2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373234 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu takıma Sergio Ramos gelsin burun kıvıran çok olur.
Rakitsky için burun kıvıran 1 kişi bile yoktu. Ramos için neden kivirsinlar?

Çevrimdışı 38life

4M bi stopere verilir mi denilen ortamda/imkanlar kısıtlı iken, ikisinin de 10M den aşşağı alınmayacağı bir gerçekken bu isimler saçma değil mi ?
Vida için asıl 10m saçma. Adam yaşlı. Öyle bir rakam isteyemezler.

Çevrimdışı Bishamon

gömenler hiç maçını izlemeden gömmüşler çoğu maldır kesin. şekerbegoviç ve mrmiçin kefaleti benim için yeterli veriler hatta gitarcı bile olumlu referansdır.
Gitarcı neden kendi takımına almadı acaba 4 milyon ingiliz takımları için bahşiş gibi

Çevrimdışı tangaz

Vida için konuşulan rakamlar veremeyecegimiz rakamlar değildi. Vida için 4ten yukarı istediklerini sanmıyorum.

Genç olduğu için Mitrovic tercih edildi. Mitrovic için sezon sonu için anlaşılıp Vida alınsa daha iyi bir planlama olurdu.

Mitrovic tam çakılı stoper değil elbet ama süpürücü stoper de değil. Umarım süpürücü yönünü geliştirir bizde.

ben tam aksine vida için 7den aşağı inilmediğini düşünüyorum. ama gene de bir formülle kiralık+sene sonu satın almak gibi bir formülle alınabilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

27 mi yaşlı?

Çevrimdışı aykut.celenk

Rakitsky için burun kıvıran 1 kişi bile yoktu. Ramos için neden kivirsinlar?

Gelen her adam için bir kulp bulunuyor marcelo geldiğinde hatta atiba için bile neler söylendi. Şuan bu ikisi göz bebeği takımın bu yüzden kim alınırsa alınsın bir kulp takılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Gitarcı neden kendi takımına almadı acaba 4 milyon ingiliz takımları için bahşiş gibi

stopere ihtiyacı var mı? ya da varsa belki 4lük değilde 14lük birini alabilecek parası olduğu için olabilir mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

vidanın nesi yaşlı karıştırıyor olmayasın?

Çevrimdışı Bishamon

stopere ihtiyacı var mı? ya da varsa belki 4lük değilde 14lük birini alabilecek parası olduğu için olabilir mi?
Defansları rezalet abi her maç formasyon ve adam değiştiriyor

Çevrimdışı mylife1903

vidanın nesi yaşlı karıştırıyor olmayasın?
Bakalim senol gunes sans verecek mi? Iki macini izledim yutuptan ikinci cok sikiciydi ucuncu macina bugun bakacam. Split macinda cok fena sakarliklari oldu, bombaci olabilir. Ayagi oyle bahsedilen gibi iyi falan degil. Lider stoper degil. Oyun kuran stoper degil. Ihtiyacimiz olan stoper degil.

Eldekilerden iyi oldugu isi baska bir ironi

Seneye iyi ve seri bir lider oyuncu alirsak bu cocuk daha faydali olur.

Çevrimdışı Bishamon

Bakalim senol gunes sans verecek mi? Iki macini izledim yutuptan ikinci cok sikiciydi ucuncu macina bugun bakacam. Split macinda cok fena sakarliklari oldu, bombaci olabilir. Ayagi oyle bahsedilen gibi iyi falan degil. Lider stoper degil. Oyun kuran stoper degil. Ihtiyacimiz olan stoper degil.

Seneye tandem Raketçi Mitro olsun

Çevrimdışı tangaz

Defansları rezalet abi her maç formasyon ve adam değiştiriyor

doğrudur seyretmedim maçlarını ama dediğim gibi ihtiyaç duyuyorsa bile mevcutların kontratları falan gibi bir sürü parametre var ve belkide 4lük birini değilde 14lük raketçiye 18 verip alacaktır. adamların sonsuz bütçesi var gibiler son dönemde. çok değil 7-8 sene önce west ham ayarı takımlar 1-2 oyuncuya 25er bonservis verip başarısız olursa batıyordu (ör. middlesbrough, leeds) ama son dönem gelirleri ile ayrı bir seviyeye geldiler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ndiaye'yi Trabzonspor alırsa yuh artık. Bizde para yok ama onlarda var. Bu işler nasıl oluyor anlamadım. Biz ihtiyarların peşinde koşuyoruz adamlar gençleşiyor.

2016-17 transfer sezonunda Trabzonspor'a özenen birini de gördüm ya, heralde gam yemem artık.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu hızla çöp transfer yapmaya devam ederlerse sürekli takımı sıfırdan kurarlar ise UEFA tepelerine çöker zaten paçayı zor kurtardılar.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Avrupa'ya katılamadıkları için kriterlerden muaflar.

Avrupa'ya katılma hakkı elde eden kulüpleri inceliyor UEFA.

Çevrimdışı tangaz

yarmagül bir fiziği var hızlı olmasını beklemek hata olur akıllı olsun oda yeterli aslında ben top kaybedince tekrar kademe alışını sevdim tek hamleli gibi durmuyor hamle sonrası orada takılıp kalmıyor.

Çevrimdışı Bishamon

Yani nispeten demek istedim
Stoper icin ideal yas bence

Çevrimdışı Çağatay

aynen öyle
bakalım hoca şans verecek mi ?
yada ne kadar verecek
ceza yada sakatlık dışındaki durumlarda da oynatacak mı
sadece kupa maçlarında mı forma verecek

açıkçası ben bu çocugun kupa maçları dışında
diğerlerinin ceza yada sakatlık durumu olmazsa
fazla şans bulabileceğini düşünmüyorum

umarım dediklerimi yutarım
adam iyi çıkarda her maç oynar
takıma faydalı olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

doğrudur seyretmedim maçlarını ama dediğim gibi ihtiyaç duyuyorsa bile mevcutların kontratları falan gibi bir sürü parametre var ve belkide 4lük birini değilde 14lük raketçiye 18 verip alacaktır. adamların sonsuz bütçesi var gibiler son dönemde. çok değil 7-8 sene önce west ham ayarı takımlar 1-2 oyuncuya 25er bonservis verip başarısız olursa batıyordu (ör. middlesbrough, leeds) ama son dönem gelirleri ile ayrı bir seviyeye geldiler.
Olabilir tabi PL için yeterli değildir belki ama potansiyelli oldugunu dusumlnuyorsa almamasi garip

Çevrimdışı tangaz

bencede. hatta seneye tandem mitroviç+vida olacak deseler gider 2 forma daha alırım

Çevrimdışı 38life

Mitrovice nispeten diyorum. Yaş azaldıkça fiyat artıyor biliyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Seneye tandem Raketçi Mitro olsun
Tosic mitro olursa cok gulerim ama

Çevrimdışı tangaz

mitroviçle ilgili en önemli tereddütüm şu:

sanki vidayı alacak paranız yoksa mitroviçi vereyim diyen menajer var ortada bana güvenmiyorsanız mrmiçe sorun demiş olabilir. bu oyuncuyu kötü ya da potansiyelsiz yapmaz belki ama şeklen sıkıntı gibi

Çevrimdışı 38life

Profil fotoğrafımı transferin son gününe kadar kaldırmayacağımı söylemiştim. İstediğim şey ne yazık ki gerçekleşmedi çünkü. Yönetim yaz transfer dönemindeki fiyasko performansına devam ediyor. Mesele para vs. değil. Birincil mesele "İhtiyaçlar"

Ve giderilmedi...

Çevrimdışı Bishamon

mitroviçle ilgili en önemli tereddütüm şu:

sanki vidayı alacak paranız yoksa mitroviçi vereyim diyen menajer var ortada bana güvenmiyorsanız mrmiçe sorun demiş olabilir. bu oyuncuyu kötü ya da potansiyelsiz yapmaz belki ama şeklen sıkıntı gibi
Olabilir Hirvat milli takiminda oynamis kolay maclarda ama bu Hirvatlarda cok yolsuzluk var oyunculari vitrin olsun diye oynatiyorlar bizde cok iyi oynasa bile oynatmayabilirler cocugu sattilar diye yeni genc bir cocuk koyup onu satmaya calisabilirler

Etiketler: