sene sonra bedelsiz kiralamaya devam etsin görücem ben bundan sonra kim alıcak bu takımın topçusunu. Arkadaşlar kusura bakmayında demba ba'nın geri gelmesi hiç öyle iyi bir transfer olarak lanse edilemez. Nerede görülmüş kaval kemiği kırılmış adamın yaz ve devre arası kampı geçirmeden ve henüz antrenmana çıkmasına minimum 1 ay varken transfer edilmesi? Bedava diye sakat futbolcu transfer edilir mi 3 kulvarda devam ediyor bu takım babel quaresma harici aras var başkada saf kanat oyuncun yok senin. Madem bedava demba ba kerim dursaydı bari herkes kerimden gelecek parayla 6 aylık forvet kiralarız gözüyle baktı.
Ayrıca adam hapoel maçında oynarım dedi diye oynayacak manasına mı geliyor ben anlamadım tam? İstanbul'da yaşamak için bir an evvel imza atmak için pembe tablo çizmediği ne malum? Transfermart adamın en erken geri dönüşünü 1 Mart 2017 göstermiş. Temmuzdan bu yana futbol oynamıyor. Ha bizdeki sezonun ikinci yarısındaki demba ba performansı da çabuk unutulmuş belli. Aboubakara çok haksızlık ediyoruz çok.
Bir düzeltme yapalım: 1 aydır antrenmanlara çıkıyor, antrenmanlara çıkmasına 1 ay yok yani.
Kerim'in gönderilmesinin sebebi, burada defalarca yazıldığı gibi, hocanın kadroda düşünmemesi.
Ayrıca zaten 1.5 senedir Şangay'da yaşıyor, dünyanın en büyük metropollerinden birinde. İstanbul'da yaşamak için can atacağı bir şey yok.
Ayrıca adamı rezerv kadorya koymuşlar, İstanbul'da yaşamak istese kimse karışmaz/sormaz nereye gittin diye.
Aboubakar'a haksızlık yapıldığını da düşünmüyorum, Aboubakar'ın kilidi çözemediği ya da yan toplarda etkisiz kaldı maçlarda Demba çok işimize yarar.
Son olarak Caner'in geri dönüş tarihi de 21 Mayıs görünüyor transfermarkt'ta, uzun süreli sakatlıklarda çok güvenilir bir kaynak değil orası.