Hak veriyorum @atalay, takıldım zaten.
Karar verici olarak izledilerse, komik bir durum gerçekten.
iyide benim anlamadığım sizler hangi kıstasa göre bilmediğini söylüyorsunuz merak ediyorum
Metin albayrağı şahsen tanıyan kaç kişi var aramızda futbol bilgisi olmadığını yetenek avcısı olmadığını
varsaymak bilerekmi yoksa farklı sebeplerlemi. öyledir demiyorum ama bilmediğini iddia etmek en az bildiğini iddia etmek kadar
absürt bir durum. Neye göre yorum yapıldığını çözemiyorum yetenek avcılığı eğitimle olmaz.
altının ne olduğunu bilmek toprakta altın bulmakla aynı şey değildir. Ben bu taraftarı anlayamıyorum
bir dikili ağaç koyamamış insanları yetenek tillahı ilan edende bu taraftar özene altınsaya bu hürmeti gösterip
albayrağa sallarlar.
Birde yöneticiliğin bulunduğu işi çok iyi yapmayı gerektirmediğini bilecek yönetici konumda olan insanların bile böyle konuşması garibime gidiyor.
yönetici yönetmeyi bilsin kafidir. Kaldıki Beşiktaşa yönetici olmadan önceki Beşiktaşla şimdiki Beşiktaşa baktığımızda yöneticilerin asli işi olan yönetmeyi iyi yaptıklarıda görünüyor. Peki daha ne bekliyorsunuz bunu anlamış değilim. Bugün laf ettiğiniz adamların albayrak özelinde demiyorum
diğer yöneticilerde dahil buna verdikleri katkıları bilseniz laf edeceğine gider ellerini öpersiniz. Mesela geçenlerde ne iş yapar diye
umut gülere çakılıyordu burda ama o olmasa o stadda olmazdı bunu kimse bilmiyor. bilmedikleri şeyler yüzünden ahkam kesen bir güruh var
piyasada. Sadece kendi kişisel gözlemleriyle en doğruyu bildiklerini sanan aslında hiç bir şey bilmeyen insanlar.