2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373579 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

evet reis dayanamadım bi ajan soktum otele dün aradı patron içerdeyim dedi  :icool:

Ancak biriniz reis olabilir yahu, iki tane olmaz ondan, raconu bilmiyorsunuz.
Üstat deyin, iki tane olabilir ondan.

Çevrimdışı tangaz

Ancak biriniz reis olabilir yahu, iki tane olmaz ondan, raconu bilmiyorsunuz.
Üstat deyin, iki tane olabilir ondan.

abi sen reis ol biz müridin olalım mürid1 mürid2 deriz birbirimize de  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Gece oldu simdi @Necmi Abi gelir  yonetimi elestiren mesajlari bulup cimbiz ile ceker uzun uzun cevaplar yazar :)
Necmi abi madem profesyonel olarak yonetiliyor  diyorsun
hic bilancolara bakiyormusun ??
50 binden 500bine giderken gelir egrisi ile maliyet egrisini kiyasliyormusun hic ?

yapilan transferler icin yonetim kotu demiyorum mali acidan yonetim kotu diyorum

bak en son burda sunu yazmistim yonetimin yerinde olsam ben tum borclarimi $yada euro degil  yen olarak degistiririm dedim  o mesaji cimbiz ile bulabilirsin :)
artik bu sekilde degistirmek  yada hedgelemek  bir saniyeni bile almiyor

e peki ben yazdigim zamanda  borclarini usd degilde yen bazinda degisiklige gitmis olsa idi ne olurdu

gelirin usd  borclarin yen olsa idi suan en az borclarin %15 azalmisti
gelirin tl  borcun yen olmus olsa idi suan borclarin en az %8-10 azalmisti 
bu azalmalar sadece kurdan kaynaklanan kazanclardi
bu  devirde %10-15 yok yere var edebilmek buyuk basaridir
3 gun oncede su sekilde yazdim yonetimin  yerinde olsam ben euro borclanmam  cunku  ECB den gelicek  bir haberde  euro dolara gore daha hizli  yukselir diye
bak bugun $ tl karsisinda %1 deger kazanmis iken  euro tl karsisinda %2 deger kazaniyor bu esnada dogal olarak euro da dolar karsisinda %1 deger kazaniyor
yani artik  bir cok buyuk sirket yukarida yazdigimi zaten yapiyor  tabi bunlari yaparken  profesyonel olarak yapmayip baliklamaya atlayip zarar eden sirketlerde cok 

bir baska ornek vereyim

yonetimin vizyonu yok  daha once  bir iki  kisi ile gorustuk  anlatinca adamlarin gobegi dusmustu  ama bu sahislar malum yonetimde degil  dogal olarakda boyle birseyleri  muhalefet olduklari yonetimde  yapilmasini istemediler  tas koydular
kulup icerisinde yapilicak kucuk bir calisma ve organizyon ile ben  gelirlerine senelik minimum 10milyon$ gibi bir rakami havadan katarim ki bu geliri saglamak icin kulubun kasasindan 1 kurus bile cikmasina gerek yok
mesela  bunu ben gorebiliyorsam onlarin cokdan gormus olmalari lazim

ben  yabanci bir cok firmaya danismanlik yaptim

1 kere turk bir firma ile calisma imkani olustu
adamlarin[bir urununden ] aylik yaptigi ciro 460.000 tl idi  maliyet 60.000 di

normalde kar 400.000 olmasi gerekirken sacma reklam  ve maliyetler ile karlari dusuyordu

adamlara sunu soyledim  6 ay sure verin  ciroyu sirketin kasasindan 1 kurus cikmadan  6 ayin sonunda 3 e katlarim ama yapilan ve bunu   burada sabitlerim dedim
ama sartim su idi   10 yillik sozlesme istedim  ve her  yil yapilan cironun %15 ini  kendime istedim
7 sefer yonetim kuruluna cagirdilar beni
7. toplanti sonucunda  bana su teklifi yaptilar hersey iyi guzel ama %15 cok degilmi ? soyle yapalim ilk 5 yil icin  sana cironun %3 unu verelim  diger 5 yil icinse %2 verelim dediler  ben  hayirli isler dedim masadan kalktim

simdi bu sirketin sahibi sen olsan ben sana cironu masrafsiz 3 e katlama garantisi versem[olacak butun masraflar benim cebimden cikacak]  ve cirodan %15 istesem vermezmisin ?
bak bu dedigim sirket  TR nin cok buyuk bir holdinginin alt sirketi idi ve pro yonetildigini soyluyorlardi

simdi bu teklifi kabul etmeyen  yonetim kurulu profesyonel bir yonetim kurulumu

Besiktas mali acidan cok iyi yonetilirse o zaman taslar yerinden oynar bunuda 10-15 gun once bir mesajda yazdim

suan bjk hisseleri 4 lira civarinda sayet guzel bir mali yonetim olursa  bu hisse fiyatlari 44 liralari bile bulurki  iste o zaman  taslar yerinden oynar
cirodan %15 vermem tabiki kardan %15 ile cirodan %15 aynı şeymi :)
kulüple ilgili hesaplar senin hesapların ve sana göre öyle şimdi senin kişisel çıkarımlarına
he doğrumu diyeyim. Kulüp mali açıdan doğrumu yönetiliyor bilemem bunu bu sene görmeye
başlayacağız yönetimi aldıklarından beri ilk defa bu sene gelir elde etmeye başladılar.
bu güne kadarda sürekli gider yazıldı. Mali açıdan kötü yönetiliyor demek için önce mali bir
açı olması gerekiyor :) naklen yayın gelirlerimizden maç hasılatlarımıza kadar ipotekliydi
bu sene almaya başlıyoruz. sıfır gelirle işe başladılar. o günkü borç 370 M$ dı o günkü kurla
burda yönetim başarılımı bilmiyorum bunun hesabı siftah yaptıkları andan itibaren elde ettikleri
gelirle harcadıkları giderin karşılaştırmasıyla olur. önceki yönetimden gelir olmadığı gibi
kendi zamanlarına denk gelen gelirlerin ipotekli olduğunuda hesap etmek gerekir tabiki.
adaletli mi olmak istiyoruz harcadıkları ve ortaya koyduklarını karşılaştıralım ve bunun
karşılığında ne elde ettiğimize bakalım yoksa mali tablolara bakıp dışardan sallamakla olmuyor
bu işler. @Culpable  370 M$ ın bugünkü karşılığı 1.332.000.000 TL oluyor.
hem borcu başka bir kura çeviriyorsam neden yene çevirecektim TL ye çevirirdim.
madem çevirmek o kadar kolay TL çok daha cazip oluyor. japonlar bile yen kullanmıyorken
sen yeni kime kabul ettirecektin orasına girmiyorum bile

Çevrimiçi Necmi

evet reis dayanamadım bi ajan soktum otele dün aradı patron içerdeyim dedi  :icool:
burda duyum yapanların kulağının arkası bile kalmıyor bir uyarayım dedim @tangaz

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Oo en sonunda eto bitmis. Besiktas formasi ike gorecegiz adami sonunda. Insallah basarili olur. Gollerine ve sahadaki pozitif elektrigine cok ihtiyacimiz var.
Antalya'da maç öncesi yaptığı motivasyon konuşmalarına hasta oluyordum. Sabırsızlıkla bekliyorum hibritin orta yerinde takımı toparlayıp yapacağı kısa ve öz konuşmayı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Medyanın bugünkü incisi Kolarov.  :lol:

Galatasaray'a geliyormuş.

Guardiola sene başından beri 27 resmi maçın 25'inde 90 dakika şans vermiş, ama habere göre seneye kadroda düşünmüyormuş.

Sözleşmesi de yazın bitiyormuş, o yüzden transfer ihtimali yüksekmiş. (Aslında 2018'de bitiyor)

Kesin eminim ki bunlar alternatif evrenden yazıyorlar, başka bir izahı yok.

Çevrimdışı tangaz

burda duyum yapanların kulağının arkası bile kalmıyor bir uyarayım dedim @tangaz

biz alıştık @Necmi abi zaten 42 yılda ne kulak arkası kaldı ne önü  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Medyanın bugünkü incisi Kolarov.  :lol:

Galatasaray'a geliyormuş.

Guardiola sene başından beri 27 resmi maçın 25'inde 90 dakika şans vermiş, ama habere göre seneye kadroda düşünmüyormuş.

Sözleşmesi de yazın bitiyormuş, o yüzden transfer ihtimali yüksekmiş. (Aslında 2018'de bitiyor)

Kesin eminim ki bunlar alternatif evrenden yazıyorlar, başka bir izahı yok.
Sarbinin yeni alternatifi kolarof demektir bu. Yahu bi de sarbiyi gonderip deneseler adamlarin transfer etmedigi sagbek kalmadi, kesemediler sarbiyi simdi solbeki sag tarafa devsirip deneyecekler

Çevrimdışı mylife1903

biz alıştık @Necmi abi zaten 42 yılda ne kulak arkası kaldı ne önü  :D
Kulak arkasi, koltuk alti noluyor yahu forumda nerde bu @Yusuf Tekeli nerde picamalarim

Çevrimiçi terapati

Eto'o transferini sene başında da istemiştim, inşallah şimdi olur. Ancak ben halen mevcut oyun planımızı değiştirmezsek, şimdiki düzende Gomez kalsaydı bile geçen seneki performansını veremeyeceğini düşünüyorum, katılırsınız katılmazsınız kişisel görüşümdür. Dolayısıyla eğer Şenol Hoca hücum sistemi üzerinde değişikliğe gitmezse Aboubakar'ın ne kadar çok gol kaçırdığı yerine, Eto'o 'nun zaten göbekli ve yaşlanmış olduğunu konuşulmaya başlanacak. Hele Aboubakar'a yapılan saçma sapan uzun top kombinasyonları Eto'o 'ya yapılırsa, nasıl sonuçlar doğuracağını tahmin etmek için kahin olmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Bununla birlikte eğer Eto'o gelirse, Aboubakar ile birlikte oynamasının, takımımız için daha verimli olacaktır inancındayım.

Çevrimdışı bjk4ever

Culpable mesajinda hakli. Tabii genel mali yonetim bana gore kotu degil. Kotu yapilmis 1-2 transferi cimbizla cekip onun uzerinden degerlendirme yapmak da dogru degil. Yonetim bence genel olarak cok dogru bir transfer politikasi yurutuyor ve mali olarak da dogru isler yapiyorlar. Haaaaa, hedging konusunda haklisin. Bu sadece biz icin degil, tum kulupler icin gecerli.
Naklen yayin gelirlerinin, merchandising gelirlerinin buyuk cogunlugu tl uzerinden, bu bir gercek. Maas giderlerinin de neredeyse tamami euro veya usd uzerinden, bu da gercek (cogunlukla euro).
TL'nin ulkenin bu sartlarinda deger kaybettigi ve kaybetmeye devam edecegi bu kadar net ortadayken nasil hedging yapilmaz anlamiyorum. Bu tur kulupler kosedeki bakkal degil, gayet buyuk sirketler. Hedging gibi dunyadaki tum ortaboy-buyuk sirketlerinin kullandigi bir instrument nasil kullanilmaz anlamiyorum. Hedging yapmiyorsan kur farkindan dolayi buyuyen borc hakkinda sikayet etmeye hakkin da yok.

Bu arada Riza Calimbay'in roportajini izledim haber1903'te. Eto'o ile ilgili baya net konusmus. Giderse gider diyor ve Kerim+Omer'i istiyor. Kiralik olarak Kabul eder mi bilmem, ama Babel ve olasi Eto'o transferiyle ikisi de bosa cikiyor biraz. Bence takas yapmakta sikinti yok. Tabii burada Kerim bonservisle verilir mi tartisilir. Sanki Kerim yarim senelik veya 1.5 senelik kiralik ve Omer bonservisiyle daha mantikli. Omer'in gidisine uzulurum bu arada cunku bence ideal 3. forvet bizim icin ve potansiyelli daha kesinlikle var, ama maalesef yeterince sans bulamiyor ve bulamayacak gibi duruyor.

Çevrimdışı alimm

Oo en sonunda eto bitmis. Besiktas formasi ike gorecegiz adami sonunda. Insallah basarili olur. Gollerine ve sahadaki pozitif elektrigine cok ihtiyacimiz var.
eto'o belkide bizden daha fazla trasfer nöbeti tutmuştur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı underworld

Eto'o kap gelsin artık içim şişti.

Çevrimdışı Nouma7

Culpable mesajinda hakli. Tabii genel mali yonetim bana gore kotu degil. Kotu yapilmis 1-2 transferi cimbizla cekip onun uzerinden degerlendirme yapmak da dogru degil. Yonetim bence genel olarak cok dogru bir transfer politikasi yurutuyor ve mali olarak da dogru isler yapiyorlar. Haaaaa, hedging konusunda haklisin. Bu sadece biz icin degil, tum kulupler icin gecerli.
Naklen yayin gelirlerinin, merchandising gelirlerinin buyuk cogunlugu tl uzerinden, bu bir gercek. Maas giderlerinin de neredeyse tamami euro veya usd uzerinden, bu da gercek (cogunlukla euro).
TL'nin ulkenin bu sartlarinda deger kaybettigi ve kaybetmeye devam edecegi bu kadar net ortadayken nasil hedging yapilmaz anlamiyorum. Bu tur kulupler kosedeki bakkal degil, gayet buyuk sirketler. Hedging gibi dunyadaki tum ortaboy-buyuk sirketlerinin kullandigi bir instrument nasil kullanilmaz anlamiyorum. Hedging yapmiyorsan kur farkindan dolayi buyuyen borc hakkinda sikayet etmeye hakkin da yok.

Bu arada Riza Calimbay'in roportajini izledim Yasaklı Link'te. Eto'o ile ilgili baya net konusmus. Giderse gider diyor ve Kerim+Omer'i istiyor. Kiralik olarak Kabul eder mi bilmem, ama Babel ve olasi Eto'o transferiyle ikisi de bosa cikiyor biraz. Bence takas yapmakta sikinti yok. Tabii burada Kerim bonservisle verilir mi tartisilir. Sanki Kerim yarim senelik veya 1.5 senelik kiralik ve Omer bonservisiyle daha mantikli. Omer'in gidisine uzulurum bu arada cunku bence ideal 3. forvet bizim icin ve potansiyelli daha kesinlikle var, ama maalesef yeterince sans bulamiyor ve bulamayacak gibi duruyor.

Bu sezonda yapılan transferlerden Talisca, Fabri ve Adrinao hariç diğerleri başarısız.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 11:52:26 Nouma7 ]

Çevrimdışı alimm

biri rhodolfo <>dudu takası yazmışş..
quaresma stılırsa adım adım yeni stoperr...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Nouma7

Ndiaye'yi Trabzonspor alırsa yuh artık. Bizde para yok ama onlarda var. Bu işler nasıl oluyor anlamadım. Biz ihtiyarların peşinde koşuyoruz adamlar gençleşiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ndiaye'yi Trabzonspor alırsa yuh artık. Bizde para yok ama onlarda var. Bu işler nasıl oluyor anlamadım. Biz ihtiyarların peşinde koşuyoruz adamlar gençleşiyor.
o kadar abartılacak bir oyuncu değil, Maliyetine bakmak lazım; bir de Yabancı sayımız epey fazla Ndiaye'yi şu aşamada almak mantıklı değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş ın son yıllardaki transfer hamleleri ve başarı değerlendirmesi yapmışlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

40M€ kredi çektiler transfer yapmak için

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyice batacaklar bu gidişle...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu hızla çöp transfer yapmaya devam ederlerse sürekli takımı sıfırdan kurarlar ise UEFA tepelerine çöker zaten paçayı zor kurtardılar.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı mylife1903

Hurmali falan bi atasozu geldi aklima

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş ın son yıllardaki transfer hamleleri ve başarı değerlendirmesi yapmışlar

Guzel bi calisma, goreceli de olsa bir fikir veriyor. Maliyetlerine de bakmak lazim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabricio Ramirez, Antalya kampında BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
-
İkinci devre öncesi bir hazırlık kampı geçiriyoruz. Keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Marjan Mrmic’de her gün bize daha iyi kaleci olmamız için yardım ediyor, bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Bizde ondan bir şeyler kapmaya çalışıyoruz.

Kendimden memnunum. Antrenmanların keyfini çıkarıyorum. Her gün üstüne katmaya çalışıyorum. Oynadığım zamanda oynamanın verdiği heyecanla ve mutlulukla o maçta da en iyi performansımı ortaya koymaya çalışıyorum.

Her zaman bir şeyler eksik. Zaten bunun için çalışıyorum. Daha iyi olmaya gayret gösteriyorum.

İlk yarının iyi gittiğini düşünüyorum. Bizim için iyi gitti. Sadece Kasımpaşa maçında bir mağlubiyet yaşadık. Onun dışında gayet iyiydik. Şampiyonlar Ligi’nde de iyi bir grup süreci oldu. Son maçta her şey tersine döndü. Son maç hariç iyi olduğumuza inanıyorum. İkinci yarıda aynı şekilde devam edip ligi lider bitirmek istiyoruz.

Grup maçlarında gerçekten iyi mücadele ettik. Son maçtaki sonuçla elenmeyi kesinlikle hak etmedik. Taraftar kötü günümüzde bize sahip çıktı. Hem kendi adıma hemde takım arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Diyecek bir şey bulamıyorum. Tek kelimeyle mükemmeller, şapka çıkarılacak bir harekette bulundular.

Tolga ile çok iyi anlaşıyoruz. İlk günden itibaren bana çok sıcak davrandı. Her zaman bana ilgi gösterdi. Bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok iyi bir insan. Kaleci olarak da çok yetenekli, farklı özellikleri olan bir kaleci. Her antrenmanda onunla beraber çalışırken ondan bir şeyler öğreniyorum.

UEFA Avrupa Ligi, hoş bir kupa. Büyük takımlar var Manchester United gibi. İspanya’dan iyi takımlar var Villareal olsun Bilbao olsun Celta Vigo olsun. İnter vardı kupa dışında kaldı. Bu da kupanın zorluğunu gösteriyor. Bizde bu kupada ilerlemek istiyoruz.

Alışma sürecim çok kısa sürdü. Oynamanız gerekiyor alışma sürecini atlatmanız için. Taraftarı hissetmek için sahada oynuyor olmanız lazım. Taraftarımız gerçekten mükemmel. Kolay kolay bir futbolcunun yaşayamayacağı hisleri yaşatıyorlar. Stadı doldurup her zaman takımı destekliyorlar. Maç esnasında susmadan devam ediyorlar. Takım arkadaşlarımla da günlük iletişimim çok iyi. Ufak ufak Türkçe öğreniyorum, İngilizce öğreniyorum. Her şey yolunda gidiyor.

İdol olarak baktığım zaman aklıma her zaman Peter Schmeichel geliyor. Ufakken dedem aklıma sokmuştu. O her zaman kafamın bir kenarında kaldı. Bugünde baktığımız zaman en bütün kaleci, en iyi kaleci olarak Manuel Neuer’i söyleyebiliriz.’’
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bir kadro yapayım bende madem atibayı da öldürmeyelim deniyor. uefayı alacak kadro...

fabri

gg marcelo mitroviç adriano

ginler atiba

q7 talisca babel

etoo

Etiketler: