2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337791 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Lig TV'de şuan Tosic'i kahraman yaptılar. Peygamber olarak ilan edebilirler her an.

geçen sene ismail'i yapmıslardı ne kadar ironik değil mi :)

Çevrimdışı underworld

Lig TV'de şuan Tosic'i kahraman yaptılar. Peygamber olarak ilan edebilirler her an.
ligtv yi bırak sosyal medyaya bak adamı mesih ilan ediyorlar.

Teknolojide son nokta...
Yayıncı kuruluş, ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golde Babel'in ayakları gözükmediği için ofsayt çizgisinin çizilemediğini söyledi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel'in iptal edilen gol sonrası hırsı.. :)
Fabrinin Penaltıdan sonra Çıldırışı..

Kendini parçaladı o sakin adam bir anda Kendini kaybetti haksızlığa tahammul edemiyor gerçek bir Beşiktaşlı gibi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bunu da atlamayalim

Bugün Quaresmanin 1 Asisti..

Babelin de nizami 1 Golü verilmedi..

Bir de Aleyhimize olmayan 1 penalti verildi..

Çevrimdışı tangaz

quaresma her hafta bu maçtakine benzer işler çıkarırsa babel + talisca ikilisi arka direkte iyi ekmek yer
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

geçen sene ismail'i yapmıslardı ne kadar ironik değil mi :)

Özellikle dikkat ediyorum bu Şansal her hafta mutlaka Tosic güzellemesi yapıyor. Es geçmiyor.

quaresma her hafta bu maçtakine benzer işler çıkarırsa babel + talisca ikilisi arka direkte iyi ekmek yer
Hocanin neden israrla PIVOT SANTRAFOR istedigi sorusunun cevabı ortaya çıktı @tangaz

Hoca taktigi belirlemiş

Soldan Babel - Sagdan Quaresma ortada da Pivot Santrafor = BAM BAM BAM :D :tabe:

EssiLor

• Ziyaretçi

Babel 4 kişi yi birden yatırdı yere attı golü Quaresma da öyle 2 muhteşem kanat
Yalnız Tosic saatli bomba nezaman napacağı belli olmuyor dinlendirilmesi şart Mitroviç i 11 e almak lazım
Babel in attığı kafa golü nün verilmemesi ayrı bi fiyasko terbiyesizlik başka bişey değil.
Verdiği penaltı da terbiyesizlik.

Ryan Babel: "İstanbul ve Türkiye'yi iyi tanıyorum, bu adaptasyon işini kolaylaştırıyor. Ama hâlâ İstanbul'da ev arıyorum" :lol: :lol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Kapak ki ne kapak!!!oyuncuyu idare etmek başka birşey be abi...

Çevrimdışı 38life

ligtv yi bırak sosyal medyaya bak adamı mesih ilan ediyorlar.

Asıl beni deli eden o zaten.

Çevrimdışı tangaz

Hocanin neden israrla PIVOT SANTRAFOR istedigi sorusunun cevabı ortaya çıktı @tangaz

Hoca taktigi belirlemiş

Soldan Babel - Sagdan Quaresma ortada da Pivot Santrafor = BAM BAM BAM :D :tabe:

özellikle ön direğe koşu yapıp stoperleri üzerine çekecek X bir santrafor arka direkte babel ve taliscaya gizli asist yapar yeminle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ryan Babel: "Süreklilik yakalamak önemli. Çok iyi bir kadromuz var, her oyuncu oynamaya hazır. Tolgay oyuna girdi, bir değişiklik olmadı"

özellikle ön direğe koşu yapıp stoperleri üzerine çekecek X bir santrafor arka direkte babel ve taliscaya gizli asist yapar yeminle
Hoca Quaresma ve Babelin bu ortalarini iceri sokabilecek Uzun Boylu bir santrafor istiyor demek istiyorum @tangaz abi

Senin dedigin de B plani

Benim dedigim direkt A plani :tabe:

Çevrimdışı 38life

Tolgay'a eğer 5 milyon gibi bir teklif verilirse satılmasının uygun olacağını düşünüyordum ama fikrimi değiştirdim.. Bence şuan Tolgay kadroda kalmalı. Ona ara ara ihtiyacımız olacak.

Metin Tekin :

"Fabri bu pozisyonda karşı karşıya pozisyonlarda nasıl penaltı yapılmadan top kurtarılır dersi verdi. Hakem penaltı verdi."

Çevrimdışı underworld

baş şeytan rıdvana bak hele

Çevrimdışı 38life

Gökhan İnler aslında alınmasa da olurmuş gibi duruyor. Tabi Atiba sakatlanırsa falan ihtiyaç olur ama Atiba'nın sakatlandığı nezaman nerede görülmüş ki?

Gökhan İnler aslında alınmasa da olurmuş gibi duruyor. Tabi Atiba sakatlanırsa falan ihtiyaç olur ama Atiba'nın sakatlandığı nezaman nerede görülmüş ki?

dur avrupa maçları başlıcak daha lazım olucak atiba'sı inler'i :)

Çevrimdışı Barış1903

Tolgay Arslan:

Transfer açık. Her şey olabilir. Kalacak mıyım, gidecek miyim... Gitme niyetim yok, burada çok mutluyum.

Şeytan da simdi Beşiktaş Mehmet ekici icin cok israrci diyor

Sanırım Tolgay & Ekici takasi düşünülüyor...

Aman agzini hayra ac kardesim , Ölüm fermanimiz olur yeminle :pray:

Çevrimdışı 38life

baş şeytan rıdvana bak hele

Eskiden bukadar değildi bu ya. Ben dinlerdim bi kaç sene önce. Taktik değerlendirmelerini falan severdim, dinlerdim. Beşiktaş şampiyon olunca gerçek yüzünü göstermeye başladı. Şuan öldüresim geliyor resmen.

Etiketler: