2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385945 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Profesyonel scout'luk yaptın mı? tek başına top oynamış olmak yetmez. Gökhan'da top oynamıştı.

cevap hakkımı sonra kullanıcam, reklamı çok sevmiyorum abi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

cevap hakkımı sonra kullanıcam, reklamı çok sevmiyorum abi  :D
Bence soru şu olmalı, Gökhan Keskin'in izleyip beğendiği ve bonservisini aldığımız takıma müthiş katkı sağlayan veya geleceği olan bir adam ismi verir misiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Niye öyle diyorsun ki @atalay, bizim forumda bile 10 dakika izlediği oyuncunun kalitesi anlayan amatörler var.  :D
Goll hemide doksana taktı valla santrası olmaz bu golün :D

Çevrimdışı tangaz

Goll hemide doksana taktı valla santrası olmaz bu golün :D

şimdi bişey derdim de alınırsın gene  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı sametbagan

şimdi bişey derdim de alınırsın gene  :bandit:
Sen alınmadıysan bende alınmam merak etme abi

Çevrimdışı Orhan_

Futbolcu psikolojisi, çok daha erken zamanlardan başlayarak, profesyonellerin elinde olmalı. Teknik adamların dahi bu konuda yeterliliği gerek. Bir futbolcuya duygularından arın demek işin "banane arkadaş o kadar para kazanıyorsun" kısmı ama bunun olabilmesinin koşulu futbolcu ile beraber kulüp sorumluluğunda olmalı. İş sadece parasını zamanında yatırmakla ya da futbolcunun kendi çabasıyla bitmiyor.

Ayrıca bu kadar büyük paralar ve kazanılan abartılı şöhret oldukça absürt geliyor bana. Bu iş total bir problem. Havaalanında yüzlerce kişinin birini karşılamaya gitmesi, verilen 3er 5er milyonlar, hataya ve yeteneğe verilen olağanüstü tepkiler nihayetinde karşımıza kördüğümler çıkarıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence soru şu olmalı, Gökhan Keskin'in izleyip beğendiği ve bonservisini aldığımız takıma müthiş katkı sağlayan veya geleceği olan bir adam ismi verir misiniz?

Yanlış soru.

Gökhan Keskin'in izleyip beğendiği ve shortlist'ine eklediği isimleri ve kaydadeğer bulduğu özellikleri güvendiğimiz 4-5 scout'a (Mesela @atalay 'a) vermesini isteyip, değerlendirmelerini istememiz daha doğru sonuç verir.

Senin sorunun cevabı bizi bir yere çıkarmaz. Çünkü alan kişi Gökhan Keskin değil, ayrıca aldığımız kişinin onun listesinde gerçekten olduğunu ya da kaçıncı tercih olduğunu bilemiyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Sen alınmadıysan bende alınmam merak etme abi

olsun gene de susma hakkımı kullanıyorum Sametcim.

Çevrimiçi Necmi

ben bilmem arınsınlar duygularından kardeşim bu onların sorunu şimdi bakar bey mesela gelecek 1 yılda 13 trilyonu cebe indirecek sonra yok baskıymış yok fransızcaymış yok uyummuş yok yemekmiş vbvb ben anlamam arkadaş evde pişirsin yemeğini sefertasına koyup tesislere getirsin o onun sorunu çıkıp atacak golünü gerisi benim nazarımda hikayedir.

millet sabah radyoda dalga geçiyordu etoo gelsin kulübede otursun bakardan daha faydalı olur die espri yapıyorlardı. sizi bilmem ama beşiktaşın kazıklanması benim zoruma gidiyor...
bu seninki yanlış bakış açısı hiç bir tüccar hep mükemmel mal alıp mükemmel mal satmaz bazen kusurluda alır ama tezgaha koyup satarken bu mükemmel maldır kusuru varsa onu daha allar pullarki satılsın. tamam diyelim aldık bu kötü çıktı dahada marka değerini düşürücü konuşmanın ne anlamı var. malın zaten kusurluysa iyice değersiz kılmak yerine allayıp pullayıp mylife ın dediği gibi birine sokuşturmak var. mesela sosa 2 ye 3 e de gidebilirdi ama resmen milana sokuşturduk. Biz bu güne kadar sürekli oyuncularımızı yerden yere vurduğumuz için kiralık bile göderemedik rakiplerin çöpleri anında giderken bizim oyuncularımız hep elde kaldı neden biliyormusun senin kafanda çok bilen Beşiktaşlılar yüzünden öyle vurdularki direk iş görmez duruma girdi oyuncular sadece taraftar bazında demiyorum basındaki Beşiktaşlılarda doğrucu davuttur ya sen hiç bir renkli basın mensubunu kendi tuttuğu takımın oyuncusunu batırırken görüyormusun emenike gibi bir kazmayı bile bir gol atınca dünyanın en büyük oyuncusu ilan ederler hemen defolarının üzerini örtmeye çalışırlar. Biz mesela holosko gibi bir adamıo bile öyle batırdıkki almak isteyecek olan bile yaratılan gündem yüzünden uzak durdu yoksa ligdeki her takımda oynar ve iyi oyuncularından biri olurdu ama değerini öyle düşürdükki kimse almaya cesaret edemedi göndermek zorunda olduğumuzda maaşını ödemek zorunda kaldık.
bir oyuncuyu sürekli gömmek Beşiktaşa fayda sağlamak değildir. Aslında direk büyük kötülük yapılması demek oluyor. sen zaten zarar edilmiş olana dahada fazla zarar edilmesi yolunu açıyorsun. pazarını kapatıyorsun bundan daha büyük kötülük varmı. Başkan doğruyu yapıyor oyuncusunu değerli kılıyorki pazarı olsun müşterisi çıksın. açın forumlarını bakın spor yazarlarını dinleyin ismail hakkında neler diyorlar yarım devre geçti Beşiktaş taraftarının bir günde söylediğini onlar yarım devrede söylememişlerdir. Sen oyuncunu yerin dibine sokar hırpalar kulüp olarak değerini ortaya koymazsan yarın oyuncu alacağın zaman gelecek oyuncunun tercihidir bu. işte sen isterken fenere gider çünkü bilirki orda çöp edilmeyecek en ufak bir yalpalanmasında. sende beklersin sivrilmiş oyuncuyu almayı sonra dersin biz bu oyuncuları neden alamıyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Futbolcu psikolojisi, çok daha erken zamanlardan başlayarak, profesyonellerin elinde olmalı. Teknik adamların dahi bu konuda yeterliliği gerek. Bir futbolcuya duygularından arın demek işin "banane arkadaş o kadar para kazanıyorsun" kısmı ama bunun olabilmesinin koşulu futbolcu ile beraber kulüp sorumluluğunda olmalı. İş sadece parasını zamanında yatırmakla ya da futbolcunun kendi çabasıyla bitmiyor.

Ayrıca bu kadar büyük paralar ve kazanılan abartılı şöhret oldukça absürt geliyor bana. Bu iş total bir problem. Havaalanında yüzlerce kişinin birini karşılamaya gitmesi, verilen 3er 5er milyonlar, hataya ve yeteneğe verilen olağanüstü tepkiler nihayetinde karşımıza kördüğümler çıkarıyor.

Katılıyorum.  :ok:

Çevrimdışı sametbagan

şu memlekette futbolu sevi , takip edip de kanaat önderi olmayan , topçudan anlamayan birtane türk erkeği yoktur.Herkes kendi çapında scout hoca ve topçudur.Ama iş profesyonel düzeye geldi mi işi bilenler hariç hepsi başarısız olmuştur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Profesyonel scout'luk yaptın mı? tek başına top oynamış olmak yetmez. Gökhan'da top oynamıştı.

Profesyonel olsa ya da eğitimini almış olsa, bu kadar iddialı konuşamaz zaten. (Örnek @atalay)

Çünkü yanlış değerlendirmesinde aldığı eğitim sorgulanır, itibarı zedelenir.

Çevrimdışı tangaz

bu seninki yanlış bakış açısı hiç bir tüccar hep mükemmel mal alıp mükemmel mal satmaz bazen kusurluda alır ama tezgaha koyup satarken bu mükemmel maldır kusuru varsa onu daha allar pullarki satılsın. tamam diyelim aldık bu kötü çıktı dahada marka değerini düşürücü konuşmanın ne anlamı var. malın zaten kusurluysa iyice değersiz kılmak yerine allayıp pullayıp mylife ın dediği gibi birine sokuşturmak var. mesela sosa 2 ye 3 e de gidebilirdi ama resmen milana sokuşturduk. Biz bu güne kadar sürekli oyuncularımızı yerden yere vurduğumuz için kiralık bile göderemedik rakiplerin çöpleri anında giderken bizim oyuncularımız hep elde kaldı neden biliyormusun senin kafanda çok bilen Beşiktaşlılar yüzünden öyle vurdularki direk iş görmez duruma girdi oyuncular sadece taraftar bazında demiyorum basındaki Beşiktaşlılarda doğrucu davuttur ya sen hiç bir renkli basın mensubunu kendi tuttuğu takımın oyuncusunu batırırken görüyormusun emenike gibi bir kazmayı bile bir gol atınca dünyanın en büyük oyuncusu ilan ederler hemen defolarının üzerini örtmeye çalışırlar. Biz mesela holosko gibi bir adamıo bile öyle batırdıkki almak isteyecek olan bile yaratılan gündem yüzünden uzak durdu yoksa ligdeki her takımda oynar ve iyi oyuncularından biri olurdu ama değerini öyle düşürdükki kimse almaya cesaret edemedi göndermek zorunda olduğumuzda maaşını ödemek zorunda kaldık.
bir oyuncuyu sürekli gömmek Beşiktaşa fayda sağlamak değildir. Aslında direk büyük kötülük yapılması demek oluyor. sen zaten zarar edilmiş olana dahada fazla zarar edilmesi yolunu açıyorsun. pazarını kapatıyorsun bundan daha büyük kötülük varmı. Başkan doğruyu yapıyor oyuncusunu değerli kılıyorki pazarı olsun müşterisi çıksın. açın forumlarını bakın spor yazarlarını dinleyin ismail hakkında neler diyorlar yarım devre geçti Beşiktaş taraftarının bir günde söylediğini onlar yarım devrede söylememişlerdir. Sen oyuncunu yerin dibine sokar hırpalar kulüp olarak değerini ortaya koymazsan yarın oyuncu alacağın zaman gelecek oyuncunun tercihidir bu. işte sen isterken fenere gider çünkü bilirki orda çöp edilmeyecek en ufak bir yalpalanmasında. sende beklersin sivrilmiş oyuncuyu almayı sonra dersin biz bu oyuncuları neden alamıyoruz.

yanlış bilgi işte bu. ben mesela  hep mükemmel mal alıp mükemmel mal satıyorum. ürünün teknik özelliklerini belirliyorum bu özellikleri karşılayan ürünü en doğru fiyata alıp olası en iyi fiyata satıyorum. ve zarar etmiyorum. tezin çürüdü işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajer olsaydım, bu sene Trabzon'u yağlaya yağlaya dünyalığımı yapmıştım.

Şimdi de 10 aydır top oynamayan, 2 senede 450 dakika süre alabilmiş Cacares'i kovalıyorlarmış.

Çevrimdışı tangaz

Menajer olsaydım, bu sene Trabzon'u yağlaya yağlaya dünyalığımı yapmıştım.

Şimdi de 10 aydır top oynamayan, 2 senede 450 dakika süre alabilmiş Cacares'i kovalıyorlarmış.

geçen de yazmıştın zaten bu m.usta neyin kafasını yaşıyor anlamak güç. bu adam o kadar okumuş yalamış yutmuş iş adamı olmuş kafası çalışıyor sanırsın. yaptıklarının tek bir mantıklı açıklaması yok...

Çevrimiçi Necmi

abi futbol bu ne duygusu yaa futbolda duygular anlıktır gol atınca maç kazanınca  sevinir yiyince yenilince üzülürsün. ne duygusu başka duygu yok tiyatro mu o ses türkiye mi? eleştirmenler maç sonu duyguyu geçiremedin bize 5 gol attın ama otur sıfır mı diyorlar. birde sıkışınca şu renklilerden örnekler verme artık. kötüyü neden ısrarla örnek gösterip tezini aklamaya çalışıyorsun?
yuhh diyorum futbolda nasıl duygu olmaz adam işini bırakır maça kaçar dersden tüyer maça gider. karısıyla bu yüzden kavga eder bir malubiyet aldığında hangimizin aile üyeleri bizden köşe bucak uzak durmaz. Futbol duygudur. yoksa büyük iş adamları işlerini güçlerini bırakıp yönetici olmaz. Futbolcular içinde duygudur. para işin diğer bir yanı. işin içine para girince duygular körelmiyor.
Para elbet çok önemlidir ama hiç bir zaman duyguların önüne geçemez. Duygu dediğin insan olmanın tanımıdır birine duygusuz ol demek insan olma demektir.

Çevrimdışı abdusta

Şenol hocanın talebi

Sol ayaklı hava topuna hakim,tecrübeli ve seri bir stoper istiyor

ARAŞTIRDIM..
aktif futbol hayatı devam eden en az 1 kere ülkesinde A milli olmuş 26-32 yaş aralıgında bonservisi max 8 milyon euro olacak!!

dünyada bu kritere uyacak 14 tane stoper var,Bunların yarısının hızlı olmadığını düşünürsek

7 taneden 1 tanesi Dusco Tosiç zaten...

Elimizdekinin kıymetini bilelim..

Marcelo Antônio Guedes Filho ve Dusco Tosiç ikilisinin verimini artırmak en iyi çözüm olacakdır

Saygılar

Çevrimdışı Orhan_

şu memlekette futbolu sevi , takip edip de kanaat önderi olmayan , topçudan anlamayan birtane türk erkeği yoktur.Herkes kendi çapında scout hoca ve topçudur.Ama iş profesyonel düzeye geldi mi işi bilenler hariç hepsi başarısız olmuştur.

Emin ol sadece futbol konusunda değil hemen hemen her meslek için geçerli bir şey bu. Hayatımda iki kere mesleğimin tanımını duydum, iki tanımda meslek içinde bulunmayan kişilerden geldi. Ahkam kesmeyi seviyoruz :D.

Çevrimdışı atalay

Konudan bağımsız...
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2017, 20:38:32 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse, biraz gülelim:

Şu haber, Türk spor medyasının özeti:

http://www.milliyet.com.tr/shakhtar-donetsk-in-kara-plani-fenerbahce-2373496-skorerhaber/

Karavaev dedikleri adam Avrupa Kupaları'nda oynayamayacak, çünkü Zorya ile oynadı.

Ama Shakhtar Avrupa sosyetesi görsün diye Fenerbahçe'ye kiralamış. (Avrupa sosyetesi dedikleri Etiler, Nispetiye zenginleri falan heralde; zengin hatun bulsun diye göndermişler sanırım)

Satın alma opsiyonu koyulmamasının sebebi de buymuş. (Ne alakaysa, opsiyonu yüksek koy, alırsa Fener alır)

Bu adamlar da gazeteci işte.

Çevrimdışı tangaz

yuhh diyorum futbolda nasıl duygu olmaz adam işini bırakır maça kaçar dersden tüyer maça gider. karısıyla bu yüzden kavga eder bir malubiyet aldığında hangimizin aile üyeleri bizden köşe bucak uzak durmaz. Futbol duygudur. yoksa büyük iş adamları işlerini güçlerini bırakıp yönetici olmaz. Futbolcular içinde duygudur. para işin diğer bir yanı. işin içine para girince duygular körelmiyor.
Para elbet çok önemlidir ama hiç bir zaman duyguların önüne geçemez. Duygu dediğin insan olmanın tanımıdır birine duygusuz ol demek insan olma demektir.

bana yuhh deme 13 trilyon kazanıp fransızca konuşan yok uyum sağlayamıyorum diyenlere yuh de  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

bana yuhh deme 13 trilyon kazanıp fransızca konuşan yok uyum sağlayamıyorum diyenlere yuh de  :bandit:

Yahu @tangaz, parayla ne ilgisi var.

Sen 13 diyorsun; adamlar sene de 40-50 trilyon verip Çin'e futbolcu götürüyor, onlar arasında da uyum sağlayamayıp verimsiz olanlar oluyor.

"Çok para verdim, nasıl verimli olmaz" mantığın, kaba saba müteahhit bakışı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fazlasıyla komple teorileri barındırıyor. Fakat Jake Raak konusundaki parçalar makul şüphe taşıyor. Konudan bağımsız...

Bana çok inandırıcı gelmedi.

Bu adam ajan ya da olayın azmettiricilerinden biriyse, neden saldırı sonrası her gördüğü mikrofona konuşup kameraya poz versin?

Sessiz sedasız uzar giderdi, kimsenin dikkatini bile çekmezdi.

Çevrimiçi Necmi

Hak veriyorum @atalay, takıldım zaten.

Karar verici olarak izledilerse, komik bir durum gerçekten.
iyide benim anlamadığım sizler hangi kıstasa göre bilmediğini söylüyorsunuz merak ediyorum
Metin albayrağı şahsen tanıyan kaç kişi var aramızda futbol bilgisi olmadığını yetenek avcısı olmadığını
varsaymak bilerekmi yoksa farklı sebeplerlemi. öyledir demiyorum ama bilmediğini iddia etmek en az bildiğini iddia etmek kadar
absürt bir durum. Neye göre yorum yapıldığını çözemiyorum yetenek avcılığı eğitimle olmaz.
altının ne olduğunu bilmek toprakta altın bulmakla aynı şey değildir. Ben bu taraftarı anlayamıyorum
bir dikili ağaç koyamamış insanları yetenek tillahı ilan edende bu taraftar özene altınsaya bu hürmeti gösterip
albayrağa sallarlar.
Birde yöneticiliğin bulunduğu işi çok iyi yapmayı gerektirmediğini bilecek yönetici konumda olan insanların bile böyle konuşması garibime gidiyor.
yönetici yönetmeyi bilsin  kafidir. Kaldıki Beşiktaşa yönetici olmadan önceki Beşiktaşla şimdiki Beşiktaşa baktığımızda yöneticilerin asli işi olan yönetmeyi iyi yaptıklarıda görünüyor. Peki daha ne bekliyorsunuz bunu anlamış değilim. Bugün laf ettiğiniz adamların albayrak özelinde demiyorum
diğer yöneticilerde dahil buna verdikleri katkıları bilseniz laf edeceğine gider ellerini öpersiniz. Mesela geçenlerde ne iş yapar diye
umut gülere çakılıyordu burda ama o olmasa o stadda olmazdı bunu kimse bilmiyor. bilmedikleri şeyler yüzünden ahkam kesen bir güruh var
piyasada. Sadece kendi kişisel gözlemleriyle en doğruyu bildiklerini sanan aslında hiç bir şey bilmeyen insanlar.

Etiketler: