2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337345 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tebrik ederim  :utan
Bugun 1 arkadaş Quaresma 1 Gol 2 asist yapacak demişti bende onu tebrik ediyorum buradan :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Oyun içerisinde olması gerektiği kadar görünen bir savunmacı. Bu savunmacılar için iyi bir özelliktir. @tangaz En fazla Beşiktaş öncesini değerlendirebilirim, şu ana kadar aldığı süreler yetersiz.

RYAN BABELİN GOLDEN ÖNCE BİRBİRİNE DOLADIĞI 2 STOPER VE KALECİ AMELİYATLA BİRBİRİNDEN AYRILDI. :lol: :lol:

Fabri :

-BENCE PENALTI DEĞİLDİ-

"Topa dokundum. Haksızlığa uğrayınca böyle tepkiler olabiliyor. Bence penaltı değildi. Çok da söylenecek bir şey yok." dedi.

Çevrimdışı tangaz

Oyun içerisinde olması gerektiği kadar görünen bir savunmacı. Bu savunmacılar için iyi bir özelliktir. @tangaz En fazla Beşiktaş öncesini değerlendirebilirim, şu ana kadar aldığı süreler yetersiz.

@atalay süre defansı değerlendirmek için bence de kısa, forvet olsa ben 10 dk.da değerlendirirdim biliyorsunuz  :D ama yaşının üzerinde sakin dingin ve olgun bir oyuncu hissi verdi bana kesiciliğini hamle zamanlamasını falan daha ciddi maçlarda ölçmek gerek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresmayı eleştiren kardeşlerim Gerçekten biraz elinizi vicdanınıza koyun
Quaresma defansa yardıma gelmiyor diyen kardeşlerim bu maç görmüşlerdir Quaresma nın hem hücum hattına hemde defansa verdiği muazzam desteği
Oda Beşiktaşın futbolcusu 2 asist 1 gol daha ne yapsın bu adam ? Hocasına da sarıldı muhteşem bu adam.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 22:42:01 Erdem Ayaz ]

Çevrimiçi Savaş

SON DAKİKA! !!!!!
Turgay Demir : Demba Ba yı Şenol hoca istemedi Çünkü sene sonu Gomez gelecek
Turgay Demir : Şenol hoca gomez gelecekse ba yıl almaya gerek yok dedi
Turgay Demir : Sene sonu Gomez Beşiktaş a söz verdi
Turgay Demir : Sene sonu Gomez gelecek
Gomez'in lafiyla hareket edilmez bunu anladık. Var mı on sözleşme? Varsa eyvallah.

Ha yoksa Gomez ipiyle kuyuya inilmez. Yanar döner adam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan Dilmen: "Kale Deportivo..Sağ milli takım beki..Sol Barça.Önlerinde Psv ile Arsenal altyapısı..Sağ ön Avrupa Şampiyonu.Sol Liverpool."

Çevrimdışı 38life

Maç boyunca Tosic'in çizgi savunmayı bozduğu, özellikle yaptığı basit pas hataları sonrası savunmada eksik yakalandığımız ve pozisyonlara dönüşen, hatta birinin absürt penaltı ile taçlandığı bir dolu hatası vardı. Güneş, 66'da Matej'i alarak oraya ufak bir pansuman yaptı.

Önce Marceloyu öne itip Mitrovic-Tosic yaptı Sonra Tosic'i sol beke Çekip Marcelo - Mitrovic yaptı. Sence Marcelo-Mitrovic tandemi önde oynadığımız maçlarda sıkıntı yaratır mı? Arkaya atılan hızlı toplarda geriden gelip Mitrovic'i geçen oyuncular görür müyüz?

Çevrimdışı Alper1903

Skor yanıltmasın forvet lazım forvet...

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıdvan Dilmen: "Kale Deportivo..Sağ milli takım beki..Sol Barça.Önlerinde Psv ile Arsenal altyapısı..Sağ ön Avrupa Şampiyonu.Sol Liverpool."

bırak şunu yunus ya hakem penaltı pozisyonunun etkisinde kaldı quaresma'yı atamadı dedi.

Bide tff başkanı olucak bu şahıs alanyanın 1.ci gol'ünde penaltıdan önce faul vardı pozisyon penaltı değildi.

Gökhan'a faul yapan oyuncu 2.ci sarıdan atılması gerekiyordu bunları söylemiyor.

Çevrimdışı underworld

SON DAKİKA! !!!!!
bu adam tinere bonzai mi katıyor ne yapıyor !

Çevrimdışı 38life

mitroviç bildiğiniz buz adam farkettiniz mi sizde?

@atalay sen nasıl buldun kısa süreli izleniminde

Mitrovic'in en sevdiğim yanı özgüveni. Bunu daha röportajda göstermişti zaten, oyunda da gösteriyor. Çok rahat bi tavrı var hoşuma gidiyor.

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA! !!!!!

Şu adamın sözlerini paylaşmayın yav. Bi tiksinti sarmıyor mu sizi de?

Çevrimdışı 38life

Babel'in iptal edilen gol sonrası hırsı.. :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Şu adamın sözlerini paylaşmayın yav. Bi tiksinti sarmıyor mu sizi de?
gomezin adı geçince heyecanlandım birden  :evillol:

Çevrimdışı Erdemm

Tosiiiiic!! Yakacaksın bizi valla..

Çevrimdışı ilhan mansız

6 ay sabırlı olsun inşallah öyle bir takım kuracağız ki federasyon başkanı bile olsa feneri kurtaramayacak. Başkanı diyor ya yabancı kısıtlaması getirelim 5 yıl, neden acaba biz battık transfer yapamıyoruz demiyorlar da. İnşallah bu yıl da şampiyon olacağız ve bundan sonra arayı açma zamanı. Yönetim, şu golcü işini de halletsin bitirelim şu işi,,

Çevrimdışı atalay

İlk yarı boyunca sağ kenara doğru pas metrajı yüksek horizontal ve diagonal paslar dışında güçlü bir set hücumu izleyemedik.

Ön bölgede artan opsiyonlar ve Adriano'nun geriden katılımı ile beraber özellikle Oğuzhan'ın gönderdiği toplar ile oradan bir nevi iki gol çıkardık. Oğuzhan'ın iki maçtır aldığı küçük rol değişimi, ekseriyet için haftalardır görünmeyeni göstermiştir diye umuyorum. Talisca'nın false nine gibi kullanılması ise pek sonuç vermedi. Bu hem oyuncunun pres kalitesi, pas istasyonundaki ve sırtı dönük oynama becerisindeki yetersizliklerden hem de takımın oyun anlayışından kaynaklanan bir durum. Fakat mevcut saha içi düzeni ve Babel - Talisca - Quaresma üçlüsü ile bu takımın defansif zafiyetleri çok daha majör seviyelere çıkacaktır. Öyle ki Atiba tıpkı sezonun ilk bölümlerinde olduğu gibi iki maçtır çok fazla yama yapmaya başladı.

Çevrimdışı tangaz

6 ay sabırlı olsun inşallah öyle bir takım kuracağız ki federasyon başkanı bile olsa feneri kurtaramayacak. Başkanı diyor ya yabancı kısıtlaması getirelim 5 yıl, neden acaba biz battık transfer yapamıyoruz demiyorlar da. İnşallah bu yıl da şampiyon olacağız ve bundan sonra arayı açma zamanı. Yönetim, şu golcü işini de halletsin bitirelim şu işi,,

beyler rıdvanı kim federasyon başkanı yapıyor allah aşkına azizin lafıyla başkan mı seçilir sizce? bu ülkede bu hükümet varken bu cumhurbaşkanı varken YD'nin federasyon başkanlıgı engellenemez..
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ryan Babel
Muhteşem bir adam Gol yollarında etkili Hızlı Rakibi yıpratan teknik mücadeleci Depar driplink Çok iyi transfer ne ararsan var
Mitroviç e de güveniyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 22:58:35 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı atalay

Arkaya top attırırsanız kimse dublaj yapamaz. @38life Oyuncunun oyun sezgisi ve pozisyon bilgisi iyi. Oyun içi arızalar iyileştirilirse, doğru bir takım savunması ile gerisini saha içi pratiği gösterecek.

Çevrimdışı 38life

Lig TV'de şuan Tosic'i kahraman yaptılar. Peygamber olarak ilan edebilirler her an.

Çevrimdışı ilhan mansız

beyler rıdvanı kim federasyon başkanı yapıyor allah aşkına azizin lafıyla başkan mı seçilir sizce? bu ülkede bu hükümet varken bu cumhurbaşkanı varken YD'nin federasyon başkanlıgı engellenemez..
adayım falan diyor ya o yüzden yazdım, olsun bakalım görelim,,

Çevrimdışı tangaz

adayım falan diyor ya o yüzden yazdım, olsun bakalım görelim,,

rıdvan konuşsun dursun kim ki rıdvan  :D

demirörenler hertürlü RTE adamı

Etiketler: