2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337337 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Kanat organizasyonları için metodik bir antrenman golü attık. Oğuzhan'dan Quaresma'ya horizontal pas, kontrol ve havuza orta. Cenk'in vuruşu ise birinci sınıf. Quaresma basit olanı tercih edince işler herkes için daha kolay.

4lü orta saha oynamamız bizim için daha ideal değil mi? Taktik meselelerden anladığımdan değil sadece Bursa maçında gördüğüm üzerine soruyorum. Tabi bunu sorarken aklımın bir köşesinde Şenol Güneş ve sınırları da var. Bu oyunu sene başından beridir oynatıyor ve elle tutulur bir ilerleme göremiyorum. 4lü orta saha oynarsak, hocanın oyuna büyük bir taktik deha katacağını düşündüğümden değil ama denenmiş hali daha pozitif bir sonuç verdiği için makul geliyor.

Çevrimdışı atalay

İlk yarı boyunca uzun zamandan beri süregelen transition problemine mevcut orta saha kurgusu ve ön bölgedeki oyuncu tiplemeleri eklenince takımın oyun boyundaki arızalar artmaya başladı. 45 dakika boyunca Beşiktaş'ın ilk golü ve sayılmayan golünde Oğuzhan'ın oyunu terse açtığı, ikinci golde ise yine direkt hücumda atağın başlangıcını yaptığı hücumlar izledik. İlk yarı boyunca sağ kenara doğru pas metrajı yüksek horizontal ve diagonal paslar dışında güçlü bir set hücumu izleyemedik. Küçük bi' anekdot eklemek gerekirse ikinci golde Tolgay'ın Babel'e attığı pasın şiddeti epey ölçülüydü.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 11:44:38 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Bu kalibredeki ekiplere karşı anlaşılabilir. @Orhan_ Fakat her halükarda daha kompakt bir yapıda oynayıp, oyunun her bölgesinde daha kalabalık ve sayısal olarak üstün olmalıyız. Saha içi düzenine dair ise benzer düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 21:27:08 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Ağustos ayından bu yana yönetimsel/oyunsal bir dolu yetersizliğe rağmen tek rakibinin kendisi olduğu ve taraftarına rehavet duygusu ile maç izleten bir takım izliyorum. Tüm unsurların ve bütün aktörlerinin bu kadar vasat olduğu bir ligde artık yeterlilik ölçüsünün ne olduğundan emin değilim. 

Çevrimdışı mylife1903

Ağustos ayından bu yana yönetimsel/oyunsal bir dolu yetersizliğe rağmen tek rakibinin kendisi olduğu ve taraftarına rehavet duygusu ile maç izleten bir takım izliyorum. Tüm unsurların ve bütün aktörlerinin bu kadar vasat olduğu bir ligde artık yeterlilik ölçüsünün ne olduğundan emin değilim.
Yahu @atalay senin isin bu spor ama biz fanatigiz, holiganiz bizim icin taktik maktik yok bam bam bam

Çevrimiçi Savaş

Lider!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Erol taş gibi gülmek istiyorum :D

Çevrimdışı atalay

Bugün karşımızda işleri olduğundan çok daha kolaylaştıran bir takım vardı. @mylife1903 Lakin oyuna ve tüm bu sürece dair bunca eleştirime rağmen geride kalan 18 hafta boyunca tek bir rakip bile bana 'acaba' dedirtmedi. Hem rekabet hem de Beşiktaş'ın oyun kalitesinde sıkıntı var.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 22:25:04 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Yıldırım Demirören kesinlikle TFF başkanı olarak kalmalı. Bu Rıdvan Dilmen eğer olur da TFF başkanı olursa bu bizim felaketimiz olur. Net olarak söylüyorum: felaketimiz olur!

Çevrimdışı 38life

Yahu @atalay senin isin bu spor ama biz fanatigiz, holiganiz bizim icin taktik maktik yok bam bam bam

:kop: :kop: :kop: Allah da seni güldürsün :D

Çevrimdışı Tolga

Eğer kanat transferi yapılmayacaksa Sobol alınmalı.

Bazı maçlarda Sobol ile Adriano'yu önlü-arkalı kullanabiliriz. Belli ki Şenol Hoca Aras'ı yine oynatmayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın bu sezon planın önemli ve neredeyse tek parçası olduğu maçları dışarıda bırakırsak, Alanya ve içerideki Antalya mücadeleleri verimlilik puanı en yüksek maçları olabilir. Bu iki maçta özellikle final aksiyonlarında çok daha basit tercihlerde bulundu.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bazı maçlarda Sobol ile Adriano'yu önlü-arkalı kullanabiliriz. Belli ki Şenol Hoca Aras'ı yine oynatmayacak.

kupa maçlarında oynatır  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Aras daha hazir degil, seneye oynar o anca. Yavas cocuk, hala eski cabuklugunda degil.
Simdi babel ve karijma da kesilmez, az daha bekleyecek aras, kupa maclarinda iyice kendini gostermeli

Çevrimdışı 38life

Yalnız arkadaşlar bence asla rehavete kapılmamalıyız. Aksine son derece tetikte olmalıyız. Böyle kolay bir maçta bile bize karşı operasyon planlayan birileri var. Yarın öbürgün zorlu maçlarda ne yapacakları belli değil. Bugün hakem hatalı karar vermedi resmen skandala imza attı. Sıfırdan penaltı yarattı diyebiliriz. Yarın bunu zorlandığımız bir maçta da yapabilirler. Oyüzden heryerden bastırmalıyız. Sosyal medyadan yardırmalıyız yönetim de aba altından sopasını göstermeli. Ben bugün çok pis kıllandım. Bize karşı kurulmuşlar. Bazı planlar yapılmış, bu çok net. Bu planların hayata geçmesine izin vermemeliyiz.

Çevrimdışı Tolga

kupa maçlarında oynatır  :icool:
Evet o maçlarda oynar anca öyle gözüküyor. :)

Aras daha hazir degil, seneye oynar o anca. Yavas cocuk, hala eski cabuklugunda degil.
Simdi babel ve karijma da kesilmez, az daha bekleyecek aras, kupa maclarinda iyice kendini gostermeli
Yedek kulübesine bile alınmamasını anlamıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Maç boyunca Tosic'in savunma hattını bozduğu, özellikle yaptığı basit pas hataları-top kayıpları sonrası savunmada eksik yakalandığımız ve pozisyonlara dönüşen, hatta birinin absürt penaltı ile taçlandığı bir dolu hatası vardı. Güneş, 66'da Matej'i alarak oraya ufak bir pansuman yaptı.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 15:40:24 atalay ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Bayram havasına girmek için çok erken önümüzde zorlu bir süreç var gs deplasmanı Başakşehir deplasmanı fb ile kendi sahamızda oynayacaz bu maçları 1-0 da olsa her türlü almamız lazım erken havaya girmeyelim Allah bize yardım edecek inşallah.

Çevrimdışı tangaz

mitroviç bildiğiniz buz adam farkettiniz mi sizde?

@atalay sen nasıl buldun kısa süreli izleniminde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

prosineçki bursayla antlaşmak üzereymiş ilerde bizde görmek istediğim bir hocaydı azerbaycan milli takımında da iyi iş çıkarıyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma :

"Hocayla bugüne kadar hiç problem yaşamadık. Şenol Güneş oyuncuları anlayan bir isim. Onunla uzun yıllar burada çalışmak istiyorum."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ahmet Nur Çebi :

"Demba Ba her zaman Beşiktaş'a gelmek istiyor, şu anın konusu değil. Gittiğinden beri gelmek istiyor"

Çevrimdışı cursedofdragon

Adam var Adam gibi..

EssiLor