2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375826 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Furkan Sarper

senede 1,5 2 milyon euro alan adam evlat oluyorsa benden peygamber olur :) Neyse geyik bi yana şu iyi adam muhabbeti cidden bazen can sıkıyor Rhodolfo topu topu 6 ay oynadı sakatlandı Brezilya'ya gitti 6 ayda müthiş insan müthiş çocuk oldu, insan kendi eşini 4-5 senede tanıyamıyor yeri geldiğinde biz nasıl 6 ayda nasıl müthiş insan olduğuna kanaat getiriyoruz, biraz fazla duygusal bakıyor başkan bazen.. Sanki gören 3-4 sene flört ettik sanır bu adamlarla :)

burda konuşulan rhodolfo değil yalnız

feda döneminden bu takımın en dibi gördüğü dönemden gelen şampiyonlupa uzanan yolda,bu yolda bir kere bile olumsuz haberi çıkmamış fazla maaş istemeyen formsuz olsada takımın ruhunu yansıtan bir oyuncudan bahsediliyor. yoksa kimse rhodolfonun yollanmasına tepki koymaz. önce doğru okuyalım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burda konuşulan rhodolfo değil yalnız

feda döneminden bu takımın en dibi gördüğü dönemden gelen şampiyonlupa uzanan yolda,bu yolda bir kere bile olumsuz haberi çıkmamış fazla maaş istemeyen formsuz olsada takımın ruhunu yansıtan bir oyuncudan bahsediliyor. yoksa kimse rhodolfonun yollanmasına tepki koymaz. önce doğru okuyalım
Yok o konudan ayrı olarak söyledim, kimin konuşulduğunu biliyorum o konudaki yorumlarımı daha önce belirttim bu insanlar maaşlı çalışanlar, maaşlı çalışan sahaya çıktığında varını yoğunu ortaya koyacak geçmişte yaptıkları şimdi sahada ruh gibi dolanmasını tolere edemez, takımda kalmak istiyorsa mücadele edecek, formsuzluk ayrı bir olgu mücadele etmemek ayrı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yok o konudan ayrı olarak söyledim, kimin konuşulduğunu biliyorum o konudaki yorumlarımı daha önce belirttim bu insanlar maaşlı çalışanlar, maaşlı çalışan sahaya çıktığında varını yoğunu ortaya koyacak geçmişte yaptıkları şimdi sahada ruh gibi dolanmasını tolere edemez, takımda kalmak istiyorsa mücadele edecek, formsuzluk ayrı bir olgu mücadele etmemek ayrı..

bu takıma gelen herkes maaşlı çalışan,teoride hepsinin varını yoğunu koyması lazım ama bazı dönemlerde farklı oyuncu profilleri gelip takımı sahiplenme olsun, karakter ortaya koyma olsun sıkıntılar yaşatabiliyor camiayı çok takmayıp. böyle dönemlerde eskiden kalma, beşiktaşın büyüklüğü bilen adamlara ihtiyacımız var.

neymiş renkli takım güçlenmesin (!) diye bu oyuncuları verebilirmişiz diye bir algı yaratılmaya çalışılıyor. bu yanlış

Çevrimdışı sametbagan

Bir editci daha :) Milosevic ve Mitroviç çok karışacak. Rhodolfo yerine yapılmış bir transfer başkanın söylemleri o yönde ben çok ümitliyim yaş ortalamasını düşürecek gelecek vadeden her transfere olumlu bakabilirim.
Evet biraz öyle oldu karışıklık oldu .Yalnız bize Rodolfonun değil de Tosiçin yerine stoper lazım diye hatırlıyorum .Bu transfer biraz  ayakkabı ihtiyacı varken vitrinde gördüğü        t-short almak gibi bir şey oldu.Ayakkabı delik su alıyor zatüre olacağız hala bize bir şey olmaz havasında bağrı yanık gibi geziyoruz.Allah sonumuzu hayretsin. :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

buyur reis @mylife1903

Bu dediğimde yanlış bir şey yok, Tolgay'ın becerikli bir menajeri olsa 6 saat içinde 3 milyon euro hesaba yatmıştı.

Gurbetçi oyuncuların çoğunda var bu sıkıntı hemen hepsinin menajeri ailesi babası amcası falan.

O yüzden de bizim gurbetçilere çok fazla para ödeyen çıkmıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Adam gibi adamsın ama git oyna işte diyor bunu böyle söylemek var.Yıldırım Demirören gibi kadro dışı bırakmak var. Kadro planlamamızda yok kulüp bulsun demek var. Başkada vardır tabi en mantıklısı başkanın söylediği kırmadan inciltmeden onurlandırarak söylüyor işte.

Çevrimdışı tangaz

senede 50bin tl kazanan bir kişi dünyaya 4 defa gelse ve her seferinde 35 sene (25-60 yaş arası) çalışsa 7 milyonu ancak toparlıyor. hal böyleyken yılda 7 milyon kazanan kişilere böle duygusal yaklaşılmasını doğru bulmuyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 23:01:36 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

pazartesi neden biz oynuyoruz, bu kadarda olmaz yahu seyirci ortalamasıyla açık ara öndeyiz; alenen yapılan bir şey bu ama şampiyon olmamız engellenemez....

Aziz mektup üzerine mektup yazıyor TFF'ye, yönetimin sessiz kalmaması gerekiyor.  Yönetim de gerekli adımları atması gerek.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Yönetimin bu tip şeyler için ortalığı velveleye vermesine gerek yok, bırakın rakipler kredilerini bu tarz saçmalıklar için kullansınlar.

Önümüzdeki 5 maçta 3 tane pazartesi, 1 tane cuma oynayacağız; bu 4 maçın 3 tanesi deplasman zaten.

Deplasmandaki maçın hafta içi olmasının takıma zararı olmaz, faydası olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

senede 1,5 2 milyon euro alan adam evlat oluyorsa benden peygamber olur :) Neyse geyik bi yana şu iyi adam muhabbeti cidden bazen can sıkıyor Rhodolfo topu topu 6 ay oynadı sakatlandı Brezilya'ya gitti 6 ayda müthiş insan müthiş çocuk oldu, insan kendi eşini 4-5 senede tanıyamıyor yeri geldiğinde biz nasıl 6 ayda nasıl müthiş insan olduğuna kanaat getiriyoruz, biraz fazla duygusal bakıyor başkan bazen.. Sanki gören 3-4 sene flört ettik sanır bu adamlarla :)

Oyuncularına/askerlerine kendilerini değerli hissettireceksin, özellikle kamuoyu önünde.

En temel savaş sanatı prensibidir.

Başkan medyaya bunu derken, arkadan Olcay'la Tolgay'ı Trabzon'a göndermeye çalışıyor o esnada.

Çevrimdışı mylife1903

Basinin karsisinda oyle diyecek, normal. Yahu 3.3 milyon yuro alacak isterse nuri alco olsun tecavuzcu coskun olsun golleri siralasin yeter. Kizima damat degil besiktasa futbolcu ariyoruz

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe Başkanı TFF mektup yazıyor fatura bize çıkıyor. İşin tuhaf tarafı yanlış bilmiyor isem Perşembe yapacağımız Avrupa Ligi maçından sonra da Pazara maç koyan bir federasyon var. Pazartesi maçlarının hepsinde de rakipler 9 günlük dinlenmeden sonra bizim ile maç yapacak. Her rakip bizden 2 gün fazla dinlenmiş olacak. Şimdi çıkıp Fener pazartesi çok maç yaptı diyecekler ama hemen hemen hepsi Avrupa Ligi haftasından sonrasına denk geliyordur. Çarşı güzel bir açıklama yapmış. Yönetim de boş durmamalı kesinlikle...

Teknik olarak iki deplasman maçımız pazartesi yani bizim maç olmuyor.
Deplasman maçını pazartesi yapmak dezavantaj değildir. rakibinin taraftarı gelmekte zorlanır.
hiç hafta arası maç yapmadık. çokta önemli değil bırakın bunlarla tatmin olsunlar.
Bu arada rakipler puan kaybettiğinde bizim onlardan sonra yapmamız avantaja dönüştüğünde
neden Beşiktaş herkes oynadıktan sonra oynuyor diyecekler :D
tff maç yoğunluğu olmadan ilk üç maçımızı pazartesine verip dengelemiş işte pazartesi oynamayı
lig bittiğinde biz hafta içi maç yaptık falan diye ağlayamazlar eskiden bunu fenere yaparlardı dikkat etmedinizmi bizim
iç saha maçlarımızı pazartesine fenerin dış saha maçlarını pazartesine verirlerdi kağıt üzerinde adaleti sağlar
ama uygulamada adaletsizce davranırlardı.
işin özeti son maçı oynamak avantaj bile olur yeterki iç sahada olmasın rakiplerin durumuna göre haraketlenir
oyuncularda gevşeme olmasına engel olursun nihayetinde strese girip maç kaybedecek bir takım değiliz tam
tersi stres bizim hırsımızı arttırır.
bu onların aczini gösterir sahada yenemeyeceklerini anladılar başka yerlerden işi bitirmeye çalışıyorlar.
sırtınızı koltuğa dayayın çayınızı yudumlayın onların hakkından gelen bir yönetim var Beşiktaş sahipsiz değil.

Çevrimdışı tangaz

Oyuncularına/askerlerine kendilerini değerli hissettireceksin, özellikle kamuoyu önünde.

En temel savaş sanatı prensibidir.

Başkan medyaya bunu derken, arkadan Olcay'la Tolgay'ı Trabzon'a göndermeye çalışıyor o esnada.

yok öyle birşey hurafe bunlar. en temel unsur döt korkusunu hissettirmektir. bknz. ahmedov şaktar president. başkan gibi başkan  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Teknik olarak iki deplasman maçımız pazartesi yani bizim maç olmuyor.
Deplasman maçını pazartesi yapmak dezavantaj değildir. rakibinin taraftarı gelmekte zorlanır.
hiç hafta arası maç yapmadık. çokta önemli değil bırakın bunlarla tatmin olsunlar.
Bu arada rakipler puan kaybettiğinde bizim onlardan sonra yapmamız avantaja dönüştüğünde
neden Beşiktaş herkes oynadıktan sonra oynuyor diyecekler :D
tff maç yoğunluğu olmadan ilk üç maçımızı pazartesine verip dengelemiş işte pazartesi oynamayı
lig bittiğinde biz hafta içi maç yaptık falan diye ağlayamazlar eskiden bunu fenere yaparlardı dikkat etmedinizmi bizim
iç saha maçlarımızı pazartesine fenerin dış saha maçlarını pazartesine verirlerdi kağıt üzerinde adaleti sağlar
ama uygulamada adaletsizce davranırlardı.
işin özeti son maçı oynamak avantaj bile olur yeterki iç sahada olmasın rakiplerin durumuna göre haraketlenir
oyuncularda gevşeme olmasına engel olursun nihayetinde strese girip maç kaybedecek bir takım değiliz tam
tersi stres bizim hırsımızı arttırır.
bu onların aczini gösterir sahada yenemeyeceklerini anladılar başka yerlerden işi bitirmeye çalışıyorlar.
sırtınızı koltuğa dayayın çayınızı yudumlayın onların hakkından gelen bir yönetim var Beşiktaş sahipsiz değil.
Öyle diyorsan koltukları yatay vaziteye getirelim abi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basinin karsisinda oyle diyecek, normal. Yahu 3.3 milyon yuro alacak isterse nuri alco olsun tecavuzcu coskun olsun golleri siralasin yeter. Kizima damat degil besiktasa futbolcu ariyoruz
Demesin basın önünde, bir takım futbolcu alıyorsa öncelikle futbolculuğuna bakar diğerleri çok sonradan gelir, ben bir takımın aa Fikret Başkan ne güzel şeyler söylüyor bu oyuncu hakkında hadi gidip transfer edelim şunu diyeceğini sanmıyorum biraz mahalle arası kadınları muhabbeti gibi oluyor bizim durum, "o çocuk için pırlanta gibi diyorlar, necmiyenin kızına mı baksak onu" :)
Ayrıca elin brezilyalısı için bu yorumu yabancı takımlar napsınlar :) İngilizce ye çevirip yabancı basına mı servis edilecek bu sözler, nerden tutsam elde kalıyor :) Pırlanta gibi çocuğu Çince'ye çevirsek nasıl olur acaba, aramızda Çince bilen var mı?
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2017, 14:23:30 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman: "Scout ekibi 4-5 defa izledi, Gökhan Keskin, Metin Albayrak izledi, ben izledim. Mitrovic inşallah faydalı olur" | Metin Albayrak ile siz kimsiniz ki oyuncu izliyorsunuz?
@atalay yemin ediyorum cok kibar adamsin. Senin kadar kelime hazinem olsa oyle bir dosenirdim ki okuyanlar allah allah ne demek istedi kufur mu ediyor, derdi. Satir aralarina reklam da alirdim hatta, boyle durex, okay reklami falan.

Çevrimdışı Koa_lAA

Fikret Orman: "Scout ekibi 4-5 defa izledi, Gökhan Keskin, Metin Albayrak izledi, ben izledim. Mitrovic inşallah faydalı olur" | Metin Albayrak ile siz kimsiniz ki oyuncu izliyorsunuz?

kpss soruyu gibi maşallah :)

hocam sen bu stoper hakkında ne düşünüyon.. ben oraları kaçırdım yazdıysanda.. oluru varmı..

Çevrimdışı tangaz

reis 3,3 dedin bakarı hatırlattın gene tüylerim diken diken oldu olcay otursun yahu altı üstü bakarın aldığı paraya 2 sene oynuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Demesin basın önünde, bir takım futbolcu alıyorsa öncelikle futbolculuğuna bakar diğerleri çok sonradan gelir, ben bir takımın aa Fikret Başkan ne güzel şeyler söylüyor bu oyuncu hakkında hadi gidip transfer edelim şunu diyeceğini sanmıyorum biraz mahalle arası kadınları muhabbeti gibi oluyor bizim durum, "o çocuk için pırlanta gibi diyorlar, necmiyenin kızına mı baksak onu" :)
Ayrıca elin brezilyalısı için bu yorumu yabancı takımlar napsınlar :) İngilizce ye çevirip yabancı basına mı servis edilecek bu sözler, nerden tutsam elde kalıyor :) Pırlanta gibi çocuğu Çince'ye çevirsek nasıl olur acaba, aramızda Çince bilen var mı?

Satışta etkili olmuyorsa da Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibileri "Ne uğraşacağım bu psikopat herifle, adam gibi bir başkanın yönettiği bana değer verilen bir kulübe giderim" diyerek ikna etmeni sağlıyor.

Çevrimdışı tangaz

ben gökhan keskininde doğru isim olmadığını biliyorum. bakın inanıyorum demedim biliyorum. yaptıkları cv.si bunu görmemi sağlıyor...

Çevrimdışı mylife1903

@Serhat Akkaya tuccar adam kendi malina poh atar mi yahu
Allayacan, pullayacan sokusturacan. Kaziklamak degildir bu, sokusturmaktir. Dun bu kaziklama konusu gecmisti :alala:

Simdi ismaili fbye vermek kaziklamaktir ama sosayi milana sokusturmusuzdur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya tuccar adam kendi malina poh atar mi yahu
Allayacan, pullayacan sokusturacan. Kaziklamak degildir bu, sokusturmaktir. Dun bu kaziklama konusu gecmisti :alala:

Simdi ismaili fbye vermek kaziklamaktir ama sosayi milana sokusturmusuzdur.
poh atmasın yahu, değeri neyse o, sadece herkes pırlanta bizim takımda hiç mi bad boy yok :) arada olsun bir iki tane zamanın Detroit Pistons'ı gibi veya Bulls'daki Rodman gibi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

senede 50bin tl kazanan bir kişi dünyaya 4 defa gelse ve her seferinde 35 sene (25-60 yaş arası) çalışsa 7 milyonu ancak toparlıyor. hal böyleyken yılda 7 milyon kazanan kişilere böle duygusal yaklaşılmasını doğru bulmuyorum.

Bu şekilde düşünmüyorum ben.

Çok para kazanıyor olmaları insanları duygularından arındırmıyor yalnız.

Kariyeri boyunca dünyanın en iyi takımlarında oynayıp dünyanın parasını kazanan oyuncular bile duygusal stres altına girebiliyorlar, kupa kaybettiklerinde sahanın ortasında yerleri yumruklayabiliyorlar.

Parayla ölçülmeyen şeyler de var.

Çevrimdışı mellfred

Tolgayın verilmesi teklif bile edilemez

Çevrimdışı mylife1903

poh atmasın yahu, değeri neyse o, sadece herkes pırlanta bizim takımda hiç mi bad boy yok :) arada olsun bir iki tane zamanın Detroit Pistons'ı gibi veya Bulls'daki Rodman gibi :)
Hepsi ariza olsun ben severim kafadan kontak elemanlari ama baskan cikip dememeli.

Eyyy balotelli sen kimsin ulan , sen neden habire kart goruyon, diyemeZ baskan basin onunde. Ha soyunma odasinda isterse sinirden bunlari seedebilir yani falakaya yatirabilir

Etiketler: